Babaları düşünsün boşverİki tane parti girl mü yetistiriyoruz acaba altıda uyumak nedir
Gerçekten insana dokunur ya. Annem bi gün eve gitmek zorunda kaldi kolum kanadım kırılmış gibi hissettimCanım ben farklı şehirlerdeyim, uzak sayılırız hatta 7-8 saat. Ben de her ne kadar kimse gelmesin idare ederiz desem de insan manen o desteği istiyormuş bunu anladım. Annem dışında ablalarım doğumda ne yapacaksın gelelim mi demediler bile. Annem de şartlar bu şekilde oldu ne yapalım ben sana dua ediyorum diyor. Allah razı olsun ne diyim, onlar gelmedi diye aç kalmadık çok şükür. Biz hastahaneden eve gelmeden çorbamızı hazırlamıştı arkadaşlar komşular. 1 hafta her gün yemek taşıdılar, bazen 3 öğün. Allah hepsinden razı olsun. Ama gene de insan ailesinin bu rahatlığını sindiremiyor. Açıkçası ben çok üzüldüm. Şimdi de uzaktan habire telefon ediliyor, bazen bilinçli bazen öyle denk geldiği için açmıyorum telefonu. Uzaktan talimatlara da ihtiyacim yok. Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah
Yaa geliyor mu sonunda Teoman beyAkilvar canim 4cm olmus acilma, sancilar da duzenli. Yarin yatis yapalim hazir gelin dedi. Bu sekilde kalmana izin veremem enfeksiyon riski var, acilma genis, senin icin de bebek icin de risk dedi... Insallah yarin suni ile kizimdaki gibi planlica dogumum gerceklesecek. Panik olmadan gitmek cok memnun etti beni Cok kilo almamis, 3400 oglum
Gerçekten insana dokunur ya. Annem bi gün eve gitmek zorunda kaldi kolum kanadım kırılmış gibi hissettimAslında bu dönemde biz de bebek gibi oluyoruz nasıl bebeğimizin bakıma ilgiye ihtiyaci varsa aynı şekilde bizim de ihtiyacimiz oluyor Bi de hiç bir destek göstermeyip uzaktan talimatlar verilmesi daha da sinir bozucu...
Evet canim insallah nihayet geliyorYaa geliyor mu sonunda Teoman beyHadi sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Gercekten de vicdansızlık banada aynı seyi diyorlar gelip yapalım yok onu yap bunu yapAnnem otobüsle 1,5 saat mesafede canım. Valla bnde sadece onu isterim. Yani arayıp sürekli ye hoşaf yap iç diyo onu ye bunu ye falan vicdansız bn nasıl yemek yapicam acaba da sonra onu yicem. Bugün de diyo bn dedim gitme dersen gitmem. Gitmeyi uygun gormussen demekki kalmak istemedin dedim. Cidden ne kadar iyi olsak da bebekle ilgilenmek özel bı zaman ve dingin bı kafa istiyo.
Amin allah kşmseye muhtaç etmesin bizleriCanım ben farklı şehirlerdeyim, uzak sayılırız hatta 7-8 saat. Ben de her ne kadar kimse gelmesin idare ederiz desem de insan manen o desteği istiyormuş bunu anladım. Annem dışında ablalarım doğumda ne yapacaksın gelelim mi demediler bile. Annem de şartlar bu şekilde oldu ne yapalım ben sana dua ediyorum diyor. Allah razı olsun ne diyim, onlar gelmedi diye aç kalmadık çok şükür. Biz hastahaneden eve gelmeden çorbamızı hazırlamıştı arkadaşlar komşular. 1 hafta her gün yemek taşıdılar, bazen 3 öğün. Allah hepsinden razı olsun. Ama gene de insan ailesinin bu rahatlığını sindiremiyor. Açıkçası ben çok üzüldüm. Şimdi de uzaktan habire telefon ediliyor, bazen bilinçli bazen öyle denk geldiği için açmıyorum telefonu. Uzaktan talimatlara da ihtiyacim yok. Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah
Allahtan eşim arada erken geliyor eve yoksa hepten kafayı yerdimKıyamam ya insan böyle zamanlarda cidden destek arıyor eşinin izin alma imkanı yok mu canım
Lansinoh Göğüs Ucu Koruyucu 24 mm 2 bunu almıştım memnun kaldım canım
İnsan hamile ve lohusayken yaşadıklarını asla unutmazmiş. Kimse kimseden çok büyük şeyler istemiyor evet çocuğu onlara da dogurmadik ama insan şu süreçte bir nefese bir desteğe ihtiyaç duyuyor ve yanında en yakını annesi ablasi kardeşi olsun istiyor. Keşke azcik fedakar olabilselermis bu konuda. İnsan böyle zamanlarda komsusuna bile destek oluyor lohusaya yardım etmek çok sevap. 1 tencere çorba bile yapsa o kadar hora geçiyor ki.
