2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aynen canım hatta koltuk altlarından sancı giriyor sızlama gibi çok süt olunca bazen de göğsümün birini emerken diğeri sızlıyor felaket şekilde o zaman süt akıyor o göğüsten istemsizce

Koltuk altına kadar ağrı oluyor göğsüm taş gibi olup. Öyle sütle dolduğu bir akşam yüz üstü yatmışım bir uyandım ki her yer süt
Ay yalnız değilmişim gecen benim tişörtüm de süt olmus ben de diyorum ne ara terledim

Aynen canımm kacınılmazsa zevk almaya bakıcaz yapacak bir şey yok

Kesinlikle biz de ramazan bayraminda gitmicegiz. Kurbanda gideriz. Zaten cok minikler. Iklim degisimi falan hasta eder...
Bu bayram ilk gün evde kahvaltı yaptıktan sonra kv ye gider bayramlasiriz. Sonra doneriz zaten 15 dakikalık yok. Ertesi gün de annemlere sabah gidip akşam döneceğiz öyle karar verdik

Çocuk yetiştirmek bu yüzden çok önemli gerçekten ya. Benim eşimde de o durum vardı. Geniş aile kavramı çok fazla. Çünkü kv genç yaşta hastalanınca babaanne büyütmüş o da aşırı düşkün. Ben seni büyüttüm sende bize bakacaksın mantığıni yerleştirmişler. Her seye karisiyorlar. Kv kendi halinde olunca kp , kv gibi her seye burun sokuyor. Yavaş yavaş uzaklaştırdım ve uzaklaştırmaya devam ediyorum doğrusu.

Ayy maşallah ne güzel ya darısı başıma haftaya ben de böyle güzel haber alırım umarım

Bu bayram ilk gün evde kahvaltı yaptıktan sonra kv ye gider bayramlasiriz. Sonra doneriz zaten 15 dakikalık yok. Ertesi gün de annemlere sabah gidip akşam döneceğiz öyle karar verdik
Biz o kadar yakin olsak cikar cikar gelirler eminim... Bravo vallahi bu mesafede bu duzeyde iliskiyi tutabilmek buyuk yetenek esiniz demek ki sizin yaninizda...

Kızlar elektrikli pompa ile sağım yapanlar her kullanım sonrası mı temizliyorsunuz tüm parçaları?
Yikamicaksaniz 3 gun buzdolaninda tutabilirsiniz. Ama 4.gun yikayip dezenfekte edip kullanmak gerek...

Çok dinlenmemi istiyorsanız ev işlerinde yardım edin cocuga ben bakarım demek lazım böylesine .
Eşiniz bu duruma ne diyor peki?

Eşim bu konuda şey diyor bebek 9 ay icerde 9 ay disarda anneye bagimli.9 aydan sonra emekleme yurume başlayınca nefes alıyor insan ki bence çok haklı.
Aynen öyle canım bol bol meme veriyorum. Hatta yemek yerden tuvalette vs de memede bu ara ama evde bir tane daha çocuk olunca o zorluyor sadece.

Kızlar sizinde göğüs uclarınız süt dolunca zonkluyor mu böyle kaşınıyor gibi ay cok rahatsız ediyor
Aynen ibişin bebeğine hani iğne batırıyorlar da Zıplıyor ya türk filminde bazen öyle oluyor
Bizde aynısını yaparız muhtemelen bizim ailelerimizin arasında bir sokak var Dört yıldır her bayram kahvaltısı kv kahvesi tatlısı akşam yemeği kendi annemlerde olur

Çok geçmiş olsun canım geçmedi mi hala ağrın sızın kuzucuk nasıl oldu hastalığı toparladı mı
Yok kuzum geçmedi tüm dikiş üstü kabuk tuttu ama tam kuru kabuk değil nasıl diyim ıslak kabuk ve sarımsı sivi bazen kanlı siivi akıyor sürekli. Ve evet eski dikiş ağrısı yok ama yanma var sürekli gece gündüz. Bakalım umarım sadece dış dikiste vardır iç dikislerde intihap yoktur diyorum bende.
Doğa toparladı. Bugün kusma yok akşam hafif ateşi yükseldi hemen ateş düşürücü verdim gece çok sık uyandım hatta uyumadım bu gün sersem gibiyim o yüzden. Ama ufak olan hala toparlamadi. Burunlar sürekli tıkalı ve serumla temizliyorum yeşil sümük çıkıyor.

Kiz kucuk ondan... Benimki 6.5 yasinda, hic zorlamiyor hatta faydasi var yani... Zaten merhametli kizim, birak kardesine kimseye zarar vermez, kiskanclikta makul derecede, rahatim sukur...

Ay burda bir arkadasin kuzeni mi neydi... Nasil hasetti... Acaba ne oldu onun o mesele? Kimdi ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…