Biz de atak haftasina girmisiz yine bakalim bizi neler bekliyorKızlar geçen hafta demiştim ya defne çok huzursuz gece uyumuyor çok zor uyutuyorum memeden ayrılmıyor diye atak haftasındadır demiştiniz gerçekten de öyleymiş iki gündür maşallah geçti sakinledi
Annem ben böyle çocuk görmedim gece sizi emziriyodum gazınızı çıkarıp yatiriyodum sabaha kadar 2 kere bi emmeye kalkiyodunuz şimdiki çocuklar bi değişik diyorEvet 2 hafta sariliktan hemen gozleri gidiyordu. Simdi destek istiyorlar. Yanibenimki henuz 20 gunluk, uyumamayi ne bilirmisyat uyku bebeksin Sen yenidogansin
SanırımGünlerimiz çok yakınmış bence atak haftasındalar
Bizim de tersi olunca bağırıyorAy benimki asla oyle durmak istemiyor. Nasil bagiriyor
3 gündür gece yıkıyorum yatıyorum annenin dediği gibi 2 kere kalkıyor memeye sonra uyku sabah kalkıyorAnnem ben böyle çocuk görmedim gece sizi emziriyodum gazınızı çıkarıp yatiriyodum sabaha kadar 2 kere bi emmeye kalkiyodunuz şimdiki çocuklar bi değişik diyor
Canım benimki doğduğundan beri her ağlamada ses nefes gidiyor yüzüne üflüyorum ben hemen geri geliyor. Doktora sordum normal dedi. Şimdi biraz daha düzene girdi büyüdükçe kendini kontrol edebiliyor artık.Kızlar gece bebeğim çok ağladı ve bir anda nefesi kesildi. Çok korktum elim ayağım titredi. Böyle bir durum olduğunda ne yapmam gerekiyor hiç yaşayan var mı?
Cok degisikler aynen yaAnnem ben böyle çocuk görmedim gece sizi emziriyodum gazınızı çıkarıp yatiriyodum sabaha kadar 2 kere bi emmeye kalkiyodunuz şimdiki çocuklar bi değişik diyor
Ekin banyo edince uykusu açılıyor3 gündür gece yıkıyorum yatıyorum annenin dediği gibi 2 kere kalkıyor memeye sonra uyku sabah kalkıyor
Kan varsa alerji olabilir canım muhtemelen diyet verir sana. Benim kizin gaz sorunu şuan çok var diyemem ilk zamanlara nazaran çok daha iyiyiz şükür geceleri 1-2 saat miziklaniyor ama uyku olayimiz sıkıntı. Gece 4 gibi uyuyor gündüzleri daha çok uyuyor hala gece-gunduz ayrımı olmadığı için sanırımminseo bu arada rezene+kimyon ise yarıyor ama 2 gün iyi 1 gün gazlı sekilde zaten kakada kan var çarşamba dr görücek belki %100 spnuc verecek cay ama yedigim bir sey dokunuyor olabilir
Valla şimdikiler bi değişik Ekin i kucağıma alıyorum emecek misin diyorum emziğini attırıyorCok degisikler aynen yakizim benim fekaketti. Esim dun dio ki Teoman Alp uysal koptum. Kizimdan sonra uyumlusu uyumayan... En azindan aglamiyor
Ama cocuk doktoru kizim icin cok zeki bu kiz diodu. Gercekten de ustun zeka cikti. Bu da teselli olsun bize
Minicik bebegin karakteri var isteValla şimdikiler bi değişik Ekin i kucağıma alıyorum emecek misin diyorum emziğini attırıyorArtık saldım sorgulamiyorum uyumuyosa uyumuyo uyuyosa uyuyo takılıyoruz öyle zaten uykusuzluga da alıştım
Normal mi dediCanım benimki doğduğundan beri her ağlamada ses nefes gidiyor yüzüne üflüyorum ben hemen geri geliyor. Doktora sordum normal dedi. Şimdi biraz daha düzene girdi büyüdükçe kendini kontrol edebiliyor artık.
Poposuna baktin mi hic bazen catlaktan sebep kakada kan olabiliyorminseo bu arada rezene+kimyon ise yarıyor ama 2 gün iyi 1 gün gazlı sekilde zaten kakada kan var çarşamba dr görücek belki %100 spnuc verecek cay ama yedigim bir sey dokunuyor olabilir
Sabahları bı nebze doyuyo da akşamları artık süt de kalmıyor. 15 dk hayal bnim için40 indan sonra inşallah duzenee gireriz. Oğlum emziği çok aramiyo gazı varsa uykuya gecicekse tutuyo açsa asla almaz.
Bnde aynı veriyorum emzirmesek daha fazlasına ihtiyaçları oluyor. Gazı her beslenmede çıkarıyorum zaten çıkarmasam da o bı şekilde dürtüyor bni. İşin tuhafı dün gece yine mama verdim bı turlu ağızdan çıkmadı hep pirtlatti en son baktım hickiriyor son bı şansımı denedim yine ağızdan çıkmadı bnde yatırdım uyudu. Ağız yerine totodan çıkan da kabul oluyo heralde
Baktım canım yoktuPoposuna baktin mi hic bazen catlaktan sebep kakada kan olabiliyor
Fazla mı besleniyor ki? Biraz düşük cc vererek denediniz mi? Bi de kusma şekli önemli eğer fışkırtma varsa reflüden şüpheleniliyorKızlar bebeğim çok kusuyor. Biberonla besliyorum. Her besleme sonrası kusuyor. Süte Aptamil eoprotin koyuyoruz doktor tavsiyesiyle. Doktora söyledim gazını çıkar diyor çıkarıyorum ama çıkarmaya kalmadan kusuyor.
Çok fazla kusma durumunda ne yaptınız?
Gece kaçta uyuyor kaç saatte bir uyanıyor canim gaz probleminiz var mi ? Bu gece kalkma olaylari bence bi 3 yaşa kadar devam eder gibi. Tabi şimdiki gibi zor olmaz ama artık deliksiz uykuları unutacağız17.04 te 1. ayımız bitmiş oluyor ve doktor randevumuz var. Benimde sormak istediklerim tam olarak bunlar. Çünkü bende meme+mama gidiyorum ama deneyselMax 3 saatte bir besliyorum. Önce 15 er dk meme veriyorum. Sonra 60cc Hipp in mamasını veriyorum. Gece gündüz böyle. Doymadığını hissettiğim zamanlarda nadiren +30cc veriyorum. Malesef çok sütüm yok. Sağdığımda 30cc her iki memeden anca çıkıyor. Ne yaptıysam artmadı. Daha ne kadar böyle 2-3 saatte bir beslemem lazım ve mama miktarını arttırmalı mıyım, sütüm ne kadarına yetiyor, aklımda deli sorular… Geceleri uykusuz daha ne kadar sürer böyle, bilen varsa söylesin Ben de tükendim. Bu kadar kısa zamanda üstelik. Resmen yamuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?