Dikişin baş kısımlaeı yanıyor arada kasınıyor ojun dısında sükür sıkıntı yok canım ağrı kesiciyide hic kullanmadımSezeryan olan anneler sizde de hala iğne şeklinde batmalar var mı kesik yerinde?Bir de benim bir noktada küçük bir açıklık var sanki dikiş tutmamış gibi,kanama filan yok ama böyle dikkatli bakınca açıklık görünüyorben hala ağrı kesici kullanıyorum günlük olarak mesela sizler de durum nedir?
Ekin altı açıkken dünya mutlusu ama açana kadar bi yıkıyor ortalığı bi de giyindikten sonra meme emecek diye yıkıyorAyy bizimki de tam tersi bütün gün altını almasam gıkı çıkmayacak sankiDaha hiç altı pis diye ağlamamıştır heralde. Altını her açmamızda da çığlığı basıyor kıyametler kopuyor nasıl temizleyip kapatacağımızı şaşırıyoruz
Açıklık olsa enfeksiyonu olurdu canım ya ağrın mi var ağrı kesici içiyorsun simdiye ağrının geçmesi gerekirdi canim ben 3. Günden sonra hiç içmedimSezeryan olan anneler sizde de hala iğne şeklinde batmalar var mı kesik yerinde?Bir de benim bir noktada küçük bir açıklık var sanki dikiş tutmamış gibi,kanama filan yok ama böyle dikkatli bakınca açıklık görünüyorben hala ağrı kesici kullanıyorum günlük olarak mesela sizler de durum nedir?
Çok nadir ters bir hareket yaptığımda falan sızlama oluyor canım ama o da çok hafif bir sızlamaSezeryan olan anneler sizde de hala iğne şeklinde batmalar var mı kesik yerinde?Bir de benim bir noktada küçük bir açıklık var sanki dikiş tutmamış gibi,kanama filan yok ama böyle dikkatli bakınca açıklık görünüyorben hala ağrı kesici kullanıyorum günlük olarak mesela sizler de durum nedir?
Yaa canim Allah yardimcin olsun insallah cok cok kolay bir dogum olurKizlar suyum geldi. Hastaneye gidiyorumdua ederseniz cok sevinirim
tek benimki böyle değilmiş ya demek kiKızlar akşam oglanda feci bir gaz sancısı vardı saatlerce ağladı resmen. Tamda sancı büyük kızım uyutacağım saate denk geldi, oğlan susmuyor Kız uyuyamıyor sesten, uyuyamayinca daha bir aksilesti huysuzlasti. Oğlan susunca bir ara Kız uykuya daldı da diğer odaya geçtik oglanla ağlamaya orda devam etti. Ben kendimdeb gecmis halde oglani susturup gazini cikartmaya calisirken bir baktım benim canım kocacım koltukta mışıl mışıl uyuyor. İşte o zaman anladım ki bebekler gibi uyumak terimi yanlış, doğrusu "babalar gibi uyumak" olmalı... zira bebekle ben sabaha kadar ayakta, can eşim rüya alemindeydi....
çok fena aşık oldum
Cok tesekkur ederim canimYaa canim Allah yardimcin olsun insallah cok cok kolay bir dogum olurCok guzel haberlerini bekliyoruz merakta birakma
Güzel haberlerini bekliyoruz canımSezeryan olan anneler sizde de hala iğne şeklinde batmalar var mı kesik yerinde?Bir de benim bir noktada küçük bir açıklık var sanki dikiş tutmamış gibi,kanama filan yok ama böyle dikkatli bakınca açıklık görünüyorben hala ağrı kesici kullanıyorum günlük olarak mesela sizler de durum nedir?
