2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allah yardımcın olsun hayal bile edemiyorum çok zor

Benim en azindan suan okul derdim yok yaslar boyle yakin dogurmam iyi oldu galiba
Bizimki de 4.5 yaşında canım kreşe gidiyor
İnşllah canım bizde yarın kontrole gideceğiz tekrar sonuçlar için sarılık değerğmiz düştü 15 lerden 8 kere bakalım idrar ve kanda ne çıkacak inşşlh hayırlı haberler alırsınız
İlk 15 20 gün hastane dışında bir yere çıkmadık sonrasında yakın aile ev gezmesi iftar davetleri birkaç kere de AVM ye gittik dışarısı soğuk çıkarmıyorum henüz ama değişiklik bana da iyi geliyor
Canım bende devlet memuruyum doğum parası dediğin 300 TL bir ödeme var o mu onun için bir işlem yaptın mı peki birde emzirme parası var galiba bilgin var mı
Kızlar benim bebis uyurken cok ık mık diyor böyle her an uyancak gibi ama uyanmıyor ben de uyuyamıyorum her an kalkabilir diye aramızda böyle olan var mı
Valla benimki de öyle canım özellikle gazı olduğunda çok ıkınma sesi çıkarıyor yoksa da değişik sesler uyusa da uyusam diyorum sesler yüzğnden yine uyuyamıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlanırsın Rabbim şifa versin inşallah
Yok artık yaa insanlar da bir garip hadi eşin gitmek istedi diyelim hiç aklı selim insan yok mu ya oğlum senin burada ne işin var 3 çocukla eşinin yanında olman gerekmez mi diyecek
Kızlar devlet memuru olup da doğum parası akan oldu mu? Bana hiç bir para yatmadı. Depremden dolayı memurlara da ulaşamıyorum.
Valla canım bende devler memuruyum almadım henüz nasıl yapıldığını da bilmiyorum eşim birkaç evrak vermiş kendi kurumuna ama yatan birşey yok
Kızlar bizim emme süremiz azaldı normal mi acaba bu eskiden 20 dakika fakan kalıyordu memede şimdi bazdn 10 dakika da bırakıtor memeyi
Canım 1 aylıktan sonra bizimde azaldı artık emme refleksleri çok iyi olduğu için bence hızlı doyuyorlar
Kızlar bebeklerin tv sesi ile aynı ortamda bulunması zararlı mıdır
Canım sese alışsın diye açıyorum ben
Canım doyduğu için mama fazla geldiği için çıkarıyor olabilir ben doyduğunu o şekilde anlamıştım hep aranma vardı emzikle çözdüm sütümü sağdım doktora danıştım yeterli dedi gazdan da huzursuz olabilir eğer sağdığında yeterli süt gelirse bez takibi yap mamayı azaltarak gidebilirsin

Bizim evde telefondan dahi ses acilmiyor canim. Kizim mentalup oynar onun sesi de kisik. Otomatikmen otizm, asperger nedeni net.

Kendiniz mutlaka konusun ama. Evde tekseniz konusmazsaniz bu defa beyin gelisimini olumsuz etkiler. Haliyle gec konusur vs gelisimini etkiler...

Kuzum senle atnı günüz atak falab mı diye soruyorum. Bebişin uykuları nasıl yani bu max 15 dk uyuyor tekrar uyuruyoruz vs. Döngü oldu

k
canım benim de kızımın birinde uzamış sarılık var. kan değerlerinde karaciğer enzimleri sınırda yüksek çıkmış , bir de sarılık değeri 11. tiroid hormonları normal. sizin kan idrar değerlerinde yüksek çıkan bi şeyler falan var mıydı?

Gece bunu araştırdım böyle bı dönemde olabilir dediginiz gibi. Doktor bana silikonu bırak gaz yapıyor dedi ama başka türlü ememiyor erken doğum yaptım memeyi tutamadı 40 günlük olduk bugün hala kavrayamiyor bende zorlamiyorum kendini ne zaman hazır hissederse o zaman tutsun diyorum. Bu arada silikon dizinde canınızı acitiyor mu silikona rağmen bazen yara gibi oluyor gogsum ayrıca sütüm çok az hiç dinlenemiyorum çoğu zaman kucağımda birakamiyorum bile sütüm biter diye korkuyorum

Sütüm en fazla 50 ml çıkıyor hiç ustune çıkamadım 40 gun oldu doğum yapalı. Geri çıkardığı için bende doğduğunu düşünüyorum ama hem silikon hem biberon kullandığımız için emzik kullanmak istemiyorum. Hatta doktor ve hemşire silikon ve biberon onermiyoruz dedi ama aksi halde bebeğim aç kalır mecbur bu şekilde ilerliyorum. Bezini takip ediyorum normal şekilde ilerliyor sanırım sütüm cogalirsa mamayi azaltmak istiyorum ama bu gidişle nasıl çoğalacak bilemiyorum

Zararlı mı bilmiyorum ama benimki arkada tv sesiyle çok güzel uyuyor en çok salonda uyutabiliyorum. Özellikle kısmetse olur açıksa acayip rahat uykuya dalıyor, yanında white noise falan işe yaramaz kalıyor Hamileliğimde stres atmak için çok izlemiştim sesler mi tanıdık acaba? Yada bu bomboş şeye maruz kalacağıma uyurum daha iyi mi diyor bilemedim

Bizim doktorumuz da aynı şeyi düşünüyor ama emin de olmak istiyor. Bakalım inşallah ikinci tahlilimiz temiz çıkar bugün verdik

İnşllah canım bizde yarın kontrole gideceğiz tekrar sonuçlar için sarılık değerğmiz düştü 15 lerden 8 kere bakalım idrar ve kanda ne çıkacak inşşlh hayırlı haberler alırsınız
Güzel dilekleriniz için teşekkürler İnşallah bebişinizin her tahlili temiz çıkar size de bize de tüm bebekler için hayırlı haberler gelsin

Bu arada telefondan çoklu alıntı yapamadım flood yapar gibi arka arkaya mesaj yazdım kusura bakmayın :/

Canım kültür sonucunuz ne zaman çıktı? Biz de 2 gün önce verdik idrar tetkiki çıkmış ama kültür yazmıyor. Nasıl görünüyor sonuçlarda direk idrar kültürü mü yazıyor?

Burun tikanikligi icin mi bu baya faydasi oluyor mu aklimda bulunsun. Burnu tikali olmasa da yapsam olur mu

Öglen uykularini denk getiremiyor musun canim. Benim kucugu.uyuyunca buyuk oglumun da karnini doyurup birlikte biraz uyuyorum soyle 15 dk bile dalsam bana baya yetiyor.Sen de en azindan oglen ya da ogleden sonda biraz uyusan iyi gelir

Yaa canim bana her gaza uykusuzluga her.seye raziyim ama en zoru meme reddi. Allah yardimcin olsun. Gazdan sebep reddediyor. Neler.kullaniyorsun. kiraz cekirdegini isitip karnina ayakalarina koy. Belki iyi.gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…