Bencede eşinize hiç yansitmayin içgüdüsel olarak bişey olmasa bile bı kıskançlık duyuyoruz bu kez eşinizle olan huzurunuz etkilenecek size verdiği her cevapta ya da tepkide bı anlam arayacaksınız. En sağlıklı olanı yapmışsınızÇok doğru dediniz usteledim kıymete bindi bende önemsemiyorum iletişimde kurmuyorum esimede açmıyorum konuyu
Bu kıskançlığı da asamiyorum malesef bı öneriniz varmı:/Bencede eşinize hiç yansitmayin içgüdüsel olarak bişey olmasa bile bı kıskançlık duyuyoruz bu kez eşinizle olan huzurunuz etkilenecek size verdiği her cevapta ya da tepkide bı anlam arayacaksınız. En sağlıklı olanı yapmışsınız
Kelin merhemi olsa kendi basina surermisBu kıskançlığı da asamiyorum malesef bı öneriniz varmı:/
Ben de 2 martta doğum yaptim, nisan ayı bugün yatmış ama sanki hesabıma göre eksik yatmışBen 2 martta doğum yaptım 8 martta doğum öncesi analık maaşım yattı. Doğum sonrası da Nisan’da yatacak galiba.
Brüt ücretin 3/2 si olarak hesaplandığında daha fazla oluyor. Son 3 ayın ortalaması mi alındı acaba ben de anlayamadım.Benimde yattı ama bana da eksik gibi geldi. 8600tl küsür bişey yattı ben daha fazla bekliyordum size kaç yattı?
Ben analık maaşı yazdım ama doğum izni parasından bahsediyorum. Sgkli olunca doğum yapar yapmaz otomatik olarak sisteme düşüyor.Ben bunu merak ediyorum hiç başvurmadım süreç nasıl oluyor acaba?
Benim direkt banka hesabıma yattı, e devletten kontrol edin, ptt ye gitmeden e devlet üzerinden banka hesabıma yatır kısmı aktiflestirebiliyorsunuz.Merhaba, ptt den mi aldınız nasıl yaptınız?
Kızlar tel toka arkasıyla da çıkıyor, o daha küçük bilginiz olsunEvet canim. Bak bunu dezenfekte ettim. Ust kismi yuvarlak haliyle acitmiyor. Burun aspilatorunun cekenedigini bile cekip getiriyor hem de aglamiyor. Gorunenleri uzakta da olsa aliyorum. Bugunki aldigim iceride kurumus dev gibi cikti geldi. Ay deli gibi mutlu oldum
Tam olarak e devletten nasıö yaplıyor aydınlatır mısınızBen de 2 martta doğum yaptim, nisan ayı bugün yatmış ama sanki hesabıma göre eksik yatmış
Brüt ücretin 3/2 si olarak hesaplandığında daha fazla oluyor. Son 3 ayın ortalaması mi alındı acaba ben de anlayamadım.
Ben analık maaşı yazdım ama doğum izni parasından bahsediyorum. Sgkli olunca doğum yapar yapmaz otomatik olarak sisteme düşüyor.
Benim direkt banka hesabıma yattı, e devletten kontrol edin, ptt ye gitmeden e devlet üzerinden banka hesabıma yatır kısmı aktiflestirebiliyorsunuz.
Aynen öyle burasıda çok soğuk asla çıkamam görmek isteyen gelsinYoo evdeydim40 ucurucam diye çocuğu hasta edemezdim
İyi yaptınız hava çok soğuk biz de aynısını yapacağızBana da dediler uzak uzak yerlere gitmen gerekiyormuş diyeevdeydik biz de, dualarımızı ettik fotoğraflarımızı çektik oldu bitti.
Bebeklerde Büyüme Atakları | Mutlu Bebekler canım buraya bakabilirsin hepsi birebir tuttu bizdeKızlar atak dönemi midir, nedir ?