Tuvalete gitmeye zaman olmuyor ki çoğu zaman ne yemek yapması. Uyaninca aceleyle kahvalti yapıp kızın yanına geçiyorum şuan kucağımda uyuyor mesela esim 1,5 saate işten gelecek annem olmasa yemek yok. Yapmaya imkan yok zaten. Çocuk düzene girene kadar gercekten zor. Keşke biraz ellerini taşın altına koysalar
Ben de aynı fikirdeyim kulak içi ölçer kullanıyor doktorlar ben de öyle aldım bir tane de daha klasik kol altından ölçen var ama çok önemli olduğunu düşünüyorumÇok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl. Ben vücudunu sıcak hissedince dudagimla alnına bakıyorum ateş sicakligi varsa bariz belli oluyo. Derecenin bozuk olması ayrı sinir bozucu. Yedek te bulunması gerek. Bı ebe herseyden önce dereceyi alırken en iyisini alın diyodu . Araştırıp almak lazım.
Bir sey sürmene gerek yok canım 1-2 gune hiçbir şey kalmayacak. Vücutlarında onarım çok çabuk oluyor, benim kızım yüzünü kanatana kadar tırnaklardı 2 gün sonra hiçbir iz kalmazdı. Hiçbir şey sürmedim ben.Kızlar alin sabah 6 buçukta uyudu şaka gibi bir geceydi gaz sancısı miydi neydi anlamadım kucağımda uyuyor yatağa koyduğumda çığlık kıyamet. Ben de gündüz uyuyamayan bir insan olduğum için evin içinde zombi gibi geziyorum su an. Umarım bu geceler tekrarlamaz süreklibir de gece yanağını çizmiş sabah farkettim fotoğraf atıcam hatta buraya kantaron yağı sürsem iyi gelir mi?
Maşllah güzel haberlerimi bekliyoruzAkilvar canim 4cm olmus acilma, sancilar da duzenli. Yarin yatis yapalim hazir gelin dedi. Bu sekilde kalmana izin veremem enfeksiyon riski var, acilma genis, senin icin de bebek icin de risk dedi... Insallah yarin suni ile kizimdaki gibi planlica dogumum gerceklesecek. Panik olmadan gitmek cok memnun etti beni Cok kilo almamis, 3400 oglum
1.ay asisinda değil ama 2.ay asisinda calpol vermek iyi oluyor. Verem ateş yapıyor çünkü. Doktorunuz size en doğru yönlendirmeyi yapacaktır canımBize hiç calpol verin falan demedi ebe de aile hekimi de ama bakalım kendi doktorumuza da soracağım kontrolümüz var 1 saat sonra
Tesekkur ederim canim insallahMaşllah güzel haberlerimi bekliyoruz
Sen gerçeği rüya sanmışsınRheaa sabah eşim odaya gelip beni öpüyordu rüyamda biseyler konuştuk falan sonra işe gitti. Sabah dedim rüyamda seni gördüm falan rüya değildi ki diyor gerçekle rüya karıştırmalari başladı hayırlı olsun
Canım verem de zor bir aşı menenjit te zor bir asi bence aynı aya getirmesen daha iyi olur2. Ay aşıları
KPA 1. Doz (Pnömokok) Ücretsiz Aşı
BCG 1. Doz (Verem) Ücretsiz Aşı
5'li Karma 1. Doz Ücretsiz Aşı
Rotavirüs 1. Doz Ücretli Aşı
Meningokok B 1. Doz Ücretli Aşı
Bak dun aksam sana.soyledim bu hafta dogurursunAkilvar canim 4cm olmus acilma, sancilar da duzenli. Yarin yatis yapalim hazir gelin dedi. Bu sekilde kalmana izin veremem enfeksiyon riski var, acilma genis, senin icin de bebek icin de risk dedi... Insallah yarin suni ile kizimdaki gibi planlica dogumum gerceklesecek. Panik olmadan gitmek cok memnun etti beni Cok kilo almamis, 3400 oglum
Actigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.Off deme bizim tam bayram öncesine denk gelecek bi deİnşallah çok yüksek ateş yapmaz Bir de calpol ü nasıl muhaza ediyorsun açtıktan sonra ?
Senin de gozun aydinBak dun aksam sana.soyledim bu hafta dogurursunBenim de pazar gunu sabah gidecegim kesinlesti dosyami falan olusturdum
Dün şunu paylaşmıştım bakKızlar selam. Ben dayanamadım doktora götürdüm bugün. Alerjik dedi ben biraz yumurta işni abarttım sütlü kahve ayran falan da içtim. Bepantolun bi kremini yazdı. Yeme dedi peynir falan izleyelim bi bakalım haftaya gel dedi
AA bnde aynı pendikteyim annemler Ataşehir ama Ümraniye 10 dk. Madem söylediğin halde gelmiyolar bnce çok stres yapma kendine eşin elinden geldiğince destek olsun. Kısa sürede düzen kurarsın canım inşallahAynı şehirdeyiz ben sabihanın orda oturuyorum o da ümraniye yol uzun cok uzaksın nasıl gidip gelicem vs vs diyor ablamda aynı sekilde ama gerçekten insan destek arıyor o kadar dibe düştüm dedim kalkıp biri de gelmedi o beni cok acıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?