Bizde doğumdan beri öyleyiz desem hahahaahesim yogun calisiyyor diye diger odada uyuyor yani gece hic uyanmiyor desem
Yenidoğan bebeklerde oluyormus canım böyle yazıyorBen de.yok canim boyle bir sey. Damarlari mi cok belirgin acaba
Bizim normalde de var ama ağlayınca altini soyunca falan daha belirgin oluyor canım. Götürmekle iyi yapmışsın ben de götürücem bi ara kardiyolojiyeNormal kuzum. Benim oglanda çok oluyor hatta internettw kalp problemi yazıyor bu durum için
Gecen cocuk kardiyolojisine götürdümEKG ve kalp ultraosnu çekildi(gebelik şekerim var diye) doktora sordum Normal ağlarken yeterli kan pompalanmadigi için oluyor büyüdükçe geçecek endişe etme dedi. Hatta kucağıma aldığımda tek kolumla tutarken bacaklarında oluyor. Gayet normal.
Eşim tüm gün arac kullanıyor. Kullanmasa gözünün yaşına bakmam uyandirrm da, arac kullanıyor olması beni durduran tek seyBizde doğumdan beri öyleyiz desem hahahaahhatta eşim bir ay daha böyle devam etmeyi planlıyor uykusuz kalmaması lazımmış o zamana kadar bebeğimizin uyku düzenide otururmus
özellikle bu durm için götürmedim canim. Kızımda gebelik şekerim var diye doktor bir sürü ultrason istemişti. Şimdi oglan içinde ben doktora söyledim kızımda yaptırdığım tüm testleri yaptırmak istiyorum diye. Götürdüğümde doktorla baya konuştuk . Hatta ultrasna almadan soruyorlar dudak kenarlarında morluk var mı diye ben o zaman dedim bacaklarında kollarında normalde ara ara oluyor ağladığında veya tek kolla taşıdigimda daha fazla morariyor daha belirgin oluyor dedim Normal dedi. Yenidoganda çok görülür dedi. Ama dudak kenarları morariyorsa o önemli dediBizim normalde de var ama ağlayınca altini soyunca falan daha belirgin oluyor canım. Götürmekle iyi yapmışsın ben de götürücem bi ara kardiyolojiye
Evet canım aynı böyle. Normal bir şey sanırım çoğumuzda olduğuna göre. Daha derileri çok tazecik incecikBöyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldum
Kuzum aynı böyle öyleydiBöyle kızlar ağlarken belirginleşiyor sonra geçiyor. Ay şu hemanjiom olayından sonra iyice pimpirik oldum
Amin inşallah. Sancıların nasıl geçti, safra keseni mi aldırdın canım?Çok geçmiş olsun, bende de 2. Doğum sonrası olmuştu. Korkunç bir sancısı vardı. O zaman bebeğim 35 günlüktü. Allahım 2 yaşına kadar ben bakayım emzireyim de sonra bana ne olacaksa olsun diyordumşimdi 9 yaşına girdi hamdolsun. Rabbimiz öyle sıkıntıları geride bıraktırıyor ki..hamdolsun. Allah acil şifalar versin
Silikon kullanırken çok rahatım ben, hiç ağrı sızı olmuyor. İnan ben de dinlenmd sıfır. Gece toplasan bölünmeden 2 saat uykum yoktur. Bir de büyük oğlum var, okulu,dersi, sınavı derken sürekli koşturmaca varGece bunu araştırdım böyle bı dönemde olabilir dediginiz gibi. Doktor bana silikonu bırak gaz yapıyor dedi ama başka türlü ememiyor erken doğum yaptım memeyi tutamadı 40 günlük olduk bugün hala kavrayamiyor bende zorlamiyorum kendini ne zaman hazır hissederse o zaman tutsun diyorum. Bu arada silikon dizinde canınızı acitiyor mu silikona rağmen bazen yara gibi oluyor gogsumayrıca sütüm çok az hiç dinlenemiyorum çoğu zaman kucağımda birakamiyorum bile sütüm biter diye korkuyorum
