İnşallah canım.. Şu süreci hayırlısıyla sağlıkla atlatalım istiyorum bir an önceİnşallah ilk seferde sorun bulunur canımÇok minikler kıyamıyoruz ama çok güçlüler inşallah üstesinden gelecek oğlun sen üzülme annesi
İnşallah canımİnşallah canım.. Şu süreci hayırlısıyla sağlıkla atlatalım istiyorum bir an önce
Hadi bakalım pıt pıt yapıp yatağa koyunca uyuyan çocuk candırEmzikte cozum olmadiysa... Genelde emzikle uyuyorlar ... Ben de memede uykusu gelince pispislayarak hafiften popoya ritimle pit pit yapiyorum. O sekilde alistirmaya calisacagim.. ilk zamanlar yataga tobe gitmiyordu, sukur suan alistirdik...
Bizim de aynı. Gece emmeye kalktığında rahat 2 saat ayaktayız . Ee zaten gece geç uyuyoruz. Ne ara uyudum ne ara uyandım Sabah oldu anlamıyorum. Zaten sabah 7 gibi gün başlıyor bizde diğer kızım uyandığı için. Oy oy ki oyGunaydin herkese,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Benimki zor dalmaya basladi. Zaten kisa uyuyordu. Hadi bakalim kolay gelsin bana
Çok geçmiş olsun, inşallah sebebi bulunur da önleminizi alırsınız, çok zor oluyor kıyamıyoruz ama onların güçlü olmana ihtiyacı var annesi , acil şifasını bulur işallah yavrucakKızlar biz nefrolojiye gittik bugün. Çok şükür şimdilik ameliyat durumu yok. Ama genişlemenin sebebini bir an önce bulmamız gereken aşamadayız dedi doktor. En sık görülen sebepten başlayacağız. O da idrar kaçağıymış. Bunu öğrenmek için sondalı film çekilmemiz gerekiyor. Eğer onda bir sorun çıkmazsa bu sefer sintigrafi çekilecek. Bu işlemlerin hepsi radyasyon içerdiği için hepsini birden yapmıyorlar. O yüzden sırayla gideceğiz. Umarım ilki çıkar da diğerlerine gerek kalmaz. Onun dışında kan ve idrar testi verdik. Bir de antibiyotik yazdı doktor. Şimdi idrar tahlili çıktıktan sonra filmi çektirmek için hastanenin başka bir şubesine gönderilecekmişiz kendi hastanemizde o cihaz yokmuş sanırım. Bugün kan verirken bile canımdan can gitti sondalı film nasıl geçecek hiç bilmiyorum..
Insallah bulursunuz, buluruz :)Hadi bakalım pıt pıt yapıp yatağa koyunca uyuyan çocuk candırBizde her gün yeni kararlar alınıyor, bu akşam tekrar emziksiz uyutmaya döndüm emziği düşürdükçe ağladığı için daha çok zorladı, düzenimizi rutinimizi bulamadık daha.
Bizde de oyle Ben de 6.20 de ayaktayim. Kızıma kahvalti, okula yollama vs...gececek bugunler de insallah sagliklaBizim de aynı. Gece emmeye kalktığında rahat 2 saat ayaktayız . Ee zaten gece geç uyuyoruz. Ne ara uyudum ne ara uyandım Sabah oldu anlamıyorum. Zaten sabah 7 gibi gün başlıyor bizde diğer kızım uyandığı için. Oy oy ki oy
İnşallahBizde de oyle Ben de 6.20 de ayaktayim. Kızıma kahvalti, okula yollama vs...gececek bugunler de insallah saglikla
Siz sekizinci haftaya mı gireceksiniz? Beşinci ve sekizinci haftalarda oluyormuş galibaBiz de atak haftasina girmisiz yine bakalim bizi neler bekliyor
Ya bizim yıkama çok uzun sürüyor gündüz resmen bir sürü iş çıkıyor. gece hemen yıkayıp nasıl yatırıyorsun pratik bir yolu var mıanlatabilir misin3 gündür gece yıkıyorum yatıyorum annenin dediği gibi 2 kere kalkıyor memeye sonra uyku sabah kalkıyor
Bu ayrım ne zaman olacak yoksa ben ayrılacağım ortadan ikiyeEkin banyo edince uykusu açılıyor
Kan varsa alerji olabilir canım muhtemelen diyet verir sana. Benim kizin gaz sorunu şuan çok var diyemem ilk zamanlara nazaran çok daha iyiyiz şükür geceleri 1-2 saat miziklaniyor ama uyku olayimiz sıkıntı. Gece 4 gibi uyuyor gündüzleri daha çok uyuyor hala gece-gunduz ayrımı olmadığı için sanırım
Canım altı ay zamanı var buzlukta sıkıştığında ver ben çok huzursuz olduğunda verdim gece 1-2 defa hem de sapsarı Kolostrum sütüydüü ilk üç gün koyduklarımmBide kızlar sağdığım sütleri biberonla vermeyi düşünüyorum çünkü ben ekimde işe dönücem o zamana kadar sütler haşat olur. Geceleri versem mi en azından korkuyorum memeyi unutur diye
Banyo işi bana da zor geliyor Allahtan yaz degil de her gun yikamiyoruzSiz sekizinci haftaya mı gireceksiniz? Beşinci ve sekizinci haftalarda oluyormuş galiba
