2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canım ben de gündüz mümkün mertebe çıkmıyorum kızı hiç çıkarmıyorum polenlerden dolayı. Bazen akşamları eşimle çıkıyor 2-3 saat kızı anneme bırakıp

Haklısın..
ben de hastane dışı eşimle bir iki çıktım ama bu ara serin ve dengesiz havalar..
serin olması neyse de dengesiz sıcak soğuk farkı çok gündüz bile
Evet dr bu yüzden çıkarma dedi bana. Hatta ben hava alsın istiyorum falan dedim doktor güldü çocuk ne anlar şuan annene bırak sen kocanla çık gez hasta olması daha mı iyi dedi hak verdim

Bana emzik için kimse bişey demedi ama verme deselerdi de verirdim benim kız emziksiz imkansiz yani Mama da sarilik olmasin diye başladık hala veriyorum ben günde 2-3 kez çok rahatlatiyor beni o aralar dinlenmek

Akilvar bi de mevsim geçişi olduğu için bu havalar bebekleri çarpıyormus aşıları da daha tam olmadığı için hastalığa çok açıklar dedi dr canım. Teyzem de kuzenimi 40 i cikinca Nisan ayında dışarı çıkarmış hava hafif esiyomus boğmaca öksürük oldu aylarca geçmedi diyince korktum 1-2 ay daha sabır yazın bol bol çıkar inşallah

Bende de sıkıntı var emmiyor ac kaldı çok emdi niye doymuyor uyumayınca uyumadı bugun de gündüz resmen uyanmadı panik haldeyim niye uyuyor bu kadar diye emzirmek için zor bela kaldırıyorum memede geri yatiyor. Her şey geçer de benim psikoloji eskisine donecek mi artik en cok onu merak ediyorum

Ben de evdeyim canım, havalar soğuk olmasa. Oğlanı okula almaya gider biraz hava almış olurdum

Bende de oluyor o uzun uyuyunca hemen nefes kontrolü yapıyorum ateşini falan ölçüyorum

Evet canım ben de gündüz mümkün mertebe çıkmıyorum kızı hiç çıkarmıyorum polenlerden dolayı. Bazen akşamları eşimle çıkıyor 2-3 saat kızı anneme bırakıp
Yani en azindan bazen de olsa nefes aliyorsun canim. Benim şuan birakacagim kimse yok

Arkadaşının tüm bunlardan haberi var ve soylemediyse mesafe koyardım. Ama haberi yoksa o kişiyle aynı ortamda eşinin bulunma ihtimali yoksa önemseme. Üstüne gittikçe kıymete biner ve huzurunuz kaçar..
Çok doğru dediniz usteledim kıymete bindi bende önemsemiyorum iletişimde kurmuyorum esimede açmıyorum konuyu

Ben cıkıyorum ama evden eve gidiyorum sayılır mı hocam

Gün aşırı rutinleri Farklı olabiliyor
Dün benim bebeğimde gündüz çok uyudu şimdi 3 saat oldu hala uyanık
Evet bir gece önce uyumamıştı akşamüstü de 4 saat 20dk uyanık kalarak rekor kırıp mahvetmişti beni, o yüzden büyük ihtimalle gece sızdı Sabır ve kolaylıklar diliyorum uyanıklıkları 2 saati geçince işler zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…