2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Şuan ilk aklıma gelen ilerde gelinim de benim için böyle bir cümle kurar mı acaba oldu nedense
Benim artik 2 oglum var ve ileride Allah nasip ederse kaynana olacagim artik dusundugum yaptigim her harekette acaba ileride benim gelinim nasil olacak hep kendimi onun yerine koyuyorum

Geçmiş olsun pişik için ne yaptınız bizde de pişik var

Valla bende 10 dakika falan deneyince çıkmazsa yatırıyorum diğer türlü uykusu kaçıp uyanıyor

Şuan ilk aklıma gelen ilerde gelinim de benim için böyle bir cümle kurar mı acaba oldu nedense
Yok ya sanmam kurmaz ahaahbizle aynı nesiller değiliz bu kaynanagilin dönemi kadınlar hep aynilar hele bide oğullarına aşık

Kayınbaba dburnunu sokması daha da kötü uzaklaştırmak la en iyisi ninyaoarsin bizim kb da biz nereye gitsek bende gelecem deyip arabaya otururdu bıktım bı sene onu gezdirdik canıma tak etti eşime dedim baban geliyorsa ben gelmiyorum yeter artik

Leedong tu yanlış hatırlamıyorsam.

Kızımda da zarar verme yok ama çok ilgi istiyor. Kardeşini değil de beni kıskanıyor bu ara. Ama geçecek diyorum sabirrre

Eşimin tek boş günü pazar. Kp istiyor ki sabahtan gidelim akşama kadar onlarda kalalım. Bende musade etmiyorum . Evde kahvaltı yapıp işlerimizi ayarlayıp birkaç saatliğine gidiyoruz sürekli hep laf söylüyor. En son canıma tak etti kızın babasıyla birebir vakit geçirmeye ihtiyacı var. Zaten tek gün izinli buraya geldik gördünüz şimdi de bizim aile olarak vakit geçirmemiz gerekiyor diye çıkıştım artık laf etmiyorlar

Mama takviyesi yapmıyor musun peki ? Aç bu çocuk aç aç diye diye aç kalmasından korktuğum için ağzına mamayı memeyi ne verdiyse dayıyorım

Leedong tu yanlış hatırlamıyorsam.

Kızımda da zarar verme yok ama çok ilgi istiyor. Kardeşini değil de beni kıskanıyor bu ara. Ama geçecek diyorum sabirrre
Kızlar ben kovdum resmen kv söyledim lütfen görümcem evine gitsin psikolojim bozuldu siz torununuz düşünüyorsanız ben de kızımı düşünmek zorundayım deidm. Hayır görümcem de fenalık yaptı doğumdan 1 hafta önce geldi kv lere kzıımın morali bozuk psikolojisi bozuldu ders notları düştü hırçınlaştı bebek olacak diye falan filan dedi ben de deidm ki benim kızım kıskanmıyor ona ne oluyor. Onun zaten dersleri güzel değildi zaten hep kıskanç asabi ve hırçındk neden bebeğe yoruyorsunuz siz böyle yaparsanız o da evet o yüzden der size dedim. Ama psikolojik bunalıma soktulae beni hele doğumdan sonra anlatamam size onun yanında bebeği kucaklarına almıyorlar sevmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…