2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim cok sukur cok guzel bir dogum oldu kavustum. 3050 gr 50 cm dogdu.
Maşallah canım tebrik ederim
Kızlar benim kızın bezinde mukuslu kan var idrardan mı kakasan mı bilemedim neden oldu ki bu basına gelen var mı
Canım kan ve mukus alerji belirtisi süt ürünü yumurta vb yapabiliyor, doktora mutlaka danış devam ederse,

kızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum

Canım sağlıkla kavuş inşallah, bende bekliyorum bende de bi gelişme yok, topta zıplayıp duruyorum

Gaz sancısı hiç yok çok şükür çok rahat çıkartıyor gece uykusu da çok normal sanırım balgam ve hırıltıyı oradan atıyorlarmış takipteyim şu anda çok teşekkür ederim.

Canım hayırlı doğumların olsun bir avazda inşallah dualarımız seninle

Ah o rahim kasılması aslında olması iyi bişey rahimin toparlandigini gösteriyor ama insanı soğuk soğuk terletiyor özellikle emzirirken oluyordu benim
Evet canım özellikle emzirirken resmen doğum anının ilk sancılarına geri döndüm . Ama bugün 5. Gün azaldı hatta bitti gibi ağrılar. Bu kadar çabuk geçmesi normal mi acaba
2. Doğumlarda rahim kasılmaları daha mı fazla sanki, benim.oyle oldu çünkü. İlkinde bu kadar sancı çekmemiştim

Ben sabahları bu tarz serum fizyolojik sıkıp, çekiyorum düzenli
Aynen ben ilk doğumdan hiç hatırlamıyorum böyle ağrı bunda fena yaşadım
Göğüs yaram var çok açıyor emziremiyorım öneriniz var mı? sütüm gelmiyor ilk gün için erken mi ?
Ben göğüs ucuna lansinoh krem sürüyorum sonra göğüs pedine de kantaron yağı döküp onu göğüs ucuna kapatıyorum. Toparladı. Yoksa benim minik hep ucunu alıp emmeye çalışıyor çok hassaslaşmıştı zıplıyordum yerimden emzirirken

Kızlar girip bakamıyorum okuyamıyorum halbuki merak ettiğim sormak istediğim sizlerin yazdıklarından öğrenmek istediğim o kadar şey var ki. Ama 2 yaş bebem fena . Hiç fırsat kalmıyor telefon elime almaya .
Bu arada Manoly34 en son nişanın gelmiş okudum doğurdun mu ?

Bir avazda doğur inşallah canım

Insallah canim bol dua gonderiyorum guzel haberlerini bekliyoruz

Allah guzel dogumlar nasip etsin cok kolay olur umarim

Selam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla

Yaa.. dünden beri aklımdasın biliyor musun.. etiketleyip sorayım diyorum sonra meraklı teyzeler gibi olmayayım dedim

Çok çok tebrik ederim, güle güle büyüt inşallah. Peki nasıl doğdu bebiş, kaç kilo, her şey yolunda mı? Detay severiz

Sen mi içiyorsun canım bebeğe mi veriyorsun ? Biz bir çay kaşığı kimyon verdik artık o kadar çok ağladı ki gece.
Kendim içiyorum canım ben demleyip
Kavustum canim. Spinal oldum cok guzel gecti. 10 dogum oldu. Sutum de geldi emdi de yine de mama verdim uyuyor
Oyyy masallah canım hadi gözün aydın
Kızlar molfix pure soft sarı paket ile mavi paketin farkı nedir?
en bir paket 1 no ve bir paket 2 no almıştım ama 2 ye geçemeyeceğim yeniden 1 no alacağım
Çok fark yok bezler arasinda maviden devam ediyorum canim
Kızlar benim kızın bezinde mukuslu kan var idrardan mı kakasan mı bilemedim neden oldu ki bu basına gelen var mı
Alerji belirtisi olabilir canım devam edecek mi bi takip et ne yemiştin?
Kolaylıkla doğur inşallah canım
Evet canım özellikle emzirirken resmen doğum anının ilk sancılarına geri döndüm . Ama bugün 5. Gün azaldı hatta bitti gibi ağrılar. Bu kadar çabuk geçmesi normal mi acaba
Yok normal canim benim de 3-4 gün sürmüştü
Selam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Aaaa sürpriz yapti desene Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene de yarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Vücudunda ve bacaklarında yoksa korkma bence bizim çocuk dr u öyle demisti canım biz hep o şekilde takip ettik bi miktar yenidogan sarılığı her bebekte oluyor

Maşallah canım tebrik ederim

Canım kan ve mukus alerji belirtisi süt ürünü yumurta vb yapabiliyor, doktora mutlaka danış devam ederse,
Çok teşekkür ederim insallah etmez
Alerji belirtisi olabilir canım devam edecek mi bi takip et ne yemiştin?
Barbunya yedim yoğurt kayısı pekmez yani bi kaç kere daha yemiştim ilk defa oldu insallah yoktur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…