2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Geçen gün sütümü sağmıstım kızlar bir iki dkda 20 cc çıkmıştı şimdi yine sağayım dedim o kadar az çıktı ki canım aşırı sıkıldı neden böyle oldu bu hafta mama da verdim diye sütüm mü azaldı acaba böyle bir şey yaşayan var mi bu arada alin bir iki dk emip uyuyor memede emzirmek aşırı zorlaştı. Mamayı uyurken bile içiyor ama.

Kızlar günde kaç çiş kaç kala yeterli
Canım artık çok saymıyorum ama 7 8 bez değişimi oluyor 3 4 tanesinde kaka oluyor çiş hepsinde var zaten bezin doluluğu önemli bir de kilo alması
İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız canım Rabbim şifa versin inşallah hepinize de

Kizlar ana kucaği kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz önerebileceginiz ana kucagi var mi?
Canim bebeğin zor uyuyorsa otomatik sallanan bişey al kesinlikle ben şimdi salıncak araştırıyorum bende joie dreamer var ama şuan ona koyamiyorum egiminden dolayi bi 3 ayliktan sonra anca

Ahh canım ya benilkide hep sağ tarafa yatıyor boynu tutuldu diye düşünmüş peki donderebiliyorluydu kafasını yoksa hep sag da mı kaliyodu bende panik yaptım şimdi sizede çok geçmiş olsun
Çok sağol canım. Kızın kafasını biz sol tarafa çeviriyoruz o yine sağ tarafa çeviriyo.
Kafasını oynatmada sıkıntı yok sağ sola çeviriyo ama sağ tarafta rahat ediyo.
Bir de sırt üstü yattığında kafası kesinlikle düz kalmıyo hemen sağ tarafına çeviriyo yine. Biz de böyle bi problem çıktı ama senin bebişte de vardır diyemem belki kendini öyle rahat hissediyodur. Sen yine de rutin kontrollerde bi sorarsın canım.
Aminn canım inşaAllahh. Çok şükür ki erkenden farkettik
Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere bağışlasın
Amin canım bu durumda çabucak geçer gider inşaAllah
Sizin sonuçlar için de bu zamana kadar aramadılarsa sonuç muhtemelen iyi çıkmıştır canım inşaAllah öyledir bizim sonuçlar haftasonunu saymazsam 3 günde çıkmıştı.
Bu doktor olayı gerçekten zor ben de bi doktor seçmiştim, çok memnunum çok da tatlı bi kadın ama şu meseleye onunda bakması gerekiyomuydu acaba o kafama takıldı belki ben de tekrar doktor değişimine giderim
Çok geçmiş olsun canım bak her şerde bir hayr çok şükür ki fark edilmiş kendini üzme nereden bileceksin ki hemen toparlar düzelir fizik tedavi ile Rabbim şifa versin inşallah
İnşaAllahh canımm Kendimizi bi hastane olaylarından kurtaramadık. Bundan sonra hayırlısıyla sağlığımıza kavuşuruz inşaAllah
Annelik çok garip bişeymiş gerçekten acaba yetemiyo muyum nasıl farkedemedim diye kendimi hırpaladım bugun.
Dediğin gibi yenidoğan kontrollerini yapan doktorun hatası ilk yapılan kontrollerde buna da bakılması gerekiyodu. Madem normal doğumlarda karşılaşılabilen bi durum o zaman 2 dk ultrasonla muayene ediceklerdi zor bişey de değil.
İnşaAllah kolaylıkla atlatırız bunuda
Doktorunun ismini öğrenebilir miyim canım bi sakıncası olur mu?

Bez bolgesini hep suyla temizleyip kantaron la geçiremiyorsan ve fazlaysa canım trosdy kremi deneyebilirsin sabah aksam
Hiç ıslak mendil kullanmadım zaten kantaron kullanıyordum ama doktor kullanma çinko içerikli krem kullan dedi dediğiniz kremi bir arastirayim teşekkürler

Yaa inşallah, ne güzel söyledin içime su serpildi çok teşekkür ederim

İnşallah canım inşallah. Uykusu var deli gibi uykuya dalmiyor asla kucağımda memede uyuyor yatağa koyuyoruz ıkır mıkır. Bugün hep pusetinde sallayarak uyuttum.
Ekin erken doğdu ya , bu ara atak döneminde olma ihtimali yüksek. Atak haftalari bu arada 40 hafta dogdu baz alınarak hesaplanıyor bilgin olsun.

O kızın ilerde oğlu olsa gelinine neler yapar

Ben çok karşıma alıp konuştum canım hiçbir fayda etmedi. Bu huyları yeni ortaya çıktı eskiden çok iyi denge kuruyordu. Kendisi lohusalık sendromuna girdi heralde. Son 2 3 aydır annesine düştü. Ama sabrım taşmak üzere gerçekten çok zorlanıyorum.

Bebeğin çenesi güçlerince memelerden bebeğin çekme gücüne göre süt geliyor canım. O zaman da makina tam çekemiyor makina bebeğin çenesi kuvvetinde değil çünkü. Sagma da en çok çekme ve en uzun çekme moduna ayarlayıp denemen gerek ve göğüse biraz başlığı bastirmalisin o bile çene kuvvetine yetişmiyor. O yüzden onu baz alma canım

Canim bebeğin zor uyuyorsa otomatik sallanan bişey al kesinlikle ben şimdi salıncak araştırıyorum bende joie dreamer var ama şuan ona koyamiyorum egiminden dolayi bi 3 ayliktan sonra anca
Bir seyler bulursan burdan bana da link atar misin? Sallanmaya alismis bizimkisi de yatmiyor diger türlü yalniz da kalamiyor en azindan evde islerimi hallederken yanima falan gotururum diye düsündüm

Dermotrosyd krem günde 2 kez on gün
Hametam günde 2 kez on gün
Desitin dört kez on gun

Doktor bunları yazdı bana bir günde düzeldi canım.
Ben desitin kullanıyorum diğerlerini de alayım aynı gün kullanıyorsun değil mi hepsini tam kullanımını anlayamadim

Benim kızımda artık gündüzleri çok çok az uyuyir uyusa bile en fazla 30.dk sonra uyanıyor annem de şaşırıyor koca bebek bu diyir 1 aylık gibi değilmis

Kizlar ana kucaği kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz önerebileceginiz ana kucagi var mi?
Canım kızım doğduğunda Kız kardeşim çiçek sepetinden böyle birsey göndermişti. Baya da işimi gördü doğrusu. Sallanıyor , sırt kısmını istediğin gibi yatırıp oturma pozisyonuna getirebiliyorsun. Hatta şuan oğlan yatmadığı zaman Kız yatıp kendini sallıyor.
Bu arada Kız bu ara eski oyuncaklarina sardı yurume arkadaşıyla oynuyor oda resimde çıktı zaten

Eklentiler

• 20230331_213946.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…