inşallah 8 ay böyle devam etmez pek heveslenmeyin derim ben büyük kızımda 8 ay boyunca çektim Allah daha çektirmesin inşalah benzemez ona dedim benzemeye başladıBu mesajı bir an ben mi yazdım dedim
Gazdan ağladığını hiç sanmıyorum ıkınmıyor sancısı yok sürekli gazını salıyor rahat rahat uyurken bile kendiliğinden çıkıyot hanfendi götünğ yormuyor bileGazdan ağlıyor olabilir canım sancı geliyorsa. Bazı bebekler de tamamen huysuzluktan ağlıyor. Allah kolaylık versin hep mi böyle?
Edicem canım inşallah olmaz
Nöbet çıkışlarında ve akşamları eşim ilgileniyor Ekin'le beni dinlendiriyor. Ben de o sabah dinç uyanıp işe gitsin diye gece devraliyorum. Eğer onu da yapmasaydi tükenirdim psikoloji kalmazdı heraldeYahu herşeiyni ben yapıyroım sadeve oyala biraz diyorum onu da beceremiyor allahtan Asyanın okulu tatil keşke. Bir an önce yaz gelse en azından o oyalıyor biraz. Valla senş düşünemiyorum bile evde bir bebeğin daha var kızın da bebek daha. Allah kolaylık versin kuzum
Bak sen şu cadıyaGazdan ağladığını hiç sanmıyorum ıkınmıyor sancısı yok sürekli gazını salıyor rahat rahat uyurken bile kendiliğinden çıkıyot hanfendi götünğ yormuyor biletamamen huzursuz tamamen pisliğine yapıyor bi bakıyor beb uzanmışım hemen basıyor yaygarayı
Benim esim de bebek bakimini cok guzel beceriyor ama kucagina aldigi an oglum beni de kucakla beni de kucakla diyor. Ben de mecbur kucagindan almak zorunda kaliyorum.Bakimi Hep bana kalmis oluyor baya yorulmus oluyorum. Allahtan gunduz belli vakitler uyuyor. Sabah saatlerim zor iste.Nöbet çıkışlarında ve akşamları eşim ilgileniyor Ekin'le beni dinlendiriyor. Ben de o sabah dinç uyanıp işe gitsin diye gece devraliyorum. Eğer onu da yapmasaydi tükenirdim psikoloji kalmazdı heraldeTüm taktikleri öğret ki anneeesiiiii diyemesin Gaz çıkarma taktiklerinden, mama hazirlama olsun alt açma olsun bebeği avutma yöntemleri olsun hepsini öğrettim bana sadece emzirme için getiriyor
Bak sen şu cadıyavalla bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor bı gün çok sakin geçiyor kendi kendine uyuyor oyalaniyor bı gün ipe diziyor bizi o yüzden biz onlara ayak uyduruyoruz mecburen arada ablanlari çağır onlara kitle dinlen Eşim nöbetçi olduğunda anneme geliyorum çok rahat oluyor valla kalabalik ortamda anane teyze dede derken
İki çocuk olunca zor kuzum mecbur paylaşım yaomak zorundasınızBenim esim de bebek bakimini cok guzel beceriyor ama kucagina aldigi an oglum beni de kucakla beni de kucakla diyor. Ben de mecbur kucagindan almak zorunda kaliyorum.Bakimi Hep bana kalmis oluyor baya yorulmus oluyorum. Allahtan gunduz belli vakitler uyuyor. Sabah saatlerim zor iste.
Oglandan sonra saklarmiyim , saklamazsam ne yaparım düşünüyorum hala
Kendiliğinden çıkıyor canım, geçen benimkinin gözünde saçı vardı
Bilemiyorum 1 sene sonra buraya gebelik testi atmayasin kazayla oldu diyeYok kız artıkAllah isteyenlere versin inşallah
Nöbet çıkışlarında ve akşamları eşim ilgileniyor Ekin'le beni dinlendiriyor. Ben de o sabah dinç uyanıp işe gitsin diye gece devraliyorum. Eğer onu da yapmasaydi tükenirdim psikoloji kalmazdı heraldeTüm taktikleri öğret ki anneeesiiiii diyemesin Gaz çıkarma taktiklerinden, mama hazirlama olsun alt açma olsun bebeği avutma yöntemleri olsun hepsini öğrettim bana sadece emzirme için getiriyor
Bak sen şu cadıyavalla bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor bı gün çok sakin geçiyor kendi kendine uyuyor oyalaniyor bı gün ipe diziyor bizi o yüzden biz onlara ayak uyduruyoruz mecburen arada ablanlari çağır onlara kitle dinlen Eşim nöbetçi olduğunda anneme geliyorum çok rahat oluyor valla kalabalik ortamda anane teyze dede derken
Bilemiyorum 1 sene sonra buraya gebelik testi atmayasin kazayla oldu diye
Ama mutlaka yapmalisin 33.ay32 aylık anayım, eşimin çocuk bakıp benim uyuduğum dakika yok desem
Canım duşa sok gözüne mutlaka su gelecektir gözü kapalıyken hafif ovustur kendiliğinden çıkıyor. Peçeteyle vs müdahale etme.
