2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Elleriyle hep ittirdi üstünü ortunce biz vazgeçtik sadece bacaklarını örtelim dedik onu da ayaklarıyla itiyor şimdi valla bir türlü gunduz derin uykuya dalamiyor

Eşimi sayarsak 4 çocuk eder zira 2 cocuga bedel kendisi

Kızlar selam nasılsınız? Biz 15 günlük olduk,hala yoğun gaz devam ediyor.gripe water ile biogaiaya da başladım,bu probiyotik bir anda aşırı gaz çıkarttırıyor ve kakasını sıvılaştırdı gibi sizde de mi öyle oldu?bir anda boşaltıveriyor yavrucak kakayı daha önce aşırı parça parça yapıyordu ıkınmaktan,sanki şimdi daha az bir anda bu probiyotik kaka yapmasını kolaylaştırdı gibi geldi bana.gece hala şöyle bir 2 saatten uzun uykumuz yok,gündüz bazen baya uzun saatler uyumuyor sonra huysuzluktan mahvoluyor,bildiğiniz ayağımda sallıyorum yoksa kesinlikle uykuya dalamıyor yavrucak.tek uzun uyuduğu zaman dışarı çıktığı zaman,parka bahçe vb gördü mü ya da restoran bebek arabası ve oto koltuğunda hiç uyuşmadığı kadar uzun uyuyor,nasıl oluyor anlamadım.

Benim ter basmalarım hala geçmedi,aşırı terliyorum gece 3 kere falan tshirt değiştiriyorum,uykum ise iyi e garip oldu,bebek uyusa bile gece uyuyup dinlenemez oldum.

Kızlar bu emzirme ödeneği hakkında bilginiz var mı? Devlet memuruyum. Ama e devletimde doğum raporum gözükmüyor bunun için ne yapmalıyım?
Tam bilmiyorum ama sanırım sisteme girmemiş olabilir hastane raporu. Bizdede aynı sorun oldu bu hafta

Kolay gelsin

Vala benim eşimin tek yol arkadaşı var o da annesi ve babası:) on çocuk yapsam ben yinede o la bı yol alamam gelmiş 35 yaşına hala annesinin ağzıyla konuşuyor
En sinir bozucu erkek tipidir bu, Allah sabır versin arkadaşım
6 ay mı 6 ay ne yapacaklar çok merak ettim. Benim oğlum eşi doğum yapmış olsa, yanıma 6 ay geleceğim dese çok kızardım
Doğum yapmış lohusa olarak, eşi motive etmekte var tabi görevlerimiz arasında
Ben de öyleyim inan ki, hiç bir şeye yetmiyorum. 2 gündür meme reddi yaşıyoruz bir de hiç derdim yokmuş gibi, ağlama krizleri, uykusuzluk cabası.
Yallah annenin evine diyeceğiz onu istiyorlar.
Kızlar bizim emme süremiz azaldı normal mi acaba bu eskiden 20 dakika fakan kalıyordu memede şimdi bazdn 10 dakika da bırakıtor memeyi
Benimki de çok az emiyor,hemen uyuyakalıyor. Tabi 2 gündür hiç meme emmek istemiyor da

Ben de ayniyim gunduz sikinti basmiyor aksam olunca sikinti basiyor.

Teşekkür ederim canım. Bizim doktorumuz kaka bulaşmış dedi. Bizim idrar tahlilimiz temiz çıkmıştı sadece kültürde üreme çıktı. Torbadan bulaşmış kaka dedi o yüzden bir tedavi uygulamadık canım. Inşallah sizinki de bir an önce geçer de sondaya gerek kalmaz. Çok geçmiş olsun

Benimki de çok az emiyor,hemen uyuyakalıyor. Tabi 2 gündür hiç meme emmek istemiyor da
Ben silikonla emzirebiliyorum 3 gündür aşırı zorlanıyor sütüm yetmediği için mama kullanıyoruz onu da içince geri çıkarmaya başladı ama bı yandanda açlık belirtisi gösterip ağlıyor uyku düzenimiz sıfır.. çözüm bulursanız haber edin

Cnm elleri aşağıda ve sıkı sıkı olmasından rahatsız olan bebekler için kelebek kundak var biz de bundan kullanıyoruz, bu saatten sonra kabul eder mi bebeğin bilmiyorum ama aklında olsun.
Ah canım nerdeeee benim kız hep böyle yatiyor battaniyeyle bile örttürmüyor ellerini

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-12-15-19-59-694_com.miui.gallery.webp
    24 KB · Görüntüleme: 80
Yallah annenin evine desek islerine gelir bence zaten annelerine hayranlar
Annelerin daha çok işine gelir bence
Atak döneminde olabilir mi acaba ? Bir anda bu kadar değişmeleri ilginç. Ben jep silikon uç ile emziriyorum onunla daha rahat ediyor. Mama takviyesi günde 3 ya da 4 veriyordum , dünden beri meme reddi var sadece gece yatarken vereceğim. Ne kadar çok emerse süt artıyor bir de ben çok su içtiğim zamanlarda sütüm artıyor bir de dinlenmek gerek ama o biraz imkansız şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…