2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayy çok güzel darısı bana inşallah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun
50-60'sar tane squat, comelme ve ordek yurusu, cok fazla yuruyus yaptim sabahtan, bir de 6-7 tane hurma yedim. Sancilarim baya artti bu sekilde. Gittigimde cok duzenli, yuksek (100 uzeri be en az 1er dk suren) sancilar cikti 10 dk 1 her biri. Suan bence artti. Baya yurudum gene...

Cok şükür gaz sorunumuz yok canim, emzirme+mama ile devam ediyoruz, hastanede hipp mama verdiler o çok gaz yaptı sonra sma comfort a geçtim çok şükür hersey yolunda. Gece de iyi uyuyor şimdilik, karnı tok alti temizse uyuyan bir cocuk umarım böyle devam eder. Sadece memede uyumaya alisti, ise dönünce onu yoluna koymam lazım şimdilik böyle idare ediyoruz benim de hoşuma gidiyor :) Ekin de bir aylıktan büyük oldu sanırım dimi agu lar başlar yavas yavas :)

Allah yardimcin olsun canim, sağlıkla kavusun inşallah

Hayirlisi ile saglikla canim ikimiz de ayni gun... Insallah kolayca dogururuz
Geçmiş mesajlara bakamadım canım sen de mi yarın doğuruyorsun son durumun nedir ? Doktor kontrolünde ne oldu

Geçmiş mesajlara bakamadım canım sen de mi yarın doğuruyorsun son durumun nedir ? Doktor kontrolünde ne oldu
Benim sancilarim guzel cikti, 4cm acilmam. Doktor seni de bebegi de riske atmiyalim. Bu acilma cok, enfeksiyon kapatsiniz dedi. Yarin suni ile doguma alacak.

Sizin acilma var mi?

Maşallah çok güzel yapmışsın hepsini inşallah sağ salim kucağına alırsın bebegini

Ayy harika gazı yoksa totonu kaşı biz gazdan sabahlıyoruz valla çocuk ıkına ıkına bi hal oldu Daha çok minik memede uyumasi normal ya kokunu istiyor Ekin de büyüyor işte artık daha dikkatli bilinçli bakmalar başladı koca gözlerini açıp bakınıyor beni tanıyor kucağıma gelince susuyor o da benim çok hoşuma gidiyor kendi kendine sesler çıkarıyor zaten uykusunda bile konuşan bi bebekti hala da öyle masallah heralde hiç susmayacak

Sizde de gazdan dolayı kısır bir döngü var mı emdikçe emiyor gaz çıkaramıyor tekrar emiyor tekrar gaz çıkaramıyor

Benim sancilarim guzel cikti, 4cm acilmam. Doktor seni de bebegi de riske atmiyalim. Bu acilma cok, enfeksiyon kapatsiniz dedi. Yarin suni ile doguma alacak.

Sizin acilma var mi?
Ne güzel açılma var suni daha hızlı ilerler inşallah benim en son açılma 2 cm di. Hatta 1-2 cm arası demişti doktor. Şuan durum nedir bilmem. İnşallah benim de açılmam vardır . Yarın ikimiz için de güzel geçer doğum inşallah

Bunları bu akşam ben de yapayım bari de açılmam artar belki .

Bizimkiler iki adım mesafede oturuyorlar ama rica minnet getirtiyorum Hadi annemi anlarım gerçekten yaşını aldı ve zorlanıyor gel gitlerden.Genç bekar olan görümcelerim var mesela geldiklerinde bile ellerinde telefon ellerini birşeye attıkları yok.Dostlar pazarda görsün hesabı gelip gidiyorlar Bir de insan çok duygusal oluyor bu dönemlerde her şey canımı sıkıyor mesela benim.Ben bu sürecin geçici olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…