Ya bizim yıkama çok uzun sürüyor gündüz resmen bir sürü iş çıkıyor. gece hemen yıkayıp nasıl yatırıyorsun pratik bir yolu var mıanlatabilir misin
Bu ayrım ne zaman olacak yoksa ben ayrılacağım ortadan ikiyeTam huysuzluğu geçti dedim dün yine bütün gece zorlandı saat başı uyandı uykuya dalamadı resmen kendi kendime nazar değdirdim düşmanı uzakta aramaya gerek yok
Canım altı ay zamanı var buzlukta sıkıştığında ver ben çok huzursuz olduğunda verdim gece 1-2 defa hem de sapsarı Kolostrum sütüydüü ilk üç gün koyduklarımm
Şampuanlamayı 1 kere yapıyorum masaj yaparak esim su döküyor toplasan 5dk etmez yıkamasıYa bizim yıkama çok uzun sürüyor gündüz resmen bir sürü iş çıkıyor. gece hemen yıkayıp nasıl yatırıyorsun pratik bir yolu var mıanlatabilir misin
Evet bende öyle yapıcam aynennn sarılarıveriyimmyaaa biberonla mı verdin korkuyorum bi yandan bibronla verirsem meme reddi yapr diyeSiz sekizinci haftaya mı gireceksiniz? Beşinci ve sekizinci haftalarda oluyormuş galiba
Ya bizim yıkama çok uzun sürüyor gündüz resmen bir sürü iş çıkıyor. gece hemen yıkayıp nasıl yatırıyorsun pratik bir yolu var mıanlatabilir misin
Bu ayrım ne zaman olacak yoksa ben ayrılacağım ortadan ikiyeTam huysuzluğu geçti dedim dün yine bütün gece zorlandı saat başı uyandı uykuya dalamadı resmen kendi kendime nazar değdirdim düşmanı uzakta aramaya gerek yok
Canım altı ay zamanı var buzlukta sıkıştığında ver ben çok huzursuz olduğunda verdim gece 1-2 defa hem de sapsarı Kolostrum sütüydüü ilk üç gün koyduklarımm
Canım benim ufaklık erkek bizde de uzamış sarılık var bizde bir sürü kan idrar verdik değer düşüyor zamanla emzirmeye devam çok geçmiş olsun. Kızım da sonda ile almışlardı daha 1 haftalıkken çok hızlı olmuştu korkma herşey onların sağlığı için inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar benim bebeğimde uzamış sarılık var. Doktorumuz anne sütünden kaynaklıdır dedi ama yine de kan ve idrar tahlili de yaptırdı. Kanda kötü bir sonuç çıkmadı ama pediatrik torbayla aldığımız idrarı sanırım güzel alamamışız bakteri gördü ve kesin tanı için sondayla idrar alalım dedi. Ben sondayı duyduğumdan beri kızımın canı yanacak diye ağlıyorum. Yarın akşam tahlil için gideceğiz ilk etapta yine torbayla örnek alıcaz yine aynı sonuç çıkarsa son çare sonda olacak gibi.
Sizden hiç bebeğine bu şekilde idrar örneği aldıran oldu mu? Canı çok yanar mı merak ediyorum.
Valla canım bizde de durumlar aynı geceler pert geçiyor dün öğleden sonradan gece 2 ye kadar hiç uyumadı tam dalıyor geri uyanıyor tam uyutuyorum kucapında yatırıyorum uyanıyor gazı çıkıyor tamam diyorum yine yok en son 2 ydı saat sızdı yavrum artık onda bile ık mık diyerek uyudu sbah da qblası okula gidiyor 6.50 de kalkıyorum onu yolla ufaklıklw tekrar ilgilen derken saat 8.30 oluyor uyusa diye gözüne bakıyorum ama yokBizim de aynı. Gece emmeye kalktığında rahat 2 saat ayaktayız . Ee zaten gece geç uyuyoruz. Ne ara uyudum ne ara uyandım Sabah oldu anlamıyorum. Zaten sabah 7 gibi gün başlıyor bizde diğer kızım uyandığı için. Oy oy ki oy
Hep derlerdi tek çocuk hiç çocuk diye. Şimdi anladım gerçekten tek çocukken aslında rahatmış ama anlamıyormuşumCanım benim ufaklık erkek bizde de uzamış sarılık var bizde bir sürü kan idrar verdik değer düşüyor zamanla emzirmeye devam çok geçmiş olsun. Kızım da sonda ile almışlardı daha 1 haftalıkken çok hızlı olmuştu korkma herşey onların sağlığı için inşallah güzel sonuçlar alırız
Valla canım bizde de durumlar aynı geceler pert geçiyor dün öğleden sonradan gece 2 ye kadar hiç uyumadı tam dalıyor geri uyanıyor tam uyutuyorum kucapında yatırıyorum uyanıyor gazı çıkıyor tamam diyorum yine yok en son 2 ydı saat sızdı yavrum artık onda bile ık mık diyerek uyudu sbah da qblası okula gidiyor 6.50 de kalkıyorum onu yolla ufaklıklw tekrar ilgilen derken saat 8.30 oluyor uyusa diye gözüne bakıyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?