2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok sağol canım denicem inşallah fayda gore bilirim.
İnşallah canım
Motilium şurup kızımda yoğun kusmada kurtarıcı oldu. Yan etkisi süt yapmak mıymış
Öyle yapicaz artik teyzesi

Ona da mı indirim kovalicaz
Biz odaları ayırdık uzunn zamandır zaten iki çocuğun ayni anda uyduğu vakit olmadığından ihtiyacı olan indirim takip etsin

Geçen hafta aldım sert bi korse baya sıkıyor
İyi giyebilmissin canım ben hiç giyemiyorum yaaa... Korse tayt aldım aslinda onu giyip yürüsem harika olacak
Atak döneminde memeye daha çok düşkün oluyorlar diye okumuştum
Evet canım o da oluyormus ama daha çok emiyor artık demek midesi de büyüdü
Biz odaları ayırdık uzunn zamandır zaten iki çocuğun ayni anda uyduğu vakit olmadığından ihtiyacı olan indirim takip etsin
Sizinki %100 doğal korunma yöntemi çok etkili

Bebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.

Bebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.
Her emziği tutmuyorlar canım, başka emzik deneyebilirsin.

Aynaya bakınca depresyona giriyordum böyle iyi hissettim korseyle canım. Zayıflamış efekti veriyor

Instagram'da görmüştüm, emziği bebeğin ağzına verince pıt pıt parmağınla önüne vuruyormussun bu sekilde kolay tutuyorlarmiş o şekilde dene bi de istersen. Philips ultra air en kolay tuttukları emzik

Günde üç kere kaka yapan çocuk iki gündür kaka yapmıyor gliserin kansuk fitil ikiye bölüp yaptım çocuk kakasını yaptı rahatladı bir sürü çıktı, ama böyle kakası sertleşmiş gibi o neden olur ki. Probiyotikin dibini vermiştim altında tortu vardı önceden verirken çok çalkalamamişim o yaparmıki. İlk doğduğunda onbeş gün civarı probiyotik vermiyordum çocuk gayet rahat kaka yapıyordu kessem mi bu probiyotigi.

Bayramlık aldınız mi minnoslara
Evet, bayramin 1.gunu babaanneye gidicez, 2
Günü anneanneye o yüzden 2 takim aldım abla kardeş uyumlu olsun diye aynı renklerden buldum birde
Instagram'da görmüştüm, emziği bebeğin ağzına verince pıt pıt parmağınla önüne vuruyormussun bu sekilde kolay tutuyorlarmiş o şekilde dene bi de istersen. Philips ultra air en kolay tuttukları emzik
Tutmayan bebek tutmuyor canım ya
Nasıl sertleşmiş canım? Mama kullaniyor musunuz? 2 gün kaka yapmamayla sertleşme olmaz. Sadece anne sütü içen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal kabul ediliyor ama bende 4.gun de eğer cok huzursuzluk varsa müdahale ediyorum sadece
Probiyotik bağırsak florasini dengeler kabız yapmaz ki bilemedim beden oldu acaba ...

Mama kullanmıyorum bende anlamadım günde üç kere yapıyordu. Demir ilacı kullanıyorum süte geçiyor galiba, okudum da anne kabız olursa çocuğa da geçiyormuş bu demir ilacı da bende kabızlık yapıyor.

Ya bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
Ben cumartesi gittim alisverise eve geldigim dakkka aldiklarimin hic birini begenmedim ve iade etmem lazim evde hic kendime yakistiramadinesim de diyor madem begenmedin.neden aldin uzun zamandir alisveris yapmayali unutmusum şasirtmaya geldim deyip pazar gunu tekrar cikip degistirdimNeyseki bu defa aldiklarim icime sindi

Evet, bayramin 1.gunu babaanneye gidicez, 2
Günü anneanneye o yüzden 2 takim aldım abla kardeş uyumlu olsun diye aynı renklerden buldum birde
Ama çok minnoş olurlar yaa
Tutmayan bebek tutmuyor canım ya
Orası öyle umut fakirin ekmeği yine de
Aldım teyzesi minnoş bişeyyy giydirdimmm çok tatlış olduu
Uyyy bunlari çok begeniyorum nasıl giydireceksin külotlu çorap mi bizim burda havalar tam ısınmadi
Kızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
Evet canım ek gidaya gecene kadar katilasmiyor diye biliyorum ben
Ya bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
Benim hamileyken aldığım bi elbise vardı giymek nasip olmadi onu giyicem kizceme de hastane çıkışı almıştım giydiremedim minik doğduğu için ona da bunu giydiricem

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-18-23-21-23-049_trendyol.com.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2023-04-18-23-20-20-342_com.whatsapp.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum 2 külotlu çorap giydirim üstüne uzun kollu kalın zıbın giydiricem bakalım istanbulda da soğuk olucak gibi hayırlısı allahtan elbiseye bayıldımmm bende bakiyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…