Aldığı kalorileri yakıyor spor yapıyor çocukKızlar benim minnoş emerken elini açıp kapatıyor sürekli neden acaba
Allah yardımcın olsun hayal bile edemiyorum çok zorİki küçük cocukla gerçekten zor oluyor kızlaroğlanı uyutuyorum zar zor daha dakika geçmeden Kız bir çığlık atıyor yada kucuk addaaaaammmm diye gidip sarılıyor cocuga hooop gözler faltasi gibi açılıyor ağlamaya basliyor süreç sil bastan isliyor. Valla pilim bitti tek başımayım artık.
Bizimki de 4.5 yaşında canım kreşe gidiyorBenim en azindan suan okul derdim yok yaslar boyle yakin dogurmam iyi oldu galiba
İnşllah canım bizde yarın kontrole gideceğiz tekrar sonuçlar için sarılık değerğmiz düştü 15 lerden 8 kere bakalım idrar ve kanda ne çıkacak inşşlh hayırlı haberler alırsınızHEYECANLIYIM Teşekkür ederim biraz rahatladım sayenizde. inşallah sondaya gerek duymadan idrarı alırız. Eğer gerek görülürse de yapacak bir şey yok artık
Size de çok geçmiş olsun bebişiniz şimdi iyidir inşallah
İlk 15 20 gün hastane dışında bir yere çıkmadık sonrasında yakın aile ev gezmesi iftar davetleri birkaç kere de AVM ye gittik dışarısı soğuk çıkarmıyorum henüz ama değişiklik bana da iyi geliyorKizlar siz de her zaman evde misiniz? Ben.hastane harici cikmiyorum cok sıkıldîm ozellikle aksam olunca sikinti basiyor. Suan hem.havalar soguk hem etraf hastalik dolu diye oglumu cikarmak istemiyorum bayrama kadar yani. Ama evde devamli yanlizim her gun ayni bunaliyor insan
Canım bende devlet memuruyum doğum parası dediğin 300 TL bir ödeme var o mu onun için bir işlem yaptın mı peki birde emzirme parası var galiba bilgin var mıBen de 2 martta doğum yaptim, nisan ayı bugün yatmış ama sanki hesabıma göre eksik yatmış
Brüt ücretin 3/2 si olarak hesaplandığında daha fazla oluyor. Son 3 ayın ortalaması mi alındı acaba ben de anlayamadım.
Ben analık maaşı yazdım ama doğum izni parasından bahsediyorum. Sgkli olunca doğum yapar yapmaz otomatik olarak sisteme düşüyor.
Benim direkt banka hesabıma yattı, e devletten kontrol edin, ptt ye gitmeden e devlet üzerinden banka hesabıma yatır kısmı aktiflestirebiliyorsunuz.
Valla benimki de öyle canım özellikle gazı olduğunda çok ıkınma sesi çıkarıyor yoksa da değişik seslerKızlar benim bebis uyurken cok ık mık diyor böyle her an uyancak gibi ama uyanmıyor ben de uyuyamıyorum her an kalkabilir diye aramızda böyle olan var mı
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlanırsınSelam kızlar uzun zaman oldu yazamadım. Bir taraftan bebeklerle uğraşıyorum bir taraftan hastalıklarla. Hamilelik sürecinde şekerden protein kaçağından enfeksiyondan sıkıntı çekmiştim, doğum sonrası da şeker devam ediyor mu diye gittiğim kontrolde alt ast değerlerimin yükseldiğini öğrendim. Safra kesesinde taşlar oluşmuş. Endoskopi yapıldı. Şimdi de safra kesesinin alınması gerekiyor ama ben istemiyorum. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. Bebeklerim prematüre olduğu için onları bazı kontrollere götürmem gerekiyor, hastalığımdan dolayı yapamadım. İnşallah bir sıkıntıları olmaz. Annenin hasta olması çok kötü bir durum, kendinize çok iyi bakın kızlar
Yok artık yaa insanlar da bir garip hadi eşin gitmek istedi diyelim hiç aklı selim insan yok mu ya oğlum senin burada ne işin var 3 çocukla eşinin yanında olman gerekmez mi diyecekHiç üzülme canım. Onları değiştiremeyiz. Eşim 3 çocukla beni yalnız bırakıp ailesinin yanına gitmeyi teklif etti. Bir iki gün değil 6 ay kadar. Ama ne yapsam da değişmez. Öyle kabul etmek gerekiyor.
