2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla anlattığının aynısı canım bizimkide kaslarda bı problem olduğunu düşündüm bende doktora sordum çocuk tortikolis olmuş dedim baktı falan ama yoktur biseyi dedi geçiştirdi beni içime sinmedi herkesede soruyodum senin msji görünce esimede sesli okudum direk o da şimdi bı şüpheye düştü

Seninki de bı cesitmis ya bizimkiler benim başımı bekler en sevdikleri benim eve gelmekti:) seninkide neyseki sana gelip başında kalmıyor evinde otursun da sen gider gelirsin saatlik:) herkes bı düzen kuruyor bunu kabullenmekte zorlanıyorlar

Bende ayda bir Edirne ye geleyim müthişmiş
gerçekten bunları her muayenede yapıyor muu??
Tam benim tarzım ince işçilik Başak burcu detaycılığıma layık

Biz o kadar yakin olsak cikar cikar gelirler eminim... Bravo vallahi bu mesafede bu duzeyde iliskiyi tutabilmek buyuk yetenek esiniz demek ki sizin yaninizda...
aynı bizimkide 5 dk aramız arabayla üç dakika çıkar çıkar gelir ahaha herkeste kendimi buluyorum parça parça yalnız değilim seviniyorum:))

Bende ayda bir Edirne ye geleyim müthişmiş
gerçekten bunları her muayenede yapıyor muu??
Tam benim tarzım ince işçilik Başak burcu detaycılığıma layık
Evet cnim yapıyor. Hatta ilk kontrolü daha detaylı yapıyor. Mesela kızımda mongol lekesi varmış doktor gösterdi anladı işin garip tarafı yine kızımda ayak baş parmağında gamze varmış onu da 5 aylıkken doktor bana göstermişti bak ayak baş parmağında gamze var diye ben şok olmuştum
Hatta en uzun kontrolü 6.ay ek gıda başlangıç süreci. O zaman birde ses kaydı al dediklerimi unutmayın ck anlatıyorum takıldığın yerde tekrar tekrar dinle diyor canımız doktorumuz eğer bir gün yolunuz düşerse bu tarafa mutlaka gelmeden kendisine randevu alıp genel kontrol yaptırabilirsiniz.

Ben emzirdiğimde uyuyakalıyor ve yarım -bir saat sonra uyanıyor tekrar emmek istiyor süt yetmediği için. Süreç böyle olunca mama veriyorum mecburen en azından 2-3 saat kesintisiz uyuyor.. çok takıyorum şu mama olayına. Bugün süt sağdım pembe renkte Süt makinası kiralayacağım elimdeki çok iyi değil çekme konusunda:/ daha ne yapabilirim çok yoruldum

Anlatmıştım daha önce, kızım doğduğunda paldır küldür yatak odama girince eşimle baya tartıştık ve o da babasına uygun bir dille bize gelmeyin, biz sizi ziyarete geliriz dedi (yil 2020) o günden sonra 1 kere geldiler oda oğlan doğduktan 1 hafta sonra, kp eşimi arıyor işte gelmeyi düşünüyoruz diye eşimde dedi gelin tabi baba diye ama kp Rheaa ya sor müsaitse kabul ederse geleceğiz diye geldiler ben hiç bır şey yapmadım eşim kahve vs yaptı 1 saat oturup gittiler sonra.

Benimkide emerken 2 çekip uyuyor sonra yarım saate kalkıp tekrar meme istiyor. Ama gece 2-3 saatte 1 emziriyorum o zaman aman allahim nasıl bir emmek dersin ki çocuk kıtlıktan çıktı hiç yemek vermediler. Yutkunma sesleri geliyor sürekli. Ve baya baya emiyor , doyunca uykuya devam. O zamann 2-3 saat aralıksız uyuyor. Gece emen çocuk gündüz emmiyor ama. Gece süt var da gündüz yok mu diyorum bende. Var ama çocuk bu işte

Geçmiş olsun canım hala iyileşmedi mi sezeryan yaran ? iki çocuklu çok zor hele biri hasta olduysa daha da zor :/

Kızlar benim bebeğim memede uyuyor doğduğungümden beri delireceğim. Sizinkiler de mi öyle. Zırıl zırıl ağlıyor mememi açıyorum saniyesinde susuyor. Süt gelse gam yemeyeceğim

Benim oğlum da memeyi görünce büyülenmiş gibi uykuya dalıyor emmeden , karnı doymadan, sonra da sürekli aç, sürekli emmek istiyor,o meme hiç kapanmıyor neredeyse

Canım çok çok geçmiş olsun, seninle bir nevi aynı süreci yaşamışız. Ben de normalden sezeryana döndüm bebe doğum kanalında olduğu için kesi daha büyük, kakasını falan da yapmış kanalda ilerleyemedi. Benim de tansiyonum düşmeye başladı titremelerle beraber hemen genel anestezi yapıldı. İlk 3 gün ağrı doruk noktasında oluyor, hastanede güçlü ağrı kesici verdikleri için pek hissedilmiyor aslında ama eve çıkınca işin gerçek yüzünü görüyorsun. Ben yattım mı kalkamiyordum, ya da oturduğum zaman kalkarken cok zorlaniyordum, wc zaten işkence gibiydi.
Korse 2. Haftada takabilirsin dedi doktor hemen o acı yara ile nasıl taktın sen .
Bebeğin gazı yoksa gaz ilacı başlama bence, ben de nurse harveys aldım ama henüz gelmedi ilk oğlum da o çok işe yaramıştı
Dediğin gibi ilk 3 gün gerçekten ciddi bir ağrı var sonuçta kesi, elimiz bile kesilse 1 hafta acısını çekiyoruz
Of of kızın da daha küçük, senin ağrıların var nasıl dayaniyorsun yavrum . Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce tum ağrıların kesilir

Of of kızın da daha küçük, senin ağrıların var nasıl dayaniyorsun yavrum . Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce tum ağrıların kesilir
Yani mecbur canım, dayanamayıp ne yapacaksın şu iltihap geçse ağri yanma kesilecek biliyorum da bakalım. Doktorum bir süre iltihap devam edip sonra geçecek dedi bugün 10 gun olacak bakalım inşallah artık iyileşmeye döner

Kizlar gunaydin. Aranizda bebeginin gobegi kanayan olmustu sanki. Dun sabah oglumun gobegi dustu 5. Gunde yani. Icinde biraz kalinti kalmis gibiydi dokunmadim hic banyo yaparsam yumusar diye. Simdi uzerini degistirirken baktim zibini kan olmus. Henuz bir doktoru da yok ne yapsam bilemedim.

Göbeği düştükten sonra zıbınıa lekeleke kanlar gelmişti kuzum bziimde

Gunaydin, az az kanama oluyor canim. Bizim doktor normal bulasma seklinde kanama olabilir demisti. Dusunce bir gun daha bekleyin denildi bize, sonra banyosunu yaptirdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…