2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım kabul etmeme şansım olmadı görümcem olduğu için. Bir yandan da şimdi gelmeseler sonra gelecekler kv burda olmayacak her seyleriyle ben ilgilenmek zorunda kalıcam o yüzden gelip gitsinler bitsin bu tantana diyorum bir yandan da.
Canım doğumdan beri kv burda inanir misin mutfağa girmedim daha. Ben sadece bebekle ilgileniyorum kv mutfak temizlik vs işlerine bakıyor olması gereken de bu bence de. Şimdi görümce gelince de kv ağırlayacak bir bakıma iyi olacak.
Sadece esinin kizkardesi ise gayet normal canim halasi nasilsa yardim eden biriyse de sorun olmaz.Hem bir geceymis zaten. Ben.isterdim gorumcem gelebilseydi de malsef gelemedi uzakta
Aynen canım bir gece. Sadece benim evim küçük ve misafir sevmiyorum cidden hiç hoşlanmıyorum ya bireysel yaşamaya o kadar alışmışım ki. Evlenmeden önce de uzun süre tek yaşamıştım ondan önce üniversite yüksek lisans derken hep tektim evlendik başka şehre geldik aileler uzakta falan kafamı dinlemeye çok alıştım sanirim.

Canım öyle düşünme benm sütüm tam olarak 10. Günde yetmeye başlafı sürekli rmzir ama aranıyorsa mama da ver zaten doyunca istemiyorlar ben sütğümün yettiğini mama verince kusmaya başladı o zaman anladım sürekli sağıp strese sokma kendini baktım kusuyor bir öğün emzirme yapmadan sağım yaptım en son emzirme üstünden 2.5 3 saat geçmişti çıkan CC yi doktora danışıp kestim çünkü bizde uzamış sarılık da var sık sık sıcak duş al göğüslerini sıcak su ile yıka ceviz ye incir ye uyu dereotu ve bol su bunlar bence en etkili yöntemler mama veriyor olmak seni yetersiz yapmaz böyle düşünüp stres olma bu daha çok yıpratır seni

kizlar sabah 6dan beri uyutamiyorum bebisi gazi var belli. Sirtina masaj yaptim, gaz damlasi verdim nafile. En son bu masajlari yaptim zort zort poposu susmadi masaj sonunda kendisi mayıştı gozleri kapandi. Denemeyen varsa bir baksin
Bende bunu yapıyorum her emzirme öncesi gün içinde sık sık yapınca akşama gaz sancısı olsada saatlerce çekmiyor en azından gaz birikmesi yaşamıyor bence de etkili canım
Çok geçmiş olsun canım bak her şerde bir hayr çok şükür ki fark edilmiş kendini üzme nereden bileceksin ki hemen toparlar düzelir fizik tedavi ile Rabbim şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım geçmedi mi hala ağrın sızın kuzucuk nasıl oldu hastalığı toparladı mı

Tebrik ediyorum kayınvalideni gerçekten geçen benimki diyo ki gelirim ben ara ara bebeğe bakarım sende işini görürsün

Canım tartıdan tartıya değişiyor. Mesela sağlık ocağı ile çocuk doktorumuzun tartısı arasında fark var sürekli. Hatta boy farkı da oluyor. O yüzden aynı yerdeki tartı ölçülerini dikkate almakta fayda var.

Maşallah canım bak kendini üzmene gerek yokmuş çok sevindim doktorlar anneleri gereksiz yere strese sokuyorlar

Kesinlikle biz de ramazan bayraminda gitmicegiz. Kurbanda gideriz. Zaten cok minikler. Iklim degisimi falan hasta eder...
Hem öyle hem ne gerek var. 2 gün için bir sürü eşya hazirla emen çocukla bi ton yol git. Uyku düzeni desen zaten yok sabaha kadar otur sonra sıfır uykuyla başkalarının gönlünü etmek için kapı kapı dolaş. Hiç yapamam valla eşime sen istiyorsan gidebilirsin dedim. O da yok ya napicam ben dedi evde olucaz

