- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.632
- 83
- 34
Biz de yok canımEvet varmış canım o yüzden kıyafet bakıyorum aslında
Tamam canım teşekkür ederim ben de bakacağım takviye bir şeylerGyno ferro sanol kullanıyorum canım hamilelikte kullanıyordum zaten doktor devam ettiriyor.
Her şey için TrendyolEvet bi de o var biz de bayramdan sonra yapacağız inşallah mevlüt. Daha bayramlığı da varBöyle günler için site vs önerisi var mı kızlar
Evet ya hem mevlüt hem bayramBiz de yok canımoda ayrı zor bir de ayrıyetten mevlüt için bakacaksın herhalde
Tamam canım teşekkür ederim ben de bakacağım takviye bir şeyler
Her şey için Trendyol
Canım Osman Gönülal video çekmiş bu konuda. Yüz üstü pek önermiyor sebepleri video içeriğinde var bi izle istersen ben de bunu düşünüyodum dün izledim bu videoyuKızlar bebisleri ne zaman yüzüstü yatirabiliriz yagün içinde yatiriyorum ben bazen gözlem altında çok rahat uyuyor ve gazını çok güzel çıkarıyor ama gece cesaret edemem
Sebebi ne acaba, ayçiçek yağı mı içeriyormuşBizim doktorumuz pedia marka ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiğini sakın kullanma dedi
Çok geçmiş olsun. Hem doğum sancısı çekmişsin o kadar saat hem de sezeryan ağrısı çekiyorsun. Senin için sıkıntılı bir süreç olmuş inşllah en kısa sürede toparlanırsın. Dediğin gibi rabbim sağlık versin bebiş iyi buna şükür ,Merhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
Emme sürecine gelince bebek doğar doğmaz zaten sağlam ağrı kesiciler verdikleri için ilk başta bu kadar ağrım yoktu şimdi hastaneden çıkınca daha da bir arttı hastanedeyken bol bol emzirdim, hip Natal içtim. Süreklilik su içtim, ve ne zaman emzirsem ardından hiç süt gelmese bile biraz göğüsleri biraz sağdım. Daha sonrasında her iki göğsünü temizleyip Lansinoh krem sürüp gümüş kapakla kapattım, şu anda sütü seviyem bayağı iyi hatta sertleşmeye başladı göğüslerim. herhalde vücut tam ayarlamaya çalışıyor miktarı bebeğe göre. Sertlik hissettikçe hemen sağaıyorum birazcık, tamamını sağmak istemiyorum aşırı artarsa süt bu sefer daha da zorlanacağım. Ben de Sağma makinesine ilk gün hariç şu an biraz kafama göre kullanıyorum göğüslerimde hassasiyet hissedersem kullanmıyorum. Sarılık olmadık cıs ve kaka kakamızı da yapıyoruz sadece 200 gram kaybederek çıktık hastaneden bu süreçte mamaya gerek yok dediler gerçekten göğüslerim de çok dolu dolu o sebeple vermedik.
Bir de kızlar Sezeryan olan arkadaşlara şu korseyi bir sormak istiyorum bana ameliyattan hemen sonra korse giydirdiler bildiğini sürekli korse ile geziyorum gece gündüz en az bir ay tak dediler, hatta ne kadar uzun süre takarsan o kadar iyi olur olur dediler. Yatarken kalkarken sürekli üzerimde siz nasıl yaptınız?
Bir diğer soru, bebeğimiz çok gazlı ilk 2-03 gün sürekli amniyotik sıvı kustu. Dün ise bildiğiniz o kadar çok gazı var ki çocuk uyuyamıyor,sürekli çıkarıyor ama çok uğraşıyoruz, midesinden de sürekli böyle bir sıvı sesleri geliyor. bir sürü gaz damlası yazan oldu ama öneriniz nedir gene sormak istedim. Bugün rezene ile kimyon çayına başladım aldırdım sürekli bunu da içiyorum hipp natal harici içiyorum. Yine de gaz damlası alıp vereyim mi?harvey nurst gaz giderici damla almıştım Türkiye’den bunu vereyim mi işe yarar mı?
Ocean çok iyi canım içinde zeytin yağı var, ben hem kendim hem çocuk için hep onu tercih ediyorum. Şimdi herhalde bu bebişte de ondan alırımKizlar D vitamini basladiniz mi? Saglik ocagi bi tane verdi (monivit d3) ama kizimda aycicek yagi icerdigi icin doktoru baska vitamin yazmisti. Simdiki doktor da ogluma ocean vitamin d3 yazdi (sari kutulu olandan). Ocean icin 2 yas sonrasi yaziyor uzerinde, kullan var mi? Doktor hemen baslayin dedi bize...
