2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar meme mama ile yola çıkanlar hala aynı yolda misiniz meme ile akşam olunca asla doymuyor ve sürekli memede öyle boş boş durmak yok hep meme alt değiştirme ağlama gaz hıçkırık ama çoğunlukla meme. Artık bn bitiyorum hem bedenen hem de ruhen. Sinirlerim aşırı geriliyor. Memelerde derman kalmiyor artık. Bazen mama veriyorum tam şimdi uyuyacak diyorum bı ağlama krizi geliyo memeye alıyorum yine emiyo sonra anca yatıyor. Süt artsin diye emdikten sonra sağın diyolar ama emmesi hiç bitmiyo kendime su doldurup atıştırmalık biseyler cikaramadan ciyakliyo sağım da yapamıyorum günde 1 kez anca . Uyumak yemek yemek imkansiz bu düzende. Süt nasıl artacak yemeden dinlenmeden Bu hep böyle mi gider. Yani şöyle 15-20 dk emse biraksa 1-2 saat sonra tekrar emse ne güzel olur. 2 saatte bir emzirmek ilk hafta geçerliydi bize sanırım. Umarım az kalmıştır bu döngüden çıkmaya

Bende emzirirken kilo alanlardanım yaa çok moralim bozuluyor bu duruma, moralim bozukkende daha çok yiyorum
Emziriyorsun ye diyorlar napıyım
Canım isiliğe benziyor ama yine de bi doktora göster istersen
Bizimkinde de çok az var öyle. ben sıcaktan oluyor her gün yıkamıyoruz sonuçta duş almıyor diye düşünmüştüm doktora sorarsan buraya da yazar mısın
Kızlar isilik değil çünkü evim çok sıcak değil hatta çok sarmıyorum bile.Birden oldu. Bu arada Alya çok çok huzursuzdu dünden beri uyumadı sürekli uyanıktı bazen uyanık olduğunda ağlamazdı şimdi öyle değil sırtı yere gelmesin hemen ağlıyordu.dedim bu çocuğun bişeyi var Kesin yoksa durduk yere bu kadar huzursuzluk yapmaz bu kadar uykusuz kalmaz gazla olduğunu da düşünmedim çünkü çok rahat gaz çıkartıyor. Az önce ateşine baktım yine 38.3 demekki hastalandı çocuk hemen paranox fitil attım yarım.15 dk sonra uyudu sancısı durdu. Ama ne sancısı var işte karnı mı ağrıyor anlamadım.

ya şimdi yazacağım şeyden ben de kendime şaşırıyorum ama benim kızın tekrarlayan çapağı çay ile geçti . antibakteriyel krem/ damla vermişti doktorumuz kullandım 2 kere tekrar etti baya gözü yapışıyordu çapaktan. en son soğumuş çay demi ve pamuk yardımıyla ufak ufak sildim , tekrar etmedi şükür

Canım mama verdiğin zaman 3 saat durabilir bir bebek. Artık 1.aylarını doldurdu onlar. Sen yanında kim varsa ona vereceksin 2 saat uyuyacaksın artık öyle böyle uyutup susturacaklar bebeği. Böyle stres yaparsın halsiz düşersin sütün azalır hiç yetmez. Benimkisi şimdi mamayı fazla yiyor çünkü ne yapsamda sütüm çoğalmadı sağıyorum 20/30 cc uyanıkken mememi istemiyor ama uykuluyken güzel emiyor beni çok fazla uyuduğu içinde rahat emziriyorım. Ama dünden beri toplasan 5 saat uyumamıştır. Şimdi de ateşlendi 38,3 paranix attım yarım rahatladı herhalde uyumaya başladı. Ya da bayıldı uykusuzluktan artık çözemedim

Bizim burasi suan soguk canim. Bebekler en cok kafadan usuturlermis doktorlarin soyledigine gore ondan bir sure takacagim. Eldiveni de havalar isininca cikaririm bebeklerin ellerine bakmalari emmeleri vs gelisimleri acisindan onemli ondan suanlik takiyorum

