Maşallah canım tebrik ederimCanim cok sukur cok guzel bir dogum oldu kavustum. 3050 gr 50 cm dogdu.
Canım kan ve mukus alerji belirtisi süt ürünü yumurta vb yapabiliyor, doktora mutlaka danış devam ederse,Kızlar benim kızın bezinde mukuslu kan var idrardan mı kakasan mı bilemedim neden oldu ki bu basına gelen var mı
Canım sağlıkla kavuş inşallah, bende bekliyorum bende de bi gelişme yok, topta zıplayıp duruyorumkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Gaz sancısı hiç yok çok şükür çok rahat çıkartıyor gece uykusu da çok normalEvet canım git gide azalacak,büyüyorlar artık
Kakada mukus deniyor ona,takip et canım alerji belirtisi olabilir…gaz sancısı çok mu ya da gece uykusu nasıl?
Canım bize doktor 4-5 saate kadar uyusun uyandırmayın demişti,uyku bebekleri gerçekten çok büyütüyor.o acıktı mı uyanacağı zamanı bilir tahmin ettiğimizden daha akıllı bebişler
Canım hayırlı doğumların olsun bir avazda inşallahkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Evet canım özellikle emzirirken resmen doğum anının ilk sancılarına geri döndüm . Ama bugün 5. Gün azaldı hatta bitti gibi ağrılar. Bu kadar çabuk geçmesi normal mi acabaAh o rahim kasılması aslında olması iyi bişey rahimin toparlandigini gösteriyor ama insanı soğuk soğuk terletiyorözellikle emzirirken oluyordu benim
Aynen ben ilk doğumdan hiç hatırlamıyorum böyle ağrı bunda fena yaşadım2. Doğumlarda rahim kasılmaları daha mı fazla sanki, benim.oyle oldu çünkü. İlkinde bu kadar sancı çekmemiştim
Ben sabahları bu tarz serum fizyolojik sıkıp, çekiyorum düzenli
Ben göğüs ucuna lansinoh krem sürüyorum sonra göğüs pedine de kantaron yağı döküp onu göğüs ucuna kapatıyorum. Toparladı. Yoksa benim minik hep ucunu alıp emmeye çalışıyor çok hassaslaşmıştı zıplıyordum yerimden emzirirkenGöğüs yaram var çok açıyor emziremiyorım öneriniz var mı? sütüm gelmiyor ilk gün için erken mi ?
Bir avazda doğur inşallah canımkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Yok canim ..o zaman boyle tamamlanacak..Aktif kanama var mı canım? İçinde parça varsa doktorundan gumusle yakmasını isteyebilirsin.
Ay cok sevindim. Allah anali babali musmutlu bir omur versin sizeCanim cok sukur cok guzel bir dogum oldu kavustum. 3050 gr 50 cm dogdu.
Insallah canimkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Cok tesekkur ederim.Senin dogum oldu mu nasilsinMaşallah canım tebrik ederim
Canım kan ve mukus alerji belirtisi süt ürünü yumurta vb yapabiliyor, doktora mutlaka danış devam ederse,
Allah guzel dogumlar nasip etsin cok kolay olur umarimkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Selam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Kendim içiyorum canım ben demleyipSen mi içiyorsun canım bebeğe mi veriyorsun ? Biz bir çay kaşığı kimyon verdik artık o kadar çok ağladı ki gece.
Oyyy masallah canım hadi gözün aydınKavustum canim. Spinal oldum cok guzel gecti. 10 dogum oldu. Sutum de geldi emdi de yine de mama verdim uyuyor
Çok fark yok bezler arasinda maviden devam ediyorum canimKızlar molfix pure soft sarı paket ile mavi paketin farkı nedir?
en bir paket 1 no ve bir paket 2 no almıştım ama 2 ye geçemeyeceğim yeniden 1 no alacağım
Alerji belirtisi olabilir canım devam edecek mi bi takip et ne yemiştin?Kızlar benim kızın bezinde mukuslu kan var idrardan mı kakasan mı bilemedim neden oldu ki bu basına gelen var mı
Kolaylıkla doğur inşallah canımkızlar selam,benim de doğum süreci birazdan başlayacak 1 saate suni sancı almaya başlayacağım…kendi sancım gelmedi bugün 39+3 doktor alalım dedi…2 gündür suya oturdum 10.000 adım yürüdüm Squat vb yaptım inşallah açılma çabucak devam eder,dualarınızı bekliyorum
Yok normal canim benim de 3-4 gün sürmüştüEvet canım özellikle emzirirken resmen doğum anının ilk sancılarına geri döndüm . Ama bugün 5. Gün azaldı hatta bitti gibi ağrılar. Bu kadar çabuk geçmesi normal mi acaba
Aaaa sürpriz yapti deseneSelam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Vücudunda ve bacaklarında yoksa korkma bence bizim çocuk dr u öyle demisti canım biz hep o şekilde takip ettik bi miktar yenidogan sarılığı her bebekte oluyorKizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene deyarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Cok tesekkur ederim canimMaşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün İnşallah
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim insallah etmezMaşallah canım tebrik ederim
Canım kan ve mukus alerji belirtisi süt ürünü yumurta vb yapabiliyor, doktora mutlaka danış devam ederse,
Barbunya yedim yoğurt kayısı pekmez yani bi kaç kere daha yemiştim ilk defa oldu insallah yoktur yaAlerji belirtisi olabilir canım devam edecek mi bi takip et ne yemiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?