2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Komşuların getirdiklerini yerken şunu düşündüm; bir çorba bile yapamadıkları için üzülmediler mi acaba? Öyle böyle geçiyor işte canım, canları sağolsun ne diyelim.
Neydi o söz, kurt kışı geçirir ama yediği ayazı xhxhxhxh

Hemde ne sancı bende yeniden dogurcam sanki kıpkırmızı oluyo diyorum kesin bişey var pirtlatip şak diye bı susup göğsümde gülümsüyor sonrası b..k püsürük
Ay her yeri bok götürsün ama gaz sancısı yaşamasın. Şuan benim için en büyük sorun o gerçekten ağlaması. Akşamları saat 9.30-10 gibi kızın uyku saati. Oglanda alarm kurulmuş gibi tam Kız uykuya dalacakken ortalığı kaldırıyor. Kızın uykusu dağılıyor hırçınlaşiyor. Sonra o da başlıyor ağlamaya valla ne yapacağımı kaça bolunecegimi şaşırıyorum.
Doğa sabah kalktı, Efe nin karnına masaj yapıyordum, oğlanın yanına yattı karnını gösterip anne mana da tappp dedi . Arada bir de bakıyor oğlana ne yapıyorum ona ne yapıyorum diye. yoruluyorum cidden. Birde üzerine annem benden bu kadar haftaya ben gidiyorum dedi hunimmmm nereden diye bağırırım haftaya artık.

Evet canım geçti sarılık yarın kontrolü var bakalım ne dicekler

Ben 6 ay diye duymuştum canım. Genelde bir kaç sefer kullanılıp bırakılır; 20 gün içinde kimse bitiremez. Ya şişeyi küçültsünler ya bilgiyi güncellesinler bence
Keşke şişeleri kucultseler. Hatta şey oldu Kız ateşlendi evde açık calpol vardı. Doktoruma yazdım calpol şu kadar ölçek ver dedi. Verdim ama ateş düşmedi. Belirli saat sonra yine verdim yok düşmedi yine. Ertesi gün direk doktora gittim. O zaman sordu ilacı ne zaman açtın , 20 günden fazla açık kalınca ateş düşürücü özelliği kalmıyor dedi.

Aşağı inenmiş mi ah bu bebeler yaaa. Çömelme hareketi falan da yap.
Kendim de hissediyorum asagi inmedigini bugün de hiç keyfim yok belim ağrıyor midem bulanıyor sıcak suya yatacağım birazdan duştan sonra çömelme pilates topunda zıplama yapacagim

Daha gözünü tam acmiyo aciksa uyanmayan bebek var sürekli onun için bişey planliyosun. Bn sabahtan beri süt sağıp biberonla veriyorum yoksa kendi meme ucum yumuşak uyanmiyo ki emsin o zaman da 1 saat emzirmeye uğraşıyorsun orda da ne emdi belli değil. Sürekli bıseylerle mesguluz eve yemek temizlik yapacak kafa kalmiyo zaten. Ben emzirmeyi unuturum diye korkuyodum hamileyken ama altını değişmeyi unutiyorum beze suç bulup hep kaciriyo diyodum meğer sorun bndeymis uzaktan kurban olayım vs ler para etmiyo yani

Hadi hayirlisi insallah gonlunuze gore olur. . Bebegin kilosu nasil sizin?
Almanya da maalesef sadece sınırlı bakılıyor kilo en son 22 hastalıkta söyledi ondan sonra ultrasonda ayrıntılı bakilmadi sadece her hafta bebegin kalp atışı benim tansiyon,idrar ve alttan muayene yapılıyor

Ayy yapmadığım hareket kalmadı bugün full hepsini yapacağım geceye kadar sanırım benim de sonum o

Kendim de hissediyorum asagi inmedigini bugün de hiç keyfim yok belim ağrıyor midem bulanıyor sıcak suya yatacağım birazdan duştan sonra çömelme pilates topunda zıplama yapacagim
Bu sıcak duşu ben de bu akşam yapayım da bari bi fayda görürsek ne ala

Ayy çok güzel darısı bana inşallah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun

İnşallah oğlum da sıcak suya yattığım günün sabahı doğum yaptım İnşallah buda öyle olur
Sıcak suya yatmak derken küvette yatmak gibi mi bizim duşakabin belime falan sıcak su tutsam aynı etki olur mu acaba

Maalesef yenidoğan bakımı çok çok zor kim ne derse desin Anne psikolojik olarak zaten bitik ve yorgun halde oluyor. Bakıma muhtaç bir bebek derdini anlatamayan beslenmesi bir yandan gazı bir yandan çiş kaka yaptı mı derdi bi yandan aman sarılık olmasın korkusu bir yandan insanın aynaya bakmaya fırsatı kalmıyor nasıl akşam oluyor anlamıyor insan. İnsanı işte böyle böyle soğutuyorlar sonra sen ağzını açınca suçlu ilan ediyorlar bir de. Ne var ki faydan dokunsa ne kaybedersin. Her şeyden önce sevap. Yabancı da değil öz kızın. Kızıyorum böyle ya Kayinvaliden falan yok mu canım senin gelse ya da görümcen ne bilim eltin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…