Ay inşallah canım yaİnşallah en kısa sürede toparlanırsınız canım Rabbim şifa versin inşallah hepinize de
Prima aktif bebe pişik yapti Molfix e geçtikHangisinden hangisine geçtiniz acaba?
Ben de boyle bir sey istiyorum en azindan cani sıkılmaz gözümün önünde de olurCanım kızım doğduğunda Kız kardeşim çiçek sepetinden böyle birsey göndermişti. Baya da işimi gördü doğrusu. Sallanıyor , sırt kısmını istediğin gibi yatırıp oturma pozisyonuna getirebiliyorsun. Hatta şuan oğlan yatmadığı zaman Kız yatıp kendini sallıyor.
Bu arada Kız bu ara eski oyuncaklarina sardı yurume arkadaşıyla oynuyoroda resimde çıktı zaten
Canım iki memeden on cc çıktı canım çok sıkıldı gittim mutfakta ağlıyordum bunu görem kv görümcem görüntülü arayınca annewith’in sütü gelmedi çok üzüldü bebek aç diyor. Şaka mi bu ya gece gece sinirlerim tepeme çıktı. Eşim neden anlatıyorsun millete dedi bu sefer ona alındı sanırım o bir odada ben bebekle bir odada.Bebeğin çenesi güçlerince memelerden bebeğin çekme gücüne göre süt geliyor canım. O zaman da makina tam çekemiyor makina bebeğin çenesi kuvvetinde değil çünkü. Sagma da en çok çekme ve en uzun çekme moduna ayarlayıp denemen gerek ve göğüse biraz başlığı bastirmalisin o bile çene kuvvetine yetişmiyor. O yüzden onu baz alma canım
Her anne bebeği için mükemmel canım. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve bazen yetemediğimi düşündüğüm zamanlar da oluyor o zaman diyorum ne yapayım kiziminda kaderi benim annesi olmam ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım.Annelik çok garip bişeymiş gerçekten acaba yetemiyo muyum nasıl farkedemedim diye kendimi hırpaladım bugun.
Dediğin gibi yenidoğan kontrollerini yapan doktorun hatası ilk yapılan kontrollerde buna da bakılması gerekiyodu. Madem normal doğumlarda karşılaşılabilen bi durum o zaman 2 dk ultrasonla muayene ediceklerdi zor bişey de değil.
İnşaAllah kolaylıkla atlatırız bunuda
Doktorunun ismini öğrenebilir miyim canım bi sakıncası olur mu?
Ben de Prima kullaniyorken pişik oldu molfixe geçtim devam etti arkadaş minnies önerdi onu deniyorum simdiPrima aktif bebe pişik yapti Molfix e geçtik
Canım ben kızım ilk doğduğunda o kadar panik ve ne yapacagimi bilmez haldeydim ki aynı anda 3 farklı doktora gidiyordumpazartesi günü bir aylık kontrolümüz var arkadaşımın tavsiyesiyle bir doktora gideceğim ama doktor nasıl seçilir ve neye hiç bilmiyorum iyi bir dr nasıl bulacağım
Benim kzimda diş döneminde nasıl pişik oluyordu o kadar dikkat etmeme rağmen. Nasıl anlatayım domates gibi kıpkırmızı ve elini yakarsın da su toplar kabarır ya o şekilde oluyordu tüm bez bölgesi. Trosdy ile geçirdik hep. Araştırırsın uygun görürsen denersin canım. Cok gecmis olsun.Hiç ıslak mendil kullanmadım zaten kantaron kullanıyordum ama doktor kullanma çinko içerikli krem kullan dedi dediğiniz kremi bir arastirayim teşekkürler
Bazen eşleri böyle sağlam bir silkeleyip kendine getirmek gerekiyorBen çok karşıma alıp konuştum canım hiçbir fayda etmedi. Bu huyları yeni ortaya çıktı eskiden çok iyi denge kuruyordu. Kendisi lohusalık sendromuna girdi heralde. Son 2 3 aydır annesine düştü. Ama sabrım taşmak üzere gerçekten çok zorlanıyorum.
2.5Ben de boyle bir sey istiyorum en azindan cani sıkılmaz gözümün önünde de olurkizin kaç yaşında ki
Benim kız hep atakta be rheaaEkin erken doğdu ya , bu ara atak döneminde olma ihtimali yüksek. Atak haftalari bu arada 40 hafta dogdu baz alınarak hesaplanıyor bilgin olsun.
Canım stres te sütü çok etkiliyor. Sakın kalmaya çalış. Bebek hiç aç bırakılır mı sen bosver kv yi. Süt yoksa mama var sonuçta. Rahatla ve geçmiş deneyiminden sütünü ne arttırır ona bir odaklanabilirsin. Herkesin farklı çünkü. Kv nin yaptığı hiç hoş değil zaten. Kizmakta çok haklısın.Canım iki memeden on cc çıktı canım çok sıkıldı gittim mutfakta ağlıyordum bunu görem kv görümcem görüntülü arayınca annewith’in sütü gelmedi çok üzüldü bebek aç diyor. Şaka mi bu ya gece gece sinirlerim tepeme çıktı. Eşim neden anlatıyorsun millete dedi bu sefer ona alındı sanırım o bir odada ben bebekle bir odada.
Demekki gelişimi iyiBenim kız hep atakta be rheaa
İnşallah yoksa olaylar çok karışırDemekki gelişimi iyihep birseyler ogreniyor kendimizi böyle avutalım bari
Tamam canım daha arastiramadim uygun yollu bişey alicam ben de simdi pusetinde sallıyorum o bile baya işimi gördü ama kendi kendine sallanan bişey olursa harika olacak özellikle geceleriBir seyler bulursan burdan bana da link atar misin? Sallanmaya alismis bizimkisi de yatmiyor diger türlüyalniz da kalamiyor en azindan evde islerimi hallederken yanima falan gotururum diye düsündüm
Yarabbi sabır! Sen kv ni gönder artık evine bence. Yoksa iyice yüz göz olacaksınız. Densizlikten başka bir şey değil. "Bebek aç" i eklemese olmazdı zatenCanım iki memeden on cc çıktı canım çok sıkıldı gittim mutfakta ağlıyordum bunu görem kv görümcem görüntülü arayınca annewith’in sütü gelmedi çok üzüldü bebek aç diyor. Şaka mi bu ya gece gece sinirlerim tepeme çıktı. Eşim neden anlatıyorsun millete dedi bu sefer ona alındı sanırım o bir odada ben bebekle bir odada.
Sinirlerim alt üst oldu alınırsa alınsın ya ciddenartıkCanım iki memeden on cc çıktı canım çok sıkıldı gittim mutfakta ağlıyordum bunu görem kv görümcem görüntülü arayınca annewith’in sütü gelmedi çok üzüldü bebek aç diyor. Şaka mi bu ya gece gece sinirlerim tepeme çıktı. Eşim neden anlatıyorsun millete dedi bu sefer ona alındı sanırım o bir odada ben bebekle bir odada.
O Prima nasıl birşey resmen naylon haşladi çocuğu, onda başladı, doktor bana alerji diye suphelendi hatta süt yoğurt peynir vs yeme dedi de ben perhiz yapmadım geçti şükürBen de Prima kullaniyorken pişik oldu molfixe geçtim devam etti arkadaş minnies önerdi onu deniyorum simdi
Ay bu müziklerde ben de bir uyuyorum geçen gün 5-6 saat pış pış çalmış telefondaKızlar ben kızımı hep bu müzikte uyuturdum şimdide oglanla ikisini uyutuyorum hatta onları uyuturken kendimde uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?