Yoo evdeydimKızlar bu arada yarın evde 40 uçurma banyosu yaptıracağız. Sonrasında annemlere ve kayınvalidemlere gideriz diyordum ama hava çok soğuk İstanbul’da yağmurlu hasta olmasın banyodan sonra evden çıkmasak olmaz mı siz gittiniz mi bir yerlere?
Kızlar bu arada yarın evde 40 uçurma banyosu yaptıracağız. Sonrasında annemlere ve kayınvalidemlere gideriz diyordum ama hava çok soğuk İstanbul’da yağmurlu hasta olmasın banyodan sonra evden çıkmasak olmaz mı siz gittiniz mi bir yerlere?
Ben 2 martta doğum yaptım 8 martta doğum öncesi analık maaşım yattı. Doğum sonrası da Nisan’da yatacak galiba.Kızlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Ben gebelikteki gibi giremiyorum. Vakit bulamıyorum bir türlübir şey sormak istiyorum analik maaşı yatan var mi? Bana bugün yatmış, sanki eksik yatmış gibi sizlerde durum nedir?
Arkadaşının tüm bunlardan haberi var ve soylemediyse mesafe koyardım. Ama haberi yoksa o kişiyle aynı ortamda eşinin bulunma ihtimali yoksa önemseme. Üstüne gittikçe kıymete biner ve huzurunuz kaçar..Kızlar size alakasız bı soru sorcam sevdiğiniz bı arkadaşınız eşinizin eski sozlenecegi ama ayrıldığı kişiylede yakıin arkadaşsa ve yeni ogrendiyseniz mesafe koyarmiydiniz
Yok iyice sariyorum bir parça şimdiye kadar hiç kalmadı zaten iyice yapışıyor banyodan sonra dezenfekte edip yapıyorum ama bazen birden denk gelince.pecete ile aldiriyorumBunu ben de deneyim duştan sonra canim çocukta rahatlar
Peçete içerde kalmıyor mu canım tehlikeli olabilir o biraz
Benim hiç kalmadı ama ben de sizin yaptığınız gibi yapıyorum banyodan sonra gün içerisinde denk gelirsem peçete ile aldiriyorumPecete kalir diye korkudan ben dogrudan kullaniyorum...
Evet buharlı alet var ya onu önerdi kuzum..Peki serum yerine bir şey önerdi mi? Çünkü sadece burundan nefes alabildikleri için tıkalı kalmaması gerekiyor çok tehlikeli. Ekin seruma çok ağladığı için ben şuan burun spreyi kullanıyorum tikandiginda ama çok şükür çok sık olmuyor
Siz de iyidir yapabildiğiniz için ama ben kendime güvenenlerim bu yüzden güvenli gelmedi açıkçası..Benim hiç kalmadı ama ben de sizin yaptığınız gibi yapıyorum banyodan sonra gün içerisinde denk gelirsem peçete ile aldiriyorum
Evet buharlı alet var ya onu önerdi kuzum..
Serum ile çekilmesi ilerde orta kulak iltihabı yapar dedi. Genelde eviniz nemli olursa kendisi atar sümüğü dedi
Doğru çünkü serum ile ittiriyoruz genize ordan kulağa kaçıp enfeksiyon oluşturma riski var. Benim de nebulizator ve nem koruyucu sprey işimi görüyor şimdilik serum kullanmama gerek kalmıyor şükürEvet buharlı alet var ya onu önerdi kuzum..
Serum ile çekilmesi ilerde orta kulak iltihabı yapar dedi. Genelde eviniz nemli olursa kendisi atar sümüğü dedi
Darısı başıma8. Hafta atağı bize iyi geldi kızlarKızçem banyo sonrası mışıl mışıl uyuyor yavrumun başına atak düştü
Surdan bi baksana canim ama doğduğu tarihi değil ultrasona göre doğacağı tarihi gireceksin 40 haftaya göreKızlar atak dönemi midir, nedir ?
Bugün oğlum inanılmaz huysuz, sürekli ağlıyor. Gazını çıkartıyorum hem mide, hem bağırsak olarak. Memeyi asla almak istemiyor, kendini parçaladı çocuk ağlamaktan
Evet evet doğruBen ee bugün sipariş verdim o buharlı aleti bakalım inşallah işe yarar
Büyüklerin kullandığı burun temizleme aparatı ve aşırı sümkürme için de benim kbb doktoru aynı şeyi söylemişti. Biz yetişkinler için de zararı varmış
Çok sevindim canımDoğru çünkü serum ile ittiriyoruz genize ordan kulağa kaçıp enfeksiyon oluşturma riski var. Benim de nebulizator ve nem koruyucu sprey işimi görüyor şimdilik serum kullanmama gerek kalmıyor şükür
Haklısın..Kizlar siz de her zaman evde misiniz? Ben.hastane harici cikmiyorum cok sıkıldîm ozellikle aksam olunca sikinti basiyor. Suan hem.havalar soguk hem etraf hastalik dolu diye oglumu cikarmak istemiyorum bayrama kadar yani. Ama evde devamli yanlizim her gun ayni bunaliyor insan
Kuzum nem koruyucu sprey nedirDoğru çünkü serum ile ittiriyoruz genize ordan kulağa kaçıp enfeksiyon oluşturma riski var. Benim de nebulizator ve nem koruyucu sprey işimi görüyor şimdilik serum kullanmama gerek kalmıyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?