Canim rahatsizlik vermiyorsa.kullanma. Benim oglumda da vardi yuzunde kizarik seyler falan gazdan cocuk emmiuordu hemen yok alerjidir sutu peyniri kes ondan emmiyor bak yuzunde de bunlar var demisti doktor ben de hic inanmadim baska doktora danis bence.Kızlar selam. Geçen hafta Aryanın yüzünde sivilceler olmuştu onlar çarşamba günü baya arttı. Ama şuan giderek azaldı bitmedi ama baya düzeldi çok şükür. Doktor bugun geçmiş ama hala var dedi. Kortizonlu krem yazdı. Asla kullanmıcam. Tecrübesiz bi anneyim ama alerjik olduğunu düşünmüyorum ve yumurta süt peynir yoğurt kestim. 2 3 kere peynir yedim yanlışlıkla oda unuttuğum için. Kimle konuştuysam benim bebeğimde de oldu dedi. Vücudunda yok kakasında bi sorun yok. Burun akıntısı vs. Yok huzursuz değil. Ama annelik hislerime güvenip bidaha artarsa kullanmak istiyorum. Kortizon olauı bana biraz ağır geldi hatta doktoru değiştirmeyi bile düşündüm. İstanbul ataşehir ümraniye tarafı var mı doktor öneriniz ve düşünceleriniz neler?
Mama kullaniyor musun canim. Mama da cok gaz yapiyor. Benim şuan 2 gunluk mama veriyorum gazi simdiden var yani. Boyle giderse Biogai bagirsak duzenliyici alacagim. Uykusuzluk cok zor Allah bize yardim etsin.Ilk bebegimde o uyuyunca ben de uyurdum yanimda kalanlarda daha kiymet veriyorlardi. Simdi iki cocukluyum ben soyluyorum da yapiyorlar dun hastane cikisi cok yoruldum uykusuzlukta var.Kızlar biz 1 aydır forbiome kullanıyorduk ama etki etmedi oğlum hala gazdan ağlamaya devam ediyordu. Doktoru kontrolünde nurse harveys yazdı ama 3 gündür o damlayı verdiğimden beri daha çok ağlamaya başladı. Akşamları 7de 8de uyuyan çocuk uyumuyor 3 gündür ağlayıp duruyor devamlı. Öğlen uykusunu da uyuyamıyoruz. Bugün eşime biogaia ve sab simplex al gel dedim bir de ikisini deneyeceğim. Sizde hangi damla ise yaradı 3 gündür uykusuzluktan hayalet gibi geziyorum evin içinde. Dün çocuk ağlamış ben rüyamda saate baktım 10du gözümü bir açtım saat daha 6 çocuk ağlıyor ne yapacagimi şaşırdım artık gazdan.
Aynen bende serum sıkıyorum burnuna çok ağladıkları içinde tıkalı olabilir dedi doktor. Ya kucağımda ya beşiğinde ya da ayağımda sallıyorum sabit durunca uyumuyor ne yapayım kucağa alma alışır sallama alışır sürekli söyleniyor herkes sanki put çocuk mamasını ver altını değiştir koy kenara oyuncak bebek mi bu sürekli kucak istiyor. Saat başı emzir diyor doktorlar tabiki alışır. Uzaktan mı emzirelim. Ben de öyle hep ağlama sesi duyuyorum valla hangi odadaysan oraya koyuyorum gözümün eninde olsun diye. Gündüz odada Tv izliyorum onu da koltuğa yatıyorum gece yatak odasında beşiğinde hem gözüm üzerinde olsun istiyorum. Kusuyorlar çünlü arada en azından 4/5 aylık olana kadar benimle aynı odada olsun hep. İnan mutfağa bile gittiğimde kahvaltı yemek vs onu da pusete koyuyırum mutfağa almıyorum uyusa bileAynen canım malesef biz de öyleyiz. Ben de ana kucağına koydum salladım uyudu yatağına koyunca uyandı. Kucağımda sallayarak uyuttum yine yatağına koyunca uyandı. Mecbur salladım ne yapayım uzaktan herkese akıl vermesi kolay geliyor. Gelsin onlar uyutsun madem. Daldı bizimki 1 saattir uyuyor şuan ama benim psikoloji gitti sürekli ağlama sesi duyuyorum sanki. Acaba kustu mu ya kusup yutarsa boğulursa diye dk başı odaya gidip kontrol ediyorum. Burnunda hırıltı var bi de sürekli temizliyoruz yine oluyor. Doktora söyledik ciğerleri gayet iyi sıkıntı yok burnunu temizleyin sadece dedi. Anlık rahatlama sağlıyor sonra yine hırıltı başlıyor özellikle uyurken. Uyanınca banyo yaptıracağız biraz rahatlayıp gevşer umarım
Emmiyor maalesef mama içiyor sadece. Doktorumuz da mamadan dedi. İyi gelen bir damla bulsam rahatlayacağız ikimiz de ama hiçbir denedigim daha işe yaramadı. Emmedigi için sütüm de tamamen kesildi şuan damla damla bile gelmiyor. Bana yardımcı olan kimse yok yanımda. Kayınvalidemle aynı apartmandayız ama faydasından çok zararı var. Uzak dursun yeter bana.Mama kullaniyor musun canim. Mama da cok gaz yapiyor. Benim şuan 2 gunluk mama veriyorum gazi simdiden var yani. Boyle giderse Biogai bagirsak duzenliyici alacagim. Uykusuzluk cok zor Allah bize yardim etsin.Ilk bebegimde o uyuyunca ben de uyurdum yanimda kalanlarda daha kiymet veriyorlardi. Simdi iki cocukluyum ben soyluyorum da yapiyorlar dun hastane cikisi cok yoruldum uykusuzlukta var.
