Evet regl olmuşsundur, ilk doğumda benim de öyle olmuştuKızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?
Aventte evet kendi çekince geliyor ama yarisini kenardan akitiyor yarisini iciyor gibi. Benim oğlan 24 gunluk oldu bende olan avent 1 ayliktan sonra olan denemek için açtım daha tam 1 aylik olmadi ondan mi acaba. Sözde nuk 0 ayliktan itibaren ama hortumla süt fiskirtiyor sanki. Söylediklerine bakicam. Sende olan avent 0 ayliktan itibaren olan mi?Bende avent kullanıyorum arada bizden de akıyor yanlara falan ama en azından kendi çekince geliyor akmıyor öyle. Lansinoh veya tommee tippee deneyebilirsin onlarında memnuniyeti yüksek
Bizimki de normalde en geç 3 saat sonra uyanır dün ilk defa 4 saat uyudu yorgun düştü kıyamamAynı şeyleri yaşamışız. Dün resmen kâbus gibiydi. Dediğin gibi çocuğun sesi kısıldı resmen. Gazını çok rahat çıkarıyor aslında hem alttan hem üstten, kaka gunde 5-6 defa yapıyor.
Ama dün sürekli memede durmak istedi, aç diye düşündüm mama verdim yok gene bas bas bağırıyor, dudakları morardı yavrumun ağlamaktan en son yorgunluktan gece 1.30 gibiydi uyudu
Ben hiç yaşamadım alerjiden sivilce olmasını. Bence isilik canım.Eşimde kaldı reçetesi öğrenince yazıcam canım. Aynı saçlarının arasında var sadece alnında vardı gitti yanaklrında tek tük kaldı ensesinde biraz var. Besin alerjisi diye tutturdu sivilceden isilik izlerinden başka bi belşrti yok
Benimde kesilmişti ara ara başlıyor. Doktor 15.gun dikiş kontrolünde demisti icerde kanama var biriken, aslında bitmemiş ilerleyen zamanda onlar gelecek dedi ve dediği de oldu ara ara geliyor.Kızlar benim kanamam doğumdan 10 gün sonra kesilmişti. 2 gün önce yeniden başladı. Acaba regl mi oluyorum? Baya kırmızı ve fazla miktarda kan geliyor. Regl olmak için erken mi sizce?
Düz kafa yastığı koyuyorum canım ama benim kız kafasını hep yan koyuyor o yüzden çok gerek kalmıyor yastığa eğer dümdüz yatiyorsa düz kafa yastığı kullanabilirsin. Ekin ya sağa ya sola çeviriyor kafasını mutlakaKizlar siz bebeğe yastik kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz nasil yastik kullaniyorsunuz? Baktim bogulma onleyici yastiklar kafa sekillendirici falan bir suru var
Ben düz kafa yastığı kullanıyorum sadeceKizlar siz bebeğe yastik kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz nasil yastik kullaniyorsunuz? Baktim bogulma onleyici yastiklar kafa sekillendirici falan bir suru var
Vala bana 2 sene olan kanamalara normal dediler doğumdan sonra olur dediler düzen bekleme diye yani 2 seneye kadar normal say emziriyosan daha da normal diolarKizlar lohusa kanamasinin bi az bi cok gelmesi normal mi? Çok dediğimde pedi dolduracak kadar değil. Birde rengi bazen acik bazen koyu geliyor nedense.
Canım mustelanin stelatopia kremini denedin mi hiç benim ilkte o çok fayda etmişti yüzünde baya cogalmisti onla hemen gecri S syildizs canım msj seninmis sonra fark ettim dediğim kremi deneyebilirsin o geçirir muhtemelenSivilceye kortizonlu krem neden yazdı ki?
Canım her gece yıka, yüzünü emzirmeden sonra suyla güzelce sil . Benim oglanda yüzde yanak çene alın ense ve saçlarının arasında var sivilce. Doktor isilik dedi. Her akşam yıkayın dedi. Emzirmeden sonra da güzelce suyla sildim geçti.
Benim kızım alerjik bize yapma ilaç verdi o hemen geçiriyordu. Kortizonlu verdiği krem advantan mi canım?
Kuzey de hep sağa sola yatiyor ama annem yastık almamı söyledi rahat etmiyor diye düsünmeme sebep oldu kadinDüz kafa yastığı koyuyorum canım ama benim kız kafasını hep yan koyuyor o yüzden çok gerek kalmıyor yastığa eğer dümdüz yatiyorsa düz kafa yastığı kullanabilirsin. Ekin ya sağa ya sola çeviriyor kafasını mutlaka
Canım aslında bebekler evirip çevirip kivrilmaya cok müsait Allah beterinden korusun ama için rahat olsun bişey olmaz öyle kaymalarda falan bende banyoda elimden kaydirdim insan çok panik oluyor korkuyor ama böyle şeylerde olmuyo değilİnanılmaz moralim bozuk şu an.Ali babasının kucağındaydı omuzda gaz çıkarma pozisyonunda,eşim dikkatsiz davrandı bir anda göğsüne kadar kaydı oğlum.Yani düşmedi ama omuzla göğüs arasında bir kayma oldu ve inanılmaz korktuk.Çok ağladı yavrum ben de babası da ağladık onunla. Sürekli kucağımda o andan beri,parmaklarımla yüzüne dokunuyorum,konuşuyorum öyle sakinleşiyor.Diğer türlü hep bir ağlama hali,bir yeri acımadı eminim ama çok korktu sanırım
Dün gece herkesin kötü geçmiş galiba Ekin de ekstra huzursuzdu zor avuttum sabaha kadar. Büyüme ataklarından mıdır, sancısı mı vardı bilemedim.
Ben yan yatış yasıtığı kullanıyorum canımKizlar siz bebeğe yastik kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz nasil yastik kullaniyorsunuz? Baktim bogulma onleyici yastiklar kafa sekillendirici falan bir suru var
Bir şey olmaz değil miCanım aslında bebekler evirip çevirip kivrilmaya cok müsait Allah beterinden korusun ama için rahat olsun bişey olmaz öyle kaymalarda falan bende banyoda elimden kaydirdim insan çok panik oluyor korkuyor ama böyle şeylerde olmuyo değil
Bir şey olmaz Allahın izniyle, sizin panik yapmanızdan da korkmuş olabilir. Yani fiziki bir ağrısı yoktur muhtemelenBir şey olmaz değil mihep böyle ürkek bir halde yavrum
Ben cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi hemen onları sürdüm ve emzirmeye devam ettim. Ertesi gün daha iyiydi. 2-3 güne topladı. Bu süre zarfında hep emzirdim. Hatırlıyorum iki gözüm iki çeşme yastık yorgan tirnakliyordum emzirirken.emzirme saatinin gelmesinden o kadar çok korkuyordum ki. Bak doğum acısını unuttum ama onun acısı hala içimde mesela unutamadim bir turluTeşekkür ederim canım. Bu yaralar iyileşiyor mu belli süre sonra? Kanıyor çünkü:/ silikon uç ile vereyim yaralarım azalsın diyorum ama emmiyor ya da az emiyor normal versem yaram iyileşmiyor. Sağmak da mahvediyor göğüslerimi:/ Ne yapacağımı şaşırdımnemli tutuyorum sürekli kremliyorum ama her emzirmede tahriş oluyor yine. Mamaya biberona alışmasın diye şırınga ile veriyorum mamayı ağzı acımasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?