2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Akilvar canim 4cm olmus acilma, sancilar da duzenli. Yarin yatis yapalim hazir gelin dedi. Bu sekilde kalmana izin veremem enfeksiyon riski var, acilma genis, senin icin de bebek icin de risk dedi... Insallah yarin suni ile kizimdaki gibi planlica dogumum gerceklesecek. Panik olmadan gitmek cok memnun etti beni Cok kilo almamis, 3400 oglum

Gerçekten insana dokunur ya. Annem bi gün eve gitmek zorunda kaldi kolum kanadım kırılmış gibi hissettim Aslında bu dönemde biz de bebek gibi oluyoruz nasıl bebeğimizin bakıma ilgiye ihtiyaci varsa aynı şekilde bizim de ihtiyacimiz oluyor Bi de hiç bir destek göstermeyip uzaktan talimatlar verilmesi daha da sinir bozucu...

Yaa geliyor mu sonunda Teoman bey Hadi sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

Canım bunlar güçlü kadın olmanın cilveleri bir gün bile derdimizi anlatmamışız, koşun gelin dememişiz, kendi yağımızla kavrulmuşuz onlar da bunu bildikleri için nasıl olsa halleder kafasındalar. Kendi 18 yaşındaki doğumlarını örnek verip senin 38 yaşında olmanın desteğe ihtiyaç duymaman gerektiğini zannediyorlar galiba. Sitem etsen onda bile sen suçlu olabilirsin gibi bir durum.
Yine de gerçekten rahat geçirdik şu dönemi çok şükür, en azından evde biri var stresi olmadı. İşin garibi benim kayınvalidem de yok, eşimin ailesinden de sıfır yardım yani. Allah yardım etsin tabi gerisi önemli değil

Gercekten de vicdansızlık banada aynı seyi diyorlar gelip yapalım yok onu yap bunu yap
Amin allah kşmseye muhtaç etmesin bizleri
Allahtan eşim arada erken geliyor eve yoksa hepten kafayı yerdim iki dk tuvalet ihtiyacı bile ne kadar önemliymis

Kızlar selam. Ben dayanamadım doktora götürdüm bugün. Alerjik dedi ben biraz yumurta işni abarttım sütlü kahve ayran falan da içtim. Bepantolun bi kremini yazdı. Yeme dedi peynir falan izleyelim bi bakalım haftaya gel dedi

Ben de aynı fikirdeyim kulak içi ölçer kullanıyor doktorlar ben de öyle aldım bir tane de daha klasik kol altından ölçen var ama çok önemli olduğunu düşünüyorum

Bir sey sürmene gerek yok canım 1-2 gune hiçbir şey kalmayacak. Vücutlarında onarım çok çabuk oluyor, benim kızım yüzünü kanatana kadar tırnaklardı 2 gün sonra hiçbir iz kalmazdı. Hiçbir şey sürmedim ben.

Maşllah güzel haberlerimi bekliyoruz

Bize hiç calpol verin falan demedi ebe de aile hekimi de ama bakalım kendi doktorumuza da soracağım kontrolümüz var 1 saat sonra
1.ay asisinda değil ama 2.ay asisinda calpol vermek iyi oluyor. Verem ateş yapıyor çünkü. Doktorunuz size en doğru yönlendirmeyi yapacaktır canım

Sen gerçeği rüya sanmışsın bir dahakine rüyayı gercek sandığın olay bekliyorum senden

2. Ay aşıları

KPA 1. Doz (Pnömokok) Ücretsiz Aşı

BCG 1. Doz (Verem) Ücretsiz Aşı
5'li Karma 1. Doz Ücretsiz Aşı
Rotavirüs 1. Doz Ücretli Aşı

Meningokok B 1. Doz Ücretli Aşı
Canım verem de zor bir aşı menenjit te zor bir asi bence aynı aya getirmesen daha iyi olur

Bak dun aksam sana.soyledim bu hafta dogurursunBenim de pazar gunu sabah gidecegim kesinlesti dosyami falan olusturdum

Off deme bizim tam bayram öncesine denk gelecek bi de İnşallah çok yüksek ateş yapmaz Bir de calpol ü nasıl muhaza ediyorsun açtıktan sonra ?
Actigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.

Bak dun aksam sana.soyledim bu hafta dogurursunBenim de pazar gunu sabah gidecegim kesinlesti dosyami falan olusturdum
Senin de gozun aydin insallah saglikla aliriz kucagimiza ... Bu seruveni de kapatiriz boylece

Dün şunu paylaşmıştım bak

Eklentiler

• IMG_20230321_010227.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 51
AA bnde aynı pendikteyim annemler Ataşehir ama Ümraniye 10 dk. Madem söylediğin halde gelmiyolar bnce çok stres yapma kendine eşin elinden geldiğince destek olsun. Kısa sürede düzen kurarsın canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…