2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?
Evet regl olmuşsundur, ilk doğumda benim de öyle olmuştu

Bende avent kullanıyorum arada bizden de akıyor yanlara falan ama en azından kendi çekince geliyor akmıyor öyle. Lansinoh veya tommee tippee deneyebilirsin onlarında memnuniyeti yüksek
Aventte evet kendi çekince geliyor ama yarisini kenardan akitiyor yarisini iciyor gibi. Benim oğlan 24 gunluk oldu bende olan avent 1 ayliktan sonra olan denemek için açtım daha tam 1 aylik olmadi ondan mi acaba. Sözde nuk 0 ayliktan itibaren ama hortumla süt fiskirtiyor sanki. Söylediklerine bakicam. Sende olan avent 0 ayliktan itibaren olan mi?

Bizimki de normalde en geç 3 saat sonra uyanır dün ilk defa 4 saat uyudu yorgun düştü kıyamam Bugün daha iyi gibi sanki ama bilmiyorum bakalım akşam nasıl olacak. Ataktalar mı anlamadım birkaç arkadaşımız daha aynı şeyi yaşıyorum yazmış.

Ben hiç yaşamadım alerjiden sivilce olmasını. Bence isilik canım.

Kızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?
Benimde kesilmişti ara ara başlıyor. Doktor 15.gun dikiş kontrolünde demisti icerde kanama var biriken, aslında bitmemiş ilerleyen zamanda onlar gelecek dedi ve dediği de oldu ara ara geliyor.

Kizlar siz bebeğe yastik kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz nasil yastik kullaniyorsunuz? Baktim bogulma onleyici yastiklar kafa sekillendirici falan bir suru var

Kizlar siz bebeğe yastik kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz nasil yastik kullaniyorsunuz? Baktim bogulma onleyici yastiklar kafa sekillendirici falan bir suru var
Düz kafa yastığı koyuyorum canım ama benim kız kafasını hep yan koyuyor o yüzden çok gerek kalmıyor yastığa eğer dümdüz yatiyorsa düz kafa yastığı kullanabilirsin. Ekin ya sağa ya sola çeviriyor kafasını mutlaka

Kizlar lohusa kanamasinin bi az bi cok gelmesi normal mi? Çok dediğimde pedi dolduracak kadar değil. Birde rengi bazen acik bazen koyu geliyor nedense.
Vala bana 2 sene olan kanamalara normal dediler doğumdan sonra olur dediler düzen bekleme diye yani 2 seneye kadar normal say emziriyosan daha da normal diolar

Canım mustelanin stelatopia kremini denedin mi hiç benim ilkte o çok fayda etmişti yüzünde baya cogalmisti onla hemen gecri S syildizs canım msj seninmis sonra fark ettim dediğim kremi deneyebilirsin o geçirir muhtemelen

Kuzey de hep sağa sola yatiyor ama annem yastık almamı söyledi rahat etmiyor diye düsünmeme sebep oldu kadin

İnanılmaz moralim bozuk şu an.Ali babasının kucağındaydı omuzda gaz çıkarma pozisyonunda,eşim dikkatsiz davrandı bir anda göğsüne kadar kaydı oğlum.Yani düşmedi ama omuzla göğüs arasında bir kayma oldu ve inanılmaz korktuk.Çok ağladı yavrum ben de babası da ağladık onunla. Sürekli kucağımda o andan beri,parmaklarımla yüzüne dokunuyorum,konuşuyorum öyle sakinleşiyor.Diğer türlü hep bir ağlama hali,bir yeri acımadı eminim ama çok korktu sanırım

Canım senin kaşıntılar ne durumda? Kabarıklıklar var mı? Benim bacaklardakiler hafifledi bu sefer ayaklarıma ve kollarıma sıçradı. Cildiyeye gittim 2 tane krem verdi doğru düzgün bi açıklama da yapamadı Rheaa

Canım aslında bebekler evirip çevirip kivrilmaya cok müsait Allah beterinden korusun ama için rahat olsun bişey olmaz öyle kaymalarda falan bende banyoda elimden kaydirdim insan çok panik oluyor korkuyor ama böyle şeylerde olmuyo değil

Bir şey olmaz değil mihep böyle ürkek bir halde yavrum

Ben cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi hemen onları sürdüm ve emzirmeye devam ettim. Ertesi gün daha iyiydi. 2-3 güne topladı. Bu süre zarfında hep emzirdim. Hatırlıyorum iki gözüm iki çeşme yastık yorgan tirnakliyordum emzirirken.emzirme saatinin gelmesinden o kadar çok korkuyordum ki. Bak doğum acısını unuttum ama onun acısı hala içimde mesela unutamadim bir turlu kim göğsüm yara oldu kanıyor parçalandı dese içim ürperiyor resmen.
Dediğim gibi ben kortizonlu krem kullandım vee emzirmeye devam ettim hep. Çünkü başka türlü kısa sürede iyileşme olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…