Muayene ücretleri ne kadar ki canım?Sağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.
Babalar doğursa keşke ya uzaktan bakınca kolay görülüyor.Süper o zamanbüyüsün minnoşlar azcık ele avuca gelmiyor böyle
Ay bugün doğum doktorum 40 on çıkınca kontrole gelirsin bir de 3. Olursa görüşürse bundan sonra artık dedi. Ben de yok Allah isteyene versin dedim oradan eşim ben istiyorum işte diye atıldıhı hı olur sen doğuracaksan ben de istiyorum dedim yine rabbim bilir büyük konuşmamak lazım
Valla artık oğlanlar uslu kızlar yaramaz oluyor diyorlar. Sakin bir çocuk olur inşallah oğluşun
Madeccasol + fito karıştırıyorum, bir emzirme sonrası madecassol+ fito karışımı, bir emzirme sonrası terramicyn surup hava almasini sagliyorum. Her emzirme oncesinde çok güzel temizlemek gerekiyor ama...Bunları nasıl kullanıyoruz?
Suanki gülümsemeler refleks canım. Bilinçli gulumsemelerine daha varKızlar bebişleriniz bilinçli gülümsemeye başladı mı? Yani uyurken vs değil de sizinle temas halindeyken, size bakarken falan gülümsüyorlar mı? Benimki sadece bir kere gülümsedi ama devamı olmadı ama çok tatlıydı heyecanla tekrarını bekliyorum
Canım büyüme atağı dediğimiz şey, bebeğin fiziksel olarak ilerlemesinin hızlı olduğu zamanlar. Yani boyu artıyor, daha çok kilo alıyor, kafa-kol-govde si büyüyor vs diyebiliriz. Fiziksel özelliklerinde büyüme yani.Bu ataklar ve sıçramalar olayını daha hiç anlayamadımNereden araştırmalıyım ne demek bunlar paylaşabilir misin?
Ah keşke pompada masaj olsa çok güzel olmazmış yaTamam cnm çok sağol, masaj dediğin elle masaj mı elektrikli pompanın masaj modu mu?
Bebek canımKızımın uyku saati geldi kaç gündür hep bu saatte dalıyor,şikayet gibi olmasın ama yani yoruldum biraz
İftardan beri ya memede ya koynumda koala gibi yaşıyoruz resmen yatağına koyduğumuz an uyanıyor karnı tok altı temiz gazını cıkarttım yok yatagına koyunca sensörler çalışıyor memelerde sızlamaya başladı off
Canim ben abartmadan yiyorum. Gecen pizza kola yaptimKızlar sizler neler yiyip ne içiyosunuz? Büyükelr acı baklagil hariç herşeyi ye diyo. Canım aşırı hamburger pizza bişeyler istiyo hiç mi yemiyim ya 1 aylık olduk Aryanında canı istemişitr yazık çocuğuma
Masallah cok guzel cikmis,Çok güzelbizim bugünkü kilo doğum kilosuyla aynı çıktı. Verip geri mi aldı yoksa kaybetmeden sabit mi kaldı bilemedim. Bundan sonra artış başlar herhalde umarım
Çok mantıklı ek gıda süreci için gerçektenCanim ben abartmadan yiyorum. Gecen pizza kola yaptimdun de valla esim kokerec yapti evde yesil sogan, pismemis sogan, cig sarimsak, tursu, Vs gibi baskin yiyecekleri tuketmiyorum. Bebegimin bagirsaklari Anne sutuyle aliasing ki ek gida donemine geciste zorlanmasin. O zamanin da kabizlik gibi bir belasi var
Ay hocam çok sevindimAyy ne güzel minnoşlarlasınnnben ortaokuldayım amaa 5. Sınıflarımı çok severimm
Benimde Branşım voleyboluzun yıllar oynadım artık bıraktım tabii arada yine bir şeyler yapmaya çalışıyoruz takım ve salon buldukça ama bu ağrılar hiç geçmeyecekmişte artık oynayamacakmış gibi hissediyorum
Bağırsak gazı eski gaz oluyoruz. Sonuçta sindirilen besinden kaynaklı gibi. Mide gazı beslenme sırasında uyutulan havaoluyor genelde. Beslemeden sonra mide gazı çıkmazsa bağırsak gazı daha fazla olabiliyor birde mide gazı olduğunda tam ememiyorlar.Kızlar bebişler beslendikten sonra alttan gaz çıkarırsa yeterli mi yoksa illa üsttende çıkarmalı mı gegirik
Muayene ücretleri ne kadar ki canım?
Ay hocam çok sevindimaynı bende kilolar ne durumda hocam ben sürekli dikkat etmem gerekti yıllarca diyip buldum bu hamişlil bahnesinş fütursuzca yedim şimdi bana bile çok zor geliyor zayıflamak
İyi günler, benim ikili testte biyokimya sonucu yüksek risk çıkınca nifty istemişlerdi. Nifty sonucu temiz geldi. üçlü test yaptılar orada yine yüksek geldi ama nöral tüp defekti normal gelmişti. Bu hafta doktora gittiğimde hem beyinde kist hemde kalpte parlaklık var fetal eko çekelim dedi. Takipte kalıcaz dedi. Yorumlara bakınca içlerinden bir tane yorum tedirgin etti beni. Sizce amniyosentez sıvısı yaptırmalı mıyım yoksa nifty testi ile devam etmeli miyim? Ayrıntılı ultrason randevusuna daha 14 gün var.Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı beyindeki kistler duruyor dedi. kalpte parlaklık gördü daha önce kanama yaşadığın için de olabilir dedi nipty önerdi. daha öncede devlet hastanesinde kistten dolayı amniyosentez önerilmişti. çok kafam karıştı ne yapmalıyım bilemedim. haftaya pazartesi de ayrıntılı ultrason randevum var devlete . acaba amniyosentez yaptırıp tamamen kurtulsam mı bu düşüncelerden. birde ense kalınlı alın yapısı ve burun kemiği normal dedi. dua edin kızlar ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Medicanada kime gittiniz? Bizim dogumdan sonra ilk kontrolu Reyhan Bey'e vermislerdi,bir ay kontrolunu de Bunyamin Bey'e aldik.
Dr numarasını vermedi kakada kan da gidince ay kontrolünde sorarım diye düşündüm muhtemelen yoğurt peynir yedikten sonra olduA bilemiyorum ki canım. Doktora danistin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?