2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar geçen hafta demiştim ya defne çok huzursuz gece uyumuyor çok zor uyutuyorum memeden ayrılmıyor diye atak haftasındadır demiştiniz gerçekten de öyleymiş iki gündür maşallah geçti sakinledi
Biz de atak haftasina girmisiz yine bakalim bizi neler bekliyor

Evet 2 hafta sariliktan hemen gozleri gidiyordu. Simdi destek istiyorlar. Yanibenimki henuz 20 gunluk, uyumamayi ne bilirmis yat uyku bebeksin Sen yenidogansin
Annem ben böyle çocuk görmedim gece sizi emziriyodum gazınızı çıkarıp yatiriyodum sabaha kadar 2 kere bi emmeye kalkiyodunuz şimdiki çocuklar bi değişik diyor

Annem ben böyle çocuk görmedim gece sizi emziriyodum gazınızı çıkarıp yatiriyodum sabaha kadar 2 kere bi emmeye kalkiyodunuz şimdiki çocuklar bi değişik diyor
3 gündür gece yıkıyorum yatıyorum annenin dediği gibi 2 kere kalkıyor memeye sonra uyku sabah kalkıyor

Kızlar gece bebeğim çok ağladı ve bir anda nefesi kesildi. Çok korktum elim ayağım titredi. Böyle bir durum olduğunda ne yapmam gerekiyor hiç yaşayan var mı?
Canım benimki doğduğundan beri her ağlamada ses nefes gidiyor yüzüne üflüyorum ben hemen geri geliyor. Doktora sordum normal dedi. Şimdi biraz daha düzene girdi büyüdükçe kendini kontrol edebiliyor artık.

Kızlar ben de her gün akşam serum fizyolojik + aspiratörle burnunu açıyorum ama yarım saat sonra tekrar tıkanıyor. Doğduğundan beri aynıyız. Nazalnem sprey doğal mı? Doktor randevumuz daha yeni oldu 1 ay var gitmemize sormadan kullansam bir sorun olur mu sizce?

Cok degisikler aynen ya kizim benim fekaketti. Esim dun dio ki Teoman Alp uysal koptum. Kizimdan sonra uyumlusu uyumayan... En azindan aglamiyor

Ama cocuk doktoru kizim icin cok zeki bu kiz diodu. Gercekten de ustun zeka cikti. Bu da teselli olsun bize

3 gündür gece yıkıyorum yatıyorum annenin dediği gibi 2 kere kalkıyor memeye sonra uyku sabah kalkıyor
Ekin banyo edince uykusu açılıyor
minseo bu arada rezene+kimyon ise yarıyor ama 2 gün iyi 1 gün gazlı sekilde zaten kakada kan var çarşamba dr görücek belki %100 spnuc verecek cay ama yedigim bir sey dokunuyor olabilir
Kan varsa alerji olabilir canım muhtemelen diyet verir sana. Benim kizin gaz sorunu şuan çok var diyemem ilk zamanlara nazaran çok daha iyiyiz şükür geceleri 1-2 saat miziklaniyor ama uyku olayimiz sıkıntı. Gece 4 gibi uyuyor gündüzleri daha çok uyuyor hala gece-gunduz ayrımı olmadığı için sanırım

Valla şimdikiler bi değişik Ekin i kucağıma alıyorum emecek misin diyorum emziğini attırıyor Artık saldım sorgulamiyorum uyumuyosa uyumuyo uyuyosa uyuyo takılıyoruz öyle zaten uykusuzluga da alıştım

Minicik bebegin karakteri var iste insallah ozguvenlerini bu sekilde koruyarak buyutmek nasip olur

Kızlar bebeğim çok kusuyor. Biberonla besliyorum. Her besleme sonrası kusuyor. Süte Aptamil eoprotin koyuyoruz doktor tavsiyesiyle. Doktora söyledim gazını çıkar diyor çıkarıyorum ama çıkarmaya kalmadan kusuyor.
Çok fazla kusma durumunda ne yaptınız?

Kızlar günde kaç kere temizliyorum aryanın burnunu bilmiyorum ama jala tıkalı. Cold mix gibi bişey yazmıştı biri acaba kullansam mı

17.04 te 1. ayımız bitmiş oluyor ve doktor randevumuz var. Benimde sormak istediklerim tam olarak bunlar. Çünkü bende meme+mama gidiyorum ama deneysel Max 3 saatte bir besliyorum. Önce 15 er dk meme veriyorum. Sonra 60cc Hipp in mamasını veriyorum. Gece gündüz böyle. Doymadığını hissettiğim zamanlarda nadiren +30cc veriyorum. Malesef çok sütüm yok. Sağdığımda 30cc her iki memeden anca çıkıyor. Ne yaptıysam artmadı. Daha ne kadar böyle 2-3 saatte bir beslemem lazım ve mama miktarını arttırmalı mıyım, sütüm ne kadarına yetiyor, aklımda deli sorular… Geceleri uykusuz daha ne kadar sürer böyle, bilen varsa söylesin Ben de tükendim. Bu kadar kısa zamanda üstelik. Resmen yamuldum

Fazla mı besleniyor ki? Biraz düşük cc vererek denediniz mi? Bi de kusma şekli önemli eğer fışkırtma varsa reflüden şüpheleniliyor

Gece kaçta uyuyor kaç saatte bir uyanıyor canim gaz probleminiz var mi ? Bu gece kalkma olaylari bence bi 3 yaşa kadar devam eder gibi. Tabi şimdiki gibi zor olmaz ama artık deliksiz uykuları unutacağız Gece mama cc sini arttirip yatirsan daha uzun tutabilir onu belki öyle de deneyebilirsin tam doymadiklari zaman da çok huysuzluk yapiyorlar. Mesela bugün eşim nöbet çıkışı ben sadece emziriyorum kalan süreçte hep ona verdim ilgilendi böyle seni de dinlendirecek kişiler varsa etrafinda mutlaka kendine zaman ayır canım yoksa çok yorucu oluyor. Çünkü bu süreç bayaaa uzun olacak bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…