2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla benim ki doğum yaptığım hafta bana trip atmıştı gözün beni görmüyor diye ordan hesap et
Bebegi kiskanmis olmasin6 yillik evliyim bir gun olsun esimden bir trip gormedim erkek tripi de komik oluyordur

Kızlar bebislerinizin kolları ve bacaklarinda mermer görüntüsü var mı ıkınınca falan daha da belirginleşiyor morumsu pembemsi
Evet elleri üşüdüğünde ya da ağlarken çok sıkıyor yumruk yapıyor o zaman damarları görünüyor elinde öyle bir görüntü oluyor eger dediginizi dogru anladiysam, bacaklarında farketmedim ama ellerinde oluyor

Canım sen hangi ildesin?
Hiç mi yakının yok etrafında? Bu kadar yalnız olmana çok üzüldüm Bize yakınsan kahve içmeye gel ya da beraber gidelim. Araba da var bende

Oluyor canım yüzünde bile oluyor katıla katıla ağladığında
Kuzum üşüyünce olduğunu söyledi doktor giydirince geçer dedi. Biz ateşi çııkıyor sanmıştık öyle olunca
Böyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldum

Eklentiler

• images (1) (6).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 52
Ben otizmin doğuştan gelen bir hastalık olduğunu biliyorum. Eğer böyle bir durum varsa ancak çok fazla uyarana maruz kalmak ses, ışık gibi bence durumu tetikler. Her şeyin fazlası zarar

Bebegi kiskanmis olmasin6 yillik evliyim bir gun olsun esimden bir trip gormedim erkek tripi de komik oluyordur
Ay çok şanslısınız biz evleneli 1 yıl olacak yaşamam gereken tüm sendromları eşim yasadi bana bişey bırakmadı

Böyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldum
Böyle olabiliyor bide derileri şuan ince olduğu için daha belirgin duruyor damarları vs.

Aynı dert bendede var bebegimi uykudan kaldırıp acikmistir bu diyor bebeğim basliyor ağlamaya o ağlarken kucağıma geri verip sen bunu doyur uyut o uyuyunca sende uyursun dinlenirsin diyip evden gidiyor.. sonra ben pert oluyorum uyumak yemek yemek yok.. sütüm az geliyor diye üzerine eleştiri alıp kıyaslamaya maruz kalıyorum

Allah yardimcin olsun aynı süreçten bende geçiyorum seni çok iyi anlıyorum. Ama benim annem uzak kaynanam yakın sıfır destek.. boşver herkes ektiğini biçer böyle düşün ..

Duygularıma tercuman olmuşsun. Ben yorgunlugun üzerine hastalandim doğum yapalı iki hafta olmuştu baygınlık geçirdim beni sakinleştireceklerine başkalarını örnek gösteriyorlardı tepemde dikilip.. Allah merhametli insanlara denk getirsin

Ayyy olur mu öyle şey canım sen robotsun senin dinlenmeye uyumaya hakkın yok bazen insan olduğumuzu unutuyorlar cidden ..şu güzel dönemleri bile stresle geçirmemize neden oluyorlar şaka gibiler.

esim yogun calisiyyor diye diger odada uyuyor yani gece hic uyanmiyor desem
Kızlar bizim emme süremiz azaldı normal mi acaba bu eskiden 20 dakika fakan kalıyordu memede şimdi bazdn 10 dakika da bırakıtor memeyi
Normal canım çene kuvvetlendiği için az zamanda çok süt alıyorlar.
Allah yardımcın olsun hayal bile edemiyorum çok zor
Valla zor
Burun tikanikligi icin mi bu baya faydasi oluyor mu aklimda bulunsun. Burnu tikali olmasa da yapsam olur mu
Burnu tıkalı değilse gerek yok canim. Ben sıcak su içine koyuyorum ailecek faydalanıyoruz. Kızımda alerjik rinit var yani burun içi ödemli ona da iyi geliyor. 2 sinin yakasına damlatmaktansa tek kasede tüm ailecek
Öglen uykularini denk getiremiyor musun canim. Benim kucugu.uyuyunca buyuk oglumun da karnini doyurup birlikte biraz uyuyorum soyle 15 dk bile dalsam bana baya yetiyor.Sen de en azindan oglen ya da ogleden sonda biraz uyusan iyi gelir
Bazen oluyor bazen olmuyor canim. Öğle uykusu mi oda ne??? Öyle bir şey mi var. O sürede akşam yemeği ve çamaşır bulaşık oda toplama yapıyorum.
Kızlar bebislerinizin kolları ve bacaklarinda mermer görüntüsü var mı ıkınınca falan daha da belirginleşiyor morumsu pembemsi
Normal canim.
Kızlar buzluktan çıkardığınız sütleri nasıl ısıtıyorsunuz sıcak suyun içinde mi
Sıcak suyun içinde cozduruyorsun canim
Normal kuzum. Benim oglanda çok oluyor hatta internettw kalp problemi yazıyor bu durum için
Gecen cocuk kardiyolojisine götürdüm EKG ve kalp ultraosnu çekildi(gebelik şekerim var diye) doktora sordum Normal ağlarken yeterli kan pompalanmadigi için oluyor büyüdükçe geçecek endişe etme dedi. Hatta kucağıma aldığımda tek kolumla tutarken bacaklarında oluyor. Gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…