Çok gecmis olsun tekrardan bebisi sağlıkl kucağına aldığına cok sevindimMerhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
Emme sürecine gelince bebek doğar doğmaz zaten sağlam ağrı kesiciler verdikleri için ilk başta bu kadar ağrım yoktu şimdi hastaneden çıkınca daha da bir arttı hastanedeyken bol bol emzirdim, hip Natal içtim. Süreklilik su içtim, ve ne zaman emzirsem ardından hiç süt gelmese bile biraz göğüsleri biraz sağdım. Daha sonrasında her iki göğsünü temizleyip Lansinoh krem sürüp gümüş kapakla kapattım, şu anda sütü seviyem bayağı iyi hatta sertleşmeye başladı göğüslerim. herhalde vücut tam ayarlamaya çalışıyor miktarı bebeğe göre. Sertlik hissettikçe hemen sağaıyorum birazcık, tamamını sağmak istemiyorum aşırı artarsa süt bu sefer daha da zorlanacağım. Ben de Sağma makinesine ilk gün hariç şu an biraz kafama göre kullanıyorum göğüslerimde hassasiyet hissedersem kullanmıyorum. Sarılık olmadık cıs ve kaka kakamızı da yapıyoruz sadece 200 gram kaybederek çıktık hastaneden bu süreçte mamaya gerek yok dediler gerçekten göğüslerim de çok dolu dolu o sebeple vermedik.
Bir de kızlar Sezeryan olan arkadaşlara şu korseyi bir sormak istiyorum bana ameliyattan hemen sonra korse giydirdiler bildiğini sürekli korse ile geziyorum gece gündüz en az bir ay tak dediler, hatta ne kadar uzun süre takarsan o kadar iyi olur olur dediler. Yatarken kalkarken sürekli üzerimde siz nasıl yaptınız?
Bir diğer soru, bebeğimiz çok gazlı ilk 2-03 gün sürekli amniyotik sıvı kustu. Dün ise bildiğiniz o kadar çok gazı var ki çocuk uyuyamıyor,sürekli çıkarıyor ama çok uğraşıyoruz, midesinden de sürekli böyle bir sıvı sesleri geliyor. bir sürü gaz damlası yazan oldu ama öneriniz nedir gene sormak istedim. Bugün rezene ile kimyon çayına başladım aldırdım sürekli bunu da içiyorum hipp natal harici içiyorum. Yine de gaz damlası alıp vereyim mi?harvey nurst gaz giderici damla almıştım Türkiye’den bunu vereyim mi işe yarar mı?
Canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Onca stresli süreç güzel sonuçlanmış çok şükürMerhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
Cnm çok geçmiş olsun ben buraya yazmamıştım sezaryen olacaklar korkmasın diye ama artık grupta herkes doğurdu yazabilirim. Benim de çok çok acılı geçti sezaryen sürecim yalnız değilsin, spinal anestezi yapılamadı bir türlü 7-8 deneme sonrası adamlar üstümde beni evirip çevirip anca yapabildiler ve sinirlerim elektrik çarpmış gibi acıdı her seferinde beni genel anesteziye alın diye yalvarıyordum en son ameliyat öyle başladı sonra da dediğin gibi kesik acısı 5 gün beni mahvetti ilk 3 gün ölüm gibiydi, kadınlar bu acıyı nasıl normalleştirir aklım almadı ya da bana çok acı geldi bilmiyorum senin de 3 gün sonra hafifleyecek, ben de tuvalete ağlayarak gidip geldim ama bir hafta sonunda sihirli değnek değmiş gibi hızlandı iyileşmem az sabır canımMerhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
Meme reddi yaşarım diye korktum canım, baya cık cuk sevdi benim oğlan. Hiç akma vs olmadı. Ay kısmına dikkat edersen sorun olmaz ben 0+ olandan almıştım.Neden korktun? Ben de yarin e bebekten bu markayi almayi düsünüyorum ama merak ettigim emerken süt agzinin kenarlarindan akiyor mu?