Paranox s fitil veriyorlar genelde. Calpolden daha etkili. 2/3 oranla kullan dedi bizim doktorumuz aşıya gitmeden kullanalım dedi.
Seninki dursun daha kiz doguracaksinAha ha ben de simdiden.dusunyorum saklasam mi.saklamasam mikiyafetleri.dagitirim da besik vs puset o traz seyleri
Bizim icin bundan sonra boyle gercektenYok kız artıkAllah isteyenlere versin inşallah
Zaten ilk sana haber edecegimSeninki dursun daha kiz doguracaksin
Ablamlar çalışıyor hafta sonları çocuklarıyla eşleriyle vakit geçiriyor ben bu perişanım sallamadan nasıl durdurabilirim bilmiyorum. Sabit durmuyor ya kucakta sallayacağım ya ayakta ya beşiğinde yanda pusetindeyken sürekli sallamamı istiyor. Ben sallamayı istemiyorum ama durmuyor işte alıştırmadım ki kendime istiyor. Ama bazı kaynaklardan okudum bebekleri hafif sallayın rahatlaması için anne karnında hissediyorlarmış öyle. Eee bu hep böylemi rahatlayacak ben hep yatmıştım halbuki hamileyken. Gerçekten internetten araştırıyorum sürekli sallamadan nasıl durabilir nasıl uyuyabilir diye. Kolay değil her uyuyana kadar en az 1 saat sallıyorum abartırız 1 saat. Artık 2,5 aylık oldu hemen de uyumuyor ilk zamanlar uyuyordu çok çabuk. Götündeki titreşim modu kapanmasın istiyor. Sürekli salla. Dizlerim çürüdü. Ayağa kalkınca topallıyorum artık. İlk 1,5 ay sallardım 5 dk da uyurdu. Şimdi mama verirken emerken sallarken ağlıyor hep mememi çekiştiriyor mamayı çekiştiriyor sağa sola.Nöbet çıkışlarında ve akşamları eşim ilgileniyor Ekin'le beni dinlendiriyor. Ben de o sabah dinç uyanıp işe gitsin diye gece devraliyorum. Eğer onu da yapmasaydi tükenirdim psikoloji kalmazdı heraldeTüm taktikleri öğret ki anneeesiiiii diyemesin Gaz çıkarma taktiklerinden, mama hazirlama olsun alt açma olsun bebeği avutma yöntemleri olsun hepsini öğrettim bana sadece emzirme için getiriyor
Valla eşim hepsini biliyor ama işine gelmiyor. 11 yaşındaki kıxım bile mamasını hazırlıyor yediriyor artık. Ama sakin olduğu zamanlarda. Kızda sallamaktan bıktı şimdi okul tatil dönüşümlü sallıyoruz. Haftaya açılıyor kara Kara düşünüyorum ben ne yapacağım diye.Sağolsun benim eşim de iş yapar beni öyle dinlendirir diyim yoksa altını da değiştirir üzerini de değiştirir yemeğini de yedirir ama gel gör ki o meşhur “annesi seni istiyor” lafını hemen yapıştırır. Senin memen var der beni gıcık ederiş yapmasını tercih ederim
Canım otomatik salıncaklar var onlardan mi alsan ? Valla ayaklarinda derman kalmaz salla sallaAblamlar çalışıyor hafta sonları çocuklarıyla eşleriyle vakit geçiriyor ben bu perişanım sallamadan nasıl durdurabilirim bilmiyorum. Sabit durmuyor ya kucakta sallayacağım ya ayakta ya beşiğinde yanda pusetindeyken sürekli sallamamı istiyor. Ben sallamayı istemiyorum ama durmuyor işte alıştırmadım ki kendime istiyor. Ama bazı kaynaklardan okudum bebekleri hafif sallayın rahatlaması için anne karnında hissediyorlarmış öyle. Eee bu hep böylemi rahatlayacak ben hep yatmıştım halbuki hamileyken. Gerçekten internetten araştırıyorum sürekli sallamadan nasıl durabilir nasıl uyuyabilir diye. Kolay değil her uyuyana kadar en az 1 saat sallıyorum abartırız 1 saat. Artık 2,5 aylık oldu hemen de uyumuyor ilk zamanlar uyuyordu çok çabuk. Götündeki titreşim modu kapanmasın istiyor. Sürekli salla. Dizlerim çürüdü. Ayağa kalkınca topallıyorum artık. İlk 1,5 ay sallardım 5 dk da uyurdu. Şimdi mama verirken emerken sallarken ağlıyor hep mememi çekiştiriyor mamayı çekiştiriyor sağa sola.
Kızlar bir çözüm bulmam lazım artık. Git gidede ağırlaşıyor geçen hafta 6 kg olmuştı boyunu bilmiyorum. Her gün akşama kadar 6 kg sallamak nedir ya. Daha da alıyor kilo.
Ben o işi en başta çözdümSağolsun benim eşim de iş yapar beni öyle dinlendirir diyim yoksa altını da değiştirir üzerini de değiştirir yemeğini de yedirir ama gel gör ki o meşhur “annesi seni istiyor” lafını hemen yapıştırır. Senin memen var der beni gıcık ederiş yapmasını tercih ederim
Fazla merak başa bela biliyorsun kiBak kaza olayını hep merak etmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?