Aynen öyle ypıcam kuzum sağolCanim rahatsizlik vermiyorsa.kullanma. Benim oglumda da vardi yuzunde kizarik seyler falan gazdan cocuk emmiuordu hemen yok alerjidir sutu peyniri kes ondan emmiyor bak yuzunde de bunlar var demisti doktor ben de hic inanmadim baska doktora danis bence.
Evet benim bilinçli gülümsedi bir kaç defa uyku modunda değilken ben öpücük attım bikaç defa baktım gülümsüyor. Sürekli yapamasa da arada gülüyor yaptığım zaman canım. Beni izliyor kendisi bazen kucağımdayken kafasını kaldırıp yüzüme basıp gülümsüyorKızlar bebişleriniz bilinçli gülümsemeye başladı mı? Yani uyurken vs değil de sizinle temas halindeyken, size bakarken falan gülümsüyorlar mı? Benimki sadece bir kere gülümsedi ama devamı olmadı ama çok tatlıydı heyecanla tekrarını bekliyorum
Deneme yapman gerekiyor canımDr numarasını vermedi kakada kan da gidince ay kontrolünde sorarım diye düşündüm muhtemelen yoğurt peynir yedikten sonra oldu
Ön sütü fazla aldığında yeşil olabiliyor bir de annenin yediği besinlerden kaynaklı olabilir.Kıxlar kakanın renginin yeşil olması normal mi?
Sivilceye kortizonlu krem neden yazdı ki?Kızlar selam. Geçen hafta Aryanın yüzünde sivilceler olmuştu onlar çarşamba günü baya arttı. Ama şuan giderek azaldı bitmedi ama baya düzeldi çok şükür. Doktor bugun geçmiş ama hala var dedi. Kortizonlu krem yazdı. Asla kullanmıcam. Tecrübesiz bi anneyim ama alerjik olduğunu düşünmüyorum ve yumurta süt peynir yoğurt kestim. 2 3 kere peynir yedim yanlışlıkla oda unuttuğum için. Kimle konuştuysam benim bebeğimde de oldu dedi. Vücudunda yok kakasında bi sorun yok. Burun akıntısı vs. Yok huzursuz değil. Ama annelik hislerime güvenip bidaha artarsa kullanmak istiyorum. Kortizon olauı bana biraz ağır geldi hatta doktoru değiştirmeyi bile düşündüm. İstanbul ataşehir ümraniye tarafı var mı doktor öneriniz ve düşünceleriniz neler?
Bende kızım da A+ ama uzamış sarılık varmış. Hatta sanki bana eskisinden daha sarı gelmeye başladı yavrumBenim 0 eşimin B kızımında B çıktı. Bebeğin annenin lan grubundan farklı olması sarılığı dirençli yapıyormuş. Benimle aynı grupta olsaydı yatmaya aktık.
Eşimde kaldı reçetesi öğrenince yazıcam canım. Aynı saçlarının arasında var sadece alnında vardı gitti yanaklrında tek tük kaldı ensesinde biraz var. Besin alerjisi diye tutturdu sivilceden isilik izlerinden başka bi belşrti yokSivilceye kortizonlu krem neden yazdı ki?
