Evet, yeni geldi baslicagim bugun insallahBanada doktor ocean d3 400lük olandan yazdı bende kullanmaya tereddüt ettim belirli bir yaştan sonra diye ama kullanan çok kişide var heralde bilemedimsiz onu mu kullanıyorsunuz şuan
Ic bence canim sutunun kalitesini bile etkiler... Ben 7 gibi iciyorum. Gebelikten aliskanlik oldu...Benim de kan ilacina baslamam lazım çok üşeniyorumvitamini bile zor içiyorum unutuyorum hep
2 damla canım ekmeğe falan damlatiyorum aklıma geldikçe
Ay kan ilacını bende unutuyorum yaaBenim de kan ilacina baslamam lazım çok üşeniyorumvitamini bile zor içiyorum unutuyorum hep
2 damla canım ekmeğe falan damlatiyorum aklıma geldikçe
Ben de kara kara bunu düşünüyorum cumartesiye spa randevusu aldık beyefendiye ne giydirsem diye bakıyorumKızlar yavaş yavaş 40lar geliyor ne giydircez biz bu kankilere
Bizim doktorumuz pedia marka ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiğini sakın kullanma dediKizlar D vitamini basladiniz mi? Saglik ocagi bi tane verdi (monivit d3) ama kizimda aycicek yagi icerdigi icin doktoru baska vitamin yazmisti. Simdiki doktor da ogluma ocean vitamin d3 yazdi (sari kutulu olandan). Ocean icin 2 yas sonrasi yaziyor uzerinde, kullan var mi? Doktor hemen baslayin dedi bize...
Bı bakayim cnm sağol genelde Chicco beğenilmiş you&meBenim solomombaby almıştım. İçinde yenidogan için kullanılan küçük yastığı var. Popo altına yastığı var onu koyup yenidoganda kullandım. Büyüyünce yastıksız kullanmaya geçtim.
Bunlarda çok güzel duruyor
Evet onu zaten kullanmam ben de... Ocean icin 2 yas yazmasi supheli geldi ama aycicek yagindan iyidir... Ocean da zeytin yagi kullanilmis...Bizim doktorumuz pedia marka ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiğini sakın kullanma dedi
Tamam canım baktım şimdi, ben doğumdan sonra pragnacare aldım ama kullanamıyorum midemi bulandırıyor hatta buraya yazmıstım bestlak tan sanıyordum onu bıraktım geçti bestlak ı hala içiyorum.Kalsiyum ve magnezyumlu olani cnm, mavi kapli
Ne içiyorsun?Ic bence canim sutunun kalitesini bile etkiler... Ben 7 gibi iciyorum. Gebelikten aliskanlik oldu...
Hangi kan ilacını içiyorsunuz ben içmiyorum hiçAy kan ilacını bende unutuyorum yaaaklıma geldikçe içiyorum düzene sokmam lazım
Zaten banyo yapacaklar cıbıl cıbıl olanlardan giydir canımBen de kara kara bunu düşünüyorum cumartesiye spa randevusu aldık beyefendiye ne giydirsem diye bakıyorumYenidoğan kıyafeti az almışız gerçekten
Evettt bende haftaya spaya götürücem bayramdan sonra mevlütte ne giydircem ona bakıyorummmBen de kara kara bunu düşünüyorum cumartesiye spa randevusu aldık beyefendiye ne giydirsem diye bakıyorumYenidoğan kıyafeti az almışız gerçekten
Evet varmış canım o yüzden kıyafet bakıyorum aslındaTamam canım baktım şimdi, ben doğumdan sonra pragnacare aldım ama kullanamıyorum midemi bulandırıyor hatta buraya yazmıstım bestlak tan sanıyordum onu bıraktım geçti bestlak ı hala içiyorum.
Ne içiyorsun?
Hangi kan ilacını içiyorsunuz ben içmiyorum hiç
Zaten banyo yapacaklar cıbıl cıbıl olanlardan giydir canımsizin spa da fotoğraf çekimi mi var pakette bazıları öyle oluyormuş
Gyno ferro sanol kullanıyorum canım hamilelikte kullanıyordum zaten doktor devam ettiriyor.Tamam canım baktım şimdi, ben doğumdan sonra pragnacare aldım ama kullanamıyorum midemi bulandırıyor hatta buraya yazmıstım bestlak tan sanıyordum onu bıraktım geçti bestlak ı hala içiyorum.
Ne içiyorsun?
Hangi kan ilacını içiyorsunuz ben içmiyorum hiç
Zaten banyo yapacaklar cıbıl cıbıl olanlardan giydir canımsizin spa da fotoğraf çekimi mi var pakette bazıları öyle oluyormuş
Evet bi de o var biz de bayramdan sonra yapacağız inşallah mevlüt. Daha bayramlığı da varEvettt bende haftaya spaya götürücem bayramdan sonra mevlütte ne giydircem ona bakıyorummm
Büyük olaniyla verdigimden beri gazi çok oluyordu, bunu daha yeni kullanmaya başladım pek gözlemleyemedim birkac gün sonra anca anlasılırBizde bundan aldık iki tane ama çok gaz yaptı eski biberona döndük sizde gaz olayı olmadı mı canım
Coledan 1 damla kullanıyoruz biz
Özel bişey mi giydiriliyor kız 40 i çıkıncaKızlar yavaş yavaş 40lar geliyor ne giydircez biz bu kankilere
Ahhahaha yok kuzum spada foto çekilicek ya güzel giydirmek isterim bayramdan sonra mevlüt var bide orda da böyle beyaz bi elbise giydirmek istiyorumÖzel bişey mi giydiriliyor kız 40 i çıkınca
Heee anladım canımAhhahaha yok kuzum spada foto çekilicek ya güzel giydirmek isterim bayramdan sonra mevlüt var bide orda da böyle beyaz bi elbise giydirmek istiyorum
Tamam arkadaşım sağolasınHeee anladım canımromper tulumlar var güzel onlara bi bak bu aylarda çok şeker oluyor. Elbise için birhayalbircocuk diye bir sayfa var oraya bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?