Evet canim. Bak bunu dezenfekte ettim. Ust kismi yuvarlak haliyle acitmiyor. Burun aspilatorunun cekenedigini bile cekip getiriyor hem de aglamiyor. Gorunenleri uzakta da olsa aliyorum. Bugunki aldigim iceride kurumus dev gibi cikti geldi. Ay deli gibi mutlu oldumpcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel
Dedigim gibi al cnm icine kacmadan. Banyodan sonra cok oluyor zaten. Ben hemen aliyorum hepsini. 21.gun tikanmadi insallah 3 ayi bi atlatalim hasta olmadanBen de görüyorum kızımda ama banyodan sonra bşraz akıyor kuru şekilde..
Doktor serum fizyolojik önermedi canım bize
Tamam canım teşekkür ederimmmanladım canım aslında Ufacıklar tek koşulu yetiyor ama işte ortalıktalık dağılıyor, küveti getir içini doldur yumuşak olsun küveti boşalt makineye at çıkanları falan o zorluyor aslında
Evet aventle verdim ama bir şey olmadı zaten Toplasan beş kere kullanmadım, az olduğu için hemende bitti redde yaşamadık
ay nasılda büyüdüler
Hadi bakalım #direninmartanneleri
Ben öyle temizliyorum çengelli iğnenin arkasına peçete takip cekiyorimpcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel
Bunu ben de deneyim duştan sonra canim çocukta rahatlarEvet canim. Bak bunu dezenfekte ettim. Ust kismi yuvarlak haliyle acitmiyor. Burun aspilatorunun cekenedigini bile cekip getiriyor hem de aglamiyor. Gorunenleri uzakta da olsa aliyorum. Bugunki aldigim iceride kurumus dev gibi cikti geldi. Ay deli gibi mutlu oldum
Peçete içerde kalmıyor mu canım tehlikeli olabilir o birazBen öyle temizliyorum çengelli iğnenin arkasına peçete takip cekiyorim
Eskiden analarimiz cengelli.igne ile temizlerlermisEvet canim. Bak bunu dezenfekte ettim. Ust kismi yuvarlak haliyle acitmiyor. Burun aspilatorunun cekenedigini bile cekip getiriyor hem de aglamiyor. Gorunenleri uzakta da olsa aliyorum. Bugunki aldigim iceride kurumus dev gibi cikti geldi. Ay deli gibi mutlu oldum
Pecete kalir diye korkudan ben dogrudan kullaniyorum...Ben öyle temizliyorum çengelli iğnenin arkasına peçete takip cekiyorim
Evet :) Ben cocukken hatirliyorumEskiden analarimiz cengelli.igne ile temizlerlermisGuzel fikir
Yorulmuştur minnoşDün beni sabaha kadar oynatan bebe bu gece yatağa koyduğum gibi uyudu, nefesini kontrol edip durdum bir sorun mu var diye, neyi doğru yaptım acaba bilmiyorum
Aynen öyle toplaması cok zor yaEsim evdeyken her seyi o toplardi yikamak kolayda toplama isi zor geliyorDun oglumla yikadim o da su doktu kiyafetini giydirirken firtali tarakla sacini kuruttu
Ayy evet yaaBüyüdükçe daha zevkli oluyorSeni tanımaya baslayip sende sakinlesmesi, tepkiler vermesi, iletişim kurmaya çalışması falan daha eğlenceli hale geliyor
Ayy korkarım benBen biriktiriyorum camasırlarını ya üsendim artıksu yaz gelsin banyoda yıkicam artık cekimez böyle
Ya çok mantıklı sen mi buldun diyecektim ki sonradan okudum eskiden anneler yapıyor muşEvet canim. Bak bunu dezenfekte ettim. Ust kismi yuvarlak haliyle acitmiyor. Burun aspilatorunun cekenedigini bile cekip getiriyor hem de aglamiyor. Gorunenleri uzakta da olsa aliyorum. Bugunki aldigim iceride kurumus dev gibi cikti geldi. Ay deli gibi mutlu oldum
Gozuyle seni takip etmeye basladi mi? Ay ben babasini aricak diye icten ice korkuyorum. O kadar ilgili ki, Allah tan meme babada degilBüyüdükçe daha zevkli oluyorSeni tanımaya baslayip sende sakinlesmesi, tepkiler vermesi, iletişim kurmaya çalışması falan daha eğlenceli hale geliyor
