2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gazdan ağlıyor olabilir canım sancı geliyorsa. Bazı bebekler de tamamen huysuzluktan ağlıyor. Allah kolaylık versin hep mi böyle?

Edicem canım inşallah olmaz
Gazdan ağladığını hiç sanmıyorum ıkınmıyor sancısı yok sürekli gazını salıyor rahat rahat uyurken bile kendiliğinden çıkıyot hanfendi götünğ yormuyor bile tamamen huzursuz tamamen pisliğine yapıyor bi bakıyor beb uzanmışım hemen basıyor yaygarayı

Nöbet çıkışlarında ve akşamları eşim ilgileniyor Ekin'le beni dinlendiriyor. Ben de o sabah dinç uyanıp işe gitsin diye gece devraliyorum. Eğer onu da yapmasaydi tükenirdim psikoloji kalmazdı heralde Tüm taktikleri öğret ki anneeesiiiii diyemesin Gaz çıkarma taktiklerinden, mama hazirlama olsun alt açma olsun bebeği avutma yöntemleri olsun hepsini öğrettim bana sadece emzirme için getiriyor
Bak sen şu cadıya valla bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor bı gün çok sakin geçiyor kendi kendine uyuyor oyalaniyor bı gün ipe diziyor bizi o yüzden biz onlara ayak uyduruyoruz mecburen arada ablanlari çağır onlara kitle dinlen Eşim nöbetçi olduğunda anneme geliyorum çok rahat oluyor valla kalabalik ortamda anane teyze dede derken

Benim esim de bebek bakimini cok guzel beceriyor ama kucagina aldigi an oglum beni de kucakla beni de kucakla diyor. Ben de mecbur kucagindan almak zorunda kaliyorum.Bakimi Hep bana kalmis oluyor baya yorulmus oluyorum. Allahtan gunduz belli vakitler uyuyor. Sabah saatlerim zor iste.

İki çocuk olunca zor kuzum mecbur paylaşım yaomak zorundasınız Bi de senin oğlun da daha küçük o da ilgi ister haklı olarak ergen olsa böyle olmazdı hepinizden nefret ediyorum diyip odasına kapanirdi

Oglandan sonra saklarmiyim , saklamazsam ne yaparım düşünüyorum hala

Kendiliğinden çıkıyor canım, geçen benimkinin gözünde saçı vardı

Eskiden iyi köyü bir alım gücü vardı, şimdi insanlar mutfağı çevirmeye çalıştığı için o kadar kıymetli ki kalan her şey. Ben bundan sonra bi ilk giydikleri hastahane çıkışlarını alırım, gerisi kıymet bilerek kullanacaklara nasip olsun inşallah. 10 senedir küvet kova yanımızda gezdik ay, 3 şehir 3 evde

Sağolsun benim eşim de iş yapar beni öyle dinlendirir diyim yoksa altını da değiştirir üzerini de değiştirir yemeğini de yedirir ama gel gör ki o meşhur “annesi seni istiyor” lafını hemen yapıştırır. Senin memen var der beni gıcık eder iş yapmasını tercih ederim

Ama mutlaka yapmalisin 33.ay

Ablamlar çalışıyor hafta sonları çocuklarıyla eşleriyle vakit geçiriyor ben bu perişanım sallamadan nasıl durdurabilirim bilmiyorum. Sabit durmuyor ya kucakta sallayacağım ya ayakta ya beşiğinde yanda pusetindeyken sürekli sallamamı istiyor. Ben sallamayı istemiyorum ama durmuyor işte alıştırmadım ki kendime istiyor. Ama bazı kaynaklardan okudum bebekleri hafif sallayın rahatlaması için anne karnında hissediyorlarmış öyle. Eee bu hep böylemi rahatlayacak ben hep yatmıştım halbuki hamileyken. Gerçekten internetten araştırıyorum sürekli sallamadan nasıl durabilir nasıl uyuyabilir diye. Kolay değil her uyuyana kadar en az 1 saat sallıyorum abartırız 1 saat. Artık 2,5 aylık oldu hemen de uyumuyor ilk zamanlar uyuyordu çok çabuk. Götündeki titreşim modu kapanmasın istiyor. Sürekli salla. Dizlerim çürüdü. Ayağa kalkınca topallıyorum artık. İlk 1,5 ay sallardım 5 dk da uyurdu. Şimdi mama verirken emerken sallarken ağlıyor hep mememi çekiştiriyor mamayı çekiştiriyor sağa sola.
Kızlar bir çözüm bulmam lazım artık. Git gidede ağırlaşıyor geçen hafta 6 kg olmuştı boyunu bilmiyorum. Her gün akşama kadar 6 kg sallamak nedir ya. Daha da alıyor kilo.

Valla eşim hepsini biliyor ama işine gelmiyor. 11 yaşındaki kıxım bile mamasını hazırlıyor yediriyor artık. Ama sakin olduğu zamanlarda. Kızda sallamaktan bıktı şimdi okul tatil dönüşümlü sallıyoruz. Haftaya açılıyor kara Kara düşünüyorum ben ne yapacağım diye.

Canım otomatik salıncaklar var onlardan mi alsan ? Valla ayaklarinda derman kalmaz salla salla

Leedong eşinin desteği yeterli gelmiyorsa yardımcı mi tutsan ? Sana da yazik bütün yükü tek başına nasıl yükleneceksin ki? En azından gündüzleri gelsin biri 2-3 saat bile olsa dinlendirsin seni

Ben o işi en başta çözdüm aa babası seni çok özlemiş kızın seni istiyor, hadi babası gazını çıkar, babasiiii mamasını sen yedirecekmissin diyerek kitliyorum
Bak kaza olayını hep merak etmişimdir
Fazla merak başa bela biliyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…