2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim kızım çocuk gibi yaa 4 haftalık olacağız 6 aylıkları giymeye başladık 3ler kısa geliyor tulumlar gerdiriyor ayağını. hiç yenidoğan duygusu yaşamadım.. sürekli sağ tarafına yatıyor doğduğundan beri. Sola çeviriyorum kafasını yok sağa döndürüp öyle uyuyor. Bir çözümü olan var mı ?

Benim kizim da uc dort gundur yapamiyor,ilk kizimda hic boyle bir sorun yasamamistim,bugun doktor kontrolunde soyledim,doktor bir cay kasigi zeytinyagi verebilirsin dedi.
Aaa bende demir ilaci kullaniyorum,olabilir mi gerci ben kabiz olmadim ama sute gecip bebegimi kabiz yapabilir mi icmeyeyim bakalim nasil olacak.

Gerçekten analık =delilik resmen. O kadar ağrı sızı içinde birde kalkıp yurutuluyorsun, ufacik bir bireyin tüm sorumluluğu sende, dinlenemiyorsun .. benim doğumdan 1 hafta önce teyzem böbreginden kapalı ameliyat oldu. Beni doğumdan 1 gün sonra arayıp çok ağrısı varmış onu anlattı en azından uyuyorsun teyze haline şükret demiştim.
canım bizde de öyle yatmak istemiyor. Hep kalksın kucakta etrafı izlesin istiyor basıyor çığlığı. Surekli kucağımda. Bebekler hatırladığım kadarıyla 4.aya kadar alışkanlık kazanıyorlar diye biliyorum.kazansa da anne kucagi ya onun için en güvenli yer

Kizlar siz kalça ultrasonu için hangi bölüme gittiniz? Ben çocuk hastaliklarindan randevu aldim ama internette ortopedi yazıyor

Genelde erkek bebekler iri oluyor ama kız bebekte ilk kez duydum kac kilo ki canım? Eşin ve sen iri misiniz? Benim kız da sola yatıyordu basının yanına destek koydum sola ceviremesin diye öyle öyle unuttu şimdi sağa da çeviriyor

Kizlar siz kalça ultrasonu için hangi bölüme gittiniz? Ben çocuk hastaliklarindan randevu aldim ama internette ortopedi yazıyor
Çocuk dr u giriş yapıyor canım takipliyse zaten 1.ay kontrolunde Dr un bilgilendirmesi lazım.

Ah teyzem ya en azindan karnini 7 kat yarmamislar

Hepimizin benzer süreçleri var canım şuan gaz, ağlama, avutulamama, emzik tutmama vs. vs. Böyle böyle büyüyüp gidecekler iste napalin olduğu kadar hepimizi biseyler yapmaya çalışıyoruz

Kızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
Sıvı canım
Ya bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
O bende de var, zaten kilom var. Sanki hic bir şey olmuyor, yakışmıyor gibi
Ben direkt radyoloji bölümünden randevu aldım
Bugün 3 aşı olacak Ekin biraz stresli ve üzgünüm inşallah çok ağlamaz
Oy inşallah hiç canı yanmaz prensesin, benim de şimdiden içime dert o 3 aşı

Oy inşallah hiç canı yanmaz prensesin, benim de şimdiden içime dert o 3 aşı
Uyurken yaptırma canım, ben öyle yaptırınca sıçrayarak uyanmaya başladı kuzum
Oyyy hiç canı yanmasın kolayca olsun bitsin
Geldik şimdi eve çok ağladı yavrum, yanıma çıngırak almıştım onla avuttum uyudu kaldi Allahtan aşı olurken uyanıktı.
Hangi aşıları oluyor 3 tane
KPA (pnömokok), BCG(verem), 5Lİ Karma canım

Yeni dogan yeni doganligini bilsin arkadas bu ne hiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…