2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
esim yogun calisiyyor diye diger odada uyuyor yani gece hic uyanmiyor desem
Bizde doğumdan beri öyleyiz desem hahahaah hatta eşim bir ay daha böyle devam etmeyi planlıyor uykusuz kalmaması lazımmış o zamana kadar bebeğimizin uyku düzenide otururmus

Ben de.yok canim boyle bir sey. Damarlari mi cok belirgin acaba
Yenidoğan bebeklerde oluyormus canım böyle yazıyor
Bu kapiller malformasyon doğumsal gözlenen, ağımsı görünümde, yer yer atrofiler gözlenen, mavi-mor tenkte, deride damarsal network şeklinde bir klinik göstermektedir. Bu görünüm ağlama, bedensel aktivite ve vücut ısı değişiminde daha belirgin hale gelmektedir.
Bizim normalde de var ama ağlayınca altini soyunca falan daha belirgin oluyor canım. Götürmekle iyi yapmışsın ben de götürücem bi ara kardiyolojiye

Bizde doğumdan beri öyleyiz desem hahahaah hatta eşim bir ay daha böyle devam etmeyi planlıyor uykusuz kalmaması lazımmış o zamana kadar bebeğimizin uyku düzenide otururmus
Eşim tüm gün arac kullanıyor. Kullanmasa gözünün yaşına bakmam uyandirrm da, arac kullanıyor olması beni durduran tek sey
Bizim normalde de var ama ağlayınca altini soyunca falan daha belirgin oluyor canım. Götürmekle iyi yapmışsın ben de götürücem bi ara kardiyolojiye
özellikle bu durm için götürmedim canim. Kızımda gebelik şekerim var diye doktor bir sürü ultrason istemişti. Şimdi oglan içinde ben doktora söyledim kızımda yaptırdığım tüm testleri yaptırmak istiyorum diye. Götürdüğümde doktorla baya konuştuk . Hatta ultrasna almadan soruyorlar dudak kenarlarında morluk var mı diye ben o zaman dedim bacaklarında kollarında normalde ara ara oluyor ağladığında veya tek kolla taşıdigimda daha fazla morariyor daha belirgin oluyor dedim Normal dedi. Yenidoganda çok görülür dedi. Ama dudak kenarları morariyorsa o önemli dedi

Bugün kizla oğlanı uyuttum yatakta, aralarına yastık koydum diğer odaya gittim toplamak için, odaya bir döndüm, Kız uyanmış aradaki yastığı kaldırmış kardeşinin elini tutmuş öyle uyumuş

Eklentiler

• Screenshot_20230412_193349_Gallery.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 83
Amin inşallah. Sancıların nasıl geçti, safra keseni mi aldırdın canım?

Silikon kullanırken çok rahatım ben, hiç ağrı sızı olmuyor. İnan ben de dinlenmd sıfır. Gece toplasan bölünmeden 2 saat uykum yoktur. Bir de büyük oğlum var, okulu,dersi, sınavı derken sürekli koşturmaca var

Yaa canim bana her gaza uykusuzluga her.seye raziyim ama en zoru meme reddi. Allah yardimcin olsun. Gazdan sebep reddediyor. Neler.kullaniyorsun. kiraz cekirdegini isitip karnina ayakalarina koy. Belki iyi.gelir
Aldım onu da . Bana mısın demiyor ki , yani anlamıyorum öğlen 11 den beri uyumuyor , sürekli mıkır mıkır

Eşim tüm gün arac kullanıyor. Kullanmasa gözünün yaşına bakmam uyandirrm da, arac kullanıyor olması beni durduran tek sey
Benim kocisiminde işi sıkıntılı o yüzden bişey diyemiyorum ama haksızlık yinede bu dünyaya çile çekmeye mı geldik nedir

Yaaaaa bal mı bunlar şu ponçik ellere bakkkk

Amin inşallah. Sancıların nasıl geçti, safra keseni mi aldırdın canım?

Sancılarım o dönem azaldı, karaciğer enzimlerimin normale dönmesi o zaman tek düşüncemizdi. O dönem bende ciddi kaygı bozukluğu oldu; sancılanma yaşadığım için hep bana bir şey olacak çocuklar kalacak vs kaygı üst seviyedeydi. Daha sonra yine ağrılarım oldu ama asla o zamanki kadar yoğun olmadı. Ben de bir daha gitmedim açıkçası. Bulantılı gebelik yaşayanlarda oluyor diye biliyorum yani bana öyle demişlerdi

Canım kültür sonucunuz ne zaman çıktı? Biz de 2 gün önce verdik idrar tetkiki çıkmış ama kültür yazmıyor. Nasıl görünüyor sonuçlarda direk idrar kültürü mü yazıyor?
Biz pazartesi verdik çarşamba günü öğleden sonra çıktı canım sonuçlar. Böyle görünüyor. Bakteri üredi yazarsa gel hemen demişti doktor bana.

İyi yapmışsın canım çok şükür morluk falan yok Allah korusun
Evet canım aynı böyle. Normal bir şey sanırım çoğumuzda olduğuna göre. Daha derileri çok tazecik incecik
Evet ama üsütünce oluyor genelde
Benim kız genelde gazdan ıkındığı için sanırım altını falan her açtığımda bu şekilde sorun olacak bir şey değilmiş ama yine de sorucam dr una gidince

Eklentiler

• IMG_20230412_210607.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230412_210614.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…