İnşallah birinci gibi olur bu da boool boool uyurBenim 2. Cocukla nasil olacak acaba korkuyorum da. Tek cocuklu son gunlerim
Tek çocuklu son gecemBenim 2. Cocukla nasil olacak acaba korkuyorum da. Tek cocuklu son gunlerim
Altı pisse evet canım ki pis oluyor çok sık kaka yapıyorlarKızlar ben unutmuşum bu arada . Gece 2 saatte bir emzirmeye kalktığımızda her seferinde alt değişimi yapıyor muyduk
Senin doğum yarin miii?Tek çocuklu son gecemve bugün kızım anlamış gibi resmen başka bir çocuğa dönüştü mahfetti beni
Kac yasinda kizin. Benim oglum 3.5Tek çocuklu son gecemve bugün kızım anlamış gibi resmen başka bir çocuğa dönüştü mahfetti beni
Doluysa çok ve kaka varsa alıyorum ben. Altını açtığım an uyanıyor ve ağlıyor. Kar zarar hesabı yapıyorumKızlar ben unutmuşum bu arada . Gece 2 saatte bir emzirmeye kalktığımızda her seferinde alt değişimi yapıyor muyduk
Benim 2. Cocukla nasil olacak acaba korkuyorum da. Tek cocuklu son gunlerim
Tek çocuklu son gecemve bugün kızım anlamış gibi resmen başka bir çocuğa dönüştü mahfetti beni
2.5 yaşındaki kızım son bir kaç gündür 1 aylık cocuga dönüştü desem. Verdigim tüm eğitimler şuan çöp. Tuvaletini altına yapmaya başladı, neden diye sorunca Efe yapıyor. Yemeği ben besleyecekmisim çünkü Efeyi ben besliyormusum . O yüzden bu gece güzel uyuyunKac yasinda kizin. Benim oglum 3.5
Süreç gecici ama unutulmayacak maalesefBizimkiler iki adım mesafede oturuyorlar ama rica minnet getirtiyorumHadi annemi anlarım gerçekten yaşını aldı ve zorlanıyor gel gitlerden.Genç bekar olan görümcelerim var mesela geldiklerinde bile ellerinde telefon ellerini birşeye attıkları yok.Dostlar pazarda görsün hesabı gelip gidiyorlar Bir de insan çok duygusal oluyor bu dönemlerde her şey canımı sıkıyor mesela benim.Ben bu sürecin geçici olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum
Kakali kakali duruyor mu peki almayinca benim kiz altına yaptığı an çığlık çığlığa ağlıyor alana kadar susmuyor altını çıkardığım an susuyorDoluysa çok ve kaka varsa alıyorum ben. Altını açtığım an uyanıyor ve ağlıyor. Kar zarar hesabı yapıyorum
Evet canım yarın suni sancı ile başlatacak doktorum doğumuSenin doğum yarin miii?
27 aylık . 2 yaş diyelimKac yasinda kizin. Benim oglum 3.5
Emzirmeden evvel açmak lazım o zaman uyansın . Emince de yaparsa şans artıkDoluysa çok ve kaka varsa alıyorum ben. Altını açtığım an uyanıyor ve ağlıyor. Kar zarar hesabı yapıyorum
2.5 yaşındaki kızım son bir kaç gündür 1 aylık cocuga dönüştü desem. Verdigim tüm eğitimler şuan çöp. Tuvaletini altına yapmaya başladı, neden diye sorunca Efe yapıyor. Yemeği ben besleyecekmisim çünkü Efeyi ben besliyormusum . O yüzden bu gece güzel uyuyun
Ee uyusanaaa burda ne işin varEvet canım yarın suni sancı ile başlatacak doktorum doğumu
Uyu arkadaşım uyuEe uyusanaaa burda ne işin var
Biliyorum yarın pişman olacağım şuan uyumadığımaEe uyusanaaa burda ne işin var
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım, duyduğum bir şey ama nasıl tedavi edildi bilgim yok. Nasıl yüzünde gözlerinde var mı yoksa sadece kanda mı çıkıyor?
İnşallah öyledir başka sıkıntı olmasın da canımKuzenimin bebeginde oldu bu durum doktor anne sütü sarılık yapabiliyormuş çok nadir ona bağladı canım .
Valla canım kızımda sarılık problemi yaşamadım ama ablam yeğenimde de yaşamıştıRota damla şeklinde canım, iğne değil.
Sağlık ocağında mi yaptıracaksiniz aşıyı, bizim sağlık ocağı özel aşıları yapmıyoruz dedi nerede yapılacak acaba
Canım genetik olabilir mi, arkadaşımın 2 çocuğu var ikisinin de sarılığı 40 gün gecmezmis
Hadi sonunda beklenen an geldi mi canım sağlıkla gelsin miniğin inşallahAkilvar canim 4cm olmus acilma, sancilar da duzenli. Yarin yatis yapalim hazir gelin dedi. Bu sekilde kalmana izin veremem enfeksiyon riski var, acilma genis, senin icin de bebek icin de risk dedi... Insallah yarin suni ile kizimdaki gibi planlica dogumum gerceklesecek. Panik olmadan gitmek cok memnun etti beni Cok kilo almamis, 3400 oglum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBunları bu akşam ben de yapayım bari de açılmam artar belki .
Valla gece duruyor canım. Gündüz huysuzlaniyor ama gece belli etmiyor. Kokudan anlamasam hiç belli olmaz yani.Kakali kakali duruyor mu peki almayinca benim kiz altına yaptığı an çığlık çığlığa ağlıyor alana kadar susmuyor altını çıkardığım an susuyorben de öyleymişim küçükken annem amaan ayni sen bu diyo
Valla bugün 3 makina çamaşır yıkadım kızın. Neyseki kurutma var yoksa giyecek kıyafet kalmazdı kesin.Evet canım yarın suni sancı ile başlatacak doktorum doğumu
27 aylık . 2 yaş diyelim
Emzirmeden evvel açmak lazım o zaman uyansın . Emince de yaparsa şans artık
En azından tuvalet eğitimimiz yok diye sevineyim bari . Uyuyamıyorum da heyecan,korku,stres karışığım valla
Ayy bizimki de tam tersi bütün gün altını almasam gıkı çıkmayacak sankiKakali kakali duruyor mu peki almayinca benim kiz altına yaptığı an çığlık çığlığa ağlıyor alana kadar susmuyor altını çıkardığım an susuyorben de öyleymişim küçükken annem amaan ayni sen bu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?