Valla canım bende devler memuruyum almadım henüz nasıl yapıldığını da bilmiyorum eşim birkaç evrak vermiş kendi kurumuna ama yatan birşey yokKızlar devlet memuru olup da doğum parası akan oldu mu? Bana hiç bir para yatmadı. Depremden dolayı memurlara da ulaşamıyorum.
Canım 1 aylıktan sonra bizimde azaldı artık emme refleksleri çok iyi olduğu için bence hızlı doyuyorlarKızlar bizim emme süremiz azaldı normal mi acaba bu eskiden 20 dakika fakan kalıyordu memede şimdi bazdn 10 dakika da bırakıtor memeyi
Canım sese alışsın diye açıyorum benKızlar bebeklerin tv sesi ile aynı ortamda bulunması zararlı mıdır
Canım doyduğu için mama fazla geldiği için çıkarıyor olabilir ben doyduğunu o şekilde anlamıştım hep aranma vardı emzikle çözdüm sütümü sağdım doktora danıştım yeterli dedi gazdan da huzursuz olabilir eğer sağdığında yeterli süt gelirse bez takibi yap mamayı azaltarak gidebilirsinBen silikonla emzirebiliyorum 3 gündür aşırı zorlanıyor sütüm yetmediği için mama kullanıyoruz onu da içince geri çıkarmaya başladı ama bı yandanda açlık belirtisi gösterip ağlıyor uyku düzenimiz sıfır.. çözüm bulursanız haber edin
Yani bazi erkeklere Allah mantik versin duygu versin vicdan versin ...Valla beni kim motive edecekse bide ben gurbetteyil kimsem yok bildiğn kimsem yok konum komşum falanda yok
Bizim evde telefondan dahi ses acilmiyor canim. Kizim mentalup oynar onun sesi de kisik. Otomatikmen otizm, asperger nedeni net.Kızlar bebeklerin tv sesi ile aynı ortamda bulunması zararlı mıdır
Kuzum senle atnı günüz atak falab mı diye soruyorum. Bebişin uykuları nasıl yani bu max 15 dk uyuyor tekrar uyuruyoruz vs. Döngü olduBizimki de 4.5 yaşında canım kreşe gidiyor
İnşllah canım bizde yarın kontrole gideceğiz tekrar sonuçlar için sarılık değerğmiz düştü 15 lerden 8 kere bakalım idrar ve kanda ne çıkacak inşşlh hayırlı haberler alırsınız
İlk 15 20 gün hastane dışında bir yere çıkmadık sonrasında yakın aile ev gezmesi iftar davetleri birkaç kere de AVM ye gittik dışarısı soğuk çıkarmıyorum henüz ama değişiklik bana da iyi geliyor
Canım bende devlet memuruyum doğum parası dediğin 300 TL bir ödeme var o mu onun için bir işlem yaptın mı peki birde emzirme parası var galiba bilgin var mı
Valla benimki de öyle canım özellikle gazı olduğunda çok ıkınma sesi çıkarıyor yoksa da değişik sesleruyusa da uyusam diyorum sesler yüzğnden yine uyuyamıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlanırsınRabbim şifa versin inşallah
Yok artık yaa insanlar da bir garip hadi eşin gitmek istedi diyelim hiç aklı selim insan yok mu ya oğlum senin burada ne işin var 3 çocukla eşinin yanında olman gerekmez mi diyecek
Valla canım bende devler memuruyum almadım henüz nasıl yapıldığını da bilmiyorum eşim birkaç evrak vermiş kendi kurumuna ama yatan birşey yok
Canım 1 aylıktan sonra bizimde azaldı artık emme refleksleri çok iyi olduğu için bence hızlı doyuyorlar
Canım sese alışsın diye açıyorum ben
Canım doyduğu için mama fazla geldiği için çıkarıyor olabilir ben doyduğunu o şekilde anlamıştım hep aranma vardı emzikle çözdüm sütümü sağdım doktora danıştım yeterli dedi gazdan da huzursuz olabilir eğer sağdığında yeterli süt gelirse bez takibi yap mamayı azaltarak gidebilirsin