Canım her gece yıka, yüzünü emzirmeden sonra suyla güzelce sil . Benim oglanda yüzde yanak çene alın ense ve saçlarının arasında var sivilce. Doktor isilik dedi. Her akşam yıkayın dedi. Emzirmeden sonra da güzelce suyla sildim geçti.
Benim kızım alerjik bize yapma ilaç verdi o hemen geçiriyordu. Kortizonlu verdiği krem advantan mi canım?
Aynı şeyleri yaşamışız. Dün resmen kâbus gibiydi. Dediğin gibi çocuğun sesi kısıldı resmen. Gazını çok rahat çıkarıyor aslında hem alttan hem üstten, kaka gunde 5-6 defa yapıyor.Ah canım bir bilsek dertlerini bi anlayabilsek.. Hala aynıyız. Zar zor uyutuyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Sürekli bacaklarını çekip çırpınıyor ama rahatça kaka da yapıyor karnı da yumuşak. En son 5te uyandı hala uyumadı hiç. Bir yeri mi ağrıyor hasta mı oldu üşüttü mü hiç bişey anlamıyorum.. Şuan emiyor sakince sonra yine aynı olacak muhtemelen. Yavrumun sesi kısıldı artık ağlamaktan. Çok çaresizim ne yapacağım bilmiyorum.
Bazen duruyor canım bitti diyorum ben de sonra bir bakıyorum yoğun bi kanama 40 gün böyle devam ediyor yani ilk doğumda öyleydi benim bu da olur diye düşünüyorumKızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?
Kusmasına bakma canım sen sırtına pat pat yap ağızdan geğirme tarzı çıkarsın gazını. Benim oğlum da bazen peynir kesiği gibi kusuyor sürekli değişiyorBugün soru bombardımanıyımkusan bebeğin gazı çıkmış mıdır kızlar bide dün akşam ve bugün peynirmsi kustu bi kere nedir acaba allahım sürekli bir panik haliyim
Yaaa teşekkür ederim vallahi senin tecrübelerin beni çok bilgilendirdi arkadaşım
Kızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?
Bizimde bir ili defa öyle oldu annemler normal dediKıxlar kakanın renginin yeşil olması normal mi?
Özel aşılar yapılıyor mu medicanada acaba, bir de ne kadar verdiniz acaba. Muayene ve aşı için. Menenjit ve diğer özel aşıları yapıyor mu medicanaSağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.
Bende buraya yazdıktan sonra uykusuz bir gün geçirdim sabah 8 den beri toplasan bu saate kadar 1 saat uyumuştur kakasını yapmıyor gazını çıkarıuor karnı doyuyor ama yine de ağlıyor valla sallıyorum memede tutuyorum göğsümde yatırıp sıvazlıyorum öyle dalıyor hafif yatırıyorum 2 dakka sonra viyaklamaya başlıyor yine. Şu an hala sallıyorum uyuyor gibi sankikorkuyorum beşiğinde şimdi. Bıraksam yine ağlar mı diye demek ki bşz ne yaparsak yapalım bebeklerin düzene girene kadar böyle olacak. Mecbur çekeceğiz arada uykusuzlukları Allah tan dünden kalma yemeğin vardı yoksa mutfağa 5 dk gidemedim bugün
Grubun anneleri dün uykusuz bir gün geçirmiş anlaşılan ben de dahil olmak üzere. Aynı şeyleri yaşamışız kucağımda dalıyor derin uykuya yerine bırakınca ciyak ciyakAynı durumdayız sabahtan beri hala uyutmaya çalışıyorum probiyotik veriyorum gaz damlasını veriyorum kakasını yaptı gazını da çıkarıyor hem üstten çıkarıyorum her mama sonrası hem alttan da çıkarıuor hep, burnu tıkalı değil ama yine de durmadı hiç. Beşiği sallıyorum hala ses çıkarıyor dursam uyanacak sanki . 5 dk mutfağa gidemedim Kahvaltıdan yapamadım sabah hızlıca ekmeğime peynir koydum gidip sallayarak yedim onu da. Sallamayın alışmasın diyor herkes ama ben nasıl sakinleştireceğim akşama kadar kucağıma atıp evde gezeyim mi. Kendş kendine sallamak zorunda kalıyorum. Valla mamasını verip emzirip uyutup direk yatağına koyamıyorum. İlk zamanlar öyleydi ama şimdş kendine geldi gözü açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?