2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay inşallah çok kolay bir doğum olur canım

22.günden bildiriyorum bugün biraz parka gittik dün çok huzursuzdu bugün mışıl mışıl uyuyor yavruşuum nasıl iyi geldi temiz havaa
sizler neler yaptınız çıkıyor musunuz gezmeye hava almaya
Sizce en erken ne zaman çıkarılır gezmeye ? Benim henüz çok yeni ama sabırsızlanıyorum dışarı çıkarmaya

Bana doktor söyledi valla yetersiz beslenince idrarda kan oluyormus

Canım sağlıkla kavuşun en kısa ve kolayından bir doğum dilerim

reflü yatağında yatıyorlar Rheaa , bazen doğrudan sütü kusuyorlar bazen kesik süt kusuyorlar. mamadan sonra fışkırmalı kusuyorlar sanırım fazla geliyor mama. bez sayımız tutuyor , şükür kakasız günümüz de yok. hatta bu gece mama vermedim baktım sütten sonra uyudular yattım uyudum ben de yine kaka vardı.
ama sürekli meme arıyor olmaları beni tedirgin ediyor aç mı bunlar yetmiyor mu ki diye .
2 hafta sonra kontrolümüz var kilo alımları normalse korkmayayım değil mi emzik vereyim rahatlıkla
Canım gazını çıkarmadan hemen yatirirsan kusar önce sırtını sivazla geğirsin sonra yatır
o naneyi yedim ben bi hafta , nasılsa çıkarıyorlar gazı diye yatırdım gittim çocukları ( tecrübesizlik işte ) . gaz sorunu olmayan çocuklarımda şimdi sıkıntı var. ıkına ıkına bir hal oluyorlar gaz çıkarmak için. nurse harveys damlaya başladık doktor yönlendirmesiyle

Bebiş 3 kilo 49 cm doğdu

Ben onu çok istedim doğal yoldan ama suyum geldi açılmam olmadı ve sezaryenle geldi fıstığım..

Çok tatlı dünyalara bedel..
şimdilik iyiyiz ileriki günlerde zaten emdi emmedi diye yazacağım size
Kendisini mart bebeği yaptı küçük kızım

Kimyon ve rezeneyi kendin mi karıştırdın arkadaşım?

Çok teşekkür ederim insallah etmez

Barbunya yedim yoğurt kayısı pekmez yani bi kaç kere daha yemiştim ilk defa oldu insallah yoktur ya
Son yediğine değil son kakadan sonra yediklerine dikkat et canım. Çünkü besinleri sindirme suresi vs etkili. Son 48 saat alerji çıkıyor çünkü

Sizce en erken ne zaman çıkarılır gezmeye ? Benim henüz çok yeni ama sabırsızlanıyorum dışarı çıkarmaya
Anlık görsel atıyorum
Kızı nehir kenarındaki çocuk parkına getirdim kendime de çay ısmarladım

Eklentiler

• 20230326_190303.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 85
Cok teşekkür ederim

Ben de onu düsündğm cünkü baya zorlanıyor kaka yaparken 2-3 gündür
Makatin kenarına parmaginla bastırıp kontrol et. Eğer çatlak varsa 1gunde 3 defa fito krem sür canım. Ve diğer bez değişiminde bol bol kantaron yağı. Ben kızımda makat çatlağı çok yaşadım. Doktorum o şekilde söyledi hep onu yaptım.

Kızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuan ben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Ben çok az kiloyla doğum yapınca tartilmayi unutmuşum. Bebeğe kilo aldırma cabalarim la birlikte kilo almışımdır heralde. Gece bile yiyorum yoksa emzirmekten halim kalmiyo
Emzirirken verilir diyolar yemeye devam sen yedikçe alır bebiş emdikçe verirsin

Vücudunda ve bacaklarında yoksa korkma bence bizim çocuk dr u öyle demisti canım biz hep o şekilde takip ettik bi miktar yenidogan sarılığı her bebekte oluyor
Bogaz kisminda, goguslerinin uzerindeki bolgede var. Onun disinda bedeninde yok ama gozler falan sari topuktan kan aliyorlar her defasinda

O gaz damlalari pek fayda etmiyor bize doktor probiyotik yazdı kakasını düzenliyor

Benimde büyük çocuk var evde kaldı çocuk anaokuluna gidiyor ama dışarı çıkmak istiyor bunaldı az daha ısınsın diye bekliyorum korkuyorum sancilanir diye soğuk degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…