Güzel haberler olsunBuarada kızlar benim netleşti . Yarın sabah yatışım var. Suni sancı verilecek. Bebeğim için kendi gelmesi adına son saatlersürekli bel ağrım var kasık ağrım var. Hayırlısı diyorum
50-60'sar tane squat, comelme ve ordek yurusu, cok fazla yuruyus yaptim sabahtan, bir de 6-7 tane hurma yedim. Sancilarim baya artti bu sekilde. Gittigimde cok duzenli, yuksek (100 uzeri be en az 1er dk suren) sancilar cikti 10 dk 1 her biri. Suan bence artti. Baya yurudum gene...Ayy çok güzel darısı bana inşallah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun
Hayirlisi ile saglikla canimBuarada kızlar benim netleşti . Yarın sabah yatışım var. Suni sancı verilecek. Bebeğim için kendi gelmesi adına son saatlersürekli bel ağrım var kasık ağrım var. Hayırlısı diyorum
Cok şükür gaz sorunumuz yok canim, emzirme+mama ile devam ediyoruz, hastanede hipp mama verdiler o çok gaz yaptı sonra sma comfort a geçtim çok şükür hersey yolunda. Gece de iyi uyuyor şimdilik, karnı tok alti temizse uyuyan bir cocuk umarım böyle devam eder. Sadece memede uyumaya alisti, ise dönünce onu yoluna koymam lazım şimdilik böyle idare ediyoruz benim de hoşuma gidiyor :) Ekin de bir aylıktan büyük oldu sanırım dimi agu lar başlar yavas yavas :)O ayaklari başına değdirme hareketi zarar vermez di mi ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum
Yok canım şükür şuan başka bölgelerde kuruluk kızarıklık vs. Yok ama takip edeyim. Yüzündeki kızarıklıklar geçti tamamen ama dediklerine dikkat edip takip edicem canım sağol
20 lik kuzu benim göğüs uçlarım küçük
Hepimiz aynıyız canımGazlar, uykusuzluktan uğraşmaca Nasıl geçiyor gaz probleminiz var mı gece uyuyor mu minik
Dün oldu Ekin de canım bi yan etki yapmadi bizde ateş vs.
Ya bu 2. Ay asisindan çok korkuyorum bizim de tam bayram öncesi olacak ateş olursa kaç gün sürüyor nasıl müdahale etmek gerekiyor? Bir de bu özel aşıları sağlık ocağında mi yaptiriyor doktorunda mi
Canım ben de yaptiricam ama hepsini aynı gün yaptirmak istemiyorum yine doktoruna bi sorucam ama bence ağır gelir aynı gün olmasıen azindan 2 gün arayla olsa daha iyi olur bence benim mantığım ve hislerim öyle söylüyor
Allah yardimcin olsun canim, sağlıkla kavusun inşallah50-60'sar tane squat, comelme ve ordek yurusu, cok fazla yuruyus yaptim sabahtan, bir de 6-7 tane hurma yedim. Sancilarim baya artti bu sekilde. Gittigimde cok duzenli, yuksek (100 uzeri be en az 1er dk suren) sancilar cikti 10 dk 1 her biri. Suan bence artti. Baya yurudum gene...
Ayy ben de pendikteyimmmAA bnde aynı pendikteyim annemler Ataşehir ama Ümraniye 10 dk. Madem söylediğin halde gelmiyolar bnce çok stres yapma kendine eşin elinden geldiğince destek olsun. Kısa sürede düzen kurarsın canım inşallah
Tesekkur ederim canimAllah yardimcin olsun canim, sağlıkla kavusun inşallah
Geçmiş mesajlara bakamadım canım sen de mi yarın doğuruyorsun son durumun nedir ? Doktor kontrolünde ne olduHayirlisi ile saglikla canimikimiz de ayni gun... Insallah kolayca dogururuz
Benim sancilarim guzel cikti, 4cm acilmam. Doktor seni de bebegi de riske atmiyalim. Bu acilma cok, enfeksiyon kapatsiniz dedi. Yarin suni ile doguma alacak.Geçmiş mesajlara bakamadım canım sen de mi yarın doğuruyorsun son durumun nedir ? Doktor kontrolünde ne oldu
Maşallah çok güzel yapmışsın hepsini inşallah sağ salim kucağına alırsın bebegini50-60'sar tane squat, comelme ve ordek yurusu, cok fazla yuruyus yaptim sabahtan, bir de 6-7 tane hurma yedim. Sancilarim baya artti bu sekilde. Gittigimde cok duzenli, yuksek (100 uzeri be en az 1er dk suren) sancilar cikti 10 dk 1 her biri. Suan bence artti. Baya yurudum gene...
