2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dünya rahatlığı yemin ediyorum gece kalıp su ısıt mama yap derdi yok. Bebek içinde en sağlıklısı inşallah 6 ay böyle devam eder canım. Ben de çok isterdim ama olmadı masleeef.
Canım mamaya mı döndünüz siz tamamen, benim oğlan da 9 gündür meme reddediyor. Sanırım mama ağırlıklı şekilde devam edeceğiz, şimdilik süt sağıp veriyorum ama o yeterli gelmiyor

Benim büyük oğlum böyleydi, sabahtan akşama kadar sürekli ağlar. Ağlarken yorulursa bile mızmız sesler çıkarırdı. Gece asla uyumaz saat başı emmek için kalkardı.

Dünya rahatlığı yemin ediyorum gece kalıp su ısıt mama yap derdi yok. Bebek içinde en sağlıklısı inşallah 6 ay böyle devam eder canım. Ben de çok isterdim ama olmadı masleeef.
Dun esime aynen bunlari soyledim. Sadece maddi degil her yonden ekonomik anne sutu. Sende elinde geleni fazlaca yapiyorsun, kendini kotu hissetme! Nasibi neyse o her bebegin

Elektrikli ana kucağı düşünür müsünüz, gerçi benim oğlan da sallama hastası ama onda durmuyor

Ben bugün senin mesajlarına çok yazdım kusura bakma canım rahatsız ettiysem.
Benim oğlum da meme reddi var 9 gündür. Gün içinde hiç emmiyor mu , benimki mümkün değil almıyor hatta bugün gece bile almadı sağıp verince içiyor acaba tadında mı bir şey var dedim ama o da yok

Merhaba,gümüş kapak kullananlar hangi markayı önerirsiniz? Bu markayı kullanan ve memnun kalan varmı?

Kizlar bebegi benimle gunleri ayni olanlar gunduz ve geceleri uyurken 2 saati dolunca kaldirip emziriyor musunuz yoksa 3 saati artik bulduruyor musunuz?

Yapar canim. Ben gecen tursu yedim Allah im ilk defa oglum oyle huzursuz oldu. Sarimsakli ya baya etkiledi sandim oyle devam edecek neyse ki eski haline dondu
Yaa turşu aklıma gelmezdi hiç iyi oldu söylediğin cnm. Zaten her gün her gün aklıma gaz yapmayan yemek tarifi de gelmiyor herkes ne yediğini yazsa keşke de bakıp yapsam
Canım bir süre kaşık biberon denesen memeye dönebilir belki? Denemşsindir belki.
Kizlar bebegi benimle gunleri ayni olanlar gunduz ve geceleri uyurken 2 saati dolunca kaldirip emziriyor musunuz yoksa 3 saati artik bulduruyor musunuz?
Asla uyanmıyor 2saatte mama yüzünden , meme de ememiyor uyuyakalıyor, o yüzden mecbur 3saate çıkardım ben.

Kızlar pişmemiş soğan ve sarımsak gaz yapıyordu değil mi? İki gündür mahvolduk gaz dolu yavrum, yediklerimi gözden geçiriyorum
Yapar kuzum çiğ sebzeler de gaz yapıyor l. Süt ürünleri de gaz yapıyor
Aynen ben de öyle kuzum mesela dün gece koyun koyuna uyuduk nasıl huzurlu uyudu meleğim bazen kendi istemiyor yatağını istiyor koyuyorum kendi uyuyor, bazen pispislanmak istiyor, bazen ana kucağı, bazen meme o nasıl isterse öyle gidiyoruz tamamen. Zaten 4 aydan önce uyku eğitimi önerilmiyor ki 4 ay bile erken bence

Benim uyaniyor ama bazen uyanmiyor artik 25 gunluk oldu biraz uzatsam mi diye dusundum.

Benim uyaniyor ama bazen uyanmiyor artik 25 gunluk oldu biraz uzatsam mi diye dusundum.
Benimki uyanmasaydi inan 5 saat uyuturdum. Emzirir tekrar uyuturdum. Uyku da beslenme kadar onemli. Hem de dedigin gibi 1 aylik oldu. Dun esim diyor ki bizim be minik yeni dogmus gibi bebegimiz oldu ne de uyuyan bi bebek... Cok guldum esimin boyle soylemleri var ozet seklinde... Birinde de besledik, gazini cikarduik, ev isisi iyi, alti temiz, ustu basi iyi, hasta degil, eee bir bebek neden uyumaz dedi bazen ikimizin de hic takati kalmiiyor. Aileden destegi olanlar cok sansli

Kaşık biberon aldım ama çok zorlandım, mecbur zor bile olsa onu deneyeceğim ya da şırınga ile

Kızlar yeni bı dert güncellemesiyle.geldim benim migdem ve bağırsaklarım bozulmuş dün süt içmiştim sanırım süt bozuktu şimdi sanki miğde usutlesi gibi durumum bebeğe nasıl etki eder acaba

Canim basini saga sola ceviriyor mu? Yastik kullanirsaniz ceviremez. Ama yastiksiz kussa hemen kafayi saga sola ceviririp bosaltiyorlar.
Aslında kullanmıyodum dünden ber düz kafa yastığı koyuyorum o kadar güzel uyuyor ki acaba diyorum dünden beri doğru yaptığım şey bu mu

Aslında kullanmıyodum dünden ber düz kafa yastığı koyuyorum o kadar güzel uyuyor ki acaba diyorum dünden beri doğru yaptığım şey bu mu
Kusma durumuna aman dikkat edin. Bende kullanmak istedim de benimki cok kusuyor. Vazgectim o yuzden. 2 aylik olsun o zaman bakicam...

İki gecedir sallıyorum uykusu yoksa asla uyumuyor zaten uykusu da gelmiyor sallamayla da. Dün dörtte uyudu, emiyor sonra evde turluyoruz bir 2 saat öyle dalıyor
Son 1-2 gün iyiydi, şuan şu saatte yine bununla uğraşıyorum maalesef. Bir bebek 4-5 saat emmeden durabilir mi aklım almıyor. Emeceğinde de 40 takla atıyoruz zaten. Allah yardımcımız olsun
Vallahi bizimki duruyor akşam güzel emiyor sonra üç 4 saat ayakta geziyoruz mesela dün dörtte uyudu gece sabah dokuzda kalktı bilmiyorum belki de yanlıştı 5 saat aç kalması ama çok uykusuzdu şu an bile hala sersem gibi.
Ben de öyle yapıyorum kesinlikle nasıl isterse öyle oluyor ama omzumda geziyor saatlerce kucagımda zararlı oluyor mudur bunu yazacaktım gruba uyku arkadaşı olan var mı ben şimdi acaba alıp da yanına koyup başlatsam mı diyorum alışsa mı biraz ben yatarım kokum siner sonra ona veririm bebişlerini büyütenler kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…