2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Rheaa canım snn süt yapan mayalı bı tarifin vardı not almıştım ama eski telefonda kaldı sana zahmet yazar mısın. Benim başım sutumle dertte bı turlu rahata eremedik bu arada humana dan fayda gören var mı yada net şundan fayda gördüm diyen

Bebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
Evet evet bizim kızım bayağıdır dökülüyor kel olan yerleri var okul müdürü müsünnn seen yavrum diyorum
Ay benim de iştahım yok sadece aksam yemek yiyorum o da yemek icin yiyorum Allahtan su içiyorum
Ya ne güzel iştahınız yok ben mutfaktan çıkamıyorum enerjim çok düşüyor ve yemek yemeyi zaten çok seviyorum işim ver bünyem gereği yiyip kilo almayanlardandım ama şimdi veremiyorum kaldım çıktığım kilolardaaa

İnan iştahsızlık cok zor enerjim düşüyor ama yiyesim yok zorla yiyorum ben de yemek yemeyi cok severim yerdim de baya :/

İnan iştahsızlık cok zor enerjim düşüyor ama yiyesim yok zorla yiyorum ben de yemek yemeyi cok severim yerdim de baya :/
Istah benim de 2 gundur azaldi ama sutum azalir korkusu ile zorluyorum. Yemeye baslayinca da yeniliyor...

Kondomla gebe kalan tanidiklarim var
Düzgün ve kaliteli kullanırsan bişi olmaz
O degilde bu ekonomik krizde kondom kac para oldu acep
Valla 100 lira falan bi kutu galiba zaten fiyatları görünce doğal korunma yöntemine geciyorsun
Ay benim de iştahım yok sadece aksam yemek yiyorum o da yemek icin yiyorum Allahtan su içiyorum
Ben kahvaltı da yapıyorum ama aralarda falan bişi yemiyorum zaten vakit olmuyor
Bu şarkılar boşuna yazılmıyor be
Biraz da sanat

Doğum kontrol haplarıni masum bulmuyorum açıkçası. Rahim içi aparatlara da pek sıcak yaklasamiyorum. Bende bilmiyorum valla.
Evet ya ona üzüldüm artık bugünden yaptiricam
Silersin pamukla mis gibi olur
Dün menenjiti okudum gerçekten çok kötüydü ekran görüntüsü aliyorum hepsini ben de yaptiricam ne olur ne olmaz
Keşke ücretsiz olsa da herkes yaptırsa diyorum.
Bebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
Bizim dökülmeye yaklaşık 4-5 gün önce başladı bile.
Merhaba herkese Ben bizim ağlak ve mızmız bebeğe park çözümü buldum,artık parklarda uyutuyorum yavrumu Derdi dışarıymış teee Allahım yaaa
Temiz havada cok güzel uyuyorlar

Ben düz karnı yıllar oldu görmedim canım, memelerin eski halini bile hatırlamıyorum
Düz karın mı o da nasıl bir şey yaaa
Kondomla gebe kalan tanidiklarim var
Tüp baglarma disinda hiçbirini %100 değil malesef...
O degilde bu ekonomik krizde kondom kac para oldu acep
Bugün eczanede gözüme çarptı 100 üstündeydi..
yaş maya + pekmez canim. Çeyrek mayayi ılık suyla açtır, üzerine 3 yk pekmez üzerine su. Toplam yarım bardak olcak şekilde. Sabah aksam.

Çok sağol canım denicem inşallah fayda gore bilirim.

Hocam al benden de o kadar ya ahhahajaaj

Sana yazacaktım ama fırsat olmadı
Doktorun verdiği alman malı malt içecek adı : clausthaler
Yan etkisi süt yapmak olan ilaç adı : motilium
Vitamin : solgar brewers yeast with b12

Yeni kullanmaya başladığım için net birşey diyemiyorum ama doktor işe yarar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…