Evet canım ben de gündüz mümkün mertebe çıkmıyorum kızı hiç çıkarmıyorum polenlerden dolayı. Bazen akşamları eşimle çıkıyor 2-3 saat kızı anneme bırakıpKizlar siz de her zaman evde misiniz? Ben.hastane harici cikmiyorum cok sıkıldîm ozellikle aksam olunca sikinti basiyor. Suan hem.havalar soguk hem etraf hastalik dolu diye oglumu cikarmak istemiyorum bayrama kadar yani. Ama evde devamli yanlizim her gun ayni bunaliyor insan
Nazalnem canım adıKuzum nem koruyucu sprey nedir
Evet dr bu yüzden çıkarma dedi bana. Hatta ben hava alsın istiyorum falan dedim doktor güldü çocuk ne anlar şuan annene bırak sen kocanla çık gez hasta olması daha mı iyi dedi hak verdimHaklısın..
ben de hastane dışı eşimle bir iki çıktım ama bu ara serin ve dengesiz havalar..
serin olması neyse de dengesiz sıcak soğuk farkı çok gündüz bile
Bana emzik için kimse bişey demedi ama verme deselerdi de verirdim benim kız emziksiz imkansiz yaniÇok sevindim canım
Ben de olabildiğince akışta olan şeylerle gitmeye çalışıyorum..
Emzik vermedim hastane vermeyin dedi diye
Biberon da vermedim şükür ki mama da vermedim bakalım gittiği yere kadar
Sürekli doğal olana dua ediyorum
Ben de evdeyim canım, havalar soğuk olmasa. Oğlanı okula almaya gider biraz hava almış olurdumKizlar siz de her zaman evde misiniz? Ben.hastane harici cikmiyorum cok sıkıldîm ozellikle aksam olunca sikinti basiyor. Suan hem.havalar soguk hem etraf hastalik dolu diye oglumu cikarmak istemiyorum bayrama kadar yani. Ama evde devamli yanlizim her gun ayni bunaliyor insan
Sen bu mesaji yazinca uyanirmis8. Hafta atağı bize iyi geldi kızlarKızçem banyo sonrası mışıl mışıl uyuyor yavrumun başına atak düştü
Ohoo çoktan uyandı beslendi ikinci uykusuna yattıSen bu mesaji yazinca uyanirmis
Bende de oluyor o uzun uyuyunca hemen nefes kontrolü yapıyorum ateşini falan ölçüyorumBende de sıkıntı var emmiyor ac kaldı çok emdi niye doymuyor uyumayınca uyumadı bugun de gündüz resmen uyanmadı panik haldeyim niye uyuyor bu kadar diye emzirmek için zor bela kaldırıyorum memede geri yatiyor. Her şey geçer de benim psikoloji eskisine donecek mi artik en cok onu merak ediyorum
Yani en azindan bazen de olsa nefes aliyorsun canim. Benim şuan birakacagim kimse yokEvet canım ben de gündüz mümkün mertebe çıkmıyorum kızı hiç çıkarmıyorum polenlerden dolayı. Bazen akşamları eşimle çıkıyor 2-3 saat kızı anneme bırakıp
O zaman güzel havalarda çık canım napicaksin haftada 1-2 ciksan 1 saatYani en azindan bazen de olsa nefes aliyorsun canim. Benim şuan birakacagim kimse yok
Dogru canim herkes benimle ayni durumda.Ben de evdeyim canım, havalar soğuk olmasa. Oğlanı okula almaya gider biraz hava almış olurdum
Çok doğru dediniz usteledim kıymete bindi bende önemsemiyorum iletişimde kurmuyorum esimede açmıyorum konuyuArkadaşının tüm bunlardan haberi var ve soylemediyse mesafe koyardım. Ama haberi yoksa o kişiyle aynı ortamda eşinin bulunma ihtimali yoksa önemseme. Üstüne gittikçe kıymete biner ve huzurunuz kaçar..
Ne zamandir esim bekliyor guzel hava.olsa da cikarsa bizi ama havalar hep yagmurlu.Aslinda benim bebegim baya da kucuk henuz. sabredecegim artik.O zaman güzel havalarda çık canım napicaksin haftada 1-2 ciksan 1 saat
Biz de daha doktor harici hiç çıkmadık bebekle yaz ya da kış olsa daha farkli olurduNe zamandir esim bekliyor guzel hava.olsa da cikarsa bizi ama havalar hep yagmurlu.Aslinda benim bebegim baya da kucuk henuz. sabredecegim artik.
Ben cıkıyorum ama evden eve gidiyorum sayılır mı hocamKizlar siz de her zaman evde misiniz? Ben.hastane harici cikmiyorum cok sıkıldîm ozellikle aksam olunca sikinti basiyor. Suan hem.havalar soguk hem etraf hastalik dolu diye oglumu cikarmak istemiyorum bayrama kadar yani. Ama evde devamli yanlizim her gun ayni bunaliyor insan
Evet bir gece önce uyumamıştı akşamüstü de 4 saat 20dk uyanık kalarak rekor kırıp mahvetmişti beni, o yüzden büyük ihtimalle gece sızdıGün aşırı rutinleri Farklı olabiliyor
Dün benim bebeğimde gündüz çok uyudu şimdi 3 saat oldu hala uyanık
Yok o sayilmaz evin icinden tekrar bir evin içine giriyorsunBen cıkıyorum ama evden eve gidiyorum sayılır mı hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?