2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
arkadaşım seni insanlara doldurmak istemem ama saçmalık.yatılı ne demek her işi onlar yapsalar bile evin kalabalığı insanı yıpratıyo

Canım kusması çok mu şiddetli? Normal kusuyorsa normalmiş o yedikleri fazla geliyor olabilir. Yüzündekiler bizde de aynı şekil. Doktor normal olacak bunlar diyor. Diyet falan vermiyorlar alışacak diyor ki bence de öyle diyete gerek yok her besine alışsın zamanla vücudu tolere edecek alerjiyse de

Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olarak büyüyor canım böyle böyle bağışıklıklari oluşacak. Böyle düşünürsen senlik bir durum olmadığını anlarsın Acaba mama işe yaramıyor mu hangi marka kullaniyorsun canim mamayi mi değiştirsen ?

Canim cok cok gecmis olsun sezeryan agrisi sonradan en zoru zaten.yataktan kalkip dogrulmak ama senin daha agiri şuan. Benim şuan 5. gun daha yattiktan sonra.yataktan daha rahat kalkmaya basladim agrim hafifledi senin de şuan henuz 2. gun cok yeni. Korse meselesine gelince.dikislerim alindiktan sonra kullanacagim. Yani haftaya 1.hafta gecince doktorum tak dedi. Benim.oglum da hastaneden ciktigim ilk 2 gece baya karni falan gur gur calisti durdu surekli kaka yapti. Sutumun rengi kendine.geldikce o bagirsak.hareketi de duzeldi. Şimdi daha rahat. Harvey nurst de kullan. Biogaiyi de denemelesin icim rahat olarak onu ilk ogluma kullanmistim bu.ogluma henuz kullanmadim bir sey.

Helal olsun sana o sancıları yaşayınca normal doğum yapan herkese aşırı saygı duyuyorum, özellikle sezaryenden sonra ne diyim ki büyük başarı benim gözümde

benim doktor hariç herkes aynı şeyi söylüyo.Kusması beslenmeden sonra oluyo sadece dolu dolu değil ama damla damla da değil yani. ben şimdi anlıyorum 1 haftadır biraz huysuzluğu var uyumuyor ya ben çok uyumadan dinlenmeden tekrar tekrar emzirdim bazen 1 saatte bir bile oldu. sen artık ne zaman uyanırsa acıkırsa o zaman mı emziriyosun kuzum

Hipp organik combiotic, iyi bir mama aslında doktor da mamaya iyi demişti bir de hiç gaz sorunu yaşamadım devam edeyim bu mamadan diye düşünüyordum , bnm sütün belki besin değeri çok düşüktür anlayamadım gerçekten.

Çok geçmiş olsun canım kıyamam çok zor bir süreç geçirmişsin ama şükürler olsun ki ikinizde iyisiniz bu günler geçecek sonra hiç birşey hatırlamayacaksın Rabbim şifa versin inşallah en kısa sürede toparlanırsın

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğini canım

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün İnşallah

Kızlar eşinizle konuşun anneleri ile konuşsunlar. Çenelerini ancak öyle kapatırlar. Doğumdan sonra eşim hem kendi annesine hem anneme kimse saçma sapan konularda yorum yapıp minseo yu sinirlendirmesin üzerine gitmesin diye konuşmuş gelip benim canımı sıkan olamadı o yüzden. Burda görev eşlere düşüyor. Bu konuda eşim bana çok destek oldu hatta benim yetemedigim yerlerde kendi gereken cevaplari verip susturdu milleti. Mesela şu tuzlama olayında böyle saçma sapan şeyler kesinlikle yapilmayacak dedi kimse konusunu bile açamadı. Aynı şekilde mama mevzusunda da minseo ister mama verecek ister emzirecek karismayacaksiniz dedi kimse yorum yapamadi
Yok canım bizim de her seferinde çıkmıyor 10-15 dk deniyorum çıkmazsa yatırıyorum ben. Çok uykum olduğunda da direk yatiriyorum artık zaten eskisi gibi değil kendi gazi olunca daha rahat çıkarıyor hemen olmayınca da zorlamaya gerek yok

Canim ne kadar.kilo vermis. Dogdugu gunden beri ayni doktor mu bakti. Kiyafetsiz mi hep.kiloya bakildi kiyafetli mi. Kiyafetli ise onceki kilo kontorlunde daha.kalindi ise kiyafeti o da etkiliyor. Ve de diyelim saglik.ocaginda fsrkli cikiyor hastane de farkli oglumda cok.oyle oluyordu. Sakin kendini bu kilo.işi icin heder etme. Tamam insan.bebekken toplu seviyor fakat soyle bir.durum var 90 cc ver demis ama her bebegin kapasitesi farkli. Oglumda da doktor.yok emzir sonra sag tekrar ver.demisti midesi genislesin iyi de doyan.cocuk nasil yesin. Oglumda yese de icse de az kilo aliyordu kafama takiyordum vs benimki mama da yemezdi gazi cok olunca emmezdide seninki hepsini yapiyor saglikli olsun yeterli. Bak ben kafama takmistim almiyor diye az aliyor falan oyle yapinca bebekliginin tadini cikaramazsin oyle.hataya dusme simdi oglum buyudu 3.5 yasinda kuvvetli atak oyle ya da boyle buyuyorlar. Bundan sonra takip et kilo vermedigi sureciyle belli sinirin altina dusmeyince sorun olmaz.

Çok teşekkür ederim cevap için gerçekten içim rahatladı biz beceremiyoruz zannediyordum çocuğa 20 dakika işkence resmen tam dalıyor bir de gaz çıkarmaya rahatsız ediyorduk yine biraz dener cikmazsa yatırırim

Hiç mama almasa sütün az olabilir doymuyor deriz anlarım da mama takviyesine aldığı için sanmıyorum ya bı sağlık ocağında da tarttirsan mi ?

Ama seninki baya gencmis cenesiylz baş etmek zor olur bide dinamiktir :)))

Sling kullanmaya başlayan var mı kızlar? Ben 10 dk mutfağı toplayana kadar kullandım, hemen de uyudu. Acaba sıkıyor mudur, erken mi bilemiyorum
Sling var ama ben beceremedim onu bağlama işini yeni doğan aparatlı kanguru ile dün oğlumu okula almaya gittik
Sling deli işi gibi geliyor bana nasıl bağlaması falan kolay geldi mi sana? Aynen canim kanguruyu 3-4 aylikken kullanirim yazın şuan erken daha
Ben bir sürü video izledim gene de bağlayamadım

Kızlar özellikle süt sağma işinde uzman arkadaşlarım, oğlum emerken uykuya dalıyor memedeki sütü bitiremeden. Hani sütün en besleyici kısmına gelmeden daha,
1.uyuyunca kalan sütü sağsam uyanınca versem olur mu ?
2.Oda sıcaklığında duran süt hemen bozulur mu ?
3. Sağılan süt odada dursa ısıtmak vs gerekir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…