2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim rahatsizlik vermiyorsa.kullanma. Benim oglumda da vardi yuzunde kizarik seyler falan gazdan cocuk emmiuordu hemen yok alerjidir sutu peyniri kes ondan emmiyor bak yuzunde de bunlar var demisti doktor ben de hic inanmadim baska doktora danis bence.

Mama kullaniyor musun canim. Mama da cok gaz yapiyor. Benim şuan 2 gunluk mama veriyorum gazi simdiden var yani. Boyle giderse Biogai bagirsak duzenliyici alacagim. Uykusuzluk cok zor Allah bize yardim etsin.Ilk bebegimde o uyuyunca ben de uyurdum yanimda kalanlarda daha kiymet veriyorlardi. Simdi iki cocukluyum ben soyluyorum da yapiyorlar dun hastane cikisi cok yoruldum uykusuzlukta var.

Aynen bende serum sıkıyorum burnuna çok ağladıkları içinde tıkalı olabilir dedi doktor. Ya kucağımda ya beşiğinde ya da ayağımda sallıyorum sabit durunca uyumuyor ne yapayım kucağa alma alışır sallama alışır sürekli söyleniyor herkes sanki put çocuk mamasını ver altını değiştir koy kenara oyuncak bebek mi bu sürekli kucak istiyor. Saat başı emzir diyor doktorlar tabiki alışır. Uzaktan mı emzirelim. Ben de öyle hep ağlama sesi duyuyorum valla hangi odadaysan oraya koyuyorum gözümün eninde olsun diye. Gündüz odada Tv izliyorum onu da koltuğa yatıyorum gece yatak odasında beşiğinde hem gözüm üzerinde olsun istiyorum. Kusuyorlar çünlü arada en azından 4/5 aylık olana kadar benimle aynı odada olsun hep. İnan mutfağa bile gittiğimde kahvaltı yemek vs onu da pusete koyuyırum mutfağa almıyorum uyusa bile

Emmiyor maalesef mama içiyor sadece. Doktorumuz da mamadan dedi. İyi gelen bir damla bulsam rahatlayacağız ikimiz de ama hiçbir denedigim daha işe yaramadı. Emmedigi için sütüm de tamamen kesildi şuan damla damla bile gelmiyor. Bana yardımcı olan kimse yok yanımda. Kayınvalidemle aynı apartmandayız ama faydasından çok zararı var. Uzak dursun yeter bana.

Aynen öyle ypıcam kuzum sağol

Evet benim bilinçli gülümsedi bir kaç defa uyku modunda değilken ben öpücük attım bikaç defa baktım gülümsüyor. Sürekli yapamasa da arada gülüyor yaptığım zaman canım. Beni izliyor kendisi bazen kucağımdayken kafasını kaldırıp yüzüme basıp gülümsüyortam tutamıyor kafasını ama tutmaya çalışıyor miniğim

Sivilceye kortizonlu krem neden yazdı ki?
Canım her gece yıka, yüzünü emzirmeden sonra suyla güzelce sil . Benim oglanda yüzde yanak çene alın ense ve saçlarının arasında var sivilce. Doktor isilik dedi. Her akşam yıkayın dedi. Emzirmeden sonra da güzelce suyla sildim geçti.
Benim kızım alerjik bize yapma ilaç verdi o hemen geçiriyordu. Kortizonlu verdiği krem advantan mi canım?

Benim 0 eşimin B kızımında B çıktı. Bebeğin annenin lan grubundan farklı olması sarılığı dirençli yapıyormuş. Benimle aynı grupta olsaydı yatmaya aktık.
Bende kızım da A+ ama uzamış sarılık varmış. Hatta sanki bana eskisinden daha sarı gelmeye başladı yavrum
Bu arada çok geçmiş olsun. Fototerapi ne kadar sürüyor nasıl bir süreç anlatabilir misiniz? Bizim için de isterler diye korkuyorum açıkçası :/

Eşimde kaldı reçetesi öğrenince yazıcam canım. Aynı saçlarının arasında var sadece alnında vardı gitti yanaklrında tek tük kaldı ensesinde biraz var. Besin alerjisi diye tutturdu sivilceden isilik izlerinden başka bi belşrti yok

Kızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?

Bugün soru bombardımanıyım kusan bebeğin gazı çıkmış mıdır kızlar bide dün akşam ve bugün peynirmsi kustu bi kere nedir acaba allahım sürekli bir panik haliyim

Aynı şeyleri yaşamışız. Dün resmen kâbus gibiydi. Dediğin gibi çocuğun sesi kısıldı resmen. Gazını çok rahat çıkarıyor aslında hem alttan hem üstten, kaka gunde 5-6 defa yapıyor.
Ama dün sürekli memede durmak istedi, aç diye düşündüm mama verdim yok gene bas bas bağırıyor, dudakları morardı yavrumun ağlamaktan en son yorgunluktan gece 1.30 gibiydi uyudu

Kızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?
Bazen duruyor canım bitti diyorum ben de sonra bir bakıyorum yoğun bi kanama 40 gün böyle devam ediyor yani ilk doğumda öyleydi benim bu da olur diye düşünüyorum
Bugün soru bombardımanıyım kusan bebeğin gazı çıkmış mıdır kızlar bide dün akşam ve bugün peynirmsi kustu bi kere nedir acaba allahım sürekli bir panik haliyim
Kusmasına bakma canım sen sırtına pat pat yap ağızdan geğirme tarzı çıkarsın gazını. Benim oğlum da bazen peynir kesiği gibi kusuyor sürekli değişiyor

Eğer 48 gün geçtiyse doğumun üzerinden regl olabilir, ben sezaryen olduğumda 30. gün başlamıştı. Doktor regl demişti

Sağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.
Özel aşılar yapılıyor mu medicanada acaba, bir de ne kadar verdiniz acaba. Muayene ve aşı için. Menenjit ve diğer özel aşıları yapıyor mu medicana

Grubun anneleri dün uykusuz bir gün geçirmiş anlaşılan ben de dahil olmak üzere. Aynı şeyleri yaşamışız kucağımda dalıyor derin uykuya yerine bırakınca ciyak ciyak oturup kendim ağlayacaktım en sonunda. Gece desen ayrı felaketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…