2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İnşallah ilk seferde sorun bulunur canım Çok minikler kıyamıyoruz ama çok güçlüler inşallah üstesinden gelecek oğlun sen üzülme annesi
İnşallah canım.. Şu süreci hayırlısıyla sağlıkla atlatalım istiyorum bir an önce

Emzikte cozum olmadiysa... Genelde emzikle uyuyorlar ... Ben de memede uykusu gelince pispislayarak hafiften popoya ritimle pit pit yapiyorum. O sekilde alistirmaya calisacagim.. ilk zamanlar yataga tobe gitmiyordu, sukur suan alistirdik...
Hadi bakalım pıt pıt yapıp yatağa koyunca uyuyan çocuk candır Bizde her gün yeni kararlar alınıyor, bu akşam tekrar emziksiz uyutmaya döndüm emziği düşürdükçe ağladığı için daha çok zorladı, düzenimizi rutinimizi bulamadık daha.

Gunaydin herkese,

Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Benimki zor dalmaya basladi. Zaten kisa uyuyordu. Hadi bakalim kolay gelsin bana
Bizim de aynı. Gece emmeye kalktığında rahat 2 saat ayaktayız . Ee zaten gece geç uyuyoruz. Ne ara uyudum ne ara uyandım Sabah oldu anlamıyorum. Zaten sabah 7 gibi gün başlıyor bizde diğer kızım uyandığı için. Oy oy ki oy

Çok geçmiş olsun, inşallah sebebi bulunur da önleminizi alırsınız, çok zor oluyor kıyamıyoruz ama onların güçlü olmana ihtiyacı var annesi , acil şifasını bulur işallah yavrucak

Insallah bulursunuz, buluruz :)

Bizde de oyle Ben de 6.20 de ayaktayim. Kızıma kahvalti, okula yollama vs...gececek bugunler de insallah saglikla

Bizde de oyle Ben de 6.20 de ayaktayim. Kızıma kahvalti, okula yollama vs...gececek bugunler de insallah saglikla
İnşallah Şuan teselliyi, ileride iyi ki diyeceğim diyerek buluyorum

Kizlar Osman gonulal okyonus suyu, deniz suyu ve serum fizyolojik ayni sey demis. Benim kizimin doktoru okyonus suyu kullan demisti. Simdi oglum icin okyonus suyu alacaktim ama bi bakayim dedim arada kaldim. Sizler ne dusunuyorsunuz?

Bu arada catal igne ile bugun gene hazine cikti... Burnu almaya basladi insallah hasta olmaz...

Biz de atak haftasina girmisiz yine bakalim bizi neler bekliyor
Siz sekizinci haftaya mı gireceksiniz? Beşinci ve sekizinci haftalarda oluyormuş galiba
3 gündür gece yıkıyorum yatıyorum annenin dediği gibi 2 kere kalkıyor memeye sonra uyku sabah kalkıyor
Ya bizim yıkama çok uzun sürüyor gündüz resmen bir sürü iş çıkıyor. gece hemen yıkayıp nasıl yatırıyorsun pratik bir yolu var mıanlatabilir misin
Bu ayrım ne zaman olacak yoksa ben ayrılacağım ortadan ikiye Tam huysuzluğu geçti dedim dün yine bütün gece zorlandı saat başı uyandı uykuya dalamadı resmen kendi kendime nazar değdirdim düşmanı uzakta aramaya gerek yok
Bide kızlar sağdığım sütleri biberonla vermeyi düşünüyorum çünkü ben ekimde işe dönücem o zamana kadar sütler haşat olur. Geceleri versem mi en azından korkuyorum memeyi unutur diye
Canım altı ay zamanı var buzlukta sıkıştığında ver ben çok huzursuz olduğunda verdim gece 1-2 defa hem de sapsarı Kolostrum sütüydüü ilk üç gün koyduklarımm

Banyo işi bana da zor geliyor Allahtan yaz degil de her gun yikamiyoruz

Ya bizim yıkama çok uzun sürüyor gündüz resmen bir sürü iş çıkıyor. gece hemen yıkayıp nasıl yatırıyorsun pratik bir yolu var mıanlatabilir misin
Şampuanlamayı 1 kere yapıyorum masaj yaparak esim su döküyor toplasan 5dk etmez yıkaması ortalıgı toplama esime kalıyor bitiyor öyle beni de giydirme zorluyor esim kıyamıyor ben de hemen giydirmenin derdindeyim o aman ay bir sey olmasın kafası bu noktada azıcık uzuyor

Kızlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Ben gebelikteki gibi giremiyorum. Vakit bulamıyorum bir türlü bir şey sormak istiyorum analik maaşı yatan var mi? Bana bugün yatmış, sanki eksik yatmış gibi sizlerde durum nedir?

Evet bende öyle yapıcam aynennn sarılarıveriyimmyaaa biberonla mı verdin korkuyorum bi yandan bibronla verirsem meme reddi yapr diye

Kızlar gaz sancısı olan bebeğinizin karnına fırında kiraz çekirdeği ısıtıp koyun, ağrısını dindiriyor az önce ısıttım karnına koydum uyumuyordu devamlı uyaniyordu uyudu. Bebekler sıcaklığa ihtiyaç duyuyor o yuzden de kucaktan inmek istemiyorlar senin sicaginda uyumak istiyor kendilerini isitamiyorlar

Canım benim ufaklık erkek bizde de uzamış sarılık var bizde bir sürü kan idrar verdik değer düşüyor zamanla emzirmeye devam çok geçmiş olsun. Kızım da sonda ile almışlardı daha 1 haftalıkken çok hızlı olmuştu korkma herşey onların sağlığı için inşallah güzel sonuçlar alırız
Valla canım bizde de durumlar aynı geceler pert geçiyor dün öğleden sonradan gece 2 ye kadar hiç uyumadı tam dalıyor geri uyanıyor tam uyutuyorum kucapında yatırıyorum uyanıyor gazı çıkıyor tamam diyorum yine yok en son 2 ydı saat sızdı yavrum artık onda bile ık mık diyerek uyudu sbah da qblası okula gidiyor 6.50 de kalkıyorum onu yolla ufaklıklw tekrar ilgilen derken saat 8.30 oluyor uyusa diye gözüne bakıyorum ama yok

Hep derlerdi tek çocuk hiç çocuk diye. Şimdi anladım gerçekten tek çocukken aslında rahatmış ama anlamıyormuşum şimdi birinin ihtiyacını görüyorsun öteki başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…