Teşekkür ederim canımSana yazacaktım ama fırsat olmadı
Doktorun verdiği alman malı malt içecek adı : clausthaler
Yan etkisi süt yapmak olan ilaç adı : motilium
Vitamin : solgar brewers yeast with b12
Yeni kullanmaya başladığım için net birşey diyemiyorum ama doktor işe yarar dedi.
Sen tam anne olmuşsun artık 2 külotlu çorap heKuzum 2 külotlu çorap giydirim üstüne uzun kollu kalın zıbın giydiricem bakalım istanbulda da soğuk olucak gibi hayırlısı allahtanelbiseye bayıldımmm bende bakiyim yaaa
Ahahhaha tabi ben artık üşümen guzum modundayımSen tam anne olmuşsun artık 2 külotlu çorap he
Midesi bulaniyo gibi dışarı atiyosa tutmaz ama hafiften tutmaya eğilimi varsa emzigi ağzına koyduğunda yanağına baskı uygula o şekilde algılayıp tutuyorlar canımBebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.
Demir ilacı yapar canım, anne kabız veya ishal ise bebektede görülüyor malesef... Demir ilacını değiştirebilirsin , probiyotik kullanmaya devam et bence kabızlığı daha çabuk geçirir hem.Mama kullanmıyorum bende anlamadım günde üç kere yapıyordu. Demir ilacı kullanıyorum süte geçiyor galiba, okudum da anne kabız olursa çocuğa da geçiyormuş bu demir ilacı da bende kabızlık yapıyor.
Ya çok tatlı. Cicili bicili şeyler buldum ama burası baya soğukAldım teyzesi minnoş bişeyyy giydirdimmm çok tatlış olduu
Evet canım, ek gıdaya geçene kadar hatta ek gıdaya geçtikten sonra anne sütü aldığı süre boyunca cıvık oluyor.Kızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
Pantolon daha geçen gün aldim üstüne yarın bir body alicam, evdeki ceketlerden birini de giydim mi oldu bittiYa bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
Bizimki öyle işte canım ağzına koyduğum gibi ogurmeye başlıyorMidesi bulaniyo gibi dışarı atiyosa tutmaz ama hafiften tutmaya eğilimi varsa emzigi ağzına koyduğunda yanağına baskı uygula o şekilde algılayıp tutuyorlar canım
Ya sen 40 günlüksün pantolon ve papyon neeeYa çok tatlı. Cicili bicili şeyler buldum ama burası baya soğuko yüzden kalın birseyler almam gerekti. Anneanne ziyaret kombini kıza bir külotlu çorap almam lazım yoksa poposu donar bu havada
Kendim de pantolon body üstüne ceket yeter
Oh ne güzel erkencisinBebeyi uyutanlar keep calm and smile please
Geçen gün bir tur attım AVM de bir şeyler beğendim yarın da gidip alacağım birazdan göstereyim beğenecek misinizBayramlık aldınız mi minnoslara
Benimkiside tutmuyor ne yaptıysam almadı bir çözüm bulursan bana da söyle ben de kanguru almaya karar verdim kucaktan inmiyor çünkü başka bir iş yapamıyorumBebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.
