2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım sizin meslekî olarak yine zayıflamak için sebebiniz var, ortamınız var. Biz napalım evde ben hamilelikte çok fit ama emzirme dönemi şişenlerdenim maalesef. 75 ile doğuma gittim şuan 68 im
Verirsin veririz şu bebişleri güzel güzel yedirelim bence emzirme dönemi de çok tehlikeli çünkü bende sürekki tatlı istiyorım herkes de aynı şeyi söylüyo acıkılıy malesef 2023 mart anneleri çıtırlaşma grubu açarız

Yaaa teşekkür ederim vallahi senin tecrübelerin beni çok bilgilendirdi arkadaşım

Oh bence gayet bol afiyet olsun bebişe

Var bir ağlaklık 2gündür, anneme de ağladım çünkü ne deseler kırılıyorum onlar da düşüncesizlik yapabiliyor tabi hassas dönem ya geçsin bir an önce.

şu an ben de senin gibi yapıyorum birazcık azı seninkinin. Çok sağol cnm

Kesinlikle. Zaten gebelikte de son aylarda 2 saatte bir uyaniyordum. Simdi de tam o saatlerde oglumla uyanigiz

Kizlar sizin de sutunuz sivikken henuz o sari beyaz karisik sivi geliyorken bebegin karni.cok hareketli miydi. Benim sutum bugun sariya.dondu dun baya berrakti. Gece oğlum emdi kaka yapti zsten yenidoganlarin sivik ve koyu renk ya o sekilde emdi yine kaka 1 saat aralikla falan karni hep gur gur calisti.

Benim ki dogdugu gunden beri guluyorAma bana degildir oyle bos bos guluyordur biz de melekler gulduruyor derler

Kızlar bebişler beslendikten sonra alttan gaz çıkarırsa yeterli mi yoksa illa üsttende çıkarmalı mı gegirik
Alttan olan gaz ayri, ustten ayri. Ikisini de cikarmali canim. Ozellikle beslenme sonrasi mutlaka ustten cikartmalisin. Yoksa o gaz bagirsaga inince yol uzuyor ve siddetleniyor. Huzursuzluk oluyor. Ustte iken gaz yol yakinken ve kolayken cikartmali. Ayrica ustten cikarmayinca bebek cok kusar, yedigini cikarirsa da yazik...

Canım erkeklerin sindirim sistemi beni hep şaşırtmıştır. Kızımdan sonra oğlum doğdu, habire bir gur gur ses. Bence erkek bebeklerin daha hareketli bağırsakları, portları kakaları daha fazla. Anlattıklarına göre anormal bir durum yok bence

Arkadaşlar aranızda memur olan var mı? Yapılması gereken işlemler nelerdir? Doğum parası için nereye başvurmalı, bebeği üstümüze almak için ne yapmalı?
Edevletten aile bildirim beyannamesini yeniden düzenlemeniz gerekiyor.Hem çocuğunuzu üstünüze yazmış oluyorsunuz hem de aile yardımına başvurmuş oluyorsunuz

Anormal degil de hani gecici durum mudur acaba ilk oglumda hastaneden cikarmistik ilk gece sanki o kotu renk kakayi cikardi icinden sabaha kadar yapmisti. Sonra da gazliydi hep Biogayeye baslamisti ama duzeldi. Bu oglum hastane de basladi o sekilde karni gur gur.

Tamam canım sağoll

Kizlar bu arada oglum kardesini.cok guzel karsiladi bana da baya yardimci gece uyuyacakken bana diyor benden cok yardim istedin cok yorgunumUmarim hep bu sekilde devam eder ama cocuklarin işi belli olmaz. Kardesi uykulu iken memeyi tutmayinca hikaye kitaplarindan hikaye okuyor. Ama ilk gun babaannesine zorluk cikarmamista dun biz cikana kadar cok hircinlasmisti. Onlar da garipsiyorlar ama 3.5 yasinda daha kucucuk bizsiz huzursuzlanmasi gayet normal yani. Yasli insanlar pek anlamiyorlar boyle psikoloji vs den.

Kızlar biz 1 aydır forbiome kullanıyorduk ama etki etmedi oğlum hala gazdan ağlamaya devam ediyordu. Doktoru kontrolünde nurse harveys yazdı ama 3 gündür o damlayı verdiğimden beri daha çok ağlamaya başladı. Akşamları 7de 8de uyuyan çocuk uyumuyor 3 gündür ağlayıp duruyor devamlı. Öğlen uykusunu da uyuyamıyoruz. Bugün eşime biogaia ve sab simplex al gel dedim bir de ikisini deneyeceğim. Sizde hangi damla ise yaradı 3 gündür uykusuzluktan hayalet gibi geziyorum evin içinde. Dün çocuk ağlamış ben rüyamda saate baktım 10du gözümü bir açtım saat daha 6 çocuk ağlıyor ne yapacagimi şaşırdım artık gazdan.

Kızlar selam. Geçen hafta Aryanın yüzünde sivilceler olmuştu onlar çarşamba günü baya arttı. Ama şuan giderek azaldı bitmedi ama baya düzeldi çok şükür. Doktor bugun geçmiş ama hala var dedi. Kortizonlu krem yazdı. Asla kullanmıcam. Tecrübesiz bi anneyim ama alerjik olduğunu düşünmüyorum ve yumurta süt peynir yoğurt kestim. 2 3 kere peynir yedim yanlışlıkla oda unuttuğum için. Kimle konuştuysam benim bebeğimde de oldu dedi. Vücudunda yok kakasında bi sorun yok. Burun akıntısı vs. Yok huzursuz değil. Ama annelik hislerime güvenip bidaha artarsa kullanmak istiyorum. Kortizon olauı bana biraz ağır geldi hatta doktoru değiştirmeyi bile düşündüm. İstanbul ataşehir ümraniye tarafı var mı doktor öneriniz ve düşünceleriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…