- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Metro gross market canım.İçeceği nerden aldın canım? Bu vitamini duymuştum ben de kullananlar çok memnundu
Benim kizim da uc dort gundur yapamiyor,ilk kizimda hic boyle bir sorun yasamamistim,bugun doktor kontrolunde soyledim,doktor bir cay kasigi zeytinyagi verebilirsin dedi.Günde üç kere kaka yapan çocuk iki gündür kaka yapmıyor gliserin kansuk fitil ikiye bölüp yaptım çocuk kakasını yaptı rahatladı bir sürü çıktı, ama böyle kakası sertleşmiş gibi o neden olur ki. Probiyotikin dibini vermiştim altında tortu vardı önceden verirken çok çalkalamamişim o yaparmıki. İlk doğduğunda onbeş gün civarı probiyotik vermiyordum çocuk gayet rahat kaka yapıyordu kessem mi bu probiyotigi.
Aaa bende demir ilaci kullaniyorum,olabilir miMama kullanmıyorum bende anlamadım günde üç kere yapıyordu. Demir ilacı kullanıyorum süte geçiyor galiba, okudum da anne kabız olursa çocuğa da geçiyormuş bu demir ilacı da bende kabızlık yapıyor.
Gerçekten analık =delilik resmen. O kadar ağrı sızı içinde birde kalkıp yurutuluyorsun, ufacik bir bireyin tüm sorumluluğu sende, dinlenemiyorsun .. benim doğumdan 1 hafta önce teyzem böbreginden kapalı ameliyat oldu. Beni doğumdan 1 gün sonra arayıp çok ağrısı varmış onu anlattıOlsun literatürde 40 günlük
Vallahi çok doğru... Ameliyat olduğun gün ayağa kalkıp bı bebeğe bakım vermeyi anne dışında hiç kimse yapamaz çok başka bir şey. Daha basit bir ameliyat olsak 1 hafta yatarız ama sezeryanda için dışına çıkıyor, dikişler, ağrılar ona rağmen ayağa kalkabiliyorsun.
canım bizde de öyle yatmak istemiyor. Hep kalksın kucakta etrafı izlesin istiyor basıyor çığlığı. Surekli kucağımda. Bebekler hatırladığım kadarıyla 4.aya kadar alışkanlık kazanıyorlar diye biliyorum.kazansa da anne kucagi ya onun için en güvenli yerKızlar nasılsınız? Bebişkolar nasıl gördüğüm kadarıyla bayramlıklar alınmış kuzulara yaaa el kadarlar ama süslerinden de geçinmiyor:))) kaç zamandır girmiyorum malum bebişler dünyaya alışmadı daha sürekli ağlak. Gece uykuları hemen hemen düzene girdi sayılır ama gündüz hiç durmuyor kızlar tamam uyanık kalsın okey ama hep ağlıyor illa sallayacağım kucağıma alacalım öyle duruyor sallamaya da alıştırmadım ki. Ama sürekli gündüz bunu istiyor gazı olsun olmasın. Koyduğum yerde durmuyor bunu başaran anneleri taktır ediyorum. Benimkisi elimi ayağımı bağlıyor gündüzleri. Emzikte emiyo ama yalnız kaldığında atıyor hemen rahat ağlasın diye. Emzikle ağlayamıyor hanfendi. 10.haftaya girdik biz bu arada tam 2,5 aylık oldu artık teyzeleri. Ama hala bir düzelme yok
Genelde erkek bebekler iri oluyor ama kız bebekte ilk kez duydumKızlar benim kızım çocuk gibi yaa 4 haftalık olacağız 6 aylıkları giymeye başladık 3ler kısa geliyor tulumlar gerdiriyor ayağını. hiç yenidoğan duygusu yaşamadım.. sürekli sağ tarafına yatıyor doğduğundan beri. Sola çeviriyorum kafasını yok sağa döndürüp öyle uyuyor. Bir çözümü olan var mı ?
