Benim.oglumda boyle.uyuyor vucudu kundakliyorum kollar acikta sevmiyor kapanmasini. Benim de kapatasim yok ruhum daraliyorAh canım nerdeeee benim kız hep böyle yatiyor battaniyeyle bile örttürmüyor ellerini
Valla benim ki doğum yaptığım hafta bana trip atmıştı gözün beni görmüyor diye ordan hesap etBu esler ne yapiyor boyle de cocuktan beterler yazik benim gariban işine gidip geliyor bir sey yaptigi yok zararsiz
Bebegi kiskanmis olmasinValla benim ki doğum yaptığım hafta bana trip atmıştı gözün beni görmüyor diye ordan hesap et
Evet elleri üşüdüğünde ya da ağlarken çok sıkıyor yumruk yapıyor o zaman damarları görünüyor elinde öyle bir görüntü oluyor eger dediginizi dogru anladiysam, bacaklarında farketmedim ama ellerinde oluyorKızlar bebislerinizin kolları ve bacaklarinda mermer görüntüsü var mı ıkınınca falan daha da belirginleşiyor morumsu pembemsi
Oluyor canım yüzünde bile oluyor katıla katıla ağladığındaKızlar bebislerinizin kolları ve bacaklarinda mermer görüntüsü var mı ıkınınca falan daha da belirginleşiyor morumsu pembemsi
Kuzum üşüyünce olduğunu söyledi doktor giydirince geçer dedi. Biz ateşi çııkıyor sanmıştık öyle oluncaKızlar bebislerinizin kolları ve bacaklarinda mermer görüntüsü var mı ıkınınca falan daha da belirginleşiyor morumsu pembemsi
Canım sen hangi ildesin?Hep evde ve tek basinayim. Akşam olunca stres basıyor. Oğlum hemen uyusun bnde istedigini yapayım istiyorum ama mümkün değil tabi. İlk başlar eşim ne güzel oyaliyodu şimdi işten yorgun uykusuz gelip yatiyo geceyi de tek başına bekliyorum.
Yok dağıtmıyor ama merak ettim sizlerde durum nasıl diye.Hayır ekrana bakmadığı sürece ama dikkatini dağıtıyor mu ses?.
Evet elleri üşüdüğünde ya da ağlarken çok sıkıyor yumruk yapıyor o zaman damarları görünüyor elinde öyle bir görüntü oluyor eger dediginizi dogru anladiysam, bacaklarında farketmedim ama ellerinde oluyor
Oluyor canım yüzünde bile oluyor katıla katıla ağladığında
Böyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldumKuzum üşüyünce olduğunu söyledi doktor giydirince geçer dedi. Biz ateşi çııkıyor sanmıştık öyle olunca
Ben otizmin doğuştan gelen bir hastalık olduğunu biliyorum. Eğer böyle bir durum varsa ancak çok fazla uyarana maruz kalmak ses, ışık gibi bence durumu tetikler. Her şeyin fazlası zararBizim evde telefondan dahi ses acilmiyor canim. Kizim mentalup oynar onun sesi de kisik. Otomatikmen otizm, asperger nedeni net.
Kendiniz mutlaka konusun ama. Evde tekseniz konusmazsaniz bu defa beyin gelisimini olumsuz etkiler. Haliyle gec konusur vs gelisimini etkiler...
Ay çok şanslısınız biz evleneli 1 yıl olacak yaşamam gereken tüm sendromları eşim yasadi bana bişey bırakmadıBebegi kiskanmis olmasin6 yillik evliyim bir gun olsun esimden bir trip gormedim erkek tripi de komik oluyordur
Evet o şekilde yapılıyor diye biliyorumKızlar buzluktan çıkardığınız sütleri nasıl ısıtıyorsunuz sıcak suyun içinde mi
Böyle olabiliyor bide derileri şuan ince olduğu için daha belirgin duruyor damarları vs.Böyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldum
Ben de.yok canim boyle bir sey. Damarlari mi cok belirgin acabaBöyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldum
Aynı şehirdeyiz ben sabihanın orda oturuyorum o da ümraniye yol uzun cok uzaksın nasıl gidip gelicem vs vs diyor ablamda aynı sekilde ama gerçekten insan destek arıyor o kadar dibe düştüm dedim kalkıp biri de gelmedi o beni cok
Aynı dert bendede var bebegimi uykudan kaldırıp acikmistir bu diyor bebeğim basliyor ağlamaya o ağlarken kucağıma geri verip sen bunu doyur uyut o uyuyunca sende uyursun dinlenirsin diyip evden gidiyor.. sonra ben pert oluyorum uyumak yemek yemek yok.. sütüm az geliyor diye üzerine eleştiri alıp kıyaslamaya maruz kalıyorumbizimki pışpışlıyorum diye uyuyan çocukları uyandırıp kucaklıyor sonra iyice yaygara kopunca “ aç mısın seeeğğğğnn, abuuu pirenseslerim beniimmmm “ diye bağırıp iyice uykularını açıyor. ve konu benim memelerimde bitiyor. sonra ben dinlenip süt üretemeden akşamı ediyorum. en son yine “ aç bu çocuk meme arıyor “ oluyor.
nasıl delirmeyeyim ?
