2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim en azindan suan okul derdim yok yaslar boyle yakin dogurmam iyi oldu galiba

Merhaba, ptt den mi aldınız nasıl yaptınız?
Ben de ise yaramadı ya

Esim evdeyken her seyi o toplardi yikamak kolayda toplama isi zor geliyor Dun oglumla yikadim o da su doktu kiyafetini giydirirken firtali tarakla sacini kuruttu

Ben bunu merak ediyorum hiç başvurmadım süreç nasıl oluyor acaba?

Siz sekizinci haftaya mı gireceksiniz? Beşinci ve sekizinci haftalarda oluyormuş galiba
Evet kuzum 8 in içindeyiz
3. Aya doğru başlıyormuş canım ayrım Aman hepsi öyle bi gün iyi olup sevindiriyorlar ertesu gün sabaha kadar dans ettiriyorlar

Benimde yattı ama bana da eksik gibi geldi. 8600tl küsür bişey yattı ben daha fazla bekliyordum size kaç yattı?

pcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel

anladım canım aslında Ufacıklar tek koşulu yetiyor ama işte ortalıktalık dağılıyor, küveti getir içini doldur yumuşak olsun küveti boşalt makineye at çıkanları falan o zorluyor aslında
Evet bende öyle yapıcam aynennn sarılarıveriyimmyaaa biberonla mı verdin korkuyorum bi yandan bibronla verirsem meme reddi yapr diye
Evet aventle verdim ama bir şey olmadı zaten Toplasan beş kere kullanmadım, az olduğu için hemende bitti redde yaşamadık
Evet kuzum 8 in içindeyiz

3. Aya doğru başlıyormuş canım ayrım Aman hepsi öyle bi gün iyi olup sevindiriyorlar ertesu gün sabaha kadar dans ettiriyorlar
ay nasılda büyüdüler
Hadi bakalım #direninmartanneleri

pcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel
Ben de görüyorum kızımda ama banyodan sonra bşraz akıyor kuru şekilde..
Doktor serum fizyolojik önermedi canım bize

Ben de görüyorum kızımda ama banyodan sonra bşraz akıyor kuru şekilde..
Doktor serum fizyolojik önermedi canım bize
Peki serum yerine bir şey önerdi mi? Çünkü sadece burundan nefes alabildikleri için tıkalı kalmaması gerekiyor çok tehlikeli. Ekin seruma çok ağladığı için ben şuan burun spreyi kullanıyorum tikandiginda ama çok şükür çok sık olmuyor

Kızlar saçma mi bilmiyorum ama benim aklıma bişey geldi Bebeklerin burnu tikandiginda şöyle bi uzaktan tabağa biraz karabiber koyup koklatsak nolur hapsuracaklari için burunlari da açılır hem
karabiber bilmiyorum dasizin oralarda gunes varsa gunese tutsan bizim buralar ne zamandir yagmurlu bizin şuan kendi gun icinde hapsuruyor gerek kalmiyor. Bir de banyo yapinca guzel temizleniyor.

adım canım aslında Ufacıklar tek koşulu yetiyor ama işte ortalıktalık dağılıyor, küveti getir içini doldur yumuşak olsun küveti boşalt makineye at çıkanları falan o zorluyor aslında
Ben biriktiriyorum camasırlarını ya üsendim artık su yaz gelsin banyoda yıkicam artık cekimez böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…