Aynen bnde daha bugün tayt korse giydim etki eder inşallahHepimizin aynı demek kiTükendik sayın enerji bakanım
Tabi ki canım, bayramdan sonra gideceğiz yazarım sana da.
Evet evet bizim kızım bayağıdır dökülüyor kel olan yerleri var okul müdürü müsünnn seen yavrum diyorumBebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
Ya ne güzel iştahınız yok ben mutfaktan çıkamıyorum enerjim çok düşüyor ve yemek yemeyi zaten çok seviyorum işim verAy benim de iştahım yok sadece aksam yemek yiyorum o da yemek icin yiyorum Allahtan su içiyorum
İnan iştahsızlık cok zor enerjim düşüyor ama yiyesim yok zorla yiyorum ben de yemek yemeyi cok severim yerdim de baya :/Evet evet bizim kızım bayağıdır dökülüyor kel olan yerleri var okul müdürü müsünnn seen yavrum diyorum
Ya ne güzel iştahınız yok ben mutfaktan çıkamıyorum enerjim çok düşüyor ve yemek yemeyi zaten çok seviyorum işim verbünyem gereği yiyip kilo almayanlardandım ama şimdi veremiyorum kaldım çıktığım kilolardaaa
Istah benim de 2 gundur azaldi ama sutum azalir korkusu ile zorluyorum. Yemeye baslayinca da yeniliyor...İnan iştahsızlık cok zor enerjim düşüyor ama yiyesim yok zorla yiyorum ben de yemek yemeyi cok severim yerdim de baya :/
Bnim ki dökülmeye başladı gözüne kaçıyor yavrucagin. Emzirme sonrası kolum da kaliyo saçlarıBebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
İnanır mısın şükğr sütüm azalmıyor az önce bi bardak su dökülmüş gibi ıslandı tişörtğm kendiliğinden akıyor sütümIstah benim de 2 gundur azaldi ama sutum azalir korkusu ile zorluyorum. Yemeye baslayinca da yeniliyor...
Masallah aman nazar olmasin... En azindan yesilli kuru yemis yiyin ki kaliteli olsunİnanır mısın şükğr sütüm azalmıyor az önce bi bardak su dökülmüş gibi ıslandı tişörtğm kendiliğinden akıyor sütüm
Düzgün ve kaliteli kullanırsan bişi olmazKondomla gebe kalan tanidiklarim var
Valla 100 lira falan bi kutu galibaO degilde bu ekonomik krizde kondom kac para oldu acep
Ben kahvaltı da yapıyorumAy benim de iştahım yok sadece aksam yemek yiyorum o da yemek icin yiyorum Allahtan su içiyorum
Biraz da sanatBu şarkılar boşuna yazılmıyor be
Doğum kontrol haplarıni masum bulmuyorum açıkçası. Rahim içi aparatlara da pek sıcak yaklasamiyorum. Bende bilmiyorum valla.Ben 3.yu yaparsam bebege yazik olur gibi geliyor. Kendi amaclarimdan ödun vermem gerekir. O sekilde de mutsuz olurum. Mutsuz bir kadin olunca da birak dogan bebege, var olanlara bile zarar veririm. Yok, Allah isteyene versin insallah
Kizlar yeri gelmisler, sizce en iyi korunma yolu hangisi? Doktor 40 bitince gel, bunu konusacagiz dedi. Acaba konusan var mi? Fikri olan?
Silersin pamukla mis gibi olurEvet ya ona üzüldüm artık bugünden yaptiricam
Keşke ücretsiz olsa da herkes yaptırsa diyorum.Dün menenjiti okudum gerçekten çok kötüydü ekran görüntüsü aliyorum hepsini ben de yaptiricam ne olur ne olmaz
Bizim dökülmeye yaklaşık 4-5 gün önce başladı bile.Bebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
Temiz havada cok güzel uyuyorlarMerhaba herkeseBen bizim ağlak ve mızmız bebeğe park çözümü buldum,artık parklarda uyutuyorum yavrumu Derdi dışarıymış teee Allahım yaaa
Düz karın mı o da nasıl bir şey yaaaBen düz karnı yıllar oldu görmedim canım, memelerin eski halini bile hatırlamıyorum
Tüp baglarma disinda hiçbirini %100 değil malesef...Kondomla gebe kalan tanidiklarim var
Bugün eczanede gözüme çarptı 100 üstündeydi..O degilde bu ekonomik krizde kondom kac para oldu acep
yaş maya + pekmez canim. Çeyrek mayayi ılık suyla açtır, üzerine 3 yk pekmez üzerine su. Toplam yarım bardak olcak şekilde. Sabah aksam.Rheaa canım snn süt yapan mayalı bı tarifin vardı not almıştım ama eski telefonda kaldı sana zahmet yazar mısın. Benim başım sutumle dertte bı turlu rahata eremedik bu arada humana dan fayda gören var mı yada net şundan fayda gördüm diyen
Çok sağol canım denicem inşallah fayda gore bilirim.Düz karın mı o da nasıl bir şey yaaa
Tüp baglarma disinda hiçbirini %100 değil malesef...
Bugün eczanede gözüme çarptı 100 üstündeydi..
yaş maya + pekmez canim. Çeyrek mayayi ılık suyla açtır, üzerine 3 yk pekmez üzerine su. Toplam yarım bardak olcak şekilde. Sabah aksam.
Hocam al benden de o kadar ya ahhahajaajSürekli alışveriş yapıyorum aldığım pantolonlar 40 beden hala hamile siyah Tayt giyiyorum sürekli aynı şey giymekdan dolayı kartım şişti sürekli eve kargo geliyor
bize üç gün banyo yasak dedi ikinci ay gittiğimizde o yüzden yıkayıp getir sonra banyo yok dedi
Biz doktora gittik bize bu çok tatlı olmuş ikinci de yapın korunmayın hiç dedi tam gaz devam dedi başkada bir şey söylemedi çok komikti
Bu şarkılar boşuna yazılmıyor be
Sana yazacaktım ama fırsat olmadıRheaa canım snn süt yapan mayalı bı tarifin vardı not almıştım ama eski telefonda kaldı sana zahmet yazar mısın. Benim başım sutumle dertte bı turlu rahata eremedik bu arada humana dan fayda gören var mı yada net şundan fayda gördüm diyen
Benim memelerim daha da büyüdü sarkmasınlar keşke hep böyle kalsalar çok güzellerBen düz karnı yıllar oldu görmedim canım, memelerin eski halini bile hatırlamıyorum
Yiyorum arada insallah olnazMasallah aman nazar olmasin... En azindan yesilli kuru yemis yiyin ki kaliteli olsun
Öyle yapicaz artik teyzesiSilersin pamukla mis gibi olur
Ona da mı indirim kovalicazBugün eczanede gözüme çarptı 100 üstündeydi..
Ne zaman kullanmaya başladın rahat mıKızlar ben yamuna korseyle baya inceldim. Xl aldım üçüncü kademede takıyordum geçen hafta bugün ilk kademeye geçtim.
İçeceği nerden aldın canım? Bu vitamini duymuştum ben de kullananlar çok memnunduDoktorun verdiği alman malı malt içecek adı : clausthaler
Yan etkisi süt yapmak olan ilaç adı : motilium
Vitamin : solgar brewers yeast with b12
Geçen hafta aldım sert bi korse baya sıkıyorÖyle yapicaz artik teyzesi
Ona da mı indirim kovalicaz
Ne zaman kullanmaya başladın rahat mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?