2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
pcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel
Evet canim. Bak bunu dezenfekte ettim. Ust kismi yuvarlak haliyle acitmiyor. Burun aspilatorunun cekenedigini bile cekip getiriyor hem de aglamiyor. Gorunenleri uzakta da olsa aliyorum. Bugunki aldigim iceride kurumus dev gibi cikti geldi. Ay deli gibi mutlu oldum

Eklentiler

• IMG_20230411_131914.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 41
Ben de görüyorum kızımda ama banyodan sonra bşraz akıyor kuru şekilde..
Doktor serum fizyolojik önermedi canım bize
Dedigim gibi al cnm icine kacmadan. Banyodan sonra cok oluyor zaten. Ben hemen aliyorum hepsini. 21.gun tikanmadi insallah 3 ayi bi atlatalim hasta olmadan

Tamam canım teşekkür ederimmm

pcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel
Ben öyle temizliyorum çengelli iğnenin arkasına peçete takip cekiyorim

Bunu ben de deneyim duştan sonra canim çocukta rahatlar
Ben öyle temizliyorum çengelli iğnenin arkasına peçete takip cekiyorim
Peçete içerde kalmıyor mu canım tehlikeli olabilir o biraz

Kizlar bebegin burnunu her gun temizlemeyenler aspiratoru arada kullanabiliriz. Ben gecen oglumun bosalan burun sprey sisesine kendim tuzlu su yaptim sonra Yiğitin burnuna siktim aspiratorle cektim elinizde bos.sise varsa o sekilde degerlendirebilirsiniz o cok rahat oluyor hem bebek aglamiyorda

Eskiden analarimiz cengelli.igne ile temizlerlermisGuzel fikir

Dün beni sabaha kadar oynatan bebe bu gece yatağa koyduğum gibi uyudu, nefesini kontrol edip durdum bir sorun mu var diye, neyi doğru yaptım acaba bilmiyorum
Yorulmuştur minnoş gündüzleri yormak çok mantıklı mesela gündüz çok uyuyunca akşam uyumuyor bizimki
Esim evdeyken her seyi o toplardi yikamak kolayda toplama isi zor geliyor Dun oglumla yikadim o da su doktu kiyafetini giydirirken firtali tarakla sacini kuruttu
Aynen öyle toplaması cok zor ya bizdeki katlanır kova banyo yaptırırken bir katlandı salondaaa her taraf su Evii su bastı o kadar zor olduki
Büyüdükçe daha zevkli oluyor Seni tanımaya baslayip sende sakinlesmesi, tepkiler vermesi, iletişim kurmaya çalışması falan daha eğlenceli hale geliyor
Ayy evet yaa büyüdükçe anlıyorum gerçekten beni istiyor ben de bağ kuruyor yavrumm
Ben biriktiriyorum camasırlarını ya üsendim artık su yaz gelsin banyoda yıkicam artık cekimez böyle
Ayy korkarım ben
Ya çok mantıklı sen mi buldun diyecektim ki sonradan okudum eskiden anneler yapıyor muş ne varsa eskilerde var eskiden otri bebe mii vardı

Sonunda benim kızımın da burnu tıkandı hırıl hırıl bir ses. Dün akşam kombiyi açmıştık ondan mı oldu nedir. Sabah eşime serum fizyolojik aldırdım ama pek etkili olmadı. Akşam bi buharlı banyoya sokayım diyorum. İnşallah çok artmadan geçer gider, dua edin teyzeleri

Canim ben bugun bu deniz suyu, okyonus suyunu arastirirken gordum ki, aslinda ikisi arasinda tek fark okyonus daha tuzlu. Ve yapilisina gore izotonik ve hipertonik icerikliler. Hipertonikler etkili ama uzun vadede zarar veriyor. O yuzden izotonik icerikli almaya karar verdik, deniz okyonus fark etmiyor. Evdekiler hangi gruba girer bilmiyorum ama zararli olabilir bence ... Bugun arastirsigim icin paylasmak istedim

Ben banyoya ufu kuruyorum giydirme.dahil banyoda hallediyorum. Katlanir kuvetler oyle aniden katlanabiliyorlarmis

Ben baktim evde de yapilabiliyormus diye yaptim da bir dahakine doktoruma soracagim ilk oglumda da pek oyle burun temizleme islerim olmadi her gun banyo yaptiriyordum ya da hapsurtuyordum hep burnu acikti bu oglumda da 1 defa oylesine.temizledim umarim tikanmaz

Ben banyoya ufu kuruyorum giydirme.dahil banyoda hallediyorum. Katlanir kuvetler oyle aniden katlanabiliyorlarmis
Oda mantıklıymış ben çok sıcak diye banyoyu yakmıyorduM bir dahakine peteği açıp katlanır küveti oraya koyup yıkayabilirim. Ama yarın 40’ı çıkacak süsleyip püsleyip bir şeyler hazırlayacağız ya yine salonda yıkarım

Yaa ne gyzel 40 gun olacak. 40 ini tamamlamis bebekleri cok severim insan bir rahatliyor

Kızlar bu arada yarın evde 40 uçurma banyosu yaptıracağız. Sonrasında annemlere ve kayınvalidemlere gideriz diyordum ama hava çok soğuk İstanbul’da yağmurlu hasta olmasın banyodan sonra evden çıkmasak olmaz mı siz gittiniz mi bir yerlere?

O ne ki ozel bir sey mi yapiliyor?

Yorulmuştur minnoş gündüzleri yormak çok mantıklı mesela gündüz çok uyuyunca akşam uyumuyor bizimki
Yalnız bişi diyim mi bebek gündüz uyumuyorsa gece de uyumuyor uyku uykunun mayası diyorlar ya cidden öyleymiş
Gozuyle seni takip etmeye basladi mi? Ay ben babasini aricak diye icten ice korkuyorum. O kadar ilgili ki, Allah tan meme babada degil
Evet kuzum başkasının kucaginda bile gözü bende hep hele karni aciktiysa beni görünce ingaaaa diye basiyor çığlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…