Atak döneminde memeye daha çok düşkün oluyorlar diye okumuştumKızlar bu bebeklerin mideleri ataklarda büyüyor mu ?
İnşallah canımÇok sağol canım denicem inşallah fayda gore bilirim.
Motilium şurup kızımda yoğun kusmada kurtarıcı oldu. Yan etkisi süt yapmak mıymışSana yazacaktım ama fırsat olmadı
Doktorun verdiği alman malı malt içecek adı : clausthaler
Yan etkisi süt yapmak olan ilaç adı : motilium
Vitamin : solgar brewers yeast with b12
Yeni kullanmaya başladığım için net birşey diyemiyorum ama doktor işe yarar dedi.
Biz odaları ayırdık uzunn zamandırÖyle yapicaz artik teyzesi
Ona da mı indirim kovalicaz
İyi giyebilmissin canım ben hiç giyemiyorum yaaa... Korse tayt aldım aslinda onu giyip yürüsem harika olacakGeçen hafta aldım sert bi korse baya sıkıyor
Evet canım o da oluyormus ama daha çok emiyor artık demek midesi de büyüdüAtak döneminde memeye daha çok düşkün oluyorlar diye okumuştum
Sizinki %100 doğal korunma yöntemi çok etkiliBiz odaları ayırdık uzunn zamandırzaten iki çocuğun ayni anda uyduğu vakit olmadığından ihtiyacı olan indirim takip etsin
Her emziği tutmuyorlar canım, başka emzik deneyebilirsin.Bebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.
Aldık ablası, kirletir diye 2 tane aldım. Papyonlu tulum aldım bir de alt üst salopetBayramlık aldınız mi minnoslara
Aynaya bakınca depresyona giriyordum böyle iyi hissettim korseyle canım. Zayıflamış efekti veriyorİyi giyebilmissin canım ben hiç giyemiyorum yaaa... Korse tayt aldım aslinda onu giyip yürüsem harika olacak
Evet canım o da oluyormus ama daha çok emiyor artık demek midesi de büyüdü
Sizinki %100 doğal korunma yöntemi çok etkili
Instagram'da görmüştüm, emziği bebeğin ağzına verince pıt pıt parmağınla önüne vuruyormussun bu sekilde kolay tutuyorlarmiş o şekilde dene bi de istersen. Philips ultra air en kolay tuttukları emzikBebeğim emzik tutmuyor. Emzik tutturanların özel bir yöntemi varsa çok ihtiyacım var. Sürekli mızırdandı yor. Sırtım belim çok kötü oldu kucakta gezdirmekten.
Oyyy yerim bayram fotilerini atin buraya gözümüz şenlensinAldık ablası, kirletir diye 2 tane aldım. Papyonlu tulum aldım bir de alt üst salopet
Evet cidden güzel topluyorAynaya bakınca depresyona giriyordum böyle iyi hissettim korseyle canım. Zayıflamış efekti veriyor
Evet, bayramin 1.gunu babaanneye gidicez, 2Bayramlık aldınız mi minnoslara
Tutmayan bebek tutmuyor canım yaInstagram'da görmüştüm, emziği bebeğin ağzına verince pıt pıt parmağınla önüne vuruyormussun bu sekilde kolay tutuyorlarmiş o şekilde dene bi de istersen. Philips ultra air en kolay tuttukları emzik
Nasıl sertleşmiş canım? Mama kullaniyor musunuz? 2 gün kaka yapmamayla sertleşme olmaz. Sadece anne sütü içen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal kabul ediliyor ama bende 4.gun de eğer cok huzursuzluk varsa müdahale ediyorum sadeceGünde üç kere kaka yapan çocuk iki gündür kaka yapmıyor gliserin kansuk fitil ikiye bölüp yaptım çocuk kakasını yaptı rahatladı bir sürü çıktı, ama böyle kakası sertleşmiş gibi o neden olur ki. Probiyotikin dibini vermiştim altında tortu vardı önceden verirken çok çalkalamamişim o yaparmıki. İlk doğduğunda onbeş gün civarı probiyotik vermiyordum çocuk gayet rahat kaka yapıyordu kessem mi bu probiyotigi.
Mama kullanmıyorum bende anlamadım günde üç kere yapıyordu. Demir ilacı kullanıyorum süte geçiyor galiba, okudum da anne kabız olursa çocuğa da geçiyormuş bu demir ilacı da bende kabızlık yapıyor.Evet, bayramin 1.gunu babaanneye gidicez, 2
Günü anneanneye o yüzden 2 takim aldımabla kardeş uyumlu olsun diye aynı renklerden buldum birde
Tutmayan bebek tutmuyor canım ya
Nasıl sertleşmiş canım? Mama kullaniyor musunuz? 2 gün kaka yapmamayla sertleşme olmaz. Sadece anne sütü içen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal kabul ediliyor ama bende 4.gun de eğer cok huzursuzluk varsa müdahale ediyorum sadece
Probiyotik bağırsak florasini dengeler kabız yapmaz kibilemedim beden oldu acaba ...
Aldım teyzesi minnoş bişeyyy giydirdimmm çok tatlış olduuBayramlık aldınız mi minnoslara
Ben cumartesi gittim alisverise eve geldigim dakkka aldiklarimin hic birini begenmedim ve iade etmem lazim evde hic kendime yakistiramadinYa bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
Ama çok minnoş olurlar yaaEvet, bayramin 1.gunu babaanneye gidicez, 2
Günü anneanneye o yüzden 2 takim aldımabla kardeş uyumlu olsun diye aynı renklerden buldum birde
Orası öyle umut fakirin ekmeği yine deTutmayan bebek tutmuyor canım ya
Uyyy bunlari çok begeniyorum nasıl giydireceksin külotlu çorap mi bizim burda havalar tam ısınmadiAldım teyzesi minnoş bişeyyy giydirdimmm çok tatlış olduu
Evet canım ek gidaya gecene kadar katilasmiyor diye biliyorum benKızlar bebişlerin kakası hala sıvı gibi mi
Benim hamileyken aldığım bi elbise vardı giymek nasip olmadi onu giyicemYa bide gerçekten siz bayramda ne giyceksiniz benim kendime giycek bişey bulma motivem yok
Kuzum 2 külotlu çorap giydirim üstüne uzun kollu kalın zıbın giydiricem bakalım istanbulda da soğuk olucak gibi hayırlısı allahtanAma çok minnoş olurlar yaa
Orası öyle umut fakirin ekmeği yine de
Uyyy bunlari çok begeniyorum nasıl giydireceksin külotlu çorap mi bizim burda havalar tam ısınmadi
Evet canım ek gidaya gecene kadar katilasmiyor diye biliyorum ben
Benim hamileyken aldığım bi elbise vardı giymek nasip olmadi onu giyicemkizceme de hastane çıkışı almıştım giydiremedim minik doğduğu için ona da bunu giydiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?