2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Banada doktor ocean d3 400lük olandan yazdı bende kullanmaya tereddüt ettim belirli bir yaştan sonra diye ama kullanan çok kişide var heralde bilemedim siz onu mu kullanıyorsunuz şuan
Evet, yeni geldi baslicagim bugun insallah

Bizim doktorumuz pedia marka ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiğini sakın kullanma dedi

Benim solomombaby almıştım. İçinde yenidogan için kullanılan küçük yastığı var. Popo altına yastığı var onu koyup yenidoganda kullandım. Büyüyünce yastıksız kullanmaya geçtim.
Bı bakayim cnm sağol genelde Chicco beğenilmiş you&me

Bizim doktorumuz pedia marka ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiğini sakın kullanma dedi
Evet onu zaten kullanmam ben de... Ocean icin 2 yas yazmasi supheli geldi ama aycicek yagindan iyidir... Ocean da zeytin yagi kullanilmis...

Kalsiyum ve magnezyumlu olani cnm, mavi kapli
Tamam canım baktım şimdi, ben doğumdan sonra pragnacare aldım ama kullanamıyorum midemi bulandırıyor hatta buraya yazmıstım bestlak tan sanıyordum onu bıraktım geçti bestlak ı hala içiyorum.
Ic bence canim sutunun kalitesini bile etkiler... Ben 7 gibi iciyorum. Gebelikten aliskanlik oldu...
Ne içiyorsun?
Ay kan ilacını bende unutuyorum yaa aklıma geldikçe içiyorum düzene sokmam lazım
Hangi kan ilacını içiyorsunuz ben içmiyorum hiç
Ben de kara kara bunu düşünüyorum cumartesiye spa randevusu aldık beyefendiye ne giydirsem diye bakıyorum Yenidoğan kıyafeti az almışız gerçekten
Zaten banyo yapacaklar cıbıl cıbıl olanlardan giydir canım sizin spa da fotoğraf çekimi mi var pakette bazıları öyle oluyormuş

Evet varmış canım o yüzden kıyafet bakıyorum aslında

Gyno ferro sanol kullanıyorum canım hamilelikte kullanıyordum zaten doktor devam ettiriyor.

Bizde bundan aldık iki tane ama çok gaz yaptı eski biberona döndük sizde gaz olayı olmadı mı canım

Coledan 1 damla kullanıyoruz biz
Büyük olaniyla verdigimden beri gazi çok oluyordu, bunu daha yeni kullanmaya başladım pek gözlemleyemedim birkac gün sonra anca anlasılır

Ahhahaha yok kuzum spada foto çekilicek ya güzel giydirmek isterim bayramdan sonra mevlüt var bide orda da böyle beyaz bi elbise giydirmek istiyorum
Heee anladım canım romper tulumlar var güzel onlara bi bak bu aylarda çok şeker oluyor. Elbise için birhayalbircocuk diye bir sayfa var oraya bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…