2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim canım işin sırrı maya sanırım bu maltlarda maya olduğundan süt yapiyo ilqc ve vitamine de bakacağım. Sende de bian önce etki gösterir inşallah

Bebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.
Midesi bulaniyo gibi dışarı atiyosa tutmaz ama hafiften tutmaya eğilimi varsa emzigi ağzına koyduğunda yanağına baskı uygula o şekilde algılayıp tutuyorlar canım

Demir ilacı yapar canım, anne kabız veya ishal ise bebektede görülüyor malesef... Demir ilacını değiştirebilirsin , probiyotik kullanmaya devam et bence kabızlığı daha çabuk geçirir hem.
Aldım teyzesi minnoş bişeyyy giydirdimmm çok tatlış olduu
Ya çok tatlı. Cicili bicili şeyler buldum ama burası baya soğuk o yüzden kalın birseyler almam gerekti. Anneanne ziyaret kombini kıza bir külotlu çorap almam lazım yoksa poposu donar bu havada
Kendim de pantolon body üstüne ceket yeter

Kızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
Evet canım, ek gıdaya geçene kadar hatta ek gıdaya geçtikten sonra anne sütü aldığı süre boyunca cıvık oluyor.
Ya bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
Pantolon daha geçen gün aldim üstüne yarın bir body alicam, evdeki ceketlerden birini de giydim mi oldu bitti

Midesi bulaniyo gibi dışarı atiyosa tutmaz ama hafiften tutmaya eğilimi varsa emzigi ağzına koyduğunda yanağına baskı uygula o şekilde algılayıp tutuyorlar canım
Bizimki öyle işte canım ağzına koyduğum gibi ogurmeye başlıyor biraz daha zorlasam kusacak çocuk nasıl bir tiksinme ....

Bebeyi uyutanlar keep calm and smile please
Oh ne güzel erkencisin
Bayramlık aldınız mi minnoslara
Geçen gün bir tur attım AVM de bir şeyler beğendim yarın da gidip alacağım birazdan göstereyim beğenecek misiniz
Bebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.
Benimkiside tutmuyor ne yaptıysam almadı bir çözüm bulursan bana da söyle ben de kanguru almaya karar verdim kucaktan inmiyor çünkü başka bir iş yapamıyorum
Aldım teyzesi minnoş bişeyyy giydirdimmm çok tatlış olduu
Çok güzelmişşş ben böyle bir şey almaya çekindim İstanbul daha soğuk diye o yüzden hala kararsız kaldığımdan bir şey alamamıştım yarın gidip artık bu işi bitireceğim
Kızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
Evet hep ishal oldu diye korkuyorum ama normalmiş böyle olması herhalde altı aydan sonra falan ek gıda dan sonra düzelecekmişş bir de kokuyorrr kii
Çok güzelmiş canım güle güle giyin ben de bu markanın pembe fırfırlı bir tulumunu almıştım çok memnun kaldım ürünleri çok güzel
Aynen öyle aşırı bir öğürme var asla almıyor halbuki doğduğu gün ne güzel almıştı

Bu İkisini beğendim tulum daha çok tercih ediliyor dedi kız bende aile grubuna oylamaya sunmuştum ondan etiketleri kapadım

Eklentiler

• 30FA2F82-CD9D-4B12-96AB-35FCDAD91684.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 1C568FDA-16C8-42DB-A52D-BF8C8F3CAA56.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 67
Oğlum baya tepesi kel dolaşmıştı Müdür olmak bebelerin kaderi galiba

Merhabalar 21 haftalık gebeyim bugün benimde ayrıntılı ultrason da sağ ve sol uterin arterde çentik gözüktü ve biraz endişelendim ilk gebeliğim doktor %16 olasılıklarından bahsetti düzelme oluyormu daha sonradan acaba

Bu İkisini beğendim tulum daha çok tercih ediliyor dedi kız bende aile grubuna oylamaya sunmuştum ondan etiketleri kapadım
Tulum daha çok tercih ediliyor ama ömrü kısa hemen küçük geliyor.o yüzden alt üst takım daha mantıklı geliyor bana.
Of benimki ilk çocuktan sonra biri daha büyük kaldı. Süt olayı bitince çok belli olmuyordu ama şimdi baya fark ediyorum
Benimde. Kızım hep sol memeyi tercih edince sol büyüdü iyice. Emzirme sonrası da farkı anliyorsum ama şimdi dediğin gibi fark baya belli. O yüzden olabildiğince sağ gogusten emziriyorum ki esitlensin

İkisi de güzel valla renkler ayni zaten kullanim olarak hangisi sana kolay gelecekse onu tercih et
Kız bizim 40 günlük fiziki yapımız yok ki 6 aylık giyiyoruz şuan
Olsun literatürde 40 günlük
Sandığımızdan daha güçlüyüz
Vallahi çok doğru... Ameliyat olduğun gün ayağa kalkıp bı bebeğe bakım vermeyi anne dışında hiç kimse yapamaz çok başka bir şey. Daha basit bir ameliyat olsak 1 hafta yatarız ama sezeryanda için dışına çıkıyor, dikişler, ağrılar ona rağmen ayağa kalkabiliyorsun.

Emse de 2 dakika maksimum. Atıyor ağzından. Midesi bulanır gibi yapmıyor her zaman. Bazen tutuyor.

Kızlar nasılsınız? Bebişkolar nasıl gördüğüm kadarıyla bayramlıklar alınmış kuzulara yaaa el kadarlar ama süslerinden de geçinmiyor:))) kaç zamandır girmiyorum malum bebişler dünyaya alışmadı daha sürekli ağlak. Gece uykuları hemen hemen düzene girdi sayılır ama gündüz hiç durmuyor kızlar tamam uyanık kalsın okey ama hep ağlıyor illa sallayacağım kucağıma alacalım öyle duruyor sallamaya da alıştırmadım ki. Ama sürekli gündüz bunu istiyor gazı olsun olmasın. Koyduğum yerde durmuyor bunu başaran anneleri taktır ediyorum. Benimkisi elimi ayağımı bağlıyor gündüzleri. Emzikte emiyo ama yalnız kaldığında atıyor hemen rahat ağlasın diye. Emzikle ağlayamıyor hanfendi. 10.haftaya girdik biz bu arada tam 2,5 aylık oldu artık teyzeleri. Ama hala bir düzelme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…