Goz doktoruna henuz goturmedim sali gunu randevu damlayi da korkumdan kullandim ya enfeksiyon varsa diye. Ben de masaja basladim 2 gundur. Yarin banyo yaptiracagim o zaman guzel bir masaj yapayim. Damlayi vermesem mi simdi.antibiyotik icerikli deyince simdiden oyle bir sey vermesem daha iyi

Evet cayi ablamda soyledi. Caydan haberim vardemek gecirdi oyle mi damla vs dense en azindan dogal

Aynen mama baya uyutuyor gece ondan rahat edebiliyorum ama gündüz süt gelsin mamaya da alismasin anne sütünden faydalansın diye meme veriyorum bu defa da birakmiyo pertim cikiyo. Valla yanımda kimse yok tek basinayim. Eşim de hasta oldu yaklasamiyo. İşten gelince de uyuyo erken kalkip yorgun olduğundan. Gece artık 1 lere 2 lere kadar emzir yatır kalksın modundayiz.
Uyumadigundan yorgun düşmüştür o da ateşle cikiyo cocuktan heralde.

Benim anlattığım aslında biraz sonuç canım, zamanla birini 2-3 birini 1 vere vere bebekte istemiyor sütte azalıyor. İnşallah ikisinden de sağlıkla bereketli sütler içsinler

Yuksek ates sonrasi olan.dokuntu olmasin canim simdi gordum ateslendi dedigini.

Müzmin bir göz enfeksiyonlarından muzdarip biri olarak demeliyim ki kesinlikle ılık demli çayın etkisini hiçbir ilaç yapmaz/yapamıyor. Hatta poşet çay demleyip gözlerime kapamışlığım çoktur

Icerigine bi bak cnm... Enfeksiyon ise mecbur kullanmalisin. Kizimda kullanmistim

Sorma 1 saat sürüyor emzirmek doymayinca mama veriom 12 gundur boyleyiz nolcak bilmiyorum

Canim senin nasil guzel gecmis oyle ya masllah. Aman baska dert olmasin vallahi varsin tek dert gaz olsun. O da az kaldi 3 ayda daha da azalir zaman gectikce daha da duzelecek.
Sorma nasıl geçti anlamadım inşallah canım bakalım sağlıkları yerinde olsun da
Ben de hiç krem kullanmadım 3 günde çay pansumanı ile geçti doğal tedavi
kıyamam ya sonra gündüzleri ne yapıyorsun biri bakıyordur sen dinleniyorsundur inşallah
Annem oluyor kuzum Allah'tan en azından yemek vs. Düşünmüyorum annem hallediyor sağolsun
Valla ben veriyorum canım. Dinlenmeye ihtiyacım oluyor sürekli memede kalmak isteyince dinlenemiyorum, geriliyorum. Mama nefes almamı sağlıyor. Benim doktorum da mama ver hem sen dinlenirsin hem göğüslerin dolmasına zaman tanımış olursun dedi. Mama sayesinde en azindan blok uykular yapiyor 3-4 saat ben de dinlenmiş oluyorum.

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsınız
Çok teşekkür ederim canım
Ay ben de beceremedim galiba yöntemi çıkmadı o pozisyonda gaz. Ara ara deniyorum ama yine de.
Sevindim resmen Ay arkadaşım valla insan yalnız olmadığını bilince seviniyor valla yoksa kızma yani
Evet evet canım serum fizyolojik +ventolin verdi doktor onu veriyorum. Fıs fıs olarak da deniz suyu verdi doğalmış ilaç değilmiş adı Quıxx acute burun spreyi. Çok güzel açıyor memnun kaldım.

Aspiratörü kullanmadan temizlenmiyor ki ama . Ben şu 2 gündür kullanmadan aspiratör mahvolmuştum yani. Ki kızımın o kadar tıkanıktı mı hastane de bile aspiratörle boşalttılar. Hastane tipi aspiratör. Manuel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…