2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gece uyuyor çok şükür 3/4 saat bazen aralıksız uyuyor. Benim sıkıntım gündüz. Hayır uyanık kalsın ilgileneyim hep ama ağlamasın ya
Ağlamaları beni de çileden çıkartıyor gerçekten insanın sinir sistemi ile oynuyor küçücük şeyler

Dünden beri 3 numaraya geçtik, bacaklarını çok sıkıyordu. Kıyafet olarak 3-6 uzun geliyor ama katlayarak giyiyo şimdilik

İnşallah sütün artar

Bantlar birleşiyor ama sanki küçüldü gibi önü işedikçe aşağıya doğdu toplanıyor baya, sonuncu paketi kullanayım o zaman 3 e geçerim canım. 1-3 lerde tulumlarda ağları kasmaya başladı sanki canım. Tulum alacaksan eğer haberin olsun sanırım bizim bebişler aynı gidiyor. En son 2 hafta kadar önce sanırım gitmiştim doktora boyu 56 kilosu 4350 demişti. geçenlerde de ben tarttım 6 kg çıktı artık pzartesi aşıya gittiğim zaman bakarım boyuna kilosuna. Senin fıstığın aşı etkisi oldu mu çok canım. Ateşi çıkmadı sanırım çok şükür olsun ki. Çok ağladı mı yavrum benim ya. El kadarlar 3 tane aşı aynı anda.

4.aydan önce uyku eğitimi verilmesin diyor uzmanlar bebekler ne zaman uyumak isterse o zaman uyusunlar diyorlar benve de el kader bebeğe uyku eğitimi vermek bilemedim ki. Bazen uyandırıyorum meme vermek için azını kitliyor açmıyor. Bazen de uyumuyor ben şimdi nasıl eğiteyim kendi haline bıraktım valla ne zaman rahat ederse o zaman uyusun

İnşallah sütün artar canım benim

Dünden beri 3 numaraya geçtik, bacaklarını çok sıkıyordu. Kıyafet olarak 3-6 uzun geliyor ama katlayarak giyiyo şimdilik
Ben de artık 3-6 ya geçeceğim 1-3 ler de sıkmaya başladı kolları da kısa geliyor artık bilekleri gözüküyor birde bazıları tam oluyor bazıları kısa 1-3 ler markasına göre de kalıpları değişiyor sanırım

Konya şehir hastanesi çok iyi. Selçukluya biraz uzak ama tek minibüsle gidilebiliyor. Ben tüp bebek yaptım ve drum Dilay Gök Korucu hanımefendiydi. Muazzam bir ekibi var.
Geçmiş olsun
Merhaba ben de konyadayim tüp bebek düşünüyorum şehir hastanesiyle novafertil arasında kaldım şehir hastanesini önerirmisiniz.sizin raporlumuydu tedaviniz

Aynen canım bacaklardan sıkıyor bizimde bez
Ekin dün aşıda tartildi 4570 gr çıktı boyu da 54 cm. Kıyafet almıyorum şuan olanları giyiyor canım almam da zaten 5-6 takim 1-3 ay var yeter onlar havalar ısınınca da bi zıbın yallah Aşı etkisi halsizlik oldu uyudu hep. Bir de kolu ağrıdı ağrısı olunca çok ağladı katılarak. İlaç verince sakinledi. Allah'tan ateşi çıkmadı

Kaşık biberon aldım ama çok zorlandım, mecbur zor bile olsa onu deneyeceğim ya da şırınga ile
Dene bence de cnm, ben doğumundan beri kullanıyorum, hala geçemedim normal biberona meme reddi korkusundan dayanabildiğim yere kdr devam edeceğim, alıştım aslında baya, kullandıkça alışırsınız.
Bebegin kac gunluk bilmiyorum ama onceki gun bir aylik kontrolumuz vardi,doktor geceleri kesinlikle beslemek icin uyandirma 8 saate kadar ac kalabilir dedi.Zaten benim kiz iki uc saatte bir uyaniyor.
benim doktorum mutlaka uyandır dedi geceleri sizinkinin günü mü ileri ya da kilosu da çok iyiyse öyle demiştir belki.

Herkese mutlu bayramlar
Sütü artsın diye sağım yapan anneler günde kaç kez yapıyorsunuz? Ben çok az vakit bulabiliyorum ondan pek artıramıyorum sanırım.

Canım sen bilirsin, pamukçuk için ne yapabilirim ya da hangi ilaç kullanabilirim
Herkese mutlu bayramlar
Sütü artsın diye sağım yapan anneler günde kaç kez yapıyorsunuz? Ben çok az vakit bulabiliyorum ondan pek artıramıyorum sanırım.
Vaktin varsa her emmeden sonra bir meme 10, bir meme 10 şeklinde ben öyle yapıyorum fayda çok sağladı

Ekin nasıl oldu, aşı çok sıkıntı yapmadı inşallah

benim doktorum mutlaka uyandır dedi geceleri sizinkinin günü mü ileri ya da kilosu da çok iyiyse öyle demiştir belki.
4-5 saatte bir maksimum beslenmeleri gerekli diye biliyorum ben de kan şekeri düşmesin diye ama belki bebeğin gelişimine göre değerlendirmiş olabilir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…