Sağımda süt çok gelmez bebekler sağlam çekiyor sen emzir emzirdikce artacak sütün

Kızlar sizinde göğüs uclarınız süt dolunca zonkluyor mu böyle kaşınıyor gibi ay cok rahatsız ediyor
Aynen canım hatta koltuk altlarından sancı giriyor sızlama gibi çok süt olunca bazen de göğsümün birini emerken diğeri sızlıyor felaket şekilde o zaman süt akıyor o göğüsten istemsizce

Gene muhteşem bir anlatım öğretmen miydin sen ?

Kızlar sizinde göğüs uclarınız süt dolunca zonkluyor mu böyle kaşınıyor gibi ay cok rahatsız ediyor
Koltuk altına kadar ağrı oluyor göğsüm taş gibi olup. Öyle sütle dolduğu bir akşam yüz üstü yatmışım bir uyandım ki her yer süt

Ah kıyamam ya çok geçmiş olsun parol bana da dayayıp duruyorlardı evet süper etkisiz, hala acı çekmene çok üzüldüm iltihapsız bile zor bir süreç zaten, acil şifa diliyorum.

Her şeyi yapmışsın zaten canım başka yapılacak ne var diye düşündüm belki mama markasını değiştirebilirsin.
Evet minseo da öyle dedi. Değiştirebilirim gaz yapmıyor diye memnundum ama belki çocuk gazsızdır zaten mamayla ilgisi yoktur, başka deneyeceğim yapacağım bir şey kalmadı çünkü.

Allah yardımcın olsun cidden böyle erkeklere dicek bişey bulamıyorum. Ana kuzusu erkekler bence evlenmesinler ya...
Toplu iğneler batıyor gibi oluyor canım benim de

Canım bu senin anlayabileceğin bi şey değil ki, kendine kızma o yüzden. Yenidogan kontrollerini yapan doktorla ilgili bence bu durum. Ben hastanenin doktorlarına tanımadığım için pek guvenemediğimden taburcu olduktan 1 gün sonra kendi cocuk doktorumuza götürdüm hep. Baya detayli kontrol yapıyor çünkü ve kendisine çok güveniyorum. .
Tedavisi varmış canm küçük olmalarının avantajı çok çabuk toparlıyorlar. İyileşme hızları çok hızlı. En yakın zamanda fizik tedaviyle toparlayacak inanıyorum çok geçmiş olsun.

Ben de insanlarla oyle cok icli disli ic ice yasamayi sevmem. Tekliğo cok severim. Eşim ise tam tersi .Bazi arkadaslarim var mesela her yerdeler kocasinin ailesiyle cok ic iceler falan ben istesemde kimseyle oyle olamam. Ama iste gorumce falan da uzak degiller ya halasi hevesleniyorlar. Senin icin em gyzeli iste arada cikar Ramazanda aradan cikarmak daha iyidir. Bana da insallah bayramda gelirler aradan cikar

Şuan ilk aklıma gelen ilerde gelinim de benim için böyle bir cümle kurar mı acaba oldu nedense

Tebrik ediyorum kayınvalideni gerçekten geçen benimki diyo ki gelirim ben ara ara bebeğe bakarım sende işini görürsün
Öyle olsa kalamam sanırım ben ya. Sen de eğer olabiliyorsa çok muhattap olmamaya bak canım. Bu gibi durumlarda ayrı şehirlerde olmak o kadar ise yarıyor ki. Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor
Maşallah canım bak kendini üzmene gerek yokmuş çok sevindim doktorlar anneleri gereksiz yere strese sokuyorlar
Kesinlikle canım benim
Ayynen öyle ben de aynı şekilde sen git istersen dedim siz olmadan ne yapıcam dedi dedim böyle ol canımı ye oldum olası bayram ziyaretlerini sevmiyorum zaten bu bayram çekirdek aile biraz kafa dinleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…