2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sabahları bı nebze doyuyo da akşamları artık süt de kalmıyor. 15 dk hayal bnim için 40 indan sonra inşallah duzenee gireriz. Oğlum emziği çok aramiyo gazı varsa uykuya gecicekse tutuyo açsa asla almaz.
Canim benim değişiyor ama emdiği için 60 cc veriyorum bazen 75 cc duruma göre. Mamadan sonra mutlaka gazını çıkar gazi varken de uyumaz canim
Bnde aynı veriyorum emzirmesek daha fazlasına ihtiyaçları oluyor. Gazı her beslenmede çıkarıyorum zaten çıkarmasam da o bı şekilde dürtüyor bni. İşin tuhafı dün gece yine mama verdim bı turlu ağızdan çıkmadı hep pirtlatti en son baktım hickiriyor son bı şansımı denedim yine ağızdan çıkmadı bnde yatırdım uyudu. Ağız yerine totodan çıkan da kabul oluyo heralde

Bi yerde okumuştum, bıngıldağı üsütünce de capaklanirmis diye.

Eğer kilo alımı iyiyse gazı olduğundan öyle yapıyordur kakasını yapınca anca rahatlıyorlar

Gunaydin herkese,

Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Benimki zor dalmaya basladi. Zaten kisa uyuyordu. Hadi bakalim kolay gelsin bana
Canım bazen kendi kendine dalıyor genelde emzirme sonrası bazen de ağrısı vs olunca da beyaz gürültüden faydalanıyorum çok iş görüyor bizde emzik pış pış karın masajı derken uyuyor
Canım kızım atopik dermatit di biz onda 4 yaşa kadar Bioderma serisi şampuan krem vs kullandık çok da iyi geldi canım içeriklerinr bak istersen ama bence doktorlar hangisi ile anlaşmalı ise onu veriyorlar hepsi aynı amaç için kullanılıyor içine sineni al

Saati gelince memede mayisiyor yatagina koyup pış pış yapıyorum dalıyor o şekilde. Gündüzleri de anakucağına koymaya başladım onun üzerinde uyuyor baya güzel titreşimle birlikte canım
Anakucaginin titresimini 1aydan sonra acabilirmisim. Pispis ile uyumuyor ki henuz bir saat duzeni de yok anladim canim seninki de yataga koyunca uyuyangillerden degil ... Ugrasmak gerekir uyutmak icin bu minnoslari

Bende de Allah ne verdiyse

Gunaydin herkese,

Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Benimki zor dalmaya basladi. Zaten kisa uyuyordu. Hadi bakalim kolay gelsin bana
Bı destek mutlaka var bizde. Memede uyuyor gazı çıkartırken uyanıyor daha sakince sırtına pat pat yapıp piş piş sesi açıyorum. Bazen kollarımda derman yoksa süt sagacaksam emzik verip reflü yatagiyla ayağımda sallıyorum. Eşim de diyor ayakta sallamaya alışma ilk başta ne güzel kendi kendine uyuyodu şimdi buna alistiriyosun ilk başta uyaniyo muydu ki uyusun dedim

Evet 2 hafta sariliktan hemen gozleri gidiyordu. Simdi destek istiyorlar. Yanibenimki henuz 20 gunluk, uyumamayi ne bilirmis yat uyku bebeksin Sen yenidogansin

Kızlar benim kız atak haftasına mi girdi atlıyor mu sıçrıyor mu anlamadım bi ağlama krizleri falan başladı ve iki gündür sadece pusetinde uyumaya karar verdi uzun saatler yatmasının omurgasına falan bir zararı olur mu acaba

Kızlar baby me bebek bezini deneyen oldu mu? Pişik falan yapıyor mu? Alt açma örtüsü ve pamuk kullanıyorum gayet memnunum. Bezi nasıldır bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bezini de denemek istiyorum.

Evet 2 hafta sariliktan hemen gozleri gidiyordu. Simdi destek istiyorlar. Yanibenimki henuz 20 gunluk, uyumamayi ne bilirmis yat uyku bebeksin Sen yenidogansin
Destek isteme zamanı gelmiş çok kısa sürdü ama ya valla o uykulu haliyle 40 ini gorseydik bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…