Verirsin veririz şu bebişleri güzel güzel yedirelim bence emzirme dönemi de çok tehlikeli çünkü bende sürekki tatlı istiyorım herkes de aynı şeyi söylüyo acıkılıy malesefCanım sizin meslekî olarak yine zayıflamak için sebebiniz var, ortamınız var. Biz napalım evdeben hamilelikte çok fit ama emzirme dönemi şişenlerdenim maalesef. 75 ile doğuma gittim şuan 68 im
Yaaa teşekkür ederim vallahi senin tecrübelerin beni çok bilgilendirdi arkadaşımBağırsak gazı eski gaz oluyoruz. Sonuçta sindirilen besinden kaynaklı gibi. Mide gazı beslenme sırasında uyutulan havaoluyor genelde. Beslemeden sonra mide gazı çıkmazsa bağırsak gazı daha fazla olabiliyor birde mide gazı olduğunda tam ememiyorlar.
Aventin güya masaj modu var da sağıma hazırlık aslında. Yapayım cnm sağol.Ah keşke pompada masaj olsa çok güzel olmazmış yaelinle canın parmak uçlarınla hafif bastırarak damarları uyarabilirsjn daha etkili
Oluyor
Oh bence gayet bol afiyet olsun bebişeBende orda yaptım canım Dr um Ünal isaoğlu. Aramızda 1 hafta varmis.
Benimde aklıma gelmedi güne göre degisiyo dur elbet. Bugün sagdim 80ml çıktı her memeden 40 ml. Sağdan daha gelecekti ama Max 20 dk da bıraktım.
Var bir ağlaklık 2gündür, anneme de ağladım çünkü ne deseler kırılıyorum onlar da düşüncesizlik yapabiliyor tabi hassas dönem ya geçsin bir an önce.Canım sanırım yazmayı unuttum,Sakarya üni mezunuyum,İstanbulda görev yapıyorumSen neredesin?
Kızlar sizler neler yiyip ne içiyosunuz? Büyükelr acı baklagil hariç herşeyi ye diyo. Canım aşırı hamburger pizza bişeyler istiyo hiç mi yemiyim ya 1 aylık olduk Aryanında canı istemişitr yazık çocuğuma
Canın ne isterse ye ya öyle bir şey mi varmış hatta canın bir şey istedi mi ya yiyenden iste ya da hemen yap ye dediler banaa
Canım sıkma canını hiiç emiyormuş işte cok şükür zaten emdikçe çoğalıcak ağlamak istiyorsan da ağla açılırsın cidden bazen insanın içi doluyor biri bir şey diyince çıkıyor acısı rahatlıyorsun.
Çok mantıklıymışş
Bu ataklar ve sıçramalar olayını daha hiç anlayamadımNereden araştırmalıyım ne demek bunlar paylaşabilir misin?
Bizimde öyle ne yapacağımı şaşırdım artık karar verdim Bizim kızın popişinde sensör var reflü yatağına koyunca uyanıyor
şu an ben de senin gibi yapıyorum birazcık azı seninkinin. Çok sağol cnmCanım ben de mama ile destekliyorum doğduğundan beri çok şükür memeyi bırakmadı. Canını sıkma sende. Ben 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum memeyi de ne zaman isterse veriyorum yada mamadan 1.5 Saat sonra felan mutlaka veriyorum
Kesinlikle. Zaten gebelikte de son aylarda 2 saatte bir uyaniyordum. Simdi de tam o saatlerde oglumla uyanigizDün çok çok zor geçti akşam, dedim bu gece bize uyku yok; ah şöyle sabaha kadar uyusam.. 11 gibi daldı uykuya bebe, ben de hemen devrilip uyudum. 2 buçukta kendi kendime uyandım bebiş hala uyuyorbenim için beklenmedik mucize bir andı ama biyolojik saatimiz de izin vermiyor 8-9 saate
Benim ki dogdugu gunden beri guluyorKızlar bebişleriniz bilinçli gülümsemeye başladı mı? Yani uyurken vs değil de sizinle temas halindeyken, size bakarken falan gülümsüyorlar mı? Benimki sadece bir kere gülümsedi ama devamı olmadı ama çok tatlıydı heyecanla tekrarını bekliyorum
Alttan olan gaz ayri, ustten ayri. Ikisini de cikarmali canim. Ozellikle beslenme sonrasi mutlaka ustten cikartmalisin. Yoksa o gaz bagirsaga inince yol uzuyor ve siddetleniyor. Huzursuzluk oluyor. Ustte iken gaz yol yakinken ve kolayken cikartmali. Ayrica ustten cikarmayinca bebek cok kusar, yedigini cikarirsa da yazik...Kızlar bebişler beslendikten sonra alttan gaz çıkarırsa yeterli mi yoksa illa üsttende çıkarmalı mı gegirik
Kizlar sizin de sutunuz sivikken henuz o sari beyaz karisik sivi geliyorken bebegin karni.cok hareketli miydi. Benim sutum bugun sariya.dondu dun baya berrakti. Gece oğlum emdi kaka yapti zsten yenidoganlarin sivik ve koyu renk ya o sekilde emdi yine kaka 1 saat aralikla falan karni hep gur gur calisti.
Edevletten aile bildirim beyannamesini yeniden düzenlemeniz gerekiyor.Hem çocuğunuzu üstünüze yazmış oluyorsunuz hem de aile yardımına başvurmuş oluyorsunuzArkadaşlar aranızda memur olan var mı? Yapılması gereken işlemler nelerdir? Doğum parası için nereye başvurmalı, bebeği üstümüze almak için ne yapmalı?
Anormal degil de hani gecici durum mudur acabaCanım erkeklerin sindirim sistemi beni hep şaşırtmıştır. Kızımdan sonra oğlum doğdu, habire bir gur gur ses. Bence erkek bebeklerin daha hareketli bağırsakları, portları kakaları daha fazla. Anlattıklarına göre anormal bir durum yok bence
Tamam canım sağollAlttan olan gaz ayri, ustten ayri. Ikisini de cikarmali canim. Ozellikle beslenme sonrasi mutlaka ustten cikartmalisin. Yoksa o gaz bagirsaga inince yol uzuyor ve siddetleniyor. Huzursuzluk oluyor. Ustte iken gaz yol yakinken ve kolayken cikartmali. Ayrica ustten cikarmayinca bebek cok kusar, yedigini cikarirsa da yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?