Canim ben bugun bu deniz suyu, okyonus suyunu arastirirken gordum ki, aslinda ikisi arasinda tek fark okyonus daha tuzlu. Ve yapilisina gore izotonik ve hipertonik icerikliler. Hipertonikler etkili ama uzun vadede zarar veriyor. O yuzden izotonik icerikli almaya karar verdik, deniz okyonus fark etmiyor. Evdekiler hangi gruba girer bilmiyorum ama zararli olabilir bence ... Bugun arastirsigim icin paylasmak istedimKizlar bebegin burnunu her gun temizlemeyenler aspiratoru arada kullanabiliriz. Ben gecen oglumun bosalan burun sprey sisesine kendim tuzlu su yaptim sonra Yiğitin burnuna siktim aspiratorle cektim elinizde bos.sise varsa o sekilde degerlendirebilirsiniz o cok rahat oluyor hem bebek aglamiyorda
Ben banyoya ufu kuruyorum giydirme.dahil banyoda hallediyorum. Katlanir kuvetler oyle aniden katlanabiliyorlarmisYorulmuştur minnoşgündüzleri yormak çok mantıklı mesela gündüz çok uyuyunca akşam uyumuyor bizimki
Aynen öyle toplaması cok zor yabizdeki katlanır kova banyo yaptırırken bir katlandı salondaaa her taraf su Evii su bastı o kadar zor olduki
Ayy evet yaabüyüdükçe anlıyorum gerçekten beni istiyor ben de bağ kuruyor yavrumm
Ayy korkarım ben
Ya çok mantıklı sen mi buldun diyecektim ki sonradan okudum eskiden anneler yapıyor muşne varsa eskilerde var eskiden otri bebe mii vardı
Ben baktim evde de yapilabiliyormus diye yaptim da bir dahakine doktoruma soracagimCanim ben bugun bu deniz suyu, okyonus suyunu arastirirken gordum ki, aslinda ikisi arasinda tek fark okyonus daha tuzlu. Ve yapilisina gore izotonik ve hipertonik icerikliler. Hipertonikler etkili ama uzun vadede zarar veriyor. O yuzden izotonik icerikli almaya karar verdik, deniz okyonus fark etmiyor. Evdekiler hangi gruba girer bilmiyorum ama zararli olabilir bence ... Bugun arastirsigim icin paylasmak istedim
Oda mantıklıymış ben çok sıcak diye banyoyu yakmıyorduM bir dahakine peteği açıp katlanır küveti oraya koyup yıkayabilirim. Ama yarın 40’ı çıkacak süsleyip püsleyip bir şeyler hazırlayacağız ya yine salonda yıkarımBen banyoya ufu kuruyorum giydirme.dahil banyoda hallediyorum. Katlanir kuvetler oyle aniden katlanabiliyorlarmis
Yaa ne gyzel 40 gun olacak. 40 ini tamamlamis bebekleri cok severim insan bir rahatliyorOda mantıklıymış ben çok sıcak diye banyoyu yakmıyorduM bir dahakine peteği açıp katlanır küveti oraya koyup yıkayabilirim. Ama yarın 40’ı çıkacak süsleyip püsleyip bir şeyler hazırlayacağız ya yine salonda yıkarım
O ne kiKızlar bu arada yarın evde 40 uçurma banyosu yaptıracağız. Sonrasında annemlere ve kayınvalidemlere gideriz diyordum ama hava çok soğuk İstanbul’da yağmurlu hasta olmasın banyodan sonra evden çıkmasak olmaz mı siz gittiniz mi bir yerlere?
Yalnız bişi diyim mi bebek gündüz uyumuyorsa gece de uyumuyorYorulmuştur minnoşgündüzleri yormak çok mantıklı mesela gündüz çok uyuyunca akşam uyumuyor bizimki
Evet kuzum başkasının kucaginda bile gözü bende hep hele karni aciktiysa beni görünce ingaaaa diye basiyor çığlığıGozuyle seni takip etmeye basladi mi? Ay ben babasini aricak diye icten ice korkuyorum. O kadar ilgili ki, Allah tan meme babada degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?