Aynen canım hatta koltuk altlarından sancı giriyor sızlama gibi çok süt olunca bazen de göğsümün birini emerken diğeri sızlıyor felaket şekilde o zaman süt akıyor o göğüsten istemsizce
Ay yalnız değilmişim gecen benim tişörtüm de süt olmusKoltuk altına kadar ağrı oluyor göğsüm taş gibi olup. Öyle sütle dolduğu bir akşam yüz üstü yatmışım bir uyandım ki her yer süt
Aynen canımm kacınılmazsa zevk almaya bakıcaz yapacak bir şey yokBen de insanlarla oyle cok icli disli ic ice yasamayi sevmem. Tekliğo cok severim. Eşim ise tam tersi .Bazi arkadaslarim var mesela her yerdeler kocasinin ailesiyle cok ic iceler falan ben istesemde kimseyle oyle olamam. Ama iste gorumce falan da uzak degiller ya halasi hevesleniyorlar. Senin icin em gyzeli iste arada cikar Ramazanda aradan cikarmak daha iyidir. Bana da insallah bayramda gelirler aradan cikar
Bu aklına gelecek hassasiyetteysen böyle olmaz zaten merak etmeŞuan ilk aklıma gelenilerde gelinim de benim için böyle bir cümle kurar mı acaba oldu nedense
Bu bayram ilk gün evde kahvaltı yaptıktan sonra kv ye gider bayramlasiriz. Sonra doneriz zaten 15 dakikalık yok. Ertesi gün de annemlere sabah gidip akşam döneceğiz öyle karar verdikKesinlikle biz de ramazan bayraminda gitmicegiz. Kurbanda gideriz. Zaten cok minikler. Iklim degisimi falan hasta eder...
Çocuk yetiştirmek bu yüzden çok önemli gerçekten ya. Benim eşimde de o durum vardı. Geniş aile kavramı çok fazla. Çünkü kv genç yaşta hastalanınca babaanne büyütmüş o da aşırı düşkün. Ben seni büyüttüm sende bize bakacaksın mantığıni yerleştirmişler. Her seye karisiyorlar. Kv kendi halinde olunca kp , kv gibi her seye burun sokuyor. Yavaş yavaş uzaklaştırdım ve uzaklaştırmaya devam ediyorum doğrusu.Eşinden dolayı şanslısın bizimki ailesi bı yana çekirdek aile bı yana yani ailesi daha önemli asla çekirdek kabullenmez bugün çocuk için doktorun sekreteri geldi eşime dediki annenisze karşı biz diomusunuz yani siz bı ailesiniz karın ve çocukların:)eşimde asla biz demez annem babam der KV hep biz diye konuşur beni dışlar tabi kendisi ve çocuklarını kast eder bide bizim evede her zaman bizim eve şu lazım vs diye konuştu hepte siznde ihtiyaçlı var derim yani oğlumun evi der
Ayy maşallah ne güzel ya darısı başıma haftaya ben de böyle güzel haber alırım umarımKızlar alin geçen hafta az kilo aldı diye karalar bağlamıştım bu hafta 320 gr almış kızımmama+meme gittim bu hafta şükürler olsun güzel kilo almış diyeceğim o ki mama sizin dostunuzdur mamayı sevin
+ bir de benden
şikayet etmiyorum çok şükür bugünümüzeAma arada da kucağımdan inip yatağında uyuyabilir bence
Biz o kadar yakin olsak cikar cikar gelirler eminim... Bravo vallahi bu mesafede bu duzeyde iliskiyi tutabilmek buyuk yetenekBu bayram ilk gün evde kahvaltı yaptıktan sonra kv ye gider bayramlasiriz. Sonra doneriz zaten 15 dakikalık yok. Ertesi gün de annemlere sabah gidip akşam döneceğiz öyle karar verdik
Ay canim sarilikmis bebek vermis alamamis. Hasta da olmus. Seninki alir alir korkma 5 gr hesabi nedir
Yikamicaksaniz 3 gun buzdolaninda tutabilirsiniz. Ama 4.gun yikayip dezenfekte edip kullanmak gerek...Kızlar elektrikli pompa ile sağım yapanlar her kullanım sonrası mı temizliyorsunuz tüm parçaları?
