Elleriyle hep ittirdi üstünü ortunce biz vazgeçtik sadece bacaklarını örtelim dedik onu da ayaklarıyla itiyor şimdi valla bir türlü gunduz derin uykuya dalamiyorBenim kız da asla ellerine müdahele ettirmedi doğduğu günden beri ellerini iki yana açarak yatıyor. Şimdi de ittirmeyi öğrendi istemediği bişey yapinca mesela emzik istemiyor emziği ağzına veriyorum eliyle elimi ittirip bağırıyor bu güncelleme yeni geldi
Eşimi sayarsak 4 çocuk ederAyyyyhh Allah yardım etsin benim yenidoğan bebeğim var pert olmuş durumdayım sizi düşünemiyorum. Gerçi bende de iki bebek var sayılır eşimide sayarsak bende tam uyutuyorum o gelip uyandırıyor sonra gidip kendi yatıyor ben sabahlıyorum
Ben damlattım ama aşırı yoğun kokuyor biraz korkutmuyor değilGünaydın kızlar, bu cold mix i bebeğin kıyafetine de damlatıyor musunuz
Seni çok iyi anlıyorum eşler çocuklardan daha beter zatenEşimi sayarsak 4 çocuk ederzira 2 cocuga bedel kendisi
Tam bilmiyorum ama sanırım sisteme girmemiş olabilir hastane raporu. Bizdede aynı sorun oldu bu haftaKızlar bu emzirme ödeneği hakkında bilginiz var mı? Devlet memuruyum. Ama e devletimde doğum raporum gözükmüyor bunun için ne yapmalıyım?
Kolay gelsinİki küçük cocukla gerçekten zor oluyor kızlaroğlanı uyutuyorum zar zor daha dakika geçmeden Kız bir çığlık atıyor yada kucuk addaaaaammmm diye gidip sarılıyor cocuga hooop gözler faltasi gibi açılıyor ağlamaya basliyor süreç sil bastan isliyor. Valla pilim bitti tek başımayım artık.
Valla beni kim motive edecekse bide ben gurbetteyil kimsem yok bildiğn kimsem yok konum komşum falanda yokMotive etmek derken? Dogum yapmis ve lohusa kadin kocasina mi destek olacakmis! Oyle mi yanlis mi anladim
En sinir bozucu erkek tipidir bu, Allah sabır versin arkadaşımVala benim eşimin tek yol arkadaşı var o da annesi ve babası:) on çocuk yapsam ben yinede o la bı yol alamam gelmiş 35 yaşına hala annesinin ağzıyla konuşuyor
6 ay mıHiç üzülme canım. Onları değiştiremeyiz. Eşim 3 çocukla beni yalnız bırakıp ailesinin yanına gitmeyi teklif etti. Bir iki gün değil 6 ay kadar. Ama ne yapsam da değişmez. Öyle kabul etmek gerekiyor.
Doğum yapmış lohusa olarak, eşi motive etmekte var tabi görevlerimiz arasındaÜzücü ama ya yapılmaması gerekir size yazık değil mi üç cocukla napcaksiniz üç gündür ben eşimle kavga ediyorum ben motive edemiyomusum annesigil edbiliyorlus sadece iki çocuğuyla da motive olamiyosan ne yapayım ben
Ben de öyleyim inan ki, hiç bir şeye yetmiyorum. 2 gündür meme reddi yaşıyoruz bir de hiç derdim yokmuş gibi, ağlama krizleri, uykusuzluk cabası.İki küçük cocukla gerçekten zor oluyor kızlaroğlanı uyutuyorum zar zor daha dakika geçmeden Kız bir çığlık atıyor yada kucuk addaaaaammmm diye gidip sarılıyor cocuga hooop gözler faltasi gibi açılıyor ağlamaya basliyor süreç sil bastan isliyor. Valla pilim bitti tek başımayım artık.
Yallah annenin evine diyeceğiz onu istiyorlar.Seni o kadar iyi anlıyorum ki birde bişey oldukça anneleri ile kiyasliyorlar annem olsa şoyle yapardı böyle yapardı diye.. anneyi sevmek kıymet vermek başka bunların bu aşırı anneci olması başka bı durum anlam veremiyorum
Benimki de çok az emiyor,hemen uyuyakalıyor. Tabi 2 gündür hiç meme emmek istemiyor daKızlar bizim emme süremiz azaldı normal mi acaba bu eskiden 20 dakika fakan kalıyordu memede şimdi bazdn 10 dakika da bırakıtor memeyi
Ben gündüz TV açıyorum canım kendim ses olsun diye.Kızlar bebeklerin tv sesi ile aynı ortamda bulunması zararlı mıdır
Ben de ayniyim gunduz sikinti basmiyor aksam olunca sikinti basiyor.Hep evde ve tek basinayim. Akşam olunca stres basıyor. Oğlum hemen uyusun bnde istedigini yapayım istiyorum ama mümkün değil tabi. İlk başlar eşim ne güzel oyaliyodu şimdi işten yorgun uykusuz gelip yatiyo geceyi de tek başına bekliyorum.
Teşekkür ederim canım. Bizim doktorumuz kaka bulaşmış dedi. Bizim idrar tahlilimiz temiz çıkmıştı sadece kültürde üreme çıktı. Torbadan bulaşmış kaka dedi o yüzden bir tedavi uygulamadık canım. Inşallah sizinki de bir an önce geçer de sondaya gerek kalmaz. Çok geçmiş olsunMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Benim bebeğimin de idrar kültüründe bakteri üredi ama bugün tekrar idrar kültürü verdik. Poşetle idrar alımında yanlış sonuç çok yüksek oluyormuş. Şimdi sonuç bekliyoruz ama doktorum yine bakteri görülürse emin olmak için sondayla idrar almamız gerek dedi
Sizin bebeğiniz nasıl oldu tedavi için nasıl ilerlediler?
Yallah annenin evine desek islerine gelir bence zaten annelerine hayranlarYallah annenin evine diyeceğiz onu istiyorlar.
Ben silikonla emzirebiliyorum 3 gündür aşırı zorlanıyor sütüm yetmediği için mama kullanıyoruz onu da içince geri çıkarmaya başladı ama bı yandanda açlık belirtisi gösterip ağlıyor uyku düzenimiz sıfır.. çözüm bulursanız haber edinBenimki de çok az emiyor,hemen uyuyakalıyor. Tabi 2 gündür hiç meme emmek istemiyor da
Ah canım nerdeeee benim kız hep böyle yatiyor battaniyeyle bile örttürmüyor elleriniCnm elleri aşağıda ve sıkı sıkı olmasından rahatsız olan bebekler için kelebek kundak var biz de bundan kullanıyoruz, bu saatten sonra kabul eder mi bebeğin bilmiyorum ama aklında olsun.
Annelerin daha çok işine gelir benceYallah annenin evine desek islerine gelir bence zaten annelerine hayranlar
Atak döneminde olabilir mi acaba ? Bir anda bu kadar değişmeleri ilginç. Ben jep silikon uç ile emziriyorum onunla daha rahat ediyor. Mama takviyesi günde 3 ya da 4 veriyordum , dünden beri meme reddi var sadece gece yatarken vereceğim. Ne kadar çok emerse süt artıyor bir de ben çok su içtiğim zamanlarda sütüm artıyor bir de dinlenmek gerek ama o biraz imkansız şuanBen silikonla emzirebiliyorum 3 gündür aşırı zorlanıyor sütüm yetmediği için mama kullanıyoruz onu da içince geri çıkarmaya başladı ama bı yandanda açlık belirtisi gösterip ağlıyor uyku düzenimiz sıfır.. çözüm bulursanız haber edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?