Çocuk dr u giriş yapıyor canım takipliyse zaten 1.ay kontrolunde Dr un bilgilendirmesi lazım.Kizlar siz kalça ultrasonu için hangi bölüme gittiniz? Ben çocuk hastaliklarindan randevu aldim ama internette ortopedi yazıyor
Ah teyzem ya en azindan karnini 7 kat yarmamislarGerçekten analık =delilik resmen. O kadar ağrı sızı içinde birde kalkıp yurutuluyorsun, ufacik bir bireyin tüm sorumluluğu sende, dinlenemiyorsun .. benim doğumdan 1 hafta önce teyzem böbreginden kapalı ameliyat oldu. Beni doğumdan 1 gün sonra arayıp çok ağrısı varmış onu anlattıen azından uyuyorsun teyze haline şükret demiştim.
Oyy inşallah canı yanmaz ağrısız geçerBugün 3 aşı olacak Ekin biraz stresli ve üzgünüm inşallah çok ağlamaz
Hepimizin benzer süreçleri var canım şuanKızlar nasılsınız? Bebişkolar nasıl gördüğüm kadarıyla bayramlıklar alınmış kuzulara yaaa el kadarlar ama süslerinden de geçinmiyor:))) kaç zamandır girmiyorum malum bebişler dünyaya alışmadı daha sürekli ağlak. Gece uykuları hemen hemen düzene girdi sayılır ama gündüz hiç durmuyor kızlar tamam uyanık kalsın okey ama hep ağlıyor illa sallayacağım kucağıma alacalım öyle duruyor sallamaya da alıştırmadım ki. Ama sürekli gündüz bunu istiyor gazı olsun olmasın. Koyduğum yerde durmuyor bunu başaran anneleri taktır ediyorum. Benimkisi elimi ayağımı bağlıyor gündüzleri. Emzikte emiyo ama yalnız kaldığında atıyor hemen rahat ağlasın diye. Emzikle ağlayamıyor hanfendi. 10.haftaya girdik biz bu arada tam 2,5 aylık oldu artık teyzeleri. Ama hala bir düzelme yok
İnşallah ben de bi üzüldüm şimdi kucağımda uyuyor birazdan canı yanacakOyy inşallah canı yanmaz ağrısız geçerben iğneyi yaparken bakamıyorum bile
Sıvı canımKızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
O bende de var, zaten kilom var. Sanki hic bir şey olmuyor, yakışmıyor gibiYa bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
Ben direkt radyoloji bölümünden randevu aldımKizlar siz kalça ultrasonu için hangi bölüme gittiniz? Ben çocuk hastaliklarindan randevu aldim ama internette ortopedi yazıyor
Oy inşallah hiç canı yanmaz prensesin, benim de şimdiden içime dert o 3 aşıBugün 3 aşı olacak Ekin biraz stresli ve üzgünüm inşallah çok ağlamaz
Uyurken yaptırma canım, ben öyle yaptırınca sıçrayarak uyanmaya başladı kuzumİnşallah ben de bi üzüldüm şimdi kucağımda uyuyor birazdan canı yanacak
Siz aventi debediniz miBenim ki de bu sekil ya
Hangi aşıları oluyor 3 taneBugün 3 aşı olacak Ekin biraz stresli ve üzgünüm inşallah çok ağlamaz
Oyyy hiç canı yanmasın kolayca olsun bitsinBugün 3 aşı olacak Ekin biraz stresli ve üzgünüm inşallah çok ağlamaz
Oy inşallah hiç canı yanmaz prensesin, benim de şimdiden içime dert o 3 aşı
Uyurken yaptırma canım, ben öyle yaptırınca sıçrayarak uyanmaya başladı kuzum
Geldik şimdi eve çok ağladı yavrum, yanıma çıngırak almıştım onla avuttum uyudu kaldiOyyy hiç canı yanmasın kolayca olsun bitsin
KPA (pnömokok), BCG(verem), 5Lİ Karma canımHangi aşıları oluyor 3 tane
Yeni dogan yeni doganligini bilsin arkadas bu ne hizKızlar benim kızım çocuk gibi yaa 4 haftalık olacağız 6 aylıkları giymeye başladık 3ler kısa geliyor tulumlar gerdiriyor ayağını. hiç yenidoğan duygusu yaşamadım.. sürekli sağ tarafına yatıyor doğduğundan beri. Sola çeviriyorum kafasını yok sağa döndürüp öyle uyuyor. Bir çözümü olan var mı ?
Evet gecen hemsire K vitamini yapti gobek kanamasi icin uyandirdi.uykuda yaparsak sicrar demistiUyurken yaptırma canım, ben öyle yaptırınca sıçrayarak uyanmaya başladı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?