2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bize youplus verdi

Amin canım Sınır değerleri ben de pek anlayamadım hep farklı görüşler var.
Kızıma hastanede kan tahlili yapıldı, ultrasonla bakıldı. Ultrasonda kitle falan çıkmadı çok şükür, kan sonucuda yeni çıkmış. Damardan alınan kanda değer aralığı farklı oluyo sanırım burda sonucumuz 13 çıkmış değer aralığıda 0,72-11 yazıyo. Doktor hastaneden çıktığı için sonuçları yarın göstericez, inşaAllah güzel bişeyler söyler
İlk konuşmamızda bazen yenidoğanlarda böyle yükselişler olabiliyo sonradan normalde dönüyo dedi umarım bizim durumumuzda böyle kendiliğinden düzelir canım, senden de hayırlı haberler gelir inşaAllah, Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geleceksin

Bu arada keşfette karşıma böyle bir video çıktı. Bu doğru mu ya sürekli emzik mi alacağız eyvah eyvah

Bu arada bugün bu biberonu aldim o kadar rahatladim ki bunun bir büyüğü vardi agzinin kenarlarindan hep sizdiriyordu şimdi sorunsuz mis gibi içiyor sizdirma falan sıfır
Oh iyi yaptın afiyet olsun minnoşa
Bize de onu verdi ben kenara koydum ocean kullanıyorum en iyisi oymuş
Evet canim ocean yazdi bize de onu veriyorum ben. Sağlık ocağının verdiğini de verebilirsin dedi ama benim içime sinmedi onu kendim kullanıyorum
Yaa süper ben de öyle yapayım nasıl kullanıyorsun bir fıs mı
Tamam canim sagol. Basliyayim ben de...Bana kadin dogum bolca yazdi, emzirme donemi kulkanilan kan ilacli, osteocare, antibiotic, genital kremler, pansuman Vs icin yok yok
Maşallah osteocare nin hangisini yazdı magnezyumu mu?

Çok şükür çok yüksek çıkmamış yenidoğanlarda böyle yükselmeler olup normale dönebiliyormuş inşallah öyledir dua ediyorum sizin içinde bebişler hasta olmasın Yarın bana haber ver buraya yaz olur mu

Bu arada bugün bu biberonu aldim o kadar rahatladim ki bunun bir büyüğü vardi agzinin kenarlarindan hep sizdiriyordu şimdi sorunsuz mis gibi içiyor sizdirma falan sıfır
Bizde bundan aldık iki tane ama çok gaz yaptı eski biberona döndük sizde gaz olayı olmadı mı canım
Coledan 1 damla kullanıyoruz biz

Banada doktor ocean d3 400lük olandan yazdı bende kullanmaya tereddüt ettim belirli bir yaştan sonra diye ama kullanan çok kişide var heralde bilemedim siz onu mu kullanıyorsunuz şuan

Kızlar alin için şimdi bu kangurudan sipariş ettim amazon prime üyelerine pembe rengi 511 liraydı mutlaka bakın almayı düşünüyorsanız son dört tane kalmış

Eklentiler

• 7A77AC05-BBB6-46EE-946A-EE4EF01D8B71.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 81
Tamam canim sagol. Basliyayim ben de...Bana kadin dogum bolca yazdi, emzirme donemi kulkanilan kan ilacli, osteocare, antibiotic, genital kremler, pansuman Vs icin yok yok
Benim de kan ilacina baslamam lazım çok üşeniyorum vitamini bile zor içiyorum unutuyorum hep
Yaa süper ben de öyle yapayım nasıl kullanıyorsun bir fıs mı
2 damla canım ekmeğe falan damlatiyorum aklıma geldikçe

Kalsiyum ve magnezyumlu olani cnm, mavi kapli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…