Allah yardimcin olsun aynı süreçten bende geçiyorum seni çok iyi anlıyorum. Ama benim annem uzak kaynanam yakın sıfır destek.. boşver herkes ektiğini biçer böyle düşün ..Aynı şehirdeyiz ben sabihanın orda oturuyorum o da ümraniye yol uzun cok uzaksın nasıl gidip gelicem vs vs diyor ablamda aynı sekilde ama gerçekten insan destek arıyor o kadar dibe düştüm dedim kalkıp biri de gelmedi o beni cok acıttı
Duygularıma tercuman olmuşsun. Ben yorgunlugun üzerine hastalandim doğum yapalı iki hafta olmuştu baygınlık geçirdim beni sakinleştireceklerine başkalarını örnek gösteriyorlardı tepemde dikilip.. Allah merhametli insanlara denk getirsinCanım bunlar güçlü kadın olmanın cilveleribir gün bile derdimizi anlatmamışız, koşun gelin dememişiz, kendi yağımızla kavrulmuşuz onlar da bunu bildikleri için nasıl olsa halleder kafasındalar. Kendi 18 yaşındaki doğumlarını örnek verip senin 38 yaşında olmanın desteğe ihtiyaç duymaman gerektiğini zannediyorlar galiba. Sitem etsen onda bile sen suçlu olabilirsin gibi bir durum.
Yine de gerçekten rahat geçirdik şu dönemi çok şükür, en azından evde biri var stresi olmadı. İşin garibi benim kayınvalidem de yok, eşimin ailesinden de sıfır yardım yani. Allah yardım etsin tabi gerisi önemli değil
Ayyy olur mu öyle şey canım sen robotsun senin dinlenmeye uyumaya hakkın yok bazen insan olduğumuzu unutuyorlar cidden ..şu güzel dönemleri bile stresle geçirmemize neden oluyorlar şaka gibiler.Bir de üstüne telefon neden sessizde bırakıyormusum diye trip yedim resmen abim gelmis ben acmayınca dönmüs neden acmamısım neden sesizdeymis diye sitem ettiler kimse de demiyor ki bu kız bulduğu en ufak zamanda hemen uyumak ister mi ya da isini görmek ister mi yok yani yok herkes hep bana hep bana
esim yogun calisiyyor diye diger odada uyuyor yani gece hic uyanmiyor desemAyyyyhh Allah yardım etsin benim yenidoğan bebeğim var pert olmuş durumdayım sizi düşünemiyorum. Gerçi bende de iki bebek var sayılır eşimide sayarsak bende tam uyutuyorum o gelip uyandırıyor sonra gidip kendi yatıyor ben sabahlıyorum
Normal canım çene kuvvetlendiği için az zamanda çok süt alıyorlar.Kızlar bizim emme süremiz azaldı normal mi acaba bu eskiden 20 dakika fakan kalıyordu memede şimdi bazdn 10 dakika da bırakıtor memeyi
Valla zorAllah yardımcın olsun hayal bile edemiyorum çok zor
Burnu tıkalı değilse gerek yok canim. Ben sıcak su içine koyuyorum ailecek faydalanıyoruz. Kızımda alerjik rinit var yani burun içi ödemli ona da iyi geliyor. 2 sinin yakasına damlatmaktansa tek kasede tüm ailecekBurun tikanikligi icin mi bu baya faydasi oluyor mu aklimda bulunsun. Burnu tikali olmasa da yapsam olur mu
Bazen oluyor bazen olmuyor canim. Öğle uykusu mi oda ne??? Öyle bir şey mi var. O sürede akşam yemeği ve çamaşır bulaşık oda toplama yapıyorum.Öglen uykularini denk getiremiyor musun canim. Benim kucugu.uyuyunca buyuk oglumun da karnini doyurup birlikte biraz uyuyorum soyle 15 dk bile dalsam bana baya yetiyor.Sen de en azindan oglen ya da ogleden sonda biraz uyusan iyi gelir
Normal canim.Kızlar bebislerinizin kolları ve bacaklarinda mermer görüntüsü var mı ıkınınca falan daha da belirginleşiyor morumsu pembemsi
Sıcak suyun içinde cozduruyorsun canimKızlar buzluktan çıkardığınız sütleri nasıl ısıtıyorsunuz sıcak suyun içinde mi
Normal kuzum. Benim oglanda çok oluyor hatta internettw kalp problemi yazıyor bu durum içinBöyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?