2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok doğru dediniz usteledim kıymete bindi bende önemsemiyorum iletişimde kurmuyorum esimede açmıyorum konuyu
Bencede eşinize hiç yansitmayin içgüdüsel olarak bişey olmasa bile bı kıskançlık duyuyoruz bu kez eşinizle olan huzurunuz etkilenecek size verdiği her cevapta ya da tepkide bı anlam arayacaksınız. En sağlıklı olanı yapmışsınız

Bu kıskançlığı da asamiyorum malesef bı öneriniz varmı:/

Bu kıskançlığı da asamiyorum malesef bı öneriniz varmı:/
Kelin merhemi olsa kendi basina surermis hayatınızdaki güzel şeylere odaklanın en önemlisi eşinizin hiç biseyden haberi yok ve yol arkadaşı sizsiniz zamanla kıskançlığınizi geri plana atmış olursunuz

Ben 2 martta doğum yaptım 8 martta doğum öncesi analık maaşım yattı. Doğum sonrası da Nisan’da yatacak galiba.
Ben de 2 martta doğum yaptim, nisan ayı bugün yatmış ama sanki hesabıma göre eksik yatmış
Benimde yattı ama bana da eksik gibi geldi. 8600tl küsür bişey yattı ben daha fazla bekliyordum size kaç yattı?
Brüt ücretin 3/2 si olarak hesaplandığında daha fazla oluyor. Son 3 ayın ortalaması mi alındı acaba ben de anlayamadım.
Ben bunu merak ediyorum hiç başvurmadım süreç nasıl oluyor acaba?
Ben analık maaşı yazdım ama doğum izni parasından bahsediyorum. Sgkli olunca doğum yapar yapmaz otomatik olarak sisteme düşüyor.
Merhaba, ptt den mi aldınız nasıl yaptınız?
Benim direkt banka hesabıma yattı, e devletten kontrol edin, ptt ye gitmeden e devlet üzerinden banka hesabıma yatır kısmı aktiflestirebiliyorsunuz.

Kızlar tel toka arkasıyla da çıkıyor, o daha küçük bilginiz olsun

Tam olarak e devletten nasıö yaplıyor aydınlatır mısınız

Yoo evdeydim 40 ucurucam diye çocuğu hasta edemezdim
Aynen öyle burasıda çok soğuk asla çıkamam görmek isteyen gelsin
Bana da dediler uzak uzak yerlere gitmen gerekiyormuş diye evdeydik biz de, dualarımızı ettik fotoğraflarımızı çektik oldu bitti.
İyi yaptınız hava çok soğuk biz de aynısını yapacağız
Bebeklerde Büyüme Atakları | Mutlu Bebekler canım buraya bakabilirsin hepsi birebir tuttu bizde
Hava geçen gün burada cok güzeldi yaz gibi sahile gittik yürüyüşe bir kere de evin yakınında büyük bi park var oraya cıktık hava almaya ama bugünlerde aslaa,hava aşırı sogudu istanbulda kış gibi oldu

Kızlar bizimki saat 4ten beri uyumadı 10 gibi bi 15 dk anakucağında daldı ben de yatağına koyayım dedim iki büklüm kalmasın diye hay nerden dedim koyar koymaz açtı gözleri Sanırım 2. atak haftasına girmiş bulunuyoruz

Kızlar yazışmalara yetişemiyorum çünkü bizim arkadaş gece asla uyumuyor gündüz de eh işte üstte rapor ödemelerini gördüm benimde yattı o doğum öncesi 5 hafta olmuş oldu doğum sonrası ne zaman yatar Allah Kerim.çocuk parası için nasıl başvuruyoruz ama onu bilemedim sgkya doğum evrağımı götürmek lazım acaba ?

Ekin de tam tersi yatağa koyuyorum kendi uyuyor 2 gündür kucakta çok huzursuz oluyor ve uykuları düzene girdi. Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine

Sgk dan başvuruluyor canim ona. Benim eşim doğum evragini götürdü o sekilde hesabima yatirdilar 300 küsur bir para Rapor Paranin nasıl yatacağı da müşavirin ya da işyerinde bu işi kim yapıyorsa muhasebede raporu nasıl işleyeceğine bağlı. Aylık ödeme olarak almak istiyorsan onu bildir ki o şekilde sistemde her ay onaylasinlar raporunu. Benim 2 aydir tıkır tıkır yatti hesabima.

Ekin de tam tersi yatağa koyuyorum kendi uyuyor 2 gündür kucakta çok huzursuz oluyor ve uykuları düzene girdi. Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine
Ohh ne güzel maşallah bi tarafını kaşı çabuk Umarım bizimki bugüne özel bir durumdur tek temennim bu şuan

Kızlar benim bebis uyurken cok ık mık diyor böyle her an uyancak gibi ama uyanmıyor ben de uyuyamıyorum her an kalkabilir diye aramızda böyle olan var mı
Bizim kız da öyle şu an bile uyandı mi acaba diye bakıyorum sürekli hep bir dönmeler yatakta kıpır kıpır kundak yapayım diyirum kollarını oynatamayinca da çığlığı basıyor

Bizim kız da öyle şu an bile uyandı mi acaba diye bakıyorum sürekli hep bir dönmeler yatakta kıpır kıpır kundak yapayım diyirum kollarını oynatamayinca da çığlığı basıyor
Bizim de kundak sevmiyor el hep yüzde olacak

Benim kız da asla ellerine müdahele ettirmedi doğduğu günden beri ellerini iki yana açarak yatıyor. Şimdi de ittirmeyi öğrendi istemediği bişey yapinca mesela emzik istemiyor emziği ağzına veriyorum eliyle elimi ittirip bağırıyor bu güncelleme yeni geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…