Allah yardımcın olsun bir nefeste kolay olsun inşallahBuarada kızlar benim netleşti . Yarın sabah yatışım var. Suni sancı verilecek. Bebeğim için kendi gelmesi adına son saatlersürekli bel ağrım var kasık ağrım var. Hayırlısı diyorum
Amin hepimiz insallahMaşallah çok güzel yapmışsın hepsini inşallah sağ salim kucağına alırsın bebegini
Ayy harika gazı yoksa totonu kaşıCok şükür gaz sorunumuz yok canim, emzirme+mama ile devam ediyoruz, hastanede hipp mama verdiler o çok gaz yaptı sonra sma comfort a geçtim çok şükür hersey yolunda. Gece de iyi uyuyor şimdilik, karnı tok alti temizse uyuyan bir cocuk umarım böyle devam eder. Sadece memede uyumaya alisti, ise dönünce onu yoluna koymam lazım şimdilik böyle idare ediyoruz benim de hoşuma gidiyor :) Ekin de bir aylıktan büyük oldu sanırım dimi agu lar başlar yavas yavas :)
Sizde de gazdan dolayı kısır bir döngü var mıAyy harika gazı yoksa totonu kaşıbiz gazdan sabahlıyoruz valla çocuk ıkına ıkına bi hal oldu Daha çok minik memede uyumasi normal ya kokunu istiyor Ekin de büyüyor işte artık daha dikkatli bilinçli bakmalar başladı koca gözlerini açıp bakınıyor beni tanıyor kucağıma gelince susuyor o da benim çok hoşuma gidiyor kendi kendine sesler çıkarıyor zaten uykusunda bile konuşan bi bebekti hala da öyle masallah heralde hiç susmayacak
Ne güzel açılma var suni daha hızlı ilerler inşallahBenim sancilarim guzel cikti, 4cm acilmam. Doktor seni de bebegi de riske atmiyalim. Bu acilma cok, enfeksiyon kapatsiniz dedi. Yarin suni ile doguma alacak.
Sizin acilma var mi?
Teşekkür ederim inşallahAllah yardımcın olsun bir nefeste kolay olsun inşallah
Bunları bu akşam ben de yapayım bari de açılmam artar belki .50-60'sar tane squat, comelme ve ordek yurusu, cok fazla yuruyus yaptim sabahtan, bir de 6-7 tane hurma yedim. Sancilarim baya artti bu sekilde. Gittigimde cok duzenli, yuksek (100 uzeri be en az 1er dk suren) sancilar cikti 10 dk 1 her biri. Suan bence artti. Baya yurudum gene...
Evet emzir+gaz+kaka bez değiştirme+emzir+gaz+kaka bez değiştirme dipsiz kuyu gibiSizde de gazdan dolayı kısır bir döngü var mıemdikçe emiyor gaz çıkaramıyor tekrar emiyor tekrar gaz çıkaramıyor
Bizimkiler iki adım mesafede oturuyorlar ama rica minnet getirtiyorumAynı şehirdeyiz ben sabihanın orda oturuyorum o da ümraniye yol uzun cok uzaksın nasıl gidip gelicem vs vs diyor ablamda aynı sekilde ama gerçekten insan destek arıyor o kadar dibe düştüm dedim kalkıp biri de gelmedi o beni cok acıttı
Benim 2. Cocukla nasil olacak acaba korkuyorum da. Tek cocuklu son gunlerimEvet emzir+gaz+kaka bez değiştirme+emzir+gaz+kaka bez değiştirme dipsiz kuyu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?