Gün aşırı rutinleri Farklı olabiliyorDün beni sabaha kadar oynatan bebe bu gece yatağa koyduğum gibi uyudu, nefesini kontrol edip durdum bir sorun mu var diye, neyi doğru yaptım acaba bilmiyorum
Benim en azindan suan okul derdim yok yaslar boyle yakin dogurmam iyi oldu galibaCanım benim ufaklık erkek bizde de uzamış sarılık var bizde bir sürü kan idrar verdik değer düşüyor zamanla emzirmeye devam çok geçmiş olsun. Kızım da sonda ile almışlardı daha 1 haftalıkken çok hızlı olmuştu korkma herşey onların sağlığı için inşallah güzel sonuçlar alırız
Valla canım bizde de durumlar aynı geceler pert geçiyor dün öğleden sonradan gece 2 ye kadar hiç uyumadı tam dalıyor geri uyanıyor tam uyutuyorum kucapında yatırıyorum uyanıyor gazı çıkıyor tamam diyorum yine yok en son 2 ydı saat sızdı yavrum artık onda bile ık mık diyerek uyudu sbah da qblası okula gidiyor 6.50 de kalkıyorum onu yolla ufaklıklw tekrar ilgilen derken saat 8.30 oluyor uyusa diye gözüne bakıyorum ama yok
Merhaba, ptt den mi aldınız nasıl yaptınız?Kızlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Ben gebelikteki gibi giremiyorum. Vakit bulamıyorum bir türlübir şey sormak istiyorum analik maaşı yatan var mi? Bana bugün yatmış, sanki eksik yatmış gibi sizlerde durum nedir?
Ben de ise yaramadı yaKızlar gaz sancısı olan bebeğinizin karnına fırında kiraz çekirdeği ısıtıp koyun, ağrısını dindiriyor az önce ısıttım karnına koydum uyumuyordu devamlı uyaniyordu uyudu. Bebekler sıcaklığa ihtiyaç duyuyor o yuzden de kucaktan inmek istemiyorlar senin sicaginda uyumak istiyor kendilerini isitamiyorlar
Esim evdeyken her seyi o toplardi yikamak kolayda toplama isi zor geliyorŞampuanlamayı 1 kere yapıyorum masaj yaparak esim su döküyor toplasan 5dk etmez yıkamasıortalıgı toplama esime kalıyor bitiyor öyle beni de giydirme zorluyor esim kıyamıyor ben de hemen giydirmenin derdindeyim o aman ay bir sey olmasın kafası bu noktada azıcık uzuyor
Esim evdeyken her seyi o toplardi yikamak kolayda toplama isi zor geliyorDun oglumla yikadim o da su doktu kiyafetini giydirirken firtali tarakla sacini kuruttu
Kaç yaş araları acaba?Benim en azindan suan okul derdim yok yaslar boyle yakin dogurmam iyi oldu galiba
Kızlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Ben gebelikteki gibi giremiyorum. Vakit bulamıyorum bir türlübir şey sormak istiyorum analik maaşı yatan var mi? Bana bugün yatmış, sanki eksik yatmış gibi sizlerde durum nedir?
Evet kuzum 8 in içindeyizSiz sekizinci haftaya mı gireceksiniz? Beşinci ve sekizinci haftalarda oluyormuş galiba
3. Aya doğru başlıyormuş canım ayrımBu ayrım ne zaman olacak yoksa ben ayrılacağım ortadan ikiyeTam huysuzluğu geçti dedim dün yine bütün gece zorlandı saat başı uyandı uykuya dalamadı resmen kendi kendime nazar değdirdim düşmanı uzakta aramaya gerek yok
Benimde yattı ama bana da eksik gibi geldi. 8600tl küsür bişey yattı ben daha fazla bekliyordum size kaç yattı?Kızlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Ben gebelikteki gibi giremiyorum. Vakit bulamıyorum bir türlübir şey sormak istiyorum analik maaşı yatan var mi? Bana bugün yatmış, sanki eksik yatmış gibi sizlerde durum nedir?
Bu gebelikte sigorta primi ödeyenlere ödenen bi para. Siz ödeme yapmışmıydınız?Ben bunu merak ediyorum hiç başvurmadım süreç nasıl oluyor acaba?
anladım canım aslında Ufacıklar tek koşulu yetiyor ama işte ortalıktalık dağılıyor, küveti getir içini doldur yumuşak olsun küveti boşalt makineye at çıkanları falan o zorluyor aslındaŞampuanlamayı 1 kere yapıyorum masaj yaparak esim su döküyor toplasan 5dk etmez yıkamasıortalıgı toplama esime kalıyor bitiyor öyle beni de giydirme zorluyor esim kıyamıyor ben de hemen giydirmenin derdindeyim o aman ay bir sey olmasın kafası bu noktada azıcık uzuyor
Evet aventle verdim ama bir şey olmadı zaten Toplasan beş kere kullanmadım, az olduğu için hemende bitti redde yaşamadıkEvet bende öyle yapıcam aynennn sarılarıveriyimmyaaa biberonla mı verdin korkuyorum bi yandan bibronla verirsem meme reddi yapr diye
Evet kuzum 8 in içindeyiz
3. Aya doğru başlıyormuş canım ayrımAman hepsi öyle bi gün iyi olup sevindiriyorlar ertesu gün sabaha kadar dans ettiriyorlar
Ben öğretmenim sigorta primi derken ?Bu gebelikte sigorta primi ödeyenlere ödenen bi para. Siz ödeme yapmışmıydınız?
Büyüdükçe daha zevkli oluyoray nasılda büyüdüler
Hadi bakalım #direninmartanneleri
Ben de görüyorum kızımda ama banyodan sonra bşraz akıyor kuru şekilde..pcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel
3.5 yas canimKaç yaş araları acaba?
Peki serum yerine bir şey önerdi mi? Çünkü sadece burundan nefes alabildikleri için tıkalı kalmaması gerekiyor çok tehlikeli. Ekin seruma çok ağladığı için ben şuan burun spreyi kullanıyorum tikandiginda ama çok şükür çok sık olmuyorBen de görüyorum kızımda ama banyodan sonra bşraz akıyor kuru şekilde..
Doktor serum fizyolojik önermedi canım bize
karabiber bilmiyorum daKızlar saçma mi bilmiyorum ama benim aklıma bişey geldiBebeklerin burnu tikandiginda şöyle bi uzaktan tabağa biraz karabiber koyup koklatsak nolur hapsuracaklari için burunlari da açılır hem
Ben biriktiriyorum camasırlarını ya üsendim artıkadım canım aslında Ufacıklar tek koşulu yetiyor ama işte ortalıktalık dağılıyor, küveti getir içini doldur yumuşak olsun küveti boşalt makineye at çıkanları falan o zorluyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?