Çok güzelmişşşAldım teyzesi minnoş bişeyyy giydirdimmm çok tatlış olduu
Evet hep ishal oldu diye korkuyorumKızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
Çok güzelmiş canım güle güle giyin ben de bu markanın pembe fırfırlı bir tulumunu almıştım çok memnun kaldım ürünleri çok güzelAma çok minnoş olurlar yaa
Orası öyle umut fakirin ekmeği yine de
Uyyy bunlari çok begeniyorum nasıl giydireceksin külotlu çorap mi bizim burda havalar tam ısınmadi
Evet canım ek gidaya gecene kadar katilasmiyor diye biliyorum ben
Benim hamileyken aldığım bi elbise vardı giymek nasip olmadi onu giyicemkizceme de hastane çıkışı almıştım giydiremedim minik doğduğu için ona da bunu giydiricem
Aynen öyle aşırı bir öğürme var asla almıyorMidesi bulaniyo gibi dışarı atiyosa tutmaz ama hafiften tutmaya eğilimi varsa emzigi ağzına koyduğunda yanağına baskı uygula o şekilde algılayıp tutuyorlar canım
Şu an uyanık uyumaya çalışıyorOh ne güzel erkencisin
At bakalım hemenGeçen gün bir tur attım AVM de bir şeyler beğendim yarın da gidip alacağım birazdan göstereyim beğenecek misiniz
Kız bizim 40 günlük fiziki yapımız yok kiYa sen 40 günlüksün pantolon ve papyon neee
Of benimki ilk çocuktan sonra biri daha büyük kaldı. Süt olayı bitince çok belli olmuyordu ama şimdi baya fark ediyorumBenim memelerim daha da büyüdü sarkmasınlar keşke hep böyle kalsalar çok güzeller
Oğlum baya tepesi kel dolaşmıştıEvet evet bizim kızım bayağıdır dökülüyor kel olan yerleri var okul müdürü müsünnn seen yavrum diyorum
Ya ne güzel iştahınız yok ben mutfaktan çıkamıyorum enerjim çok düşüyor ve yemek yemeyi zaten çok seviyorum işim verbünyem gereği yiyip kilo almayanlardandım ama şimdi veremiyorum kaldım çıktığım kilolardaaa
Kızlar selam son adet tarihime göre 24+0 günlüğüm bugun doktora gittim detaylıda 2 uterin arterde çentik vardı benım kan sulandırıcı kullanıyordum zaten . Tansıyonlarımı ölçüyorum hep normal cok sukur düşük seyrediyor. Bebeğin kilosu 850 gram olmus suyu cok iyi bebek gelısımı cok iyi dedi doktor uterin arterden yana korkmamız gerecek bir durum yok dedi . Ultrason ölçümünde 25+4 günlük yazıyor bu kadar önden gitmesi normal mi . Doktor gelısımi cok guzel dedi ama cıkınca ultrason kagıdında ultrasona göre 25+4 yazınca korktum
Tulum daha çok tercih ediliyor ama ömrü kısaBu İkisini beğendim tulum daha çok tercih ediliyor dedi kız bende aile grubuna oylamaya sunmuştum ondan etiketleri kapadım
Benimde. Kızım hep sol memeyi tercih edince sol büyüdü iyice. Emzirme sonrası da farkı anliyorsum ama şimdi dediğin gibi fark baya belli. O yüzden olabildiğince sağ gogusten emziriyorum ki esitlensinOf benimki ilk çocuktan sonra biri daha büyük kaldı. Süt olayı bitince çok belli olmuyordu ama şimdi baya fark ediyorum
İkisi de güzel valla renkler ayni zaten kullanim olarak hangisi sana kolay gelecekse onu tercih etBu İkisini beğendim tulum daha çok tercih ediliyor dedi kız bende aile grubuna oylamaya sunmuştum ondan etiketleri kapadım
Olsun literatürde 40 günlükKız bizim 40 günlük fiziki yapımız yok ki6 aylık giyiyoruz şuan
Vallahi çok doğru... Ameliyat olduğun gün ayağa kalkıp bı bebeğe bakım vermeyi anne dışında hiç kimse yapamaz çok başka bir şey. Daha basit bir ameliyat olsak 1 hafta yatarız ama sezeryanda için dışına çıkıyor, dikişler, ağrılar ona rağmen ayağa kalkabiliyorsun.Sandığımızdan daha güçlüyüz
Emse de 2 dakika maksimum. Atıyor ağzından. Midesi bulanır gibi yapmıyor her zaman. Bazen tutuyor.Midesi bulaniyo gibi dışarı atiyosa tutmaz ama hafiften tutmaya eğilimi varsa emzigi ağzına koyduğunda yanağına baskı uygula o şekilde algılayıp tutuyorlar canım
Benim ki de bu sekil yaEmse de 2 dakika maksimum. Atıyor ağzından. Midesi bulanır gibi yapmıyor her zaman. Bazen tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?