Bugün oğlum inanılmaz huysuz, sürekli ağlıyor. Gazını çıkartıyorum hem mide, hem bağırsak olarak. Memeyi asla almak istemiyor, kendini parçaladı çocuk ağlamaktan
Hava geçen gün burada cok güzeldi yaz gibi sahile gittik yürüyüşe bir kere de evin yakınında büyük bi park var oraya cıktık hava almaya ama bugünlerde aslaa,hava aşırı sogudu istanbulda kış gibi olduKizlar siz de her zaman evde misiniz? Ben.hastane harici cikmiyorum cok sıkıldîm ozellikle aksam olunca sikinti basiyor. Suan hem.havalar soguk hem etraf hastalik dolu diye oglumu cikarmak istemiyorum bayrama kadar yani. Ama evde devamli yanlizim her gun ayni bunaliyor insan
Ekin de tam tersi yatağa koyuyorum kendi uyuyor 2 gündür kucakta çok huzursuz oluyor ve uykuları düzene girdi. Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersineKızlar bizimki saat 4ten beri uyumadı10 gibi bi 15 dk anakucağında daldı ben de yatağına koyayım dedim iki büklüm kalmasın diye hay nerden dedim koyar koymaz açtı gözleri Sanırım 2. atak haftasına girmiş bulunuyoruz
Sgk dan başvuruluyor canim ona. Benim eşim doğum evragini götürdü o sekilde hesabima yatirdilar 300 küsur bir para Rapor Paranin nasıl yatacağı da müşavirin ya da işyerinde bu işi kim yapıyorsa muhasebede raporu nasıl işleyeceğine bağlı. Aylık ödeme olarak almak istiyorsan onu bildir ki o şekilde sistemde her ay onaylasinlar raporunu. Benim 2 aydir tıkır tıkır yatti hesabima.Kızlar yazışmalara yetişemiyorumçünkü bizim arkadaş gece asla uyumuyor gündüz de eh işte üstte rapor ödemelerini gördüm benimde yattı o doğum öncesi 5 hafta olmuş oldu doğum sonrası ne zaman yatar Allah Kerim.çocuk parası için nasıl başvuruyoruz ama onu bilemedim sgkya doğum evrağımı götürmek lazım acaba ?
Ohh ne güzel maşallah bi tarafını kaşı çabukEkin de tam tersi yatağa koyuyorum kendi uyuyor 2 gündür kucakta çok huzursuz oluyor ve uykuları düzene girdi. Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine
Bizim kız da öyle şu an bile uyandı mi acaba diye bakıyorum sürekli hep bir dönmeler yatakta kıpır kıpır kundak yapayım diyirum kollarını oynatamayinca da çığlığı basıyorKızlar benim bebis uyurken cok ık mık diyor böyle her an uyancak gibi ama uyanmıyor ben de uyuyamıyorum her an kalkabilir diye aramızda böyle olan var mı
Bizim de kundak sevmiyor el hep yüzde olacakBizim kız da öyle şu an bile uyandı mi acaba diye bakıyorum sürekli hep bir dönmeler yatakta kıpır kıpır kundak yapayım diyirum kollarını oynatamayinca da çığlığı basıyor
Gazdan kuzum o huzursuz oluyorlar işteKızlar benim bebis uyurken cok ık mık diyor böyle her an uyancak gibi ama uyanmıyor ben de uyuyamıyorum her an kalkabilir diye aramızda böyle olan var mı
Ya kıyamam ben suan cok üzüldüm yavrum benim yaGazdan kuzum o huzursuz oluyorlar işte
Benim kız da asla ellerine müdahele ettirmedi doğduğu günden beri ellerini iki yana açarak yatıyor. Şimdi de ittirmeyi öğrendi istemediği bişey yapinca mesela emzik istemiyor emziği ağzına veriyorum eliyle elimi ittirip bağırıyor bu güncelleme yeni geldiBizim kız da öyle şu an bile uyandı mi acaba diye bakıyorum sürekli hep bir dönmeler yatakta kıpır kıpır kundak yapayım diyirum kollarını oynatamayinca da çığlığı basıyor
Maalesef kuzum Ekin de hep öyleydi sabaha kadar uykusunda ık mık ıhh kaliteli uyku uyuyamiyordu çocuğumYa kıyamam ben suan cok üzüldüm yavrum benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?