2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Enerjin hic bitmesin cidden Ben 2 gundur bitik durumdayim. Uyumuyor, gazdan zavallim. Aci cekiyor ona ayri uzuluyorum kendime ayri... Cok bitkin durumdayim... Insallah hasta falan olmam...
Az daha sabır geçecek canım o acı çekmeleri... Benim kızın hala gazı var mesela ıkınıyor vs. ama ağlamıyor uğrasa uğrasa kendi çıkarıyor artık. Yanına alıp karnına saat yönünde masaj yaparak uyut canım. Benim kızım öyle çok rahatlatıyordu uykuya dalıyordu. Bi de benim çocuk doktorum çok gaz sancısı olduğunda 1 çay kaşığı calpol ver hiç bir zararı yok korkma demişti. Ben verdim sancısı olduğunda ve cidden rahatladı uyudu çocuk.

Ah yavrularım yaaa... Benim dr o yüzden menenjit ile veremi ayni ay yaptirma dedi 5 ya da 6. Ay da yapicak ilk dozu biraz büyüsün ağır bir aşı dedi...

Yavrum kıyamam yaaaa

Aynen canim boy nedenli olmuyor. Benim oglumda da benzer ....
Yenidogan ve 3 ay kıyafet almadığım için şanslıyım
Ah yavrularım yaaa... Benim dr o yüzden menenjit ile veremi ayni ay yaptirma dedi 5 ya da 6. Ay da yapicak ilk dozu biraz büyüsün ağır bir aşı dedi...
6 Aydan erken yaptırırsan aşı sayısı artıyor kuzu. 2.ay kontrolünde tekrar konuşayım doktor onun sayılarını paylaşırım. Ama ben 6.ayda 4.tane aşı var 7.ayda rutin aşı yok diye 7. Ay ,9,13 24 aylarinda yaptırdım toplam 5 aşı.

Benim kızım çok minnoş bir kız hala 47 günlük ama yeni doğan tulum oluyor hala
bir hafta sonra olmazlar sanırım küçülüyor gibiler
Bugün 3 aşı olacak Ekin biraz stresli ve üzgünüm inşallah çok ağlamaz
Çok geçmiş olsun minik kuşaa annesi

Tamm canim benim sagol

Zeytinyağını bende okumuştum bende vereyim

Merhaba kızlar dün doktora gittik 25 günde 610 gr almış benim minnak. Bana az geldi ama Dr prematüre bebek için iyi zaten prematüre gelişimi yavaş olur 3-4 yaşında akranlarını yakalar gelişimsel olarak dedi. İçim biraz rahatladı ama sanki benim sütümün yağ oranı az gibi kilo alımı yavaş o yüzden. Bu minnakta çok seçici olacak galiba önceden sağım buzluğa attığım o yağlı sarı sütleri içmiyor tazesini istiyor. Ya dün önce onu teklif ettim almadı çok az içti fark etti diliyle ittiriyor sağıp verdiğimde içti ama. Mamayı da istemiyor asla. Mama+ meme gitsem kilo alacak ama mamayı da istemiyor.
Var mı tavsiyeniz mamayı nasıl kabul ettiririm acaba????
Oğlumda böyleydi. İlk ay mama meme gittim 1500 gr yakın almıştı Dr mamayı kes dedi kilo alımı düştü baya mamaya tekrar başladım bu defada mamayı almadı öyle hep zayıf kaldı. Kızda öyle olsun istemiyorum

Hala enjektör ile besleniyor. Dr şimdiye memeye biberona geçmiş olması lazımdı dedi aslında eskiden 1.5 - 1 saat sürüyordu beslenmemiz şimdi 30-40 dk sürüyor ve daha iyi kuvvetli çekiyor ama yine de çocuk nöroloji Dr gidin dedi. Beyninde sorun mu var diye. Bakalım bi de ona görünelim. Var mı böyle etrafınızda hala ememeyen yutmada sıkıntı yaşayan ???

Tamam canım bana da doktor anlatti o gün de kafam çok karıştı açıkçası aklımda kalmadı. Sadece erken aylarda önermiyorum ağır bi aşı olduğu için aşı takvimi de yoğun daha serbest bi zamanda olmasi iyi olur çünkü aşıya ne tepki vereceğini bilmiyoruz yüklenmeyelim dedi

Ben de dışarı çıkarırken battaniyeye sarmadan çıkarabileceğim bir tulum alsaydım diyorum, ama şuana kadar denk gelmedim. Burada hava 17 derece ama çıkarsam mı bilemiyorum
Bugün aynı şeyi düşündüm valla ama iş işten geçti artık alsakta çok kullanilmaz havalar ısınacak

Farkli bi mama markası denedin mi canim? Bazi markalari begenmiyorlarmis benim kiz golden goat, evolvia,sma optipro hepsini içti severek. Ama her bebek bir değil tabi canım seçici ise belki hiç içmez belki herhangi bir mamadan birini çok sever denemek lazım

Canım bu tulumdan ben de almıştım, yakası baya bol ve bebek giyince açılıyor. Hiç giydirmediysen bi prova et bence sizinkinde de var mı aynı sorun

Emzigi agzina koyunca alana.kadar emzigin arkasindan pat pat vuruyor musun canim benimki almak istemeyince oyle yapiyorum
Her türlü denedim canım. Tutsada 1 2 dakika içinde atıyor emziği. Sonra mızırtıya devam ediyor. Hiç bir sıkıntı yok bana göre sadece mızırdanıyor. Anlamıyorum neden durmuyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…