Yaaa kıyamam maşallah insan kıyamıyor çok masumlar annesi.Sabaha karşı Ekin'i yanıma aldım. Elimle ona çarpmamak icin elimi başıma koymustum öyle uyumuşum. Bi uyandim koluma biseyler değiyor. kızım uyanmış kolumu emmeye çalışıyorAlıp içime sokasım geldi nasıl bu kadar masum olabiliyorlar ya
Günlerdir ben de bununla uğraşıyorum aşırı yıpratıcı bir süreç. Neredeyse ben pes etmek üzereyim,. olmuyor çünkü ne yaparsam yapayımSon 1-2 gün iyiydi, şuan şu saatte yine bununla uğraşıyorum maalesef. Bir bebek 4-5 saat emmeden durabilir mi aklım almıyor. Emeceğinde de 40 takla atıyoruz zaten. Allah yardımcımız olsun
Ben de öyle duymuştum sarımsağı değilde çiğ soğanın ama bşr yandan da sütü arttırdığını da duymuştum. Süt ve süt ürünleri de çok gaz yapıyormuş eğer yiyorsan diye söyliyim canımKızlar pişmemiş soğan ve sarımsak gaz yapıyordu değil mi? İki gündür mahvolduk gaz dolu yavrum, yediklerimi gözden geçiriyorum
Benim eşimde öyle, bir de bana verirken ' bak annesine gidince hemen susacak ' diyor. Ben alıp yatirmiyorum çocuğu. Kucakta gezdirince susar tabibenimkisi emzik tutuyorda ne oluyor canı ağlamak istediğinde emziği atıp yaygarayı basıyor. Kolları kopuyor bacaklarım ağrıyor. Sallamaya alıştırdın diyorlar. Yahu zaten doğduğunda alıştı pışpışlıyoruz napıyım durmuyor susmuyor sallayınca susuyor. Bırakayım göbeği çatlayana kadar ağlasın mı anlamıyorum ki cidden. 1 saat uyuyayım ablasına verdim sallasın diye başımı yastığa koydım baktım sesi gelmeye başladı. Babasında da durmuyor çok fazla hayır resmen sanki ağlasında bş an önce bana geri versin istiyor. 10 dk ya al diyor hemen durmuyor diyor. Durdur o zaman sustur benim gibi yap diyorum ben yapınca olmuyor diyor. Pışpışla diyorum yapmıyor. Kucakta gezdiriyor çocuk bu sefer uykusu varsa da kaçırıyor kucağında gezidirip yatağına koyuyor deri. O çocuk yatakta duran çocuk olsa sana vermezdim diyorum. 3.aydan sonra düzelecekmiş inşallah öyle olur. O kader yorgunluğa zayıflamıyorum da
Günlerdir ben de bununla uğraşıyorum aşırı yıpratıcı bir süreç. Neredeyse ben pes etmek üzereyim,. olmuyor çünkü ne yaparsam yapayım
Dondu canim hic pes etmedim zaten sutum artinca mama vs de daha 3 gunluktu istemedi. Memedeki sikintisi 1 aylik.olunca basladi ve gazdan sebepti doktorlar bilemedi yok alerjidir sacmaGeri memeye döndü mü oğlunuz
Sabaha karşı Ekin'i yanıma aldım. Elimle ona çarpmamak icin elimi başıma koymustum öyle uyumuşum. Bi uyandim koluma biseyler değiyor. kızım uyanmış kolumu emmeye çalışıyorAlıp içime sokasım geldi nasıl bu kadar masum olabiliyorlar ya
Dondu canim hic pes etmedim zaten sutum artinca mama vs de daha 3 gunluktu istemedi. Memedeki sikintisi 1 aylik.olunca basladi ve gazdan sebepti doktorlar bilemedi yok alerjidir sacma
Dondu canim asla pes etmedim. Zsten pes edecek durumum yoktu 3 gunlukken sutum artinca mamayi da birakmisti. Cok guzel emen bebek 1 aylik.olunca sikinti.cikardi gazdan sebepmis. Doktorlar yok alerjidir yok diyet yap vs demislerdi gaz problemini bilemediler benim.israrim uzerine karin ultrasonu cekilmisti ki karni gaz dolu. Aile hekimi gazi var deyip biogai onerdi ve duzenli kullandim baya rahatlayip memeye geri dondu ama cok zordu cok anlatamam korkulu ruyam yaniGeri memeye döndü mü oğlunuz
Otomatik sallanan Ana kucagi var mı sende yoksa onu mu denesen acabaAblamlar çalışıyor hafta sonları çocuklarıyla eşleriyle vakit geçiriyor ben bu perişanım sallamadan nasıl durdurabilirim bilmiyorum. Sabit durmuyor ya kucakta sallayacağım ya ayakta ya beşiğinde yanda pusetindeyken sürekli sallamamı istiyor. Ben sallamayı istemiyorum ama durmuyor işte alıştırmadım ki kendime istiyor. Ama bazı kaynaklardan okudum bebekleri hafif sallayın rahatlaması için anne karnında hissediyorlarmış öyle. Eee bu hep böylemi rahatlayacak ben hep yatmıştım halbuki hamileyken. Gerçekten internetten araştırıyorum sürekli sallamadan nasıl durabilir nasıl uyuyabilir diye. Kolay değil her uyuyana kadar en az 1 saat sallıyorum abartırız 1 saat. Artık 2,5 aylık oldu hemen de uyumuyor ilk zamanlar uyuyordu çok çabuk. Götündeki titreşim modu kapanmasın istiyor. Sürekli salla. Dizlerim çürüdü. Ayağa kalkınca topallıyorum artık. İlk 1,5 ay sallardım 5 dk da uyurdu. Şimdi mama verirken emerken sallarken ağlıyor hep mememi çekiştiriyor mamayı çekiştiriyor sağa sola.
Kızlar bir çözüm bulmam lazım artık. Git gidede ağırlaşıyor geçen hafta 6 kg olmuştı boyunu bilmiyorum. Her gün akşama kadar 6 kg sallamak nedir ya. Daha da alıyor kilo.
Gazdan olunca kendini belli ediyor agzina alip birakip bacaklarini cekiyorlar bir bogusma hali var canim. Hic bir bebek sebepsiz yere memeyi birakmaz doktorun bir tanesi oyle soylemistiYa bende bazen gazdan olabileceğini düşünüyorum, çünkü keyfi olunca gayet güzel alıp emiyor.
Evet canim bugun 30.gunumuz sadece anne sutu aldi. Insallah bir aksilik cikmaz da sonuna kadar emzirebilirimİyi fikir canım geçmiş olsun sen sadece emziriyorsun sanırım
Canim detaylica bi anlatir misin, basindan bu yana ... Belki bir fikir veririz. Birimiz bi seyi fark eder belki ...Günlerdir ben de bununla uğraşıyorum aşırı yıpratıcı bir süreç. Neredeyse ben pes etmek üzereyim,. olmuyor çünkü ne yaparsam yapayım
Canim yine bebeklik donemi bazi durumlarda veriyorlar da belli bir yastan sonra fitil tarzi seyler pek onerilmiyor. Yigenim surekli kabizdi mesela normal.cocuk doktor alttan uyarilmali tedaviler vermisti aile hekimimiz boyle bir sey olamaz cocuk icin ileride buyuk travma olur deyip normal ilac vermistiBenim de fitil çocukluk travmam hiç fitil yapmak istemiyorum bana değişik geliyor psikolojik olarakben kendime de fitil kullanamiyorum mesela... Doktor calpol için zararli demedi aksine bi zarari olmaz korkma dedi bana. Doz aşımı olmadığı sürece ne zarari olur acaba gidince bi sorarım yine doktora. Calpol en masum ilaçlardan diye biliyordum biz de calpolle büyümüşüz çünkü
Canim mesajini yeni gordum de oglum da 4 5 6 saat daha fazla hatta durduk yere bir bebek o kadar uzun sure ac kalmaz. Bir karin ultrasonu cektir bence yogun gaz vardir. Gaz icin de duzenli biogai kullaniyor musun?Son 1-2 gün iyiydi, şuan şu saatte yine bununla uğraşıyorum maalesef. Bir bebek 4-5 saat emmeden durabilir mi aklım almıyor. Emeceğinde de 40 takla atıyoruz zaten. Allah yardımcımız olsun
Yapar canim. Ben gecen tursu yedim Allah im ilk defa oglum oyle huzursuz oldu. Sarimsakli ya baya etkiledi sandim oyle devam edecek neyse ki eski haline donduKızlar pişmemiş soğan ve sarımsak gaz yapıyordu değil mi? İki gündür mahvolduk gaz dolu yavrum, yediklerimi gözden geçiriyorum
Haha çocuk kucağında durduğunda da annesini görünce durdu diyorBenim eşimde öyle, bir de bana verirken ' bak annesine gidince hemen susacak ' diyor. Ben alıp yatirmiyorum çocuğu. Kucakta gezdirince susar tabi
Valla ben almadım sallamam dşye kardeşim de vardı zaten istemedim alıştırmamak için bir süre alsamıydım die düşündümOtomatik sallanan Ana kucagi var mı sende yoksa onu mu denesen acabaZor bu anlattığın durum ya Allah kolaylık versin
Dünya rahatlığı yemin ediyorum gece kalıp su ısıt mama yap derdi yok. Bebek içinde en sağlıklısı inşallah 6 ay böyle devam eder canım. Ben de çok isterdim ama olmadı masleeef.Evet canim bugun 30.gunumuz sadece anne sutu aldi. Insallah bir aksilik cikmaz da sonuna kadar emzirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?