Yapacakları yardım sadece ilk 15 20 gün onu da yabancıya değil çocuğuna torununa yapacaksın. Ne mutlu ki size öyle komşular gelmişben anneme diyorum niye gittin. İşte evdekiler diyo yani evdekiler kalma dedi diyorum yok yok öyle değil diyo o zamn ne sebeple gittin diyorum sebep yok annem evde olmazsa olmazmış. Konuşurken sinirlerim bozuldu aglicaktim boş boş konusuyo. Göbek bağı düştü banyo yaptık diyorum soğuk hep yapma diyo tmm o zamn destek olma ama snn söylediğin gibi büyüteyim bebeyi oldu. Allah'ın izniyle üstesinden geliriz yapmadıkları da onların sorunu
Ay her yeri bok götürsün ama gaz sancısı yaşamasın. Şuan benim için en büyük sorun o gerçekten ağlaması. Akşamları saat 9.30-10 gibi kızın uyku saati. Oglanda alarm kurulmuş gibi tam Kız uykuya dalacakken ortalığı kaldırıyor. Kızın uykusu dağılıyor hırçınlaşiyor. Sonra o da başlıyor ağlamaya valla ne yapacağımı kaça bolunecegimi şaşırıyorum.Hemde ne sancı bende yeniden dogurcam sankikıpkırmızı oluyo diyorum kesin bişey var pirtlatip şak diye bı susup göğsümde gülümsüyor sonrası b..k püsürük
Yok arkadaşım kortizon yok içinde. Bizim cumadan beri var biraz arttı canım biraz süreyim bakayım duruma göre artık3 gün kuzum. Sür istersen yine belki daha hızlı geçirir kortizonlu krem değil di mi?
Evet canım geçti sarılık yarın kontrolü var bakalım ne diceklerTamam canım sağ ol aklımda bulunsun
Geçmiş olsun, şimdi nasıl bebiş geçti mi?
Evet canım sezaryen. İnşallah çok sağ ol
İlk zamanlar küçükler yoruluyorlar,şimdi 16 günlük on beş dakika falan kalıyor memede.
Amin canım sağ ol,1300 tanelerŞimdilik eylüle kadar yokum sahalarda dönünce verir inşallah sabrını yeniden
Geçmiş bileBir sey sürmene gerek yok canım 1-2 gune hiçbir şey kalmayacak. Vücutlarında onarım çok çabuk oluyor, benim kızım yüzünü kanatana kadar tırnaklardı 2 gün sonra hiçbir iz kalmazdı. Hiçbir şey sürmedim ben.
Cok tesekkur ederim canim lohusasiniz hepiniz dualariniz kiymetliHadi sağlıkla inşallah kızlarçok mutlu doğumlarınız olsun inşallah
Keşke şişeleri kucultseler. Hatta şey oldu Kız ateşlendi evde açık calpol vardı. Doktoruma yazdım calpol şu kadar ölçek ver dedi. Verdim ama ateş düşmedi. Belirli saat sonra yine verdim yok düşmedi yine. Ertesi gün direk doktora gittim. O zaman sordu ilacı ne zaman açtın , 20 günden fazla açık kalınca ateş düşürücü özelliği kalmıyor dedi.Ben 6 ay diye duymuştum canım. Genelde bir kaç sefer kullanılıp bırakılır; 20 gün içinde kimse bitiremez. Ya şişeyi küçültsünler ya bilgiyi güncellesinler bence
Kendim de hissediyorum asagi inmedigini bugün de hiç keyfim yok belim ağrıyor midem bulanıyor sıcak suya yatacağım birazdan duştan sonra çömelme pilates topunda zıplama yapacagimAşağı inenmiş mi ah bu bebeler yaaa. Çömelme hareketi falan da yap.
Daha gözünü tam acmiyo aciksa uyanmayan bebek var sürekli onun için bişey planliyosun. Bn sabahtan beri süt sağıp biberonla veriyorum yoksa kendi meme ucum yumuşak uyanmiyo ki emsin o zaman da 1 saat emzirmeye uğraşıyorsun orda da ne emdi belli değil. Sürekli bıseylerle mesguluz eve yemek temizlik yapacak kafa kalmiyo zaten. Ben emzirmeyi unuturum diye korkuyodum hamileyken ama altını değişmeyi unutiyorum beze suç bulup hep kaciriyo diyodum meğer sorun bndeymisKıyamam ya insan böyle zamanlarda cidden destek arıyor eşinin izin alma imkanı yok mu canım
Lansinoh Göğüs Ucu Koruyucu 24 mm 2 bunu almıştım memnun kaldım canım
İnsan hamile ve lohusayken yaşadıklarını asla unutmazmiş. Kimse kimseden çok büyük şeyler istemiyor evet çocuğu onlara da dogurmadik ama insan şu süreçte bir nefese bir desteğe ihtiyaç duyuyor ve yanında en yakını annesi ablasi kardeşi olsun istiyor. Keşke azcik fedakar olabilselermis bu konuda. İnsan böyle zamanlarda komsusuna bile destek oluyor lohusaya yardım etmek çok sevap. 1 tencere çorba bile yapsa o kadar hora geçiyor ki.
