2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim 2. Cocukla nasil olacak acaba korkuyorum da. Tek cocuklu son gunlerim

Tek çocuklu son gecem ve bugün kızım anlamış gibi resmen başka bir çocuğa dönüştü mahfetti beni

Kac yasinda kizin. Benim oglum 3.5
2.5 yaşındaki kızım son bir kaç gündür 1 aylık cocuga dönüştü desem. Verdigim tüm eğitimler şuan çöp. Tuvaletini altına yapmaya başladı, neden diye sorunca Efe yapıyor. Yemeği ben besleyecekmisim çünkü Efeyi ben besliyormusum . O yüzden bu gece güzel uyuyun

Süreç gecici ama unutulmayacak maalesef

Doluysa çok ve kaka varsa alıyorum ben. Altını açtığım an uyanıyor ve ağlıyor. Kar zarar hesabı yapıyorum
Kakali kakali duruyor mu peki almayinca benim kiz altına yaptığı an çığlık çığlığa ağlıyor alana kadar susmuyor altını çıkardığım an susuyor ben de öyleymişim küçükken annem amaan ayni sen bu diyo

Senin doğum yarin miii?
Evet canım yarın suni sancı ile başlatacak doktorum doğumu
Kac yasinda kizin. Benim oglum 3.5
27 aylık . 2 yaş diyelim
Doluysa çok ve kaka varsa alıyorum ben. Altını açtığım an uyanıyor ve ağlıyor. Kar zarar hesabı yapıyorum
Emzirmeden evvel açmak lazım o zaman uyansın . Emince de yaparsa şans artık
En azından tuvalet eğitimimiz yok diye sevineyim bari . Uyuyamıyorum da heyecan,korku,stres karışığım valla

Geçmiş olsun canım, duyduğum bir şey ama nasıl tedavi edildi bilgim yok. Nasıl yüzünde gözlerinde var mı yoksa sadece kanda mı çıkıyor?
Sağolasın canım
Kuzenimin bebeginde oldu bu durum doktor anne sütü sarılık yapabiliyormuş çok nadir ona bağladı canım .
İnşallah öyledir başka sıkıntı olmasın da canım
Valla canım kızımda sarılık problemi yaşamadım ama ablam yeğenimde de yaşamıştı
Hadi sonunda beklenen an geldi mi canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah çok kolay bir doğum olur inşallah
Bunları bu akşam ben de yapayım bari de açılmam artar belki .
Güzel haberlerini bekliyoruz canım Çok kolay bir doğum olur inşallah

Kızlar bugun hastaneden çıktık çok şükür evimize geldik. Sütüm çok az geliyor asla doymuyor ve uyumuyor cıyak cıyak ağlıyor. Doktor gerekmedikçe verme dedi ama ben 30 ml 2 kere verdim. Mama verince 4 saat uyanmıyor. Bu yenidoğan beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?

Valla gece duruyor canım. Gündüz huysuzlaniyor ama gece belli etmiyor. Kokudan anlamasam hiç belli olmaz yani.

Valla bugün 3 makina çamaşır yıkadım kızın. Neyseki kurutma var yoksa giyecek kıyafet kalmazdı kesin. bakalım nasıl atlatacağız konusma suan pek işe yaramıyor

Ayy bizimki de tam tersi bütün gün altını almasam gıkı çıkmayacak sanki Daha hiç altı pis diye ağlamamıştır heralde. Altını her açmamızda da çığlığı basıyor kıyametler kopuyor nasıl temizleyip kapatacağımızı şaşırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…