E bende unutuyorumAy kan ilacını bende unutuyorum yaaaklıma geldikçe içiyorum düzene sokmam lazım
Hamileyken dakikasını geçirmezdimE bende unutuyorumher sabah kahvaltida resmen yarım kase pekmez ve tereyağı yiyorum onun yerini tutuyodur heralde
Çok geçmiş olsun canım kıyamam çok zor bir süreç geçirmişsin ama şükürler olsun ki ikinizde iyisiniz bu günler geçecek sonra hiç birşey hatırlamayacaksın Rabbim şifa versin inşallah en kısa sürede toparlanırsınMerhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
Canim ne kadar uzun ve zor bir surec gecirmissininiz! Bu kadar zorlamalarinin ne anlami var normal dogum diye! Gercekten yurt disinda bunu takinti yapmislar!!! Cok gecmis olsunMerhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
Feramat kan ilacli, osteocare (kalsiyum magnezyumlu), infex antibiotic, 2 tane de krem var genital bolge icin...batikonlu suyla da WC sonrasi temizlik yapiyorum...Tamam canım baktım şimdi, ben doğumdan sonra pragnacare aldım ama kullanamıyorum midemi bulandırıyor hatta buraya yazmıstım bestlak tan sanıyordum onu bıraktım geçti bestlak ı hala içiyorum.
Ne içiyorsun?
Hangi kan ilacını içiyorsunuz ben içmiyorum hiç
Zaten banyo yapacaklar cıbıl cıbıl olanlardan giydir canımsizin spa da fotoğraf çekimi mi var pakette bazıları öyle oluyormuş
Başlığa ne zamandır bakmıyordum, senin doğumun da oldu mu diye bakmaya geldim. Bebeğine mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim.Merhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede acıların geçer bebişinle daha keyifli vakit gecirirsinMerhaba kızlar nasılsınız? Ben pazar sabah hastaneye yatmıştım Subi sancıyla normal doğum için, doğum pazartesi saat 15.30’da gerçekleşti. herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, yaklaşık 32 saat sure sancı çektim bunun bir kısmında serviksim kalınmış onu inceltmek için ilaç verdiler 4 saatte 1 yaklaşık 12 saat öyle geçti o süreçte sancıyı daha az hissettim. Açıklık milim milim arttı.Doğuma iki 3 saat kala sancılarım sıklaştı doktor suyumu patlatınca epidural aldım, epidural aldıktan 2 saat sonra açıklığım dokuz santime ulaştı sonunda 32 saat bildiğiniz aşırı ağır ilerledik, son 2 saat epidural aldıktan sonra tansiyonum çok düştü çok ciddi titremeye başladım, titremem ameliyathanede de devam etti. Hiç önemli değil dayanırım dedim zaten epidural olunca Ağrıda bir anda kesilmişti ama devamında bebeğin kalp atışları azaldı öyle olunca hemen ittirmeye çalıştılar bebeği ama tabii ki de daha açıklık on santime ulaşmadığı için olmadı zaten bu süreç 5 dk sürdü . Sonra doktor Anında apar topar sezeryana alma kararı verdi, sezeryana nasıl girdim nasıl çıktım inanın bilmiyorum zaten yorgunluktan acayip kar ettim bütün hislerim kaybolmuş gibiyedi, 5 dakika içerisinde bebeği çıkardılar. Hem kordon iki kez boynuna dolanmış hem de kakasını yapmış içimde. bebek doğum kanalında olduğu için böyle minicik bir sezeryan kesiğim yok bildiğiniz çok ani bir şekilde doğum kanalından çekebilmek için bebeği bayağı büyük bir kesik var, kanaldan çıkarabilmek için ani olan sezeryanlar böyle oluyormuş ben de yeni öğrendim, başına böyle bir şey gelen oldu mu? çünkü arkadaşlarımın hiçbirinde bu seviyede bir kesi görmemiştim daha önce kesimi görünce canım çok sıkıldı çok geniş. Şu anki durumum şu ameliyattan sonraki üçüncü günümdeyim, ama çok ciddi ağrım var sanki birisi o kesi yerime bıçak saplıyor özellikle yatıp kalkarken. Sezeryan olan arkadaşlar Sizde bu his ne kadar devam etti? Birde nasıl yatıp kalkıyorsunuz ben kesinlikle yerimden kalkamıyorum kalkarsam doğrulamıyorum doğrulduğumda da şöyle bir şey oluyor bildiğiniz tuvalete kadar tuvaletimi o acı ile tutamıyorum ,kaçırıyorum kesinlikle tutamıyorum. Anlayacağınız benim sürecim bayağı ağır geçiyor. Bununla birlikte tabii ki çok şükür bebek ve ben iyiyiz buna duacıyız, ama ağrılardan dolayı çok canım yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?