Evet ben kaynatıyorum her sağım sonrası. Ama anlamadığım bi şekilde üstünde beyaz toz var. Muhtemeln süt tozu kaldı yaaaKızlar elektrikli pompa ile sağım yapanlar her kullanım sonrası mı temizliyorsunuz tüm parçaları?
Çok dinlenmemi istiyorsanız ev işlerinde yardım edin cocuga ben bakarım demek lazım böylesine .Kızlar kv bize geldiği zaman çocuğumu kucağıma alamıyorum. Ne zaman kucağıma alsam ver bana sen yorulmuşsundur diyo. Yok ben yorulmadım desem de ver ben tutayım diyo. Emziremedigim icin de acıktı diye de alamıyorum kucağıma. Mamasını ben yediririm diyo. Gerçekten her geldikçe sinirden ağlıyorum o gittikten sonra. Aynı binada oturduğumuz için neredeyse her gün akşam bu sinir harbini yaşıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum artık ben huzursuz olunca oğlum da devamlı ağlıyor durmak istemiyor başka birinde. Şu 50 günde yaşlandım yemin ederim bu insanlar yüzünden.
Eşim bu konuda şey diyor bebek 9 ay icerde 9 ay disarda anneye bagimli.9 aydan sonra emekleme yurume başlayınca nefes alıyor insan ki bence çok haklı.Canim ilk 6 hafta ozel bir donem, mumkun oldugunca kalmali memede. Bu donem cok ilginc ki 40ina denk geliyor. Bu donemde bebekle bol temas, emzirme mesafesinde bakisla konusma ve guler yuzlu olmak cok onemli. Agir psikolojik rahatsizlar bu donemde temel atar. Sabirli olup guven olusturmali. Sutun gelip gelmemesi onemsiz, memeyi ne zaman isterse yaninda olmali bitanecik memesi
Eger bebekle bu iliskiyi kurmakta zorlanan varsa destek almali. Bebekle bu duzlemde kalamamak da bizim suclu yapmaz. Onunla bu iliskiyi kuran arasindaki mesele...
Aynen ibişin bebeğine hani iğne batırıyorlar da Zıplıyor ya türk filminde bazen öyle oluyorKızlar sizinde göğüs uclarınız süt dolunca zonkluyor mu böyle kaşınıyor gibi ay cok rahatsız ediyor
Bizde aynısını yaparız muhtemelen bizim ailelerimizin arasında bir sokak varBu bayram ilk gün evde kahvaltı yaptıktan sonra kv ye gider bayramlasiriz. Sonra doneriz zaten 15 dakikalık yok. Ertesi gün de annemlere sabah gidip akşam döneceğiz öyle karar verdik
Pompa kısmındaki tüm parçaları kaynatıyorsunuz değil mi söküp?Evet ben kaynatıyorum her sağım sonrası. Ama anlamadığım bi şekilde üstünde beyaz toz var. Muhtemeln süt tozu kaldı yaaa
Yok kuzum geçmedi tüm dikiş üstü kabuk tuttu ama tam kuru kabuk değil nasıl diyim ıslak kabuk ve sarımsı sivi bazen kanlı siivi akıyor sürekli. Ve evet eski dikiş ağrısı yok ama yanma var sürekli gece gündüz. Bakalım umarım sadece dış dikiste vardır iç dikislerde intihap yoktur diyorum bende.Çok geçmiş olsun canım geçmedi mi hala ağrın sızınkuzucuk nasıl oldu hastalığı toparladı mı
Evet işte o zaman emzirme zamanı geldi diyorum ben uyandirmasam da oğlan 5 dakika içinde acıkıp uyanıyor. Resmen memeler önceden acıktığını haber veriyorKızlar sizinde göğüs uclarınız süt dolunca zonkluyor mu böyle kaşınıyor gibi ay cok rahatsız ediyor
Kiz kucuk ondan... Benimki 6.5 yasinda, hic zorlamiyor hatta faydasi var yani... Zaten merhametli kizim, birak kardesine kimseye zarar vermez, kiskanclikta makul derecede, rahatim sukur...Eşim bu konuda şey diyor bebek 9 ay icerde 9 ay disarda anneye bagimli.9 aydan sonra emekleme yurume başlayınca nefes alıyor insan ki bence çok haklı.
Aynen öyle canım bol bol meme veriyorum. Hatta yemek yerden tuvalette vs de memede bu araama evde bir tane daha çocuk olunca o zorluyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?