2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaaa kıyamam maşallah insan kıyamıyor çok masumlar annesi.

Son 1-2 gün iyiydi, şuan şu saatte yine bununla uğraşıyorum maalesef. Bir bebek 4-5 saat emmeden durabilir mi aklım almıyor. Emeceğinde de 40 takla atıyoruz zaten. Allah yardımcımız olsun
Günlerdir ben de bununla uğraşıyorum aşırı yıpratıcı bir süreç. Neredeyse ben pes etmek üzereyim,. olmuyor çünkü ne yaparsam yapayım

Kızlar pişmemiş soğan ve sarımsak gaz yapıyordu değil mi? İki gündür mahvolduk gaz dolu yavrum, yediklerimi gözden geçiriyorum
Ben de öyle duymuştum sarımsağı değilde çiğ soğanın ama bşr yandan da sütü arttırdığını da duymuştum. Süt ve süt ürünleri de çok gaz yapıyormuş eğer yiyorsan diye söyliyim canım

Benim eşimde öyle, bir de bana verirken ' bak annesine gidince hemen susacak ' diyor. Ben alıp yatirmiyorum çocuğu. Kucakta gezdirince susar tabi

Günlerdir ben de bununla uğraşıyorum aşırı yıpratıcı bir süreç. Neredeyse ben pes etmek üzereyim,. olmuyor çünkü ne yaparsam yapayım

Hayır hayır vazgeçme

Geçici bir dönem bu, uzun bile sürse geçiyor. Ya sonra ağlata ağlata memeden bıraktırıyoruz eşeksıpalarını
Bak konuşmayı dene; aç şimdi ağzını, em sütünü güzel güzel gibi.

Zaten bu masumlukları olmasa nasıl çekilir onca sıkıntı..bir gülsün yeter ki

Dondu canim hic pes etmedim zaten sutum artinca mama vs de daha 3 gunluktu istemedi. Memedeki sikintisi 1 aylik.olunca basladi ve gazdan sebepti doktorlar bilemedi yok alerjidir sacma

Ya bende bazen gazdan olabileceğini düşünüyorum, çünkü keyfi olunca gayet güzel alıp emiyor.

Geri memeye döndü mü oğlunuz
Dondu canim asla pes etmedim. Zsten pes edecek durumum yoktu 3 gunlukken sutum artinca mamayi da birakmisti. Cok guzel emen bebek 1 aylik.olunca sikinti.cikardi gazdan sebepmis. Doktorlar yok alerjidir yok diyet yap vs demislerdi gaz problemini bilemediler benim.israrim uzerine karin ultrasonu cekilmisti ki karni gaz dolu. Aile hekimi gazi var deyip biogai onerdi ve duzenli kullandim baya rahatlayip memeye geri dondu ama cok zordu cok anlatamam korkulu ruyam yani

Otomatik sallanan Ana kucagi var mı sende yoksa onu mu denesen acaba Zor bu anlattığın durum ya Allah kolaylık versin

Ya bende bazen gazdan olabileceğini düşünüyorum, çünkü keyfi olunca gayet güzel alıp emiyor.
Gazdan olunca kendini belli ediyor agzina alip birakip bacaklarini cekiyorlar bir bogusma hali var canim. Hic bir bebek sebepsiz yere memeyi birakmaz doktorun bir tanesi oyle soylemisti

Canim detaylica bi anlatir misin, basindan bu yana ... Belki bir fikir veririz. Birimiz bi seyi fark eder belki ...

Canim yine bebeklik donemi bazi durumlarda veriyorlar da belli bir yastan sonra fitil tarzi seyler pek onerilmiyor. Yigenim surekli kabizdi mesela normal.cocuk doktor alttan uyarilmali tedaviler vermisti aile hekimimiz boyle bir sey olamaz cocuk icin ileride buyuk travma olur deyip normal ilac vermisti

Son 1-2 gün iyiydi, şuan şu saatte yine bununla uğraşıyorum maalesef. Bir bebek 4-5 saat emmeden durabilir mi aklım almıyor. Emeceğinde de 40 takla atıyoruz zaten. Allah yardımcımız olsun
Canim mesajini yeni gordum de oglum da 4 5 6 saat daha fazla hatta durduk yere bir bebek o kadar uzun sure ac kalmaz. Bir karin ultrasonu cektir bence yogun gaz vardir. Gaz icin de duzenli biogai kullaniyor musun?

Kızlar pişmemiş soğan ve sarımsak gaz yapıyordu değil mi? İki gündür mahvolduk gaz dolu yavrum, yediklerimi gözden geçiriyorum
Yapar canim. Ben gecen tursu yedim Allah im ilk defa oglum oyle huzursuz oldu. Sarimsakli ya baya etkiledi sandim oyle devam edecek neyse ki eski haline dondu

Evet canim bugun 30.gunumuz sadece anne sutu aldi. Insallah bir aksilik cikmaz da sonuna kadar emzirebilirim
Dünya rahatlığı yemin ediyorum gece kalıp su ısıt mama yap derdi yok. Bebek içinde en sağlıklısı inşallah 6 ay böyle devam eder canım. Ben de çok isterdim ama olmadı masleeef.

Kizlar simdiden bu kadar desetksiz uyku vslere ben sahsen takilmiyorum. Bebegim ve ben nasil.rahat ediyorsak oyle yapiyorum. Buyuyene kadar o kadar cok degisiklik gosteriyorlar ki ilk oglum baslarda emzikle, ya da memede uyurdu sonra ayakta sallanarak daha sonra memeyi birakinca elini memeye koyup uyudu 2.5 yasindan itibaren de tek basina uyudu ya bir ayicigina bir seyine sarilip uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…