Gece uyuyor çok şükür 3/4 saat bazen aralıksız uyuyor. Benim sıkıntım gündüz. Hayır uyanık kalsın ilgileneyim hep ama ağlamasın yaBenim büyük oğlum böyleydi, sabahtan akşama kadar sürekli ağlar. Ağlarken yorulursa bile mızmız sesler çıkarırdı. Gece asla uyumaz saat başı emmek için kalkardı.
İnsan emzirmeyince kendisinde arıyor önce ama artık çok uğraştım Kv bile diyot başkası olsaydı bırakırdı emzirmeyi sen emsin diye çok uğraştın kızım dedi. Hayır emzirme destek sistemi çyle mantıklı geldi ki belki ilk doğduğu zaman verseydim olurdu ama 1,5 aydan sonea onun da meme olduğunu anlıyor çok uyanıklarDun esime aynen bunlari soyledim. Sadece maddi degil her yonden ekonomik anne sutu. Sende elinde geleni fazlaca yapiyorsun, kendini kotu hissetme! Nasibi neyse o her bebegin
Bebegin kac gunluk bilmiyorum ama onceki gun bir aylik kontrolumuz vardi,doktor geceleri kesinlikle beslemek icin uyandirma 8 saate kadar ac kalabilir dedi.Zaten benim kiz iki uc saatte bir uyaniyor.Kizlar bebegi benimle gunleri ayni olanlar gunduz ve geceleri uyurken 2 saati dolunca kaldirip emziriyor musunuz yoksa 3 saati artik bulduruyor musunuz?
Bu arada ekonomik yöntemde çok iyi ben 3 günde bi 200 tl mamaya veriyorum bir de bezi varDun esime aynen bunlari soyledim. Sadece maddi degil her yonden ekonomik anne sutu. Sende elinde geleni fazlaca yapiyorsun, kendini kotu hissetme! Nasibi neyse o her bebegin
Hemen hemen ondan alan herkes aynı şeyi söylüyor kardeşimde öyle ilk 1/2 ay durdu sonra onu istemedi ayakta sallanmak istedi dedi demekki temas olsun istiyorlar ya da anne ayakları hiçbir titreşim sallanma moduna eş değer değilElektrikli ana kucağı düşünür müsünüz, gerçi benim oğlan da sallama hastası ama onda durmuyor
Olur mu öyle şey canım hepimiz birbirimize cevap yazıyoruz zaten:))) mama alan bebeklerde çok sık yaşanıyor meme reddi. Doktor uyku sersemi emzir demişti. Baya öyle emzirdim özellikle gece o emdikçe sütümde çoğaldı baya dediğim 1 ay ama sonrasında onu da almadı. Emzirme destek sistemi aldım onu da istemedi. Gece 4 saat uyuyor kalkmıyor emmeye de. Sonra emziriyorum 5/10 dk. Gündüz gerçekten ağzına sürmüyor hatta meme olduğunu hemen anlıyor uyku sersemi versemde sağıp veriyorum aynı senin gibi. Öyle içiyor Ama kaç defa sağıyorum 90 cc yapmak için her sağımda 20 cc oluyor 30 a gelmiyor bile artıkBen bugün senin mesajlarına çok yazdım kusura bakma canım rahatsız ettiysem.
Benim oğlum da meme reddi var 9 gündür. Gün içinde hiç emmiyor mu , benimki mümkün değil almıyor hatta bugün gece bile almadı sağıp verince içiyor acaba tadında mı bir şey var dedim ama o da yok
Öyle yapıcam durmazsa da geri veririmKardeşinden bı denrmelik almalisinn
Uykunun en tatlı hali yorgunluğun üstüne ilaç gibi geliyorSabah eşim nöbetten geldi devir teslim töreni ile kızı ona teslim ettim vurdum kafayi 3 saat bir uyumuşum ilaç gibi geldi resmen
Benimkisi 2 haftadır tutmaya çalışıyor bu son 1 hafta süresi uzadı daha çok tutmaya başlıyor hatta sadece uyku halindeyken başını tutmuyor. Ya da çoo gazla uzun süre kaldığında tutmuyor. Yavaş yavaş tutmaya başladılar herhalde bu zamanlarda canım.Kizlar bebegi, basini tutabilen var mi? Benimki tutma denemeleri yapiyor, cok tatlidayanamayip pat atiyor kafayi omuzuma
Maşallah canım o zaman öp onu bizim yerimize. Darısı tüm evlatlarımızın başına inşallahMasallah canim... Bebeginin gelisimi onden gidiyor. Ustun yetenekli olabilirkizimda boyleydi, bilsemi kazandi, zeka testinde de ustun zeka cikti masallah bebekken de normal bir bebek degildi zaten... Doktor taa o zaman demisti ama ciddiye almamistim... 4.5 yasinda kendi kendine okumayi ogrenmisri o zaman emin oldum Sen de takip et oglunu...
Cok tesekkur ederimMaşallah canım o zaman öp onu bizim yerimize. Darısı tüm evlatlarımızın başına inşallah
1-3 giymeye başladık kollar biraz uzun geliyor kıvırıyorum. Bez de küçük gelmeye başladı son paketi bitirip 3 e geçeceğim ben. Bel kismina iki parmağını sokabiliyor musun bagladiginda çok sıkıyorsa küçülmüş demektir. Bi de bacaklarinda kizarma varsa ya da bantlar birleşmiyorsa büyük noya gecmelisinKızlar benimle aynı zamanlarda doğumu olan kimler vardı? Şu an kaç beden kıyafet giydiriyorsunuz? 0-3 ler bayadır olmuyordu. 1-3 kullanıyor şuan sanırım bunlarda artık daralmaya başladı. 3-6 lara bakıyorum onlarda büyük geliyor sanki biraz.bezini değiştirdiniz mi 2 numara kullanıyorum şuan molfix. Ama sanki o da küçülmeye başladı. Üst tarafı işedikçe aşağıya kayıyo gibi.
25 gunluk canim. Senin kac gunluk ki 8 saat baya uzun geldi banaBebegin kac gunluk bilmiyorum ama onceki gun bir aylik kontrolumuz vardi,doktor geceleri kesinlikle beslemek icin uyandirma 8 saate kadar ac kalabilir dedi.Zaten benim kiz iki uc saatte bir uyaniyor.
Hangisi daha zorlayıcı bilemedimİlk zamanlar uyuyordu iki pış pış yapıyordumgözleri açıldıkça gönülleri de açıldı. Benimkisi emmiyor sağıp veriyorum genelde meme reddi yaşadım mama kullandığım için ancak uyku sersermiyken emzirebiliyorım o da genelde gece. Yani bebekler uyumak için hep bir meşgale buluyor kendisine sanırım şimdiden emen çocuklar memede uyumak istiyor mama yiyenler sallanmak
Benimki 1 aylık oldu hala mama veriyorum arttı sütüm ama yetmiyor bir iki defa veriyorum mecbur. Hala şırıngayla veriyorum. Şırıngadan onun çekmesini istiyoruz o yüzden çok zorluyor beni de. artık ya biberona geçeceğim ya da sütüm artacak. İki hafta daha veriyorum kendimeOlur mu öyle şey canım hepimiz birbirimize cevap yazıyoruz zaten:))) mama alan bebeklerde çok sık yaşanıyor meme reddi. Doktor uyku sersemi emzir demişti. Baya öyle emzirdim özellikle gece o emdikçe sütümde çoğaldı baya dediğim 1 ay ama sonrasında onu da almadı. Emzirme destek sistemi aldım onu da istemedi. Gece 4 saat uyuyor kalkmıyor emmeye de. Sonra emziriyorum 5/10 dk. Gündüz gerçekten ağzına sürmüyor hatta meme olduğunu hemen anlıyor uyku sersemi versemde sağıp veriyorum aynı senin gibi. Öyle içiyor Ama kaç defa sağıyorum 90 cc yapmak için her sağımda 20 cc oluyor 30 a gelmiyor bile artık
34 gunlukken bir aylik kontrole goturduk,su an 36 gunluk25 gunluk canim. Senin kac gunluk ki 8 saat baya uzun geldi bana
Kızımda da doğduğunda kafa kontrolü vardı ama oğlan bir tık önde sanki. Kızımda çok ilgilenmistim bebekken inşallah aynı ilgiyi oğlana da gösterebilirim.Masallah canim... Bebeginin gelisimi onden gidiyor. Ustun yetenekli olabilirkizimda boyleydi, bilsemi kazandi, zeka testinde de ustun zeka cikti masallah bebekken de normal bir bebek degildi zaten... Doktor taa o zaman demisti ama ciddiye almamistim... 4.5 yasinda kendi kendine okumayi ogrenmisri o zaman emin oldum Sen de takip et oglunu...
Kesinlikle ilk ben alırım onuHemen hemen ondan alan herkes aynı şeyi söylüyor kardeşimde öyle ilk 1/2 ay durdu sonra onu istemedi ayakta sallanmak istedi dedi demekki temas olsun istiyorlar ya da anne ayakları hiçbir titreşim sallanma moduna eş değer değilsallanan ayak çıkartsınlar bence yok satar
Evet ya aynı benimki de once sadece gece alıyordu şimdi onu da istemiyor. Artık olduğu kadar, kafaya takmak istemiyorumOlur mu öyle şey canım hepimiz birbirimize cevap yazıyoruz zaten:))) mama alan bebeklerde çok sık yaşanıyor meme reddi. Doktor uyku sersemi emzir demişti. Baya öyle emzirdim özellikle gece o emdikçe sütümde çoğaldı baya dediğim 1 ay ama sonrasında onu da almadı. Emzirme destek sistemi aldım onu da istemedi. Gece 4 saat uyuyor kalkmıyor emmeye de. Sonra emziriyorum 5/10 dk. Gündüz gerçekten ağzına sürmüyor hatta meme olduğunu hemen anlıyor uyku sersemi versemde sağıp veriyorum aynı senin gibi. Öyle içiyor Ama kaç defa sağıyorum 90 cc yapmak için her sağımda 20 cc oluyor 30 a gelmiyor bile artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?