Uyku arkadaşı için henüz erken. Yattığı yerde boğulma tehlikesine karşı hiç bişey bulunmaması gerekiyor şuan canım. 4 aydan sonra verirsin. Bir de ilk 4 ay anne teması öneriliyor.Ben de öyle yapıyorum kesinlikle nasıl isterse öyle oluyor ama omzumda geziyor saatlerce kucagımda zararlı oluyor mudur bunu yazacaktım gruba uyku arkadaşı olan var mı ben şimdi acaba alıp da yanına koyup başlatsam mı diyorum alışsa mı biraz ben yatarım kokum siner sonra ona veririm bebişlerini büyütenler kullanan oldu mu?
Yaa bizimkinin de ondan katilaşti demekkiKizlar benim oglum resmen kabizlik yasiyormus. Ben gaz saniyordum ama kabizlikmis. Sutum koyulasinca demekki yag orani da azalinca kabiz oldu.
Aksam dolapta 100 cc kolezyum vardi. Onu verdim. Bagirsaklarini calistirir diye. 2 saat gecti gecmedi nasil bir kakadir... Yani sok olursunuz! Bir kilosunu vermistirtabii ki rahatladi. Rahat rahat emiyor, huzursuzdu. Cok sukur dustan sonra da uyuttum, gece 3 defa beslenmek icin uyandi. Uyudum ben de, cok sukur. 12 den 7 ye kadar da olsa bana iyi geldi.
Keske ilk hafta 50cc kolezyum paketleri yapsaydim. Kabizlik isal durumlarinda verirdim. Cok da vardi sutum.. Azalsin diye sagmamistim hatta. Resmen ilac gibi! Eger dolapta kolezyumu olan varsa boyle durumlarda kullanin arkadaslar
Üçünün aynı anda olmamasi iyi olmuş canim. Ben de ertelemek istedim ama aşı takvimi aksar olmuyor dediler. Heralde bu 20 kişi muhabbetinden dolayı. En ağırı verem zatenİki aylık aşımızı olduk iki bacaktan vurdu,, verem aşısı için arayınca getirin dedi. Yirmi bebek toplanınca çağırıyorlarmiş onun için. Şu an bir huysuzlugu yok gibi az ağladı bacağı ağrıyor galiba
Bi pakette 20 asi varmis. Acilinca bozuluyormus o yuzdenmis...Üçünün aynı anda olmamasi iyi olmuş canim. Ben de ertelemek istedim ama aşı takvimi aksar olmuyor dediler. Heralde bu 20 kişi muhabbetinden dolayı. En ağırı verem zaten
Evet ben de öyle dedim sonra olması iyi oldu hepsi üst üste olunca ağır gelecekti. Hemşirede öyle dedi ağır olanı veremmiş o canlı aşiymiş onu vurunca üç gün banyo yok galiba.Üçünün aynı anda olmamasi iyi olmuş canim. Ben de ertelemek istedim ama aşı takvimi aksar olmuyor dediler. Heralde bu 20 kişi muhabbetinden dolayı. En ağırı verem zaten
Benimki yapiyor canim. Hatta yuz ustu falan bir kac saniye dik tutuyor.Kizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatlidayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Annedeki etkiler görülebilir canım ishal vs.Kızlar yeni bı dert güncellemesiyle.geldim benim migdem ve bağırsaklarım bozulmuş dün süt içmiştim sanırım süt bozuktu şimdi sanki miğde usutlesi gibi durumum bebeğe nasıl etki eder acaba
Doğduğunda kafa kontrolü vardı. Her geçen gün arttı şuan kucağımda durdugu süre boyunca kafası hep dik etrafa bakınıyorKizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatlidayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Şimdi kaka yaptı ay nasıl mutluyum nasıl mutluyum yumuşadı demekkiKizlar benim oglum resmen kabizlik yasiyormus. Ben gaz saniyordum ama kabizlikmis. Sutum koyulasinca demekki yag orani da azalinca kabiz oldu.
Aksam dolapta 100 cc kolezyum vardi. Onu verdim. Bagirsaklarini calistirir diye. 2 saat gecti gecmedi nasil bir kakadir... Yani sok olursunuz! Bir kilosunu vermistirtabii ki rahatladi. Rahat rahat emiyor, huzursuzdu. Cok sukur dustan sonra da uyuttum, gece 3 defa beslenmek icin uyandi. Uyudum ben de, cok sukur. 12 den 7 ye kadar da olsa bana iyi geldi.
Keske ilk hafta 50cc kolezyum paketleri yapsaydim. Kabizlik isal durumlarinda verirdim. Cok da vardi sutum.. Azalsin diye sagmamistim hatta. Resmen ilac gibi! Eger dolapta kolezyumu olan varsa boyle durumlarda kullanin arkadaslar
Masallah canim... Bebeginin gelisimi onden gidiyor. Ustun yetenekli olabilirAnnedeki etkiler görülebilir canım ishal vs.
Doğduğunda kafa kontrolü vardı. Her geçen gün arttı şuan kucağımda durdugu süre boyunca kafası hep dik etrafa bakınıyor
Kendi kendine mi oldu, bir sey yaptiniz mi acaba?Şimdi kaka yaptı ay nasıl mutluyum nasıl mutluyum yumuşadı demekki
Evet kuzum dik tutuyor bakınıyor. Yatakta sağa sola dönüyorKizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatlidayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Aaa demek ondan canımBi pakette 20 asi varmis. Acilinca bozuluyormus o yuzdenmis...
Evet kuzum kollari agriyor miniklerinEvet ben de öyle dedim sonra olması iyi oldu hepsi üst üste olunca ağır gelecekti. Hemşirede öyle dedi ağır olanı veremmiş o canlı aşiymiş onu vurunca üç gün banyo yok galiba.
Ben her emzirdikten sonra iki bacak arama yatırıp kolla destekleyip sırtını ovaliyorum bacakları katlanmış şekilde. Ovalarken yaptı çoğunlukla o pozisyonda yapıyor zaten yada emerken. Birde biliyorsun zeytinyağı vermiştim.Kendi kendine mi oldu, bir sey yaptiniz mi acaba?
Kafasını bayagidir dik tutuyor etrafa bakiniyor omuzumda, birde konuşunca gülüyor agu agu demeye başladı konuşmaya çalışıyor benimleKizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatlidayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Ben babymom kullanıyorum çok memnunum canımMerhaba,gümüş kapak kullananlar hangi markayı önerirsiniz? Bu markayı kullanan ve memnun kalan varmı?
Eki Görüntüle 3236153
Ay masallah yaKafasını bayagidir dik tutuyor etrafa bakiniyor omuzumda, birde konuşunca gülüyor agu agu demeye başladı konuşmaya çalışıyor benimle
Canım on günlüktü kontrolde sorduğumda doktor artık uyandırma gece demişti 3 saat 4saat Ne zaman uyanırsa. Zaten 3-4saat anca sürüyor uykusu.ŞlKizlar bebegi benimle gunleri ayni olanlar gunduz ve geceleri uyurken 2 saati dolunca kaldirip emziriyor musunuz yoksa 3 saati artik bulduruyor musunuz?
Uzun uzun değil ama tutabiliyor. Yüz üstü yatırıyorum bazen kafasını indirmeyince tekrar alıyorumKizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatlidayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Meme reddi yaşıyorum bayadır canım o yüzden gece uyku sersemiyken emzirmeye çalışıyorum her uyandığında ama tam emmiyor beni fark edince bırakıyor sağıp veriyorum o da bebek emmesi gibi olmuyor azaldı sütüm iyicene ne takviyeler yaparsan yap bebek emmediği sürece artmıyor süt hep emzirmek isterim hamileyken bile kafama koydum sürekli emzirevepşm mama vermeyeceğim diyordum ama kısmet olmadı mecbur kaldım şimdi de elimden ne geldiyse yaptım ama mememi reddetti rahatı seçtiCanım mamaya mı döndünüz siz tamamen, benim oğlan da 9 gündür meme reddediyor. Sanırım mama ağırlıklı şekilde devam edeceğiz, şimdilik süt sağıp veriyorum ama o yeterli gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?