2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sezeryan olan anneler sizde de hala iğne şeklinde batmalar var mı kesik yerinde?Bir de benim bir noktada küçük bir açıklık var sanki dikiş tutmamış gibi,kanama filan yok ama böyle dikkatli bakınca açıklık görünüyorben hala ağrı kesici kullanıyorum günlük olarak mesela sizler de durum nedir?

Dikişin baş kısımlaeı yanıyor arada kasınıyor ojun dısında sükür sıkıntı yok canım ağrı kesiciyide hic kullanmadım

Ekin altı açıkken dünya mutlusu ama açana kadar bi yıkıyor ortalığı bi de giyindikten sonra meme emecek diye yıkıyor

Açıklık olsa enfeksiyonu olurdu canım ya ağrın mi var ağrı kesici içiyorsun simdiye ağrının geçmesi gerekirdi canim ben 3. Günden sonra hiç içmedim

Çok nadir ters bir hareket yaptığımda falan sızlama oluyor canım ama o da çok hafif bir sızlama

tek benimki böyle değilmiş ya demek ki benim eşimi uykudan uyandırmaya çalışacağınıza kış uykusuna yatmış ayının inine girip ayıyı uyandırın daha kolay. iki bebekle de geceleri yetişmek beni yıpratmaya başladı , kocamı uyandırmak için ben de elime ne geçerse fırlatıyorum üstüne
lavenderbrown 2 bebeli hayat nasıl geçiyor seni de merak ediyorum
çok fena aşık oldum sütümü yetirmeye çalışıyorum ikisine mideleri büyüdü çünkü, uyku aralarında uyumaya çalışıyorum. gaz sorunumuz olmaya başladı işte kör topal yetişmeye çalışıyorum . naptığımı tam bilmiyorum ama yetişmeye çalışıyorum 1 haftadır tek bakıyordum şimdi yardımcı teyze geliyor 2 gündür. yeni bir düzene geçiş yapıyoruz.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Sizde de gazdan dolayı kısır bir döngü var mı emdikçe emiyor gaz çıkaramıyor tekrar emiyor tekrar gaz çıkaramıyor
Dünden beri gece 2.5 ta bi uyanıyor 6.20 gibi uyuyor . Ben 6.30 da kalkmak zorundayım oğlum okula gidecek beslenmesi kahvaltısı derken halimi düşün. Gaz bizi mahvetti

Kızlar ben unutmuşum bu arada . Gece 2 saatte bir emzirmeye kalktığımızda her seferinde alt değişimi yapıyor muyduk
Bezi çok doluysa degistiriyorum ben canım
Hadi seninki küçük benim 9 yaşındaki oğlana bile bi haller oldu, utanmasa ben de seni emecegim diyecek. Kardeşinin kuvetine falan giriyor ben bugün bunda banyo yapacağım diye, emziğin tadına bakmak istiyor. Bebek tam çığlık kıyametken abisi triplerde beni sen yatır anne diye. Huni takmama az kaldı
Benimki tam tersi, altını açtığım an bas bas bağırıyor
Bebe aç nasıl dursun canım, sen önce gelmese bile o damla damla geliyodur iki memeyi emzir, sonra ver gene mamasını 30 ml yeter ona.
Benimki de aynı, korkuyorum alt değiştireceğim diye . Kıyamet kopuyor

Açıklık olsa enfeksiyonu olurdu canım ya ağrın mi var ağrı kesici içiyorsun simdiye ağrının geçmesi gerekirdi canim ben 3. Günden sonra hiç içmedim
Bende öyle düşünüyorum enfeksiyon şiddetli ağrısı olur, iltihabı olur diye ama var bi miktar açıklık .Ağrım da hala var öyle çok şiddetli değil ama ağrı kesici attırıyor yine de

Dikişin baş kısımlaeı yanıyor arada kasınıyor ojun dısında sükür sıkıntı yok canım ağrı kesiciyide hic kullanmadım
Benimkiler de baş kısımlar batma ve ağrı olan noktalar,bi ağrı kesici kullanan benim hala demek

Ya benim kız 4,5 yaşında ama dediğin gibi o kadar çok değişti ki tanıyamıyorum. Eski uslu aklı başında kızım gitti yerine hırçın canavar geldi sanki vurmak bağırmak çığlık atmak herşeye hayır demek ve dahası.. okula falan da gitmek istemiyor bi sürü bahane uydurdu geçen gün. Yok efendim öğretmene bakarken boynu ağırıyormuş panduflarda ayaklarda terliyormuş dersler çok zormuş neyse ki öğretmeniyle konuştum oda onla konuştu şimdi eh işte durumdayız :).

Rheaa canım senin oğlunun mu göbek kordonunun olduğu yerden kan gelmişti. Az önce altını alırken gördüm de kan gelmiş az miktarda

Arada ben de batmalar oluyor, bazen de kalkarken falan ağrım var, henüz net iyileşmedi ama ağrı kesici alacak kadar yok ağrılarım
Kizlar suyum geldi. Hastaneye gidiyorum dua ederseniz cok sevinirim
Ayy Allah yardımcın olsun canım

Sağol canım asla durmuyor.

Aynen öyle zorda olduğunu bile bile elinden geleni yapmiyolarsa geriye kalan kısım çok da önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…