Dünden beri gece 2.5 ta bi uyanıyor 6.20 gibi uyuyor . Ben 6.30 da kalkmak zorundayım oğlum okula gidecek beslenmesi kahvaltısı derken halimi düşün.Sizde de gazdan dolayı kısır bir döngü var mıemdikçe emiyor gaz çıkaramıyor tekrar emiyor tekrar gaz çıkaramıyor
Bezi çok doluysa degistiriyorum ben canımKızlar ben unutmuşum bu arada . Gece 2 saatte bir emzirmeye kalktığımızda her seferinde alt değişimi yapıyor muyduk
Hadi seninki küçük benim 9 yaşındaki oğlana bile bi haller oldu, utanmasa ben de seni emecegim diyecek. Kardeşinin kuvetine falan giriyor ben bugün bunda banyo yapacağım diye, emziğin tadına bakmak istiyor. Bebek tam çığlık kıyametken abisi triplerde beni sen yatır anne diye. Huni takmama az kaldı2.5 yaşındaki kızım son bir kaç gündür 1 aylık cocuga dönüştü desem. Verdigim tüm eğitimler şuan çöp. Tuvaletini altına yapmaya başladı, neden diye sorunca Efe yapıyor. Yemeği ben besleyecekmisim çünkü Efeyi ben besliyormusum . O yüzden bu gece güzel uyuyun
Benimki tam tersi, altını açtığım an bas bas bağırıyorKakali kakali duruyor mu peki almayinca benim kiz altına yaptığı an çığlık çığlığa ağlıyor alana kadar susmuyor altını çıkardığım an susuyorben de öyleymişim küçükken annem amaan ayni sen bu diyo
Bebe aç nasıl dursun canım, sen önce gelmese bile o damla damla geliyodur iki memeyi emzir, sonra ver gene mamasını 30 ml yeter ona.Kızlar bugun hastaneden çıktık çok şükür evimize geldik. Sütüm çok az geliyor asla doymuyor ve uyumuyor cıyak cıyak ağlıyor. Doktor gerekmedikçe verme dedi ama ben 30 ml 2 kere verdim. Mama verince 4 saat uyanmıyor. Bu yenidoğan beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
Benimki de aynı, korkuyorum alt değiştireceğim diye . Kıyamet kopuyorAyy bizimki de tam tersi bütün gün altını almasam gıkı çıkmayacak sankiDaha hiç altı pis diye ağlamamıştır heralde. Altını her açmamızda da çığlığı basıyor kıyametler kopuyor nasıl temizleyip kapatacağımızı şaşırıyoruz
Bende öyle düşünüyorum enfeksiyon şiddetli ağrısı olur, iltihabı olur diye ama var bi miktar açıklık .Ağrım da hala var öyle çok şiddetli değil ama ağrı kesici attırıyor yine deAçıklık olsa enfeksiyonu olurdu canım ya ağrın mi var ağrı kesici içiyorsun simdiye ağrının geçmesi gerekirdi canim ben 3. Günden sonra hiç içmedim
Benimkiler de baş kısımlar batma ve ağrı olan noktalar,bi ağrı kesici kullanan benim hala demekDikişin baş kısımlaeı yanıyor arada kasınıyor ojun dısında sükür sıkıntı yok canım ağrı kesiciyide hic kullanmadım
Ya benim kız 4,5 yaşında ama dediğin gibi o kadar çok değişti ki tanıyamıyorum. Eski uslu aklı başında kızım gitti yerine hırçın canavar geldi sanki vurmak bağırmak çığlık atmak herşeye hayır demek ve dahası.. okula falan da gitmek istemiyor bi sürü bahane uydurdu geçen gün. Yok efendim öğretmene bakarken boynu ağırıyormuş panduflarda ayaklarda terliyormuş dersler çok zormuş2.5 yaşındaki kızım son bir kaç gündür 1 aylık cocuga dönüştü desem. Verdigim tüm eğitimler şuan çöp. Tuvaletini altına yapmaya başladı, neden diye sorunca Efe yapıyor. Yemeği ben besleyecekmisim çünkü Efeyi ben besliyormusum . O yüzden bu gece güzel uyuyun
Arada ben de batmalar oluyor, bazen de kalkarken falan ağrım var, henüz net iyileşmedi ama ağrı kesici alacak kadar yok ağrılarımSezeryan olan anneler sizde de hala iğne şeklinde batmalar var mı kesik yerinde?Bir de benim bir noktada küçük bir açıklık var sanki dikiş tutmamış gibi,kanama filan yok ama böyle dikkatli bakınca açıklık görünüyorben hala ağrı kesici kullanıyorum günlük olarak mesela sizler de durum nedir?
Ayy Allah yardımcın olsun canımKizlar suyum geldi. Hastaneye gidiyorumdua ederseniz cok sevinirim
Bi avazda gelsin minnoş inşallahCok tesekkur ederim canimsimdilik iyi gidiyor. Acilmam 7 cm kendi sancilarimla ilerliyor masallah
Sağol canım asla durmuyor.Dünden beri gece 2.5 ta bi uyanıyor 6.20 gibi uyuyor . Ben 6.30 da kalkmak zorundayım oğlum okula gidecek beslenmesi kahvaltısı derken halimi düşün.Gaz bizi mahvetti
Bezi çok doluysa degistiriyorum ben canım
Hadi seninki küçük benim 9 yaşındaki oğlana bile bi haller oldu, utanmasa ben de seni emecegim diyecek. Kardeşinin kuvetine falan giriyor ben bugün bunda banyo yapacağım diye, emziğin tadına bakmak istiyor. Bebek tam çığlık kıyametken abisi triplerde beni sen yatır anne diye. Huni takmama az kaldı
Benimki tam tersi, altını açtığım an bas bas bağırıyor
Bebe aç nasıl dursun canım, sen önce gelmese bile o damla damla geliyodur iki memeyi emzir, sonra ver gene mamasını 30 ml yeter ona.
Benimki de aynı, korkuyorum alt değiştireceğim diye . Kıyamet kopuyor
Aynen öyle zorda olduğunu bile bile elinden geleni yapmiyolarsa geriye kalan kısım çok da önemli değilKomşuların getirdiklerini yerken şunu düşündüm; bir çorba bile yapamadıkları için üzülmediler mi acaba? Öyle böyle geçiyor işte canım, canları sağolsun ne diyelim.
Neydi o söz, kurt kışı geçirir ama yediği ayazı xhxhxhxh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?