2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Benim bebeğimin de idrar kültüründe bakteri üredi ama bugün tekrar idrar kültürü verdik. Poşetle idrar alımında yanlış sonuç çok yüksek oluyormuş. Şimdi sonuç bekliyoruz ama doktorum yine bakteri görülürse emin olmak için sondayla idrar almamız gerek dedi
Sizin bebeğiniz nasıl oldu tedavi için nasıl ilerlediler?

Hep evde ve tek basinayim. Akşam olunca stres basıyor. Oğlum hemen uyusun bnde istedigini yapayım istiyorum ama mümkün değil tabi. İlk başlar eşim ne güzel oyaliyodu şimdi işten yorgun uykusuz gelip yatiyo geceyi de tek başına bekliyorum.

Ben öğretmenim sigorta primi derken ?
Çok anladığım şeyler değil
Doktorunuza çalıştığınızı söylediyseniz ve raporlarını aldıysanız otomatik yatar paranız. E devlette kayıtlı iban varsa oraya yoksa ptt ye yatıyor. Yatınca size mesaj gelir zaten

Vala benim eşimin tek yol arkadaşı var o da annesi ve babası:) on çocuk yapsam ben yinede o la bı yol alamam gelmiş 35 yaşına hala annesinin ağzıyla konuşuyor

Selam kızlar uzun zaman oldu yazamadım. Bir taraftan bebeklerle uğraşıyorum bir taraftan hastalıklarla. Hamilelik sürecinde şekerden protein kaçağından enfeksiyondan sıkıntı çekmiştim, doğum sonrası da şeker devam ediyor mu diye gittiğim kontrolde alt ast değerlerimin yükseldiğini öğrendim. Safra kesesinde taşlar oluşmuş. Endoskopi yapıldı. Şimdi de safra kesesinin alınması gerekiyor ama ben istemiyorum. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. Bebeklerim prematüre olduğu için onları bazı kontrollere götürmem gerekiyor, hastalığımdan dolayı yapamadım. İnşallah bir sıkıntıları olmaz. Annenin hasta olması çok kötü bir durum, kendinize çok iyi bakın kızlar

Vala benim eşimin tek yol arkadaşı var o da annesi ve babası:) on çocuk yapsam ben yinede o la bı yol alamam gelmiş 35 yaşına hala annesinin ağzıyla konuşuyor
Hiç üzülme canım. Onları değiştiremeyiz. Eşim 3 çocukla beni yalnız bırakıp ailesinin yanına gitmeyi teklif etti. Bir iki gün değil 6 ay kadar. Ama ne yapsam da değişmez. Öyle kabul etmek gerekiyor.

Çok geçmiş olsun
Umarım en kısa sürede iyi olursunuz

Kızlar devlet memuru olup da doğum parası akan oldu mu? Bana hiç bir para yatmadı. Depremden dolayı memurlara da ulaşamıyorum.

Üzücü ama ya yapılmaması gerekir size yazık değil mi üç cocukla napcaksiniz üç gündür ben eşimle kavga ediyorum ben motive edemiyomusum annesigil edbiliyorlus sadece iki çocuğuyla da motive olamiyosan ne yapayım ben

Günaydın kızlar, bu cold mix i bebeğin kıyafetine de damlatıyor musunuz
Yakasına tenine değmeyecek şekilde damlatabilirsin, odanin perdesine damlatabilirsin ,bebeğin yattığı yerin baş ucuna yastık koyup yastığa damlatabilirsin yada odada bir kaseye kaynar su koyup suya damlatabilirsin. Ben gece yatarken 1 kase kaynar su koyup içine damlatiyorum gece kalktığımda yeniliyorum. Kızda faydalanıyor. Gündüz bulunduğumuz odada ayni şekilde yapıyorum.

İki küçük cocukla gerçekten zor oluyor kızlar oğlanı uyutuyorum zar zor daha dakika geçmeden Kız bir çığlık atıyor yada kucuk addaaaaammmm diye gidip sarılıyor cocuga hooop gözler faltasi gibi açılıyor ağlamaya basliyor süreç sil bastan isliyor. Valla pilim bitti tek başımayım artık.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki birde bişey oldukça anneleri ile kiyasliyorlar annem olsa şoyle yapardı böyle yapardı diye.. anneyi sevmek kıymet vermek başka bunların bu aşırı anneci olması başka bı durum anlam veremiyorum

Ayyyyhh Allah yardım etsin benim yenidoğan bebeğim var pert olmuş durumdayım sizi düşünemiyorum. Gerçi bende de iki bebek var sayılır eşimide sayarsak bende tam uyutuyorum o gelip uyandırıyor sonra gidip kendi yatıyor ben sabahlıyorum

Cnm burada hava güzel ama ben de daha bir kere çıktım 20.gününde. Çünkü çok uykusuz ve yorgunum azıcık yürüyüş yapayım diyorum giyiniyorum, bakıyorum enerjim yok çıkamıyorum. Ben yalnız değilim herkes de çık evden bunaldın kendine gelirsin diyor ama yok o istek henüz, üzülme yalnızım diye olmasan da bnm gibi çıkmazdın belki.
Kızlar benim bebis uyurken cok ık mık diyor böyle her an uyancak gibi ama uyanmıyor ben de uyuyamıyorum her an kalkabilir diye aramızda böyle olan var mı
Benimki de öyle hatta tam uykuya dalmadan önce bi küçük ağlıyor 5-10sn yanlışlıkla hızlıca kucağa alırsan yandın uyanır, bırakırsan hemen susup hop uyuyor hiç anlamadım o neyin nesi

Cnm elleri aşağıda ve sıkı sıkı olmasından rahatsız olan bebekler için kelebek kundak var biz de bundan kullanıyoruz, bu saatten sonra kabul eder mi bebeğin bilmiyorum ama aklında olsun.

Eklentiler

• 9B5899C8-9763-43BA-9D29-6E6C640A347A.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 38
Ben cesaret edemedim benimki küçük diye henüz ayını tamamlasın beşiğine de damlatabilirsiniz
Ben de cesaret edemedim, perdeye damlattım 2 damla. Teşekkür ederim

Perdesine damlatmıştım, gecede suya damlatırım olmazsa. Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun, bende de 2. Doğum sonrası olmuştu. Korkunç bir sancısı vardı. O zaman bebeğim 35 günlüktü. Allahım 2 yaşına kadar ben bakayım emzireyim de sonra bana ne olacaksa olsun diyordum şimdi 9 yaşına girdi hamdolsun. Rabbimiz öyle sıkıntıları geride bıraktırıyor ki..hamdolsun. Allah acil şifalar versin

Motive etmek derken? Dogum yapmis ve lohusa kadin kocasina mi destek olacakmis! Oyle mi yanlis mi anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…