2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Boyuma göre zayıftım manken gibi kızdım di li geçmiş zaman kullanıyorum artık ayva göbeğim ,basenlerim ,büyük bir totom, şuan güzel olan lakin kısa süre sonra sarkacak olan büyük göğüslerim var eşim de kilolu değil spor geçmişimiz var ama eşim baya uzun 195 kadarcık

4 üstü doğdu şuan 5 i geçti ee ne kadar geçti bilmiyorum bayramdan sonra doktora gideceğim

Kizlar siz kalça ultrasonu için hangi bölüme gittiniz? Ben çocuk hastaliklarindan randevu aldim ama internette ortopedi yazıyor
Çocuk doktoru radyolojiye istem kağıdı yazıyor canım o şekilde cektirebilirsin.
Bugün 3 aşı olacak Ekin biraz stresli ve üzgünüm inşallah çok ağlamaz
Ağlıyorlar ya
Hangi aşıları oluyor 3 tane
İlk sayfaya sağlık bakanlığı aylık aşı listesi ekli canım ordan bakabilirsin...

Geldik şimdi eve çok ağladı yavrum, yanıma çıngırak almıştım onla avuttum uyudu kaldi Allahtan aşı olurken uyanıktı.

KPA (pnömokok), BCG(verem), 5Lİ Karma canım
Çok geçmiş olsun, inşallah çok ağrısı olmaz

Benimki ya sag ya sol. Arkadasin dogru yatmiyor. Ben yanlarina bi sey koyuyorum. Sirt ustu pozisyona uygun kafasinida duz tutsun diye ama mutlaka saga ya da sola ceviriyor. Sizinki daha zormus yan olunca...

Evet gecen hemsire K vitamini yapti gobek kanamasi icin uyandirdi.uykuda yaparsak sicrar demisti
Bence zaten uykuda hiç bi müdahele yapılmamalı. Ben burnuna sprey sikacagimda bile uyanmasını bekliyorum hep. Uykumda biri burnuma bişey sıksa iğne yapsa çok korkarım bu yaşımda onları düşünemiyorum

Kızlar konak nasıl geçicek mustelanın şampuanı aldım ama azaldı ama hala geçmedi
Canım ben banyodan 1 saat önce başına zeytinyağı sürüp bere giydiriyorum. Sonra banyoda önce fırça tarak sonra ince uçlu tarak ile saçı geriye dogru tarayınca icine geliyor konaklar

Kızlar el kremi ne kullanıyorsunuz temiz içerikli. Ben eklediğim kremi kullanmak istiyorum ama içeriği çok masum gelmedi bana

Eklentiler

• 38F1720D-38A1-425C-8CE1-136EB787874F.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar konak nasıl geçicek mustelanın şampuanı aldım ama azaldı ama hala geçmedi
Zeytin yağı sürüyorsunuz canim bi yarim saat bekliyorsunuz, sonra duşa sokup ovalayarak yıkıyorsun canım. Çıkınca da ince uçlu sık tarakla tariyorsun canim Bir kaç defa da çıkıyor hepsi

Ben kullanıyorum canım vitamini günde 6 tane , mamayı günde 1-2 ye düşürdüm onunla mı alakalı değil mi bilmiyorum bir de bestlak içiyorum
İşe yaramış demek kuzum sende de
4 üstü doğdu şuan 5 i geçti ee ne kadar geçti bilmiyorum bayramdan sonra doktora gideceğim
E anne baba uzunsa bebiste uzun olacak demek annesi kemikleri uzunsa normal yüksek kiloda doğması Benim kızım 4.500 gr olmuş biz 1-3 ay giyiyoruz hala Senin minnosun boyu da uzunsa küçük aylar boydan olmaz haklısın mecbur büyük beden giyecek
Kizlar emzirirken propolis kullanabiliyor muyuz?
Evet canım
O ağlarken kalbim kırıldı sanki
Ay kuşum, biz de bayram sonrası olacağız. Korkusu şimdiden başladı şifa olsun minnoşa
Hepsine inşallah Keşke onlar yerine biz olsak sütümüzden onlara geçse hiç canları yanmasa
Bizde konak olmadi canim ama sampuanli iken konak tarağı ile taramam gerekiyormus o şekilde denedin mi? Saç derisi nemliyken sık dişli bi tarakla taraman lazım
Çok geçmiş olsun, inşallah çok ağrısı olmaz
Amin canım inşallah

Aynen canim boy nedenli olmuyor. Benim oglumda da benzer ....

pcfl şöyle bi yastık var yanlardan ayarliyorsun kafası sabit kalıyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-19-12-11-15-658_com.pozitron.hepsiburada.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 67
O ağlarken kalbim kırıldı sanki
Her asi zor ama en zor aşılar verem ve menenjitler. Menenjit yağlı bir aşı çok yakıyor birde aşı yerinde kocaman yumurta kadar yumru oluşuyor ve 2 ayda felan geçiyor. Aşıdan sonra kızım (son dozda) topallayarak yürüdü günlerce ayak üstüne basmak istememisti
Enerjin hic bitmesin cidden Ben 2 gundur bitik durumdayim. Uyumuyor, gazdan zavallim. Aci cekiyor ona ayri uzuluyorum kendime ayri... Cok bitkin durumdayim... Insallah hasta falan olmam...
En lazım olan 2 şey; 1 enerji 2 sabır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…