Tuvalete gitmeye zaman olmuyor ki çoğu zaman ne yemek yapması. Uyaninca aceleyle kahvalti yapıp kızın yanına geçiyorum şuan kucağımda uyuyor mesela esim 1,5 saate işten gelecek annem olmasa yemek yok. Yapmaya imkan yok zaten. Çocuk düzene girene kadar gercekten zor. Keşke biraz ellerini taşın altına koysalar
Almanya da maalesef sadece sınırlı bakılıyor kilo en son 22 hastalıkta söyledi ondan sonra ultrasonda ayrıntılı bakilmadi sadece her hafta bebegin kalp atışı benim tansiyon,idrar ve alttan muayene yapılıyorHadi hayirlisi insallah gonlunuze gore olur. . Bebegin kilosu nasil sizin?
Ayy yapmadığım hareket kalmadı bugün full hepsini yapacağım geceye kadarMerhaba, benim de sancıma rağmen bebek kanala girmediği için ebe secde pozisyonunda ya da diz dirsek diyeceğimiz pozisyonda durup sallanmamı söylemişti. Pilates topunda zıplamak filan genel bilinen şeyler de var. Bunları yapınca kanala girdi mi dersen, hayırsuni sancıyla indi kanala ve doğum oldu
Vallaha ben doğurana kadar büyüttü burdaki herkes
Bu sıcak duşu ben de bu akşam yapayım da bari bi fayda görürsek ne alaKendim de hissediyorum asagi inmedigini bugün de hiç keyfim yok belim ağrıyor midem bulanıyor sıcak suya yatacağım birazdan duştan sonra çömelme pilates topunda zıplama yapacagim
Ayy çok güzel darısı bana inşallah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsunAkilvar canim 4cm olmus acilma, sancilar da duzenli. Yarin yatis yapalim hazir gelin dedi. Bu sekilde kalmana izin veremem enfeksiyon riski var, acilma genis, senin icin de bebek icin de risk dedi... Insallah yarin suni ile kizimdaki gibi planlica dogumum gerceklesecek. Panik olmadan gitmek cok memnun etti beni Cok kilo almamis, 3400 oglum
İnşallah oğlum da sıcak suya yattığım günün sabahı doğum yaptım İnşallah buda öyle olurBu sıcak duşu ben de bu akşam yapayım da bari bi fayda görürsek ne ala
Sür o zaman kuzum bakalim inşallah fayda ederYok arkadaşım kortizon yok içinde. Bizim cumadan beri var biraz arttı canım biraz süreyim bakayım duruma göre artık
Sıcak suya yatmak derken küvette yatmak gibi mi bizim duşakabin belime falan sıcak su tutsam aynı etki olur mu acabaİnşallah oğlum da sıcak suya yattığım günün sabahı doğum yaptım İnşallah buda öyle olur
Maalesef yenidoğan bakımı çok çok zor kim ne derse desinDaha gözünü tam acmiyo aciksa uyanmayan bebek var sürekli onun için bişey planliyosun. Bn sabahtan beri süt sağıp biberonla veriyorum yoksa kendi meme ucum yumuşak uyanmiyo ki emsin o zaman da 1 saat emzirmeye uğraşıyorsun orda da ne emdi belli değil. Sürekli bıseylerle mesguluz eve yemek temizlik yapacak kafa kalmiyo zaten. Ben emzirmeyi unuturum diye korkuyodum hamileyken ama altını değişmeyi unutiyorum beze suç bulup hep kaciriyo diyodum meğer sorun bndeymisuzaktan kurban olayım vs ler para etmiyo yani
Olur diye düşünüyorum önemli olan o an rahatlamakSıcak suya yatmak derken küvette yatmak gibi mi bizim duşakabin belime falan sıcak su tutsam aynı etki olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?