2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bu mamalarda pre yazmasi ne anlama geliyor. Internette baktim anne sütüne en yakin mamalar pre yazanlarmış

Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Kizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene de yarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Canım düşer tabi inşallah. Sık sık emzir canım. Bi kaç güne düşer değer inşallah

Bana da Aycoregi1 önermişti Allah razı olsun gerçekten çok iyi geldi artık rutinim oldu günde 2 fincan
Şifa olsun kuzulara, ben de düzenli içtiğim zaman oğlumda değişimi fark ediyorum ve onu içince sütte artma oluyor ben de. Bazıları bebeğe de çay kaşığı ile veriyor ama ben ona cesaret edemem

Kizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene de yarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Sarılık sadece baş ve göz kısmında mı canım. Bugün saat başı emzir sen uyusa bile biraz zor olur ama düşer merak etme. Değeri fazla olanların bile düşüyor

Bir avazda gelir inşallah

Göbek fıtığı mı? Görüntü olarak nasıl bir şey,neye benziyor ?

Şifa olsun kuzulara, ben de düzenli içtiğim zaman oğlumda değişimi fark ediyorum ve onu içince sütte artma oluyor ben de. Bazıları bebeğe de çay kaşığı ile veriyor ama ben ona cesaret edemem
Bende kimyon denemek istiyorum gaz için. Nasıl yapıyorsunuz canım

Siz mi içiyorsunuz bebeğe mi verdiniz anlayamadım :/ Bebeklere de verin diyenler oluyor ama su bile vermediğimizden ne derece doğru bilmiyorum bu yüzden sormak istedim.
Bu arada bende aktardan aldığım rezene çayını içiyorum. Bir de Hipp'in emziren anne çayını aldım henüz gelmediğinden başlamadım. Bebeğe de sab simplex damla ve forbiome minies probiyotik veriyorum ama bazen aşırı sancısı oluyor çok ağlıyor

Edit: Önceki sayfalarda cevap vermişsiniz aslında ben görmeden hemen yazmışım ya

Son düzenleme:
Selam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Maşallah canım gözün Aydın darısı başımıza
Ay cok sevindim. Allah anali babali musmutlu bir omur versin size

Insallah canim bol dua gonderiyorum guzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım
Aslında sütün vardı güzel de emzirdin bazı bebekte sanırım aç kalmasa da oluyor canım ya bu sarılık
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Sağol canım
Benim bebegin idrarinda da kan vardi ilk zamanlar, doktor yetersiz beslendigi icin oluyor demisti
İdrarda lan şimdiye kadar hep alerjiden olur diye duymuştum,yetersiz beslenme siye birşey dem olduğunu ilk kez duyuyorum.kakada mukusta var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…