Sabahları bı nebze doyuyo da akşamları artık süt de kalmıyor. 15 dk hayal bnim içinCanım ben doyduğundan eminsem meme de tutmuyorum ilk 10 gün emzirme her 2 göğüs 15 er dk sonra mama veriyordum baktım kusmaya başladı çok geldi diye mamayı kestim emzirme sürecine 20 25 günlük olana kadar 15 er dk devam ettim sonrasında her emzirmede tek göğüs vermeye başladım zaten artık hızlı emiyor 10 dk sürüyor uyanıksa ve aranıyorsa genelde aç olduğu için değil sancısı olduğu için çünkü aranıyor diye emzirdim kusuyor fazla geleni o zamanlarda emzik veriyorum artık gündüz 2 saatte 1 gece 3 4 saatte bir emziriyorum hem sütte birikiyor yoksa hiç süt birikmez ki sancısı da çok olur sürekli emzirirsen
Bnde aynı veriyorum emzirmesek daha fazlasına ihtiyaçları oluyor. Gazı her beslenmede çıkarıyorum zaten çıkarmasam da o bı şekilde dürtüyor bni. İşin tuhafı dün gece yine mama verdim bı turlu ağızdan çıkmadı hep pirtlatti en son baktım hickiriyor son bı şansımı denedim yine ağızdan çıkmadı bnde yatırdım uyudu. Ağız yerine totodan çıkan da kabul oluyo heraldeCanim benim değişiyor ama emdiği için 60 cc veriyorum bazen 75 cc duruma göre. Mamadan sonra mutlaka gazını çıkar gazi varken de uyumaz canim
Bi yerde okumuştum, bıngıldağı üsütünce de capaklanirmis diye.Kizlar bebeginin gozu capaklanan vardi nasil duzeldi mi sizin. Benim oglumun da sağ gozu capaklaniyor. Sali gunu goz kontrolu var. Cuma gunu de aile hekiminine gosterdim. Damla verdi ama halen capaklaniyor. Oglum severken arkadan kafasina dokunarak seviyor. Ablamda kafaya dokunuldugunda bebeklerin gozu capaklaniyor diyor oyle bir sey olur mu bu konuda bilgisi olan var mi.
Eğer kilo alımı iyiyse gazı olduğundan öyle yapıyordur kakasını yapınca anca rahatlıyorlarKızlar meme mama ile yola çıkanlar hala aynı yolda misinizmeme ile akşam olunca asla doymuyor ve sürekli memede öyle boş boş durmak yok hep meme alt değiştirme ağlama gaz hıçkırık ama çoğunlukla meme. Artık bn bitiyorum hem bedenen hem de ruhen. Sinirlerim aşırı geriliyor. Memelerde derman kalmiyor artık. Bazen mama veriyorum tam şimdi uyuyacak diyorum bı ağlama krizi geliyo memeye alıyorum yine emiyo sonra anca yatıyor. Süt artsin diye emdikten sonra sağın diyolar ama emmesi hiç bitmiyo kendime su doldurup atıştırmalık biseyler cikaramadan ciyakliyo sağım da yapamıyorum günde 1 kez anca . Uyumak yemek yemek imkansiz bu düzende. Süt nasıl artacak yemeden dinlenmeden Bu hep böyle mi gider. Yani şöyle 15-20 dk emse biraksa 1-2 saat sonra tekrar emse ne güzel olur. 2 saatte bir emzirmek ilk hafta geçerliydi bize sanırım. Umarım az kalmıştır bu döngüden çıkmaya
Canım bazen kendi kendine dalıyor genelde emzirme sonrası bazen de ağrısı vs olunca da beyaz gürültüden faydalanıyorum çok iş görüyor bizde emzik pış pış karın masajı derken uyuyorGunaydin herkese,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Benimki zor dalmaya basladi. Zaten kisa uyuyordu. Hadi bakalim kolay gelsin bana
Canım kızım atopik dermatit di biz onda 4 yaşa kadar Bioderma serisi şampuan krem vs kullandık çok da iyi geldi canım içeriklerinr bak istersen ama bence doktorlar hangisi ile anlaşmalı ise onu veriyorlar hepsi aynı amaç için kullanılıyor içine sineni algünaydın herkese, grubumuzun tüm bebeklerine öpücükler☺
kızlarımın alın bölgelerinde seboreik dermatit olduğu için doktor minidolin diye bi krem önermişti. onun şampuanı da varmış. kullanan var mı aramızda ? ben bioderma nın abcderm serisinden şampuan almayı düşünüyordum. sizce atopik ciltler için olan serisini ( atoderm, aile boyu kullanılabiliyor) almak mı mantıklı olur ? yoksa doğrudan doktorun önerisini mi alayım ?
Yok ya bizim ki dümdüz aç. Mama verince susup yatiyoEğer kilo alımı iyiyse gazı olduğundan öyle yapıyordur kakasını yapınca anca rahatlıyorlar
Anakucaginin titresimini 1aydan sonra acabilirmisim. Pispis ile uyumuyor kiSaati gelince memede mayisiyor yatagina koyup pış pış yapıyorum dalıyor o şekilde. Gündüzleri de anakucağına koymaya başladım onun üzerinde uyuyor baya güzel titreşimle birlikte canım
Bende de Allah ne verdiyseCanım bazen kendi kendine dalıyor genelde emzirme sonrası bazen de ağrısı vs olunca da beyaz gürültüden faydalanıyorum çok iş görüyor bizde emzik pış pış karın masajı derken uyuyor
Canım kızım atopik dermatit di biz onda 4 yaşa kadar Bioderma serisi şampuan krem vs kullandık çok da iyi geldi canım içeriklerinr bak istersen ama bence doktorlar hangisi ile anlaşmalı ise onu veriyorlar hepsi aynı amaç için kullanılıyor içine sineni al
Bı destek mutlaka var bizde. Memede uyuyor gazı çıkartırken uyanıyor daha sakince sırtına pat pat yapıp piş piş sesi açıyorum. Bazen kollarımda derman yoksa süt sagacaksam emzik verip reflü yatagiyla ayağımda sallıyorum. Eşim de diyor ayakta sallamaya alışma ilk başta ne güzel kendi kendine uyuyodu şimdi buna alistiriyosunGunaydin herkese,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Benimki zor dalmaya basladi. Zaten kisa uyuyordu. Hadi bakalim kolay gelsin bana
İyi fikir bunu deneyelim akşam üstüBu aksam Ekin le bu şarkıda çılgınca dans ettik, pert oldu şimdi uyuyor
Yok canım nerde Spotify da günün 10 saati piş piş çalıyorAnakucaginin titresimini 1aydan sonra acabilirmisim. Pispis ile uyumuyor kihenuz bir saat duzeni de yok anladim canim seninki de yataga koyunca uyuyangillerden degil ... Ugrasmak gerekir uyutmak icin bu minnoslari
Evet 2 hafta sariliktan hemen gozleri gidiyordu. Simdi destek istiyorlar. Yanibenimki henuz 20 gunluk, uyumamayi ne bilirmisBı destek mutlaka var bizde. Memede uyuyor gazı çıkartırken uyanıyor daha sakince sırtına pat pat yapıp piş piş sesi açıyorum. Bazen kollarımda derman yoksa süt sagacaksam emzik verip reflü yatagiyla ayağımda sallıyorum. Eşim de diyor ayakta sallamaya alışma ilk başta ne güzel kendi kendine uyuyodu şimdi buna alistiriyosunilk başta uyaniyo muydu ki uyusun dedim
Benim ki de yüzüstü uyumak istiyorKızlar benim kız atak haftasına mi girdi atlıyor mu sıçrıyor mu anlamadım bi ağlama krizleri falan başladı ve iki gündür sadece pusetinde uyumaya karar verdiuzun saatler yatmasının omurgasına falan bir zararı olur mu acaba
Günlerimiz çok yakınmış bence atak haftasındalarBenim ki de yüzüstü uyumak istiyor
Destek isteme zamanı gelmiş çok kısa sürdü ama ya valla o uykulu haliyle 40 ini gorseydik bariEvet 2 hafta sariliktan hemen gozleri gidiyordu. Simdi destek istiyorlar. Yanibenimki henuz 20 gunluk, uyumamayi ne bilirmisyat uyku bebeksin Sen yenidogansin
Ay benimki asla oyle durmak istemiyor. Nasil bagiriyorBenim ki de yüzüstü uyumak istiyor
20sini gorduk sukur 40i da goruruz. Biz kocaman 9 ay 10 gunu bitirdik, masallah bizeDestek isteme zamanı gelmiş çok kısa sürdü ama ya valla o uykulu haliyle 40 ini gorseydik bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?