Aldım onu da . Bana mısın demiyor ki , yani anlamıyorum öğlen 11 den beri uyumuyor , sürekli mıkır mıkırYaa canim bana her gaza uykusuzluga her.seye raziyim ama en zoru meme reddi. Allah yardimcin olsun. Gazdan sebep reddediyor. Neler.kullaniyorsun. kiraz cekirdegini isitip karnina ayakalarina koy. Belki iyi.gelir
Evet ama üsütünce oluyor geneldeKızlar bebislerinizin kolları ve bacaklarinda mermer görüntüsü var mı ıkınınca falan daha da belirginleşiyor morumsu pembemsi
Benim kocisiminde işi sıkıntılı o yüzden bişey diyemiyorum ama haksızlık yinede bu dünyaya çile çekmeye mı geldik nedirEşim tüm gün arac kullanıyor. Kullanmasa gözünün yaşına bakmam uyandirrm da, arac kullanıyor olması beni durduran tek sey
Yaaaaa bal mı bunlarBugün kizla oğlanı uyuttum yatakta, aralarına yastık koydum diğer odaya gittim toplamak için, odaya bir döndüm, Kız uyanmış aradaki yastığı kaldırmış kardeşinin elini tutmuş öyle uyumuş
Amin inşallah. Sancıların nasıl geçti, safra keseni mi aldırdın canım?
Tüm evlatlar balYaaaaa bal mı bunlarşu ponçik ellere bakkkk
Valla bende bir iki kere öyle çıkardım canım kocaman çıktı@pcfl çengelli iğnenin arkasını sokup çekerek mi temizliyorsun oğlunun burnunu canım ? Ekinin de burnunda gördüm ama alamiyorum deneyim ben de eğer çıkarıyorsa güzel
Biz pazartesi verdik çarşamba günü öğleden sonra çıktı canım sonuçlar. Böyle görünüyor. Bakteri üredi yazarsa gel hemen demişti doktor bana.Canım kültür sonucunuz ne zaman çıktı? Biz de 2 gün önce verdik idrar tetkiki çıkmış ama kültür yazmıyor. Nasıl görünüyor sonuçlarda direk idrar kültürü mü yazıyor?
Hahaha haklı olabilirsin aglak ve huysuz oldukları saatler bambaşka bişey oluyorlarTüm evlatlar balama genelde uyurken
Sağol canım bizim de çıkmış bugün üreme yok yazıyorBiz pazartesi verdik çarşamba günü öğleden sonra çıktı canım sonuçlar. Böyle görünüyor. Bakteri üredi yazarsa gel hemen demişti doktor bana.Eki Görüntüle 3232335
13 Mart doğdu canım
İyi yapmışsın canım çok şükür morluk falan yok Allah korusunEşim tüm gün arac kullanıyor. Kullanmasa gözünün yaşına bakmam uyandirrm da, arac kullanıyor olması beni durduran tek sey
özellikle bu durm için götürmedim canim. Kızımda gebelik şekerim var diye doktor bir sürü ultrason istemişti. Şimdi oglan içinde ben doktora söyledim kızımda yaptırdığım tüm testleri yaptırmak istiyorum diye. Götürdüğümde doktorla baya konuştuk . Hatta ultrasna almadan soruyorlar dudak kenarlarında morluk var mı diye ben o zaman dedim bacaklarında kollarında normalde ara ara oluyor ağladığında veya tek kolla taşıdigimda daha fazla morariyor daha belirgin oluyor dedim Normal dedi. Yenidoganda çok görülür dedi. Ama dudak kenarları morariyorsa o önemli dedi
Evet canım aynı böyle. Normal bir şey sanırım çoğumuzda olduğuna göre. Daha derileri çok tazecik incecik
Benim kız genelde gazdan ıkındığı için sanırım altını falan her açtığımda bu şekilde sorun olacak bir şey değilmiş ama yine de sorucam dr una gidinceEvet ama üsütünce oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?