2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bugun kafaya koydum. Esime kitleyip uyuyacagim

Kızlar bebeğimin gözüne kirpik girmiş nasıl cikarcam onu dönüp duruyor icinde

Oglumda da vardi. Ben dokunmadim canim. Bir gun durdu ertesi gun kendi cikti. Valla cesaret edemedim ben...
Ya bende korktum pamukla denedim ama yok yapamadım bu kirpikte bayadir duruyor içinde çıkmadı kendi çıkacak gibide değil

Bu mesajı bir an ben mi yazdım dedim

Evet cidden ağır aşılar benim doktor da ver dedi. Calpole rağmen ateşi düşmezse diye de bi ilaç yazmıştı onu alicam eczaneden adını hatirlayamadim bakicam birazdan kağıtta yazıyor. Ebe de söyledi dokunmayın koluna dedi. İnşallah tutar aşı
Gazdan ağlıyor olabilir canım sancı geliyorsa. Bazı bebekler de tamamen huysuzluktan ağlıyor. Allah kolaylık versin hep mi böyle?
Gece 2 saatte bir kontrol et atesi canim... Cikarsa ilk gun gece cikiyor
Edicem canım inşallah olmaz

Kızlar el kremi ne kullanıyorsunuz temiz içerikli. Ben eklediğim kremi kullanmak istiyorum ama içeriği çok masum gelmedi bana
Ellerim yıkamaktan mahvoldu. Normal kremi kullanamıyorum bebeğe zararı olur diye. Aklıma gögüs ucu lanolinli kremi ellerime kullanmak geldi. Zararı olmadığı için… Ellerim şimdi yumuş yumuş

Bugun kafaya koydum. Esime kitleyip uyuyacagim
32 aylık anayım, eşimin çocuk bakıp benim uyuduğum dakika yok desem
Kızlar bebeğimin gözüne kirpik girmiş nasıl cikarcam onu dönüp duruyor icinde
Canım duşa sok gözüne mutlaka su gelecektir gözü kapalıyken hafif ovustur kendiliğinden çıkıyor. Peçeteyle vs müdahale etme.
Paranox s fitil veriyorlar genelde. Calpolden daha etkili. 2/3 oranla kullan dedi bizim doktorumuz aşıya gitmeden kullanalım dedi.

Benim de kozdan kalan çok tatlı ceketleri hırkaları var ama ayakları yok. Geçen ebebekte bir şey gördüm ama o da uyku tulumu gibiydi sanki. Neyseki az kaldı yaza. Yine kızdan kalan kalın eşofman takımları var, kadife filan. Onları giydiririm diye düşünüyorum

Ellerim yıkamaktan mahvoldu. Normal kremi kullanamıyorum bebeğe zararı olur diye. Aklıma gögüs ucu lanolinli kremi ellerime kullanmak geldi. Zararı olmadığı için… Ellerim şimdi yumuş yumuş

Aa süper fikir benim de eller baya yıprandı, bulaşık bezi sıkmaktan

Kızdan kalan eşyalar can yaa

Kızdan kalan eşyalar can yaa

Aynen canım, onlar olmasa ne yapardık bilmem. Geçenlerde üzerinde “bebek ayakkabısı açma” yazılı bir kutu buldum. Kızımın ilk ayakkabısından oğlumun ayakkabılarına, terlik ve sandaletlere varıncaya bir sürü ayakkabı terlik biz zamanında koymuşuz aklımıza 3 çocuğu şimdi gelinimiz hamile, ayı geçen kıyafetler hemen ona gidecek inşallah

Sabah yaptırmıştip banyo ama çıkmadı yarın bida deneym ya biraz pamukla uğraştım Helen kızardı gözü

Oglandan sonra saklarmiyim , saklamazsam ne yaparım düşünüyorum hala

Sabah yaptırmıştip banyo ama çıkmadı yarın bida deneym ya biraz pamukla uğraştım Helen kızardı gözü
Kendiliğinden çıkıyor canım, geçen benimkinin gözünde saçı vardı

Ya 4. Olursa

Oglandan sonra saklarmiyim , saklamazsam ne yaparım düşünüyorum hala

Kendiliğinden çıkıyor canım, geçen benimkinin gözünde saçı vardı
Aha ha ben de simdiden.dusunyorum saklasam mi.saklamasam mi kiyafetleri.dagitirim da besik vs puset o traz seyleri

Babalar öyle yaa... benimki de ay bu çocuk bende durmuyor annesini istiyor diye elime tutuşturuyor. Dedim çocuk annesini istiyor değil baba oyalamasini bilmiyor. Cocuga laf soyleme sorun sende
Yahu herşeiyni ben yapıyroım sadeve oyala biraz diyorum onu da beceremiyor allahtan Asyanın okulu tatil keşke. Bir an önce yaz gelse en azından o oyalıyor biraz. Valla senş düşünemiyorum bile evde bir bebeğin daha var kızın da bebek daha. Allah kolaylık versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…