canım benim de kızımın birinde uzamış sarılık var. kan değerlerinde karaciğer enzimleri sınırda yüksek çıkmış , bir de sarılık değeri 11. tiroid hormonları normal. sizin kan idrar değerlerinde yüksek çıkan bi şeyler falan var mıydı?Canım benim ufaklık erkek bizde de uzamış sarılık var bizde bir sürü kan idrar verdik değer düşüyor zamanla emzirmeye devam çok geçmiş olsun. Kızım da sonda ile almışlardı daha 1 haftalıkken çok hızlı olmuştu korkma herşey onların sağlığı için inşallah güzel sonuçlar alırız
Valla canım bizde de durumlar aynı geceler pert geçiyor dün öğleden sonradan gece 2 ye kadar hiç uyumadı tam dalıyor geri uyanıyor tam uyutuyorum kucapında yatırıyorum uyanıyor gazı çıkıyor tamam diyorum yine yok en son 2 ydı saat sızdı yavrum artık onda bile ık mık diyerek uyudu sbah da qblası okula gidiyor 6.50 de kalkıyorum onu yolla ufaklıklw tekrar ilgilen derken saat 8.30 oluyor uyusa diye gözüne bakıyorum ama yok
Gece bunu araştırdım böyle bı dönemde olabilir dediginiz gibi. Doktor bana silikonu bırak gaz yapıyor dedi ama başka türlü ememiyor erken doğum yaptım memeyi tutamadı 40 günlük olduk bugün hala kavrayamiyor bende zorlamiyorum kendini ne zaman hazır hissederse o zaman tutsun diyorum. Bu arada silikon dizinde canınızı acitiyor mu silikona rağmen bazen yara gibi oluyor gogsumAtak döneminde olabilir mi acaba ? Bir anda bu kadar değişmeleri ilginç. Ben jep silikon uç ile emziriyorum onunla daha rahat ediyor. Mama takviyesi günde 3 ya da 4 veriyordum , dünden beri meme reddi var sadece gece yatarken vereceğim. Ne kadar çok emerse süt artıyor bir de ben çok su içtiğim zamanlarda sütüm artıyor bir de dinlenmek gerek ama o biraz imkansız şuan
Sütüm en fazla 50 ml çıkıyor hiç ustune çıkamadım 40 gun oldu doğum yapalı. Geri çıkardığı için bende doğduğunu düşünüyorum ama hem silikon hem biberon kullandığımız için emzik kullanmak istemiyorum. Hatta doktor ve hemşire silikon ve biberon onermiyoruz dedi ama aksi halde bebeğim aç kalır mecbur bu şekilde ilerliyorum. Bezini takip ediyorum normal şekilde ilerliyor sanırım sütüm cogalirsa mamayi azaltmak istiyorum ama bu gidişle nasıl çoğalacak bilemiyorumCanım doyduğu için mama fazla geldiği için çıkarıyor olabilir ben doyduğunu o şekilde anlamıştım hep aranma vardı emzikle çözdüm sütümü sağdım doktora danıştım yeterli dedi gazdan da huzursuz olabilir eğer sağdığında yeterli süt gelirse bez takibi yap mamayı azaltarak gidebilirsin
Zararlı mı bilmiyorum ama benimki arkada tv sesiyle çok güzel uyuyor en çok salonda uyutabiliyorum. Özellikle kısmetse olur açıksa acayip rahat uykuya dalıyor, yanında white noise falan işe yaramaz kalıyorKızlar bebeklerin tv sesi ile aynı ortamda bulunması zararlı mıdır
Bizim doktorumuz da aynı şeyi düşünüyor ama emin de olmak istiyor. Bakalım inşallah ikinci tahlilimiz temiz çıkar bugün verdikTeşekkür ederim canım. Bizim doktorumuz kaka bulaşmış dedi. Bizim idrar tahlilimiz temiz çıkmıştı sadece kültürde üreme çıktı. Torbadan bulaşmış kaka dedi o yüzden bir tedavi uygulamadık canım. Inşallah sizinki de bir an önce geçer de sondaya gerek kalmaz. Çok geçmiş olsun
Hayır ekrana bakmadığı sürece ama dikkatini dağıtıyor mu ses?.Kızlar bebeklerin tv sesi ile aynı ortamda bulunması zararlı mıdır
Güzel dilekleriniz için teşekkürlerİnşllah canım bizde yarın kontrole gideceğiz tekrar sonuçlar için sarılık değerğmiz düştü 15 lerden 8 kere bakalım idrar ve kanda ne çıkacak inşşlh hayırlı haberler alırsınız
Canım kültür sonucunuz ne zaman çıktı? Biz de 2 gün önce verdik idrar tetkiki çıkmış ama kültür yazmıyor. Nasıl görünüyor sonuçlarda direk idrar kültürü mü yazıyor?Teşekkür ederim canım. Bizim doktorumuz kaka bulaşmış dedi. Bizim idrar tahlilimiz temiz çıkmıştı sadece kültürde üreme çıktı. Torbadan bulaşmış kaka dedi o yüzden bir tedavi uygulamadık canım. Inşallah sizinki de bir an önce geçer de sondaya gerek kalmaz. Çok geçmiş olsun
Burun tikanikligi icin mi bu baya faydasi oluyor mu aklimda bulunsun. Burnu tikali olmasa da yapsam olur muYakasına tenine değmeyecek şekilde damlatabilirsin, odanin perdesine damlatabilirsin ,bebeğin yattığı yerin baş ucuna yastık koyup yastığa damlatabilirsin yada odada bir kaseye kaynar su koyup suya damlatabilirsin. Ben gece yatarken 1 kase kaynar su koyup içine damlatiyorum gece kalktığımda yeniliyorum. Kızda faydalanıyor. Gündüz bulunduğumuz odada ayni şekilde yapıyorum.
Öglen uykularini denk getiremiyor musun canim. Benim kucugu.uyuyunca buyuk oglumun da karnini doyurup birlikte biraz uyuyorum soyle 15 dk bile dalsam bana baya yetiyor.Sen de en azindan oglen ya da ogleden sonda biraz uyusan iyi gelirİki küçük cocukla gerçekten zor oluyor kızlaroğlanı uyutuyorum zar zor daha dakika geçmeden Kız bir çığlık atıyor yada kucuk addaaaaammmm diye gidip sarılıyor cocuga hooop gözler faltasi gibi açılıyor ağlamaya basliyor süreç sil bastan isliyor. Valla pilim bitti tek başımayım artık.
Bu esler ne yapiyor boyle de cocuktan beterler yazik benim gariban işine gidip geliyor bir sey yaptigi yok zararsizSeni çok iyi anlıyorum eşler çocuklardan daha beter zaten
Yaa canim bana her gaza uykusuzluga her.seye raziyim ama en zoru meme reddi. Allah yardimcin olsun. Gazdan sebep reddediyor. Neler.kullaniyorsun. kiraz cekirdegini isitip karnina ayakalarina koy. Belki iyi.gelirEn sinir bozucu erkek tipidir bu, Allah sabır versin arkadaşım
6 ay mı6 ay ne yapacaklar çok merak ettim. Benim oğlum eşi doğum yapmış olsa, yanıma 6 ay geleceğim dese çok kızardım
Doğum yapmış lohusa olarak, eşi motive etmekte var tabi görevlerimiz arasında
Ben de öyleyim inan ki, hiç bir şeye yetmiyorum. 2 gündür meme reddi yaşıyoruz bir de hiç derdim yokmuş gibi, ağlama krizleri, uykusuzluk cabası.
Yallah annenin evine diyeceğiz onu istiyorlar.
Benimki de çok az emiyor,hemen uyuyakalıyor. Tabi 2 gündür hiç meme emmek istemiyor da
Guclendikleri icin daha.hizli emmeye basliyorlar ondan kisaliyor suresiKızlar bizim emme süremiz azaldı normal mi acaba bu eskiden 20 dakika fakan kalıyordu memede şimdi bazdn 10 dakika da bırakıtor memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?