Ay inşallah çok kolay bir doğum olur canımkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Sizce en erken ne zaman çıkarılır gezmeye ? Benim henüz çok yeni ama sabırsızlanıyorum dışarı çıkarmaya22.günden bildiriyorum bugün biraz parka gittik dün çok huzursuzdu bugün mışıl mışıl uyuyor yavruşuum nasıl iyi geldi temiz havaa
sizler neler yaptınız çıkıyor musunuz gezmeye hava almaya
Cok teşekkür ederimBIr bilgim yok onunla alakalı, umarim ciddi bir sorun degildir bir an önce iyileşir gecmis olsun
Ben de onu düsündğm cünkü baya zorlanıyor kaka yaparken 2-3 gündürMakatini önce kontrol et canım, çatlak olabilir ama mukus varsa gıda alerjisi malesef
Bana doktor söyledi valla yetersiz beslenince idrarda kan oluyormusMaşallah canım gözün Aydın darısı başımıza
İnşallah canım
Aslında sütün vardı güzel de emzirdin bazı bebekte sanırım aç kalmasa da oluyor canım ya bu sarılık
Sağol canım
İdrarda lan şimdiye kadar hep alerjiden olur diye duymuştum,yetersiz beslenme siye birşey dem olduğunu ilk kez duyuyorum.kakada mukusta var mı
Canım sağlıkla kavuşun en kısa ve kolayından bir doğum dilerimkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
reflü yatağında yatıyorlarCanım bebekler bir çok şeyden dolayı kusabilir. İlk akla gelen reflü, eğimli mi yatırıyorsun? Eğer değilse bir de o şekilde deneyebilirsin. Kusma durursa reflu olma ihtimali yüksek. Mide gazından kaynaklı kusabilir birde anne sütündeki laktozu sindiremedigi için kusabilir veya yediğin bir şey ona dokunduysa yine kusabilir. Tek tek deneme yapmak gerekiyor malesef ve bu süreci doktorla takip etmek daha doğru olur fikrimce. Kusma dan kastın fışkırır tarzda mi o da önemli tabi. Tokluklari bezin doluluk oranından anlayabilirsiniz. Günde dolu dolu 4-5 bez yeterli duyduklarını gösteriyormuş. Gece mama vermediğiniz ve mama verdiğinizdeki uyanma sürelerine de dikkat ederek az çok fikir sahibi olabilirsiniz. Çok sık memede kalıyor demişsiniz ya gündüz o anlarda mama vermeyi denediniz mi? Yine aynı sıklıkta mı meme istiyorlar ?
o naneyi yedim ben bi hafta , nasılsa çıkarıyorlar gazı diye yatırdım gittim çocukları ( tecrübesizlik işte ) . gaz sorunu olmayan çocuklarımda şimdi sıkıntı var. ıkına ıkına bir hal oluyorlar gaz çıkarmak için. nurse harveys damlaya başladık doktor yönlendirmesiyleCanım gazını çıkarmadan hemen yatirirsan kusar önce sırtını sivazla geğirsin sonra yatır
Bebiş 3 kilo 49 cm doğduYaa..dünden beri aklımdasın biliyor musun.. etiketleyip sorayım diyorum sonra meraklı teyzeler gibi olmayayım dedim
Çok çok tebrik ederim, güle güle büyüt inşallah. Peki nasıl doğdu bebiş, kaç kilo, her şey yolunda mı? Detay severiz
Kimyon ve rezeneyi kendin mi karıştırdın arkadaşım?Şu kimyon ve rezene çayından allah razi olsun ciddenÇocuk huzura erdi resmen ya... Gazını saatlerce cikaramayan çocuk daha sırtına vurmadan geğiriyor. Gaz ağlamaları bitti, uyanık mesela 2,5 saattir ama ağlamıyor bakınıyor emiyor gaz sancısı yok Gaz damlalarına verdiğim paraya yazık oldu Bundan sonra biogaia+çayla yola devam
Banada ilk hafta dr dedi olursa hemen gel dedi ama bu kakadan geliyor takşp edicem duruma göre gidicemBana doktor söyledi valla yetersiz beslenince idrarda kan oluyormus
Son yediğine değil son kakadan sonra yediklerine dikkat et canım. Çünkü besinleri sindirme suresi vs etkili. Son 48 saat alerji çıkıyor çünküÇok teşekkür ederim insallah etmez
Barbunya yedim yoğurt kayısı pekmez yani bi kaç kere daha yemiştim ilk defa oldu insallah yoktur ya
Hayırlı olsun canımSelam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Bizde de göbek fıtığı var kızımda. Onu muayenede doktor anlıyor canım dışarıdan görülen bir sey değil. Göbek deliği disarda oluyor biraz.Göbek fıtığı mı? Görüntü olarak nasıl bir şey,neye benziyor ?
Anlık görsel atıyorumSizce en erken ne zaman çıkarılır gezmeye ? Benim henüz çok yeni ama sabırsızlanıyorum dışarı çıkarmaya
Makatin kenarına parmaginla bastırıp kontrol et. Eğer çatlak varsa 1gunde 3 defa fito krem sür canım. Ve diğer bez değişiminde bol bol kantaron yağı. Ben kızımda makat çatlağı çok yaşadım. Doktorum o şekilde söyledi hep onu yaptım.Cok teşekkür ederim
Ben de onu düsündğm cünkü baya zorlanıyor kaka yaparken 2-3 gündür
Ben çok az kiloyla doğum yapınca tartilmayi unutmuşum. Bebeğe kilo aldırma cabalarim la birlikte kilo almışımdır heralde. Gece bile yiyorum yoksa emzirmekten halim kalmiyoKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Bogaz kisminda, goguslerinin uzerindeki bolgede var. Onun disinda bedeninde yok ama gozler falan sariVücudunda ve bacaklarında yoksa korkma bence bizim çocuk dr u öyle demisti canım biz hep o şekilde takip ettik bi miktar yenidogan sarılığı her bebekte oluyor
O gaz damlalari pek fayda etmiyor bize doktor probiyotik yazdı kakasını düzenliyorreflü yatağında yatıyorlarRheaa , bazen doğrudan sütü kusuyorlar bazen kesik süt kusuyorlar. mamadan sonra fışkırmalı kusuyorlar sanırım fazla geliyor mama. bez sayımız tutuyor , şükür kakasız günümüz de yok. hatta bu gece mama vermedim baktım sütten sonra uyudular yattım uyudum ben de yine kaka vardı.
ama sürekli meme arıyor olmaları beni tedirgin ediyor aç mı bunlar yetmiyor mu ki diye .
2 hafta sonra kontrolümüz var kilo alımları normalse korkmayayım değil mi emzik vereyim rahatlıkla
o naneyi yedim ben bi hafta , nasılsa çıkarıyorlar gazı diye yatırdım gittim çocukları ( tecrübesizlik işte ) . gaz sorunu olmayan çocuklarımda şimdi sıkıntı var. ıkına ıkına bir hal oluyorlar gaz çıkarmak için. nurse harveys damlaya başladık doktor yönlendirmesiyle
Kızlar molfix pure soft sarı paket ile mavi paketin farkı nedir?
Ben bir paket 1 no ve bir paket 2 no almıştım ama 2 ye geçemeyeceğim yeniden 1 no alacağım
Benimde büyük çocuk var evde kaldı çocuk anaokuluna gidiyor ama dışarı çıkmak istiyor bunaldı az daha ısınsın diye bekliyorum korkuyorum sancilanir diye soğuk degilmiSizce en erken ne zaman çıkarılır gezmeye ? Benim henüz çok yeni ama sabırsızlanıyorum dışarı çıkarmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?