2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bu philips aventin biberonu var ya almıştım. Oğlumun aşırı gazı vardi hatta acile bile götürmüştüm, mamadan falan kaynakli herhalde diye düşündüm. Sonra burda birisi o biberonun bebeğine gaz yaptığını yazmıştı ben pek ciddiye almamıştım. Bakiyorum içerken biberonun içi komple baloncuk doluyordu. Kaç gündür nukun anti kolik biberonuyla veriyorum bir de biogaia damla kullanıyorum çocukta gaz maz kalmadı. Yani bir biberon gaz yapar mı yapıyormuş şaka gibi. Ev biberon doldu

Bana da ilk kontrolünde cocuk doktoru emzik verebilirsin çenesi güçlensin demişti. Herkes karşı çıkıyordu ilk defa bir doktor ver dedi şaşırdım ama benim her alanda uzman annem verme senin bebeğin uslu dediği için çocuk doktoru da kimmiş diyip annemi dinledim ahjajd

Onuda denedik cnm baya bı emdi sagdigim süt vardı onuda icirdik gene aranıyordu ve hickiriyordu da. Her bezi dolu cnm bide özellikle açtıktan sonra temizlerken veya temiz beze tuvalet yapma huyumuz var

Evet canım biberondan içerken hava yuttugunda oluyor malesef bu durum meme emerken de geçerli. Benim oğlan ağzını aciyor emerken o ara da hava yutuyor yine gazlaniyor.
Anneler her şeyi bilir
Onuda denedik cnm baya bı emdi sagdigim süt vardı onuda icirdik gene aranıyordu ve hickiriyordu da. Her bezi dolu cnm bide özellikle açtıktan sonra temizlerken veya temiz beze tuvalet yapma huyumuz var
Emzirdin , sagip verdin hala aranıyorsa o zaman mama ver canım. Hickirmasi midesinin büyüdüğünü gösterir mesela benim oğlum ne zaman hıçkırsa sonrasında daha fazla emer daha sık emiyor. Temiz beze cis yapma tüm bebeklerde var canım

Canım ben de mama ve meme desteğiyle devam ediyorum önemli olan bebeğin kilo alımı ve sağlığı o yüzden mamadan korkma. Memeyi tabi ki bırakma emerken sen yediklerinde protein ağırlıklı beslen rezene iç sutu yaglandiriyor. Mama olarak ben hipp organik combiotic 1 kullanıyorum en başından beri memnunum.

Kızlar ya geceleri ne kadar sıklıkta yada kaç saatte bir emziriyorsunuz bebeleri??? Gece zaten 12 de falan emzirip uykuya dalıyoruz sahura kalktığımda 4 te emziriyorum çokmu beklemiş oluyorum vicdan yaptım kendime çocuğu açmı bırakıyorum acaba diyorum. Gece 3 4 saat aralığı çokmu acaba. Uykusuz kalıyorum vallahi bazen uyuduğu için uyandırmak istemiyorum acaba ben mi abartıyorum

Kizlar bu şarkı benden size gelsin uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu zalım geceler evde sürekli bunu açıyorum

Ya ben ağzımdan toplı bi ortamda gece uyuduğunu gümdüz uyumadığnu söyledim artık evladım ne gündüz uuyuyor ne gece

Rezene fırsat buldukça günde 1 fincan tüketmeye calisiyorum cnm mama olarak da genelde Aptamil öneriliyor ama bilmiyorum

Rezene fırsat buldukça günde 1 fincan tüketmeye calisiyorum cnm mama olarak da genelde Aptamil öneriliyor ama bilmiyorum
Hastanede bize hipp sıvı formunu verdiler onu sevdi devamında ondan aldım doktorumuz da değiştirme sevdiğinden devam et dedi. Araştır ona gore karar ver.

3 4 saat normal 5 olmasın

canim gazi.olunca oyle yapiyorlar bizzat yasamis biri olarak.soyluyorum. Gaz icin bir seyler.kullaniyor musun.

Bebeğin doğalı ne kadar zaman oldu canım?

Kilosu yerindeyse doktorumuz uyandirma 3-4 saat aralıklarla emzirebilirsjn ama 4 saati gecmesin dedi.
Ya ben ağzımdan toplı bi ortamda gece uyuduğunu gümdüz uyumadığnu söyledim artık evladım ne gündüz uuyuyor ne gece
Bebelerin 1.asli görevi anneyi yalancı çıkarmaktır.
Kizlar benim bebemin dişler 1 aylikken çıktı darisi sizin başınıza inş
Eki Görüntüle 3228364
Ay bir an canım acıdı resmen ya aklıma dişleri ilk çıkmaya başlayınca memeyi ısırmaları ve benim havaya sicramam Memenin yara olması geldi ve istemsizce elim iki göğsüme gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…