2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uyku arkadaşı için henüz erken. Yattığı yerde boğulma tehlikesine karşı hiç bişey bulunmaması gerekiyor şuan canım. 4 aydan sonra verirsin. Bir de ilk 4 ay anne teması öneriliyor.

İki aylık aşımızı olduk iki bacaktan vurdu,, verem aşısı için arayınca getirin dedi. Yirmi bebek toplanınca çağırıyorlarmiş onun için. Şu an bir huysuzlugu yok gibi az ağladı bacağı ağrıyor galiba

Yaa bizimkinin de ondan katilaşti demekki ben dün iki çay kaşığı zeytinyağı verdim bugün de vericem.

Üçünün aynı anda olmamasi iyi olmuş canim. Ben de ertelemek istedim ama aşı takvimi aksar olmuyor dediler. Heralde bu 20 kişi muhabbetinden dolayı. En ağırı verem zaten

Üçünün aynı anda olmamasi iyi olmuş canim. Ben de ertelemek istedim ama aşı takvimi aksar olmuyor dediler. Heralde bu 20 kişi muhabbetinden dolayı. En ağırı verem zaten
Bi pakette 20 asi varmis. Acilinca bozuluyormus o yuzdenmis...

Evet ben de öyle dedim sonra olması iyi oldu hepsi üst üste olunca ağır gelecekti. Hemşirede öyle dedi ağır olanı veremmiş o canlı aşiymiş onu vurunca üç gün banyo yok galiba.

Kızlar yeni bı dert güncellemesiyle.geldim benim migdem ve bağırsaklarım bozulmuş dün süt içmiştim sanırım süt bozuktu şimdi sanki miğde usutlesi gibi durumum bebeğe nasıl etki eder acaba
Annedeki etkiler görülebilir canım ishal vs.
Kizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatli dayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Doğduğunda kafa kontrolü vardı. Her geçen gün arttı şuan kucağımda durdugu süre boyunca kafası hep dik etrafa bakınıyor

Şimdi kaka yaptı ay nasıl mutluyum nasıl mutluyum yumuşadı demekki

Annedeki etkiler görülebilir canım ishal vs.

Doğduğunda kafa kontrolü vardı. Her geçen gün arttı şuan kucağımda durdugu süre boyunca kafası hep dik etrafa bakınıyor
Masallah canim... Bebeginin gelisimi onden gidiyor. Ustun yetenekli olabilir kizimda boyleydi, bilsemi kazandi, zeka testinde de ustun zeka cikti masallah bebekken de normal bir bebek degildi zaten... Doktor taa o zaman demisti ama ciddiye almamistim... 4.5 yasinda kendi kendine okumayi ogrenmisri o zaman emin oldum Sen de takip et oglunu...

Kizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatli dayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Evet kuzum dik tutuyor bakınıyor. Yatakta sağa sola dönüyor
Bi pakette 20 asi varmis. Acilinca bozuluyormus o yuzdenmis...
Aaa demek ondan canım
Evet ben de öyle dedim sonra olması iyi oldu hepsi üst üste olunca ağır gelecekti. Hemşirede öyle dedi ağır olanı veremmiş o canlı aşiymiş onu vurunca üç gün banyo yok galiba.
Evet kuzum kollari agriyor miniklerin

Kendi kendine mi oldu, bir sey yaptiniz mi acaba?
Ben her emzirdikten sonra iki bacak arama yatırıp kolla destekleyip sırtını ovaliyorum bacakları katlanmış şekilde. Ovalarken yaptı çoğunlukla o pozisyonda yapıyor zaten yada emerken. Birde biliyorsun zeytinyağı vermiştim.

Kafasını bayagidir dik tutuyor etrafa bakiniyor omuzumda, birde konuşunca gülüyor agu agu demeye başladı konuşmaya çalışıyor benimle

ŞlKizlar bebegi benimle gunleri ayni olanlar gunduz ve geceleri uyurken 2 saati dolunca kaldirip emziriyor musunuz yoksa 3 saati artik bulduruyor musunuz?
Canım on günlüktü kontrolde sorduğumda doktor artık uyandırma gece demişti 3 saat 4saat Ne zaman uyanırsa. Zaten 3-4saat anca sürüyor uykusu.
Uzun uzun değil ama tutabiliyor. Yüz üstü yatırıyorum bazen kafasını indirmeyince tekrar alıyorum

Canım mamaya mı döndünüz siz tamamen, benim oğlan da 9 gündür meme reddediyor. Sanırım mama ağırlıklı şekilde devam edeceğiz, şimdilik süt sağıp veriyorum ama o yeterli gelmiyor
Meme reddi yaşıyorum bayadır canım o yüzden gece uyku sersemiyken emzirmeye çalışıyorum her uyandığında ama tam emmiyor beni fark edince bırakıyor sağıp veriyorum o da bebek emmesi gibi olmuyor azaldı sütüm iyicene ne takviyeler yaparsan yap bebek emmediği sürece artmıyor süt hep emzirmek isterim hamileyken bile kafama koydum sürekli emzirevepşm mama vermeyeceğim diyordum ama kısmet olmadı mecbur kaldım şimdi de elimden ne geldiyse yaptım ama mememi reddetti rahatı seçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…