2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yoo evdeydim 40 ucurucam diye çocuğu hasta edemezdim

Bana da dediler uzak uzak yerlere gitmen gerekiyormuş diye evdeydik biz de, dualarımızı ettik fotoğraflarımızı çektik oldu bitti.

HEYECANLIYIM Teşekkür ederim biraz rahatladım sayenizde. inşallah sondaya gerek duymadan idrarı alırız. Eğer gerek görülürse de yapacak bir şey yok artık
Size de çok geçmiş olsun bebişiniz şimdi iyidir inşallah

Ben 2 martta doğum yaptım 8 martta doğum öncesi analık maaşım yattı. Doğum sonrası da Nisan’da yatacak galiba.

Kızlar size alakasız bı soru sorcam sevdiğiniz bı arkadaşınız eşinizin eski sozlenecegi ama ayrıldığı kişiylede yakıin arkadaşsa ve yeni ogrendiyseniz mesafe koyarmiydiniz
Arkadaşının tüm bunlardan haberi var ve soylemediyse mesafe koyardım. Ama haberi yoksa o kişiyle aynı ortamda eşinin bulunma ihtimali yoksa önemseme. Üstüne gittikçe kıymete biner ve huzurunuz kaçar..

Bunu ben de deneyim duştan sonra canim çocukta rahatlar

Peçete içerde kalmıyor mu canım tehlikeli olabilir o biraz
Yok iyice sariyorum bir parça şimdiye kadar hiç kalmadı zaten iyice yapışıyor banyodan sonra dezenfekte edip yapıyorum ama bazen birden denk gelince.pecete ile aldiriyorum

Evet buharlı alet var ya onu önerdi kuzum..
Serum ile çekilmesi ilerde orta kulak iltihabı yapar dedi. Genelde eviniz nemli olursa kendisi atar sümüğü dedi

Benim hiç kalmadı ama ben de sizin yaptığınız gibi yapıyorum banyodan sonra gün içerisinde denk gelirsem peçete ile aldiriyorum
Siz de iyidir yapabildiğiniz için ama ben kendime güvenenlerim bu yüzden güvenli gelmedi açıkçası..

Serum ile çekilmesi ilerde orta kulak iltihabı yapar dedi. Genelde eviniz nemli olursa kendisi atar sümüğü dedi

Ben ee bugün sipariş verdim o buharlı aleti bakalım inşallah işe yarar

Büyüklerin kullandığı burun temizleme aparatı ve aşırı sümkürme için de benim kbb doktoru aynı şeyi söylemişti. Biz yetişkinler için de zararı varmış

Doğru çünkü serum ile ittiriyoruz genize ordan kulağa kaçıp enfeksiyon oluşturma riski var. Benim de nebulizator ve nem koruyucu sprey işimi görüyor şimdilik serum kullanmama gerek kalmıyor şükür

Kızlar atak dönemi midir, nedir ?
Bugün oğlum inanılmaz huysuz, sürekli ağlıyor. Gazını çıkartıyorum hem mide, hem bağırsak olarak. Memeyi asla almak istemiyor, kendini parçaladı çocuk ağlamaktan

Surdan bi baksana canim ama doğduğu tarihi değil ultrasona göre doğacağı tarihi gireceksin 40 haftaya göre

Kizlar siz de her zaman evde misiniz? Ben.hastane harici cikmiyorum cok sıkıldîm ozellikle aksam olunca sikinti basiyor. Suan hem.havalar soguk hem etraf hastalik dolu diye oglumu cikarmak istemiyorum bayrama kadar yani. Ama evde devamli yanlizim her gun ayni bunaliyor insan

Evet evet doğru

Doğru çünkü serum ile ittiriyoruz genize ordan kulağa kaçıp enfeksiyon oluşturma riski var. Benim de nebulizator ve nem koruyucu sprey işimi görüyor şimdilik serum kullanmama gerek kalmıyor şükür
Çok sevindim canım
Ben de olabildiğince akışta olan şeylerle gitmeye çalışıyorum..
Emzik vermedim hastane vermeyin dedi diye
Biberon da vermedim şükür ki mama da vermedim bakalım gittiği yere kadar
Sürekli doğal olana dua ediyorum

Haklısın..
ben de hastane dışı eşimle bir iki çıktım ama bu ara serin ve dengesiz havalar..
serin olması neyse de dengesiz sıcak soğuk farkı çok gündüz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…