Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Canım düşer tabi inşallah. Sık sık emzir canım. Bi kaç güne düşer değer inşallahKizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene deyarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Kızlar dün Ekin'e sadece biogaia verdim gece 22.30 gibi. Kendim de @beyzosh önermişti aktardan aldığım kimyon ve rezene çayına başladım dün 2 büyük fincan içtim. Gecemiz çoooook rahat geçti. Yine uyumadı 3 ten 6 ya kadar ama ağlamadi sancidan kivranmadi sırtına iki vurduk gazını çıkardı alttan üstten. Belki damlaları vermemek rahatlatti belki de çayın da faydası oldu ama çok şükür çocuk kivranmadi. Gaz sorunu çekenler siz de deneyebilirsiniz
Şifa olsun kuzulara, ben de düzenli içtiğim zaman oğlumda değişimi fark ediyorum ve onu içince sütte artma oluyor ben de. Bazıları bebeğe de çay kaşığı ile veriyor ama ben ona cesaret edememBana daAycoregi1 önermişti Allah razı olsun gerçekten çok iyi geldi artık rutinim oldu günde 2 fincan
Sarılık sadece baş ve göz kısmında mı canım. Bugün saat başı emzir sen uyusa bile biraz zor olur ama düşer merak etme. Değeri fazla olanların bile düşüyorKizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene deyarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Bir avazda gelir inşallahkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Benim korse deneyimim çok komik ilerliyor,korse aldım ama çok dar olduğundan giyemiyorum ki l beden aldımYa hiçbir fikrim yok desem ne zaman takılacağına dair
Göbek fıtığı mı? Görüntü olarak nasıl bir şey,neye benziyor ?Bizim 5. Gün düştü. İçinde parça kalmış 2 kez gümüş kalem uyguladılar. Antibiyotikli krem sürdük 1 hafta. Hala daha içinde bir şey var 27. Gündeyiz. Göbek fıtığı olmuşuz bu arada nasıl olduysak.
Süper fikir benceBenim korse deneyimim çok komik ilerliyor,korse aldım ama çok dar olduğundan giyemiyorum ki l beden aldımbiraz zayıflayıp giyme gibi saçma bi fikir içerisinde bekliyorum
Bende kimyon denemek istiyorum gaz için. Nasıl yapıyorsunuz canımŞifa olsun kuzulara, ben de düzenli içtiğim zaman oğlumda değişimi fark ediyorum ve onu içince sütte artma oluyor ben de. Bazıları bebeğe de çay kaşığı ile veriyor ama ben ona cesaret edemem
Ben bakınca çok anlamadım ama dr söyledi. Dışa doğru çıkık duruyor. Ağlayınca daha da çıkıyor. Şişebilir korkmayın dedi hatta.Göbek fıtığı mı? Görüntü olarak nasıl bir şey,neye benziyor ?
Benim bebegin idrarinda da kan vardi ilk zamanlar, doktor yetersiz beslendigi icin oluyor demistiKızlar benim kızın bezinde mukuslu kan var idrardan mı kakasan mı bilemedim neden oldu ki bu basına gelen var mı
Siz mi içiyorsunuz bebeğe mi verdiniz anlayamadım :/ Bebeklere de verin diyenler oluyor ama su bile vermediğimizden ne derece doğru bilmiyorum bu yüzden sormak istedim.Şu kimyon ve rezene çayından allah razi olsun ciddenÇocuk huzura erdi resmen ya... Gazını saatlerce cikaramayan çocuk daha sırtına vurmadan geğiriyor. Gaz ağlamaları bitti, uyanık mesela 2,5 saattir ama ağlamıyor bakınıyor emiyor gaz sancısı yok Gaz damlalarına verdiğim paraya yazık oldu Bundan sonra biogaia+çayla yola devam
Kakasjnda var benim bebisinBenim bebegin idrarinda da kan vardi ilk zamanlar, doktor yetersiz beslendigi icin oluyor demisti
BIr bilgim yok onunla alakalı, umarim ciddi bir sorun degildir bir an önce iyileşir gecmis olsunKakasjnda var benim bebisin
Makatini önce kontrol et canım, çatlak olabilir ama mukus varsa gıda alerjisi malesefKızlar benim kızın bezinde mukuslu kan var idrardan mı kakasan mı bilemedim neden oldu ki bu basına gelen var mı
Memnun musunuz yetkin hocadan ben de ulviyya hoca ile arasında kaldım. Henüz gebelik yok pcos var.Canım ben Keçiören Medical Park Doc. Dr Yetkin Karasu ya gidiyorum sen de Ankaradamisin
Maşallah canım gözün Aydın darısı başımızaSelam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Ay cok sevindim. Allah anali babali musmutlu bir omur versin size
İnşallah canımInsallah canimbol dua gonderiyorum guzel haberlerini bekliyoruz
Aslında sütün vardı güzel de emzirdin bazı bebekte sanırım aç kalmasa da oluyor canım ya bu sarılıkKizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene deyarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Sağol canımCanım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İdrarda lan şimdiye kadar hep alerjiden olur diye duymuştum,yetersiz beslenme siye birşey dem olduğunu ilk kez duyuyorum.kakada mukusta var mıBenim bebegin idrarinda da kan vardi ilk zamanlar, doktor yetersiz beslendigi icin oluyor demisti
Hayırlısı olsun canımKavustum canim. Spinal oldum cok guzel gecti. 10 dogum oldu. Sutum de